Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Μαθηματικη ερωτηση - klm,m,sec

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Να σου πω τι πιστευω ακριβως.
    -Σιγουρα φευγω μπροστα μετα ολα, γιατι αυτος μετα ολα θα σουζαρει.
    -Σιγουρα κερδιζω αλλα λιγα μετρα γιατι αυτος με τις acrapa σιγουρα χανει στις χαμηλες στροφες κ κερδιζει πιο μετα αλλα τα 0-400μ ειναι λιγα.
    -Μαλον ημουν πιο εμπειρος απο αυτον γιατι τον εκοψα γυρω στα 20χρονων , ενω εγω εκανα κοντρες στο σχιστο με wr250 τουλαχιστο 10 xronia.
    -Τωρα αν ο duke2 640 που ειχε δεν ηταν καλα συντηρημενος η η 3η δε του μπηκε καλα , δεν ειναι ακριβως δικο μου προβλημα.Εγω μιλαω με γεγονοτα κ εγω απορησα.
    Πιο πολυ απορω με το transalp600 εξατμισεις οτι αποκλειεται να ηταν νορμαλ.
    love will save the planet,hate is a good start.

9

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Απ ότι φαίνεται εκανες αγώνες μόνος σου στις περισσότερες περιπτώσεις.
    Κοιτα τοχω κανει κ αυτο που λες.
    Γιαυτο ανεφερα ΜΟΝΟ περιπτωσεις που το ιδιο φαγωμα γινοταν για 3 συνεχομενα φαναρια .
    Για να βγαλω συμπερασματα.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Να σου πω τι πιστευω ακριβως.
    -Σιγουρα φευγω μπροστα μετα ολα, γιατι αυτος μετα ολα θα σουζαρει.
    -Σιγουρα κερδιζω αλλα λιγα μετρα γιατι αυτος με τις acrapa σιγουρα χανει στις χαμηλες στροφες κ κερδιζει πιο μετα αλλα τα 0-400μ ειναι λιγα.
    -Μαλον ημουν πιο εμπειρος απο αυτον γιατι τον εκοψα γυρω στα 20χρονων , ενω εγω εκανα κοντρες στο σχιστο με wr250 τουλαχιστο 10 xronia.
    -Τωρα αν ο duke2 640 που ειχε δεν ηταν καλα συντηρημενος η η 3η δε του μπηκε καλα , δεν ειναι ακριβως δικο μου προβλημα.Εγω μιλαω με γεγονοτα κ εγω απορησα.
    Πιο πολυ απορω με το transalp600 εξατμισεις οτι αποκλειεται να ηταν νορμαλ.
    Μπορεί να έπεσες σε κουλό με σκισμένο 640, οκ.
    Αλλά εσύ λές οτι περνάς και GS800, Vstrom 650 κλπ.
    Κατω απο τα 15sec τα 400 μέτρα κάνει και το Yamaha SR500 που εχω.
    Αερόψυκτο μονοκύλινδρο διβάλβιδο 500 κυβικά του 1981, μαμα τελείως εκτός απο τελικό εξάτμισης...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μπορεί να έπεσες σε κουλό με σκισμένο 640, οκ.
    Αλλά εσύ λές οτι περνάς και GS800, Vstrom 650 κλπ.
    Κατω απο τα 15sec τα 400 μέτρα κάνει και το Yamaha SR500 που εχω.
    Αερόψυκτο μονοκύλινδρο διβάλβιδο 500 κυβικά του 1981, μαμα τελείως εκτός απο τελικό εξάτμισης...
    Αυτο το λεω κ εγω ετσι.
    -Πιστευω το duke ηταν σκισμενο, κακορυθμισμενο με κουλο οδηγο.
    -το bmw800gs σιγουρα κουλος αφου ειναι γνωστος μου 20 χρονια.
    -Το vstorm650 φενοταν καλος οδηγος με full εξοπλισμο , φαγωθηκαμε στην παραλιακη , τον ετρωγα στις ευθειες κ σε μια στροφη με εχασε.Φενοταν ορεξατως αλλα ισως το φοβηθηκε λιγο.
    Δεν ειμαι γρηγορος αλλα με τετοια αποτελεσματα που βλεπω δε θα ελεγα κ τραγικη την κατασταση απλα οτι κανω μια χαρα την πλακα μου κ στεκομαι αξιοπρεπως.

Δηλαδη χοντρικα το 1 δευτερολεπτο διαφορα στα 0-400μ ,,,,,,, ειναι 3 μηχανακια αποσταση πανω κατω?????????

Moderator
    Δηλαδη χοντρικα το 1 δευτερολεπτο διαφορα στα 0-400μ ,,,,,,, ειναι 3 μηχανακια αποσταση πανω κατω?????????
    Εξαρτάται απο την μοτοσυκλέτα που συζητάμε.
    Αν στα 400 μέτρα εχεις πιάσει 150 χλμ/ώρα το 1 δευτερόλεπτο είναι 41,6 μέτρα.

