Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 107

Θέμα: ΑΓΟΡΑ Bmw G 450 X

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Re: ΑΓΟΡΑ Bmw G 450 X

Αρχικά δημιουργήθηκε από ttastsok
    Καλησπερα ειδα τωρα μια προσφωρα της BMW για το 450 στα 7290 ευρω μαζι με racing kit (εξατμιση, ποδια , αυτοκολητα, κτλ) και σκεφτομαι να το χτυπησω. υπαρχει κανεις που το εχει να μου πει εντυπωσεις.
    Ευχαρηστω.

Εδω δεν εχει πουλησει η μηχανη οποτε δεν θα ακουσεις γνωμες απο κατοχους, μ'ο,τι αυτο συνεπαγεται οσον αφορα την ερωτηση σου.

Κοιτα στο www.advrider.com , υπαρχει σχετικο θρεντ.

edit

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=224951

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    ...Στο Λουτράκι πάντως που στο τέστ δεν είδα να σβήνει κανένα....
    Μαλλον δεν πρόσεξες καλά.... Στο λουτράκι το bmw που ειχαν για τέστ εκτός του οτι έσβηνε λογω κακης ρύθμισης του συμπλέκτη το φρένο εβρισκε και δεν έπιανε..

Τώρα αν σκεφτείς οτι το οδηγησαν 5 ατομα μπροστά μου εκ των οποιων οι 2 ειναι κάι περιοδικοι συντάκτες του μοτο.

Κανεις δεν ειπε μια καλη κουβέντα ουτε ολοκλήρωσε γύρο στο πιστάκι απο το ξενέρωμα που έφαγαν ....

Αυτά!!!:wacko:

Πάντως ο Μαντάς μια χαρά το πάει!!! Το θέμα ειναι πάμε οι υπόλοιποι σαν το Μαντά?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin
    εγω δεν ξερω τι γινεται μηχανικα αν και ειμαι της γνωμης οτι ολα τα μηχανακια ειναι καλα και ολα χαλανε .λιγο καποια αστοχια υλικου και λιγο καποια απροσεξια απο μερους μας (για τους μηχανικους αστο καλυτερα) .αποψη μου ειναι οτι ολα θα πηγαινουν καλα μεχρι να φτασει η ωρα που θα γουσταρεις να κανεις αλμα . με το 45αρι μπροστινο κλαψτα θα ξενερωσεις ,ειναι και ενας λογος της φτηνης τιμης ,το καινουριο ερχεται με 48αρι μπροστινο .και για να μη νομιζεις οτι λεω οτι ναναι εχω στο γκας γκας το ιδιο μπροστινο ηδη εχω αλλαξει ελατηρια και η κατασταση δεν βελτιωθηκε και ειναι και πιο ελαφρυ .πρεπει να το λαβεις σοβαρα υποψιν κατι που δεν εκανα εγω .
    DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid

Πάντως ο Μαντάς μια χαρά το πάει!!! Το θέμα ειναι πάμε οι υπόλοιποι σαν το Μαντά?
    εγω στο τεστ ραιντ καβαλησα και τα τρια 4.5αρια!

με την εξης σειρα: χουζα, μπεμπα, κτμ

εεεε μετα το μπεργκο πριν ολοκληρωσω τον πρωτο κύκλο με την μπεμπα σκέφτηκα πως αν γνωριζε ο μαντάς τη διαφορα των δυο μοτο θα εκανε ενσταση σε κάθε αγώνα!

οταν γυρισα απο το τεστ το καλοκαιρι εγραψα στο αναλογο θρεντ του εντουραδικου φορουμ http://forum.enduro-republic.gr/foru...+ride&start=10 τα παρακατω:

husaberg 450, bmw 450, ktm450

αυτη ηταν η σειρα δοκιμης που εκανα.

ο μπέργκος φιλικός, πολύ ελαφρής και σε στατικη αισθηση και σε δυναμικη, δεν ειχε μηχανοφρενο όπως έχουμε συνηθισει απο τεσσερεις χρόνους.

η μπεμπα ειναι αλλη κατηγορια πιστευω, σαν ενα ον οφφ που εχει μεταμφιεστει σε εντουρο, πολυ πιο βαρυ σαν αισθηση , πολυ πιο ψηλη θεση οδηγησης, γραμμικοτατο με σημαντικο μηχανοφρενο που κανει υπεροχα ντριφτ, μακρυ σαν μοτο που δεν το καθιστα ευελικτο σε στενα κομματια.Παρολα αυτα μολις ζητησεις δύναμη την παίρνεις απλόχερα με εντονη αισθηση ροπής (όπως προειπα πολύ αισθητό μηχανόφρενο)

και το μπροστινό του σημαδεύει περίεργα... γερμανικά θα έλεγα! ειναι απόλυτο δηλαδη στις κινήσεις του! αλλη σχολή ίσως, αξίζει πάντως να το δοκιμάσει κανείς... έστω για να δεί κάτι διαφορετικό!

το κτμ... το ΚΤΜ το είχα ξανακαβαλήσει στο τεστ ραιντ της χελινστορ στο πυργάκι.

απλά για εμένα το τιμόνι και η θεση οδήγησης σε αυτο το μηχανακι ειναι θεμα 10 δευτερολέπτων για να γίνει οικείο!

απόκριση γκαζιού πιο γρήγορη απο τα προηγούμενα, πιο βαρύ απο το χούζα, πιο ελαφρύ απο την μπέμπα σαν αίσθηση, λιγότερο γραμμικό και απο τα δύο για αυτό και βγάζει περισσότερα γούστα σαν γκάζι . στρίβει σαν ΚΤΜ (βουτάει με τα μούτρα και το σηκώνεις με γκάζι) και το θεωρώ πιό "άγριο" απο τα προηγούμενα.

το πιο ξεκούραστο ειναι το χούζα, το πιο αυστηρό και τετραγωνο και ηλεκτρικο ειναι η μπέμπα, το πιο ζωηρό είναι το ΚΤΜ, διαλέξτε και πάρετε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    εγω στο τεστ ραιντ καβαλησα και τα τρια 4.5αρια!
    .
    .
    .
    το πιο ξεκούραστο ειναι το χούζα, το πιο αυστηρό και τετραγωνο και ηλεκτρικο ειναι η μπέμπα, το πιο ζωηρό είναι το ΚΤΜ, διαλέξτε και πάρετε!
    [/COLOR]
    Αναρτήσεις; (κατά την γνώμη σου)

Παλαιό μέλος
    Καλησπερα ειδα τωρα μια προσφωρα της BMW για το 450 στα 7290 ευρω μαζι με racing kit (εξατμιση