Γενικά ένα μονοκύλινδρο κάνει εύκολα καλή εκκίνηση χωρίς σούζες κλπ αλλά μετα απο 50 μέτρα τέλος προγράμματος, εκτός κι αν μιλάμε για κανα KTM 690 πχ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Να σαι καλα , τωρα βγαζω καποιο νοημα.Τοσο με αφησε πισω ενα φτιαγμενο fmx me ενα τελικο, που απλα ηθελα να τον ρωτησω αν δουλευει καλα με ενα τελικο.Στα 0-150κλμ με αφησε πισω 6 επι 41 μετρα.Αρα εχει καποιο δικιο το περιοδικο.
    Επισης συνχαρητηρια γιατι σε καποια αλλα σιτε , δεν το επιασαν το νοημα.

Moderator
    Να σαι καλα , τωρα βγαζω καποιο νοημα.Τοσο με αφησε πισω ενα φτιαγμενο fmx me ενα τελικο, που απλα ηθελα να τον ρωτησω αν δουλευει καλα με ενα τελικο.Στα 0-150κλμ με αφησε πισω 6 επι 41 μετρα.Αρα εχει καποιο δικιο το περιοδικο.
    Επισης συνχαρητηρια γιατι σε καποια αλλα σιτε , δεν το επιασαν το νοημα.
    To FMX εχει φάει πολύ κράξιμο λόγω του υπερβολικού φιμώματος. Πριν 10 χρόνια το ίδιο μοτέρ ηταν αισθητά πιο δυνατό κι ετσι παιρνει τα πάνω του σχετικά εύκολα.
    Παλιά τα καλά μονοκύλινδρα στα φανάρια ηταν τα XT600 89, τα πήγαινα κόντρες με το SR

Tώρα αν πετύχεις καλό ΚΤΜ δύσκολα τα πράγματα στα πρώτα μέτρα ακόμα κι αν έχεις πολλά κυβικά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    To FMX εχει φάει πολύ κράξιμο λόγω του υπερβολικού φιμώματος. Πριν 10 χρόνια το ίδιο μοτέρ ηταν αισθητά πιο δυνατό κι ετσι παιρνει τα πάνω του σχετικά εύκολα.
    Παλιά τα καλά μονοκύλινδρα στα φανάρια ηταν τα XT600 89, τα πήγαινα κόντρες με το SR

Tώρα αν πετύχεις καλό ΚΤΜ δύσκολα τα πράγματα στα πρώτα μέτρα ακόμα κι αν έχεις πολλά κυβικά.
    640 με εντουρο ζαντες αλλα λαστιχο χωρις τακουνι,μαμα με αναβατη 55 κιλα( ) τρωει ζ750 μεχρι τα 110 κατι
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Πραγματι το κτμ690 ειναι γρηγορα κ τα gsxr1000 akoma πιο γρηγορα.
    Απλα μου ερεσει το fmx που εχει φτηνη συντηρηση , 50ε το χρονο κ ετοιμο σε μια ωρα κ αλλα πολλα.Εχω φαει 10 χρονια απτη ζωη μου με μαστορες κ εχω αποκτησει ευαισθησια.Επισης ηθελα κ κατι πολιτισμενο αλλα κ παιχνιδιαρικο.Απλα μου λειψαν λιγο οι σουζητσες κ θατο φτιαξω για παρτι μου κ οχι να το παιξω γρηγορος.Απλα λιγο με τα χτχ660 κ drz400 θελω να φαγωθω γιατι ηταν μες τα μηχανακια που ηθελα να παρω κ θελω να δικαιωθω για την επιλογη μου.Τα κτμ τα εχω βγαλει απτο μυαλο μου γιατι επι χρονια εβλεπα τους φιλους μου να ειναι ολο συνεργειο, συνηθως Τεταρτες , περα απτην πλακα τα ειχαν σκισει τα ΚΤΜ εργαλεια τους αλλα εγω το σκαλωμα μου το φαγα οποτε αν θελω γκαζακι θα αλλαξω κατηγορια.Απλα δε νιωθω ακομα ετοιμος για φαζερ 600 η gsxr1000 k ξερω οτι θα φαω κ πακετο στην πολη.
    Αν ειχα γκαραζ θα επερνα ενα χχ1100 με 6000ε για δευτερο για τα ΠΣΚ. Φετος εριξα χρημα για full εξοπλισμο για μενα κ την κοπελα μου κ αρχιζω τωρα να την βλεπω για ταξιδακια.
    Αυτος ειμαι........

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    640 με εντουρο ζαντες αλλα λαστιχο χωρις τακουνι,μαμα με αναβατη 55 κιλα( ) τρωει ζ750 μεχρι τα 110 κατι
    110 κλμ η 110 μετρα.???
    Παντως αν ειναι καλος αυτος με το Ζ750 , δυσκολο το βλεπω.Ας μιλησει καποιος με εμπειρια.
    Εχω δει Ζ750 να φευγει σουζα μαλιοκουβαρα κ ενα 690duke μια απτα ιδια.... αλλα αλλη μερα

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Πραγματι το κτμ690 ειναι γρηγορα κ τα gsxr1000 akoma πιο γρηγορα.
    Απλα μου ερεσει το fmx που εχει φτηνη συντηρηση , 50ε το χρονο κ ετοιμο σε μια ωρα κ αλλα πολλα.Εχω φαει 10 χρονια απτη ζωη μου με μαστορες κ εχω αποκτησει ευαισθησια.Επισης ηθελα κ κατι πολιτισμενο αλλα κ παιχνιδιαρικο.Απλα μου λειψαν λιγο οι σουζητσες κ θατο φτιαξω για παρτι μου κ οχι να το παιξω γρηγορος.Απλα λιγο με τα χτχ660 κ drz400 θελω να φαγωθω γιατι ηταν μες τα μηχανακια που ηθελα να παρω κ θελω να δικαιωθω για την επιλογη μου.Τα κτμ τα εχω βγαλει απτο μυαλο μου γιατι επι χρονια εβλεπα τους φιλους μου να ειναι ολο συνεργειο, συνηθως Τεταρτες , περα απτην πλακα τα ειχαν σκισει τα ΚΤΜ εργαλεια τους αλλα εγω το σκαλωμα μου το φαγα οποτε αν θελω γκαζακι θα αλλαξω κατηγορια.Απλα δε νιωθω ακομα ετοιμος για φαζερ 600 η gsxr1000 k ξερω οτι θα φαω κ πακετο στην πολη.
    Αν ειχα γκαραζ θα επερνα ενα χχ1100 με 6000ε για δευτερο για τα ΠΣΚ. Φετος εριξα χρημα για full εξοπλισμο για μενα κ την κοπελα μου κ αρχιζω τωρα να την βλεπω για ταξιδακια.
    Αυτος ειμαι........
    To drz ειναι σαφως πιο παιχνιδιαρικο, πιο συγχρονο με πολυυυυ πιο ευστροφο κινητηρα και περισσοτερες δυνατοτητες πειραγματων απο το χοντα . Αβολο ομως για ταξιδακια λογω σελας και κιβωτιου. Για μικτη χρηση ομως, η γνωμη μου ειναι πως το χτχ ειναι ο,τι καλλιτερο απο τα τρια.

Βασικα ηθελα drz δεν βρηκα για τεστ ride αλλα μου φανηκε ψηλο κ αβολο με ασκημο μπροστα φαναρι
    Μετα καβαλησα χτχ που ολοι πια το αγορασαν , αντε να δουμε λεω, μου φανηκε βαρη , χωρις usd k πηγαινε πολυ στρωτα , ειχε ψηλα το κεντρο βαρους.Δε μου πηγαινε.
    Μετα πηρα το fmx k μου φανηκε ελαφρυ,με ωραια σελιτσα,χαμηλο κεντρο βαρους, usd , παιχνιδιαρικο με ροπουλα, μετα μου βγαλε το γελακι της χαρας.Το φτανα κ καλητερα μου φανηκε κ ποιο ωραιο.
    Oloi οι ψαγμενοι φιλοι μου με τις 1000αρες με το που ακουσαν αεροψυκτο μου εδωσαν ακυρο.
    Εγω το πηρα ομως για ολα τα παραπανω, ενω επισης ηξερα οτι θα τοχω μονο για αθηνα κ νησακια, ουτε καν λαγονησι δε θα πηγαινα.
    Οποτε σκεφτομαι παιχνιδια, μου ρχεται το drz με ολα τα tuning του.
    Οποτε μου ρχοντε ταξιδια, σκεφτομαι το χτχ με ολα τα μπαγαζια του.
    Οποτε καβαλαω το fmx μου φενεται οτι πηρα το καλητερο για την πολη κ την χρηση που κανω, αν του ριξω κ 15 αλογα τροχο πιστευω οτι θα το γουσταρω τρελα γιατι δε θαναι ενα ελαφρυ dominator πια , αλλα ενα στιβαρο xr600 με μελωδιες εξατμισης της τοτε εποχης.Αυτο το λεει το περιοδικο ετσι......... αλλα τοχαψα γιατι μου αρεσε. :smilea:

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    ωραια τα λες και πρεπει να εχεις και δικιο! Αλλα τα 15 αλογα με τι κοστος θα τα βρεις?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. Ερωτηση Για Ολους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 11:43
  3. Ερωτηση Για Fmf
    από ctpanoramix στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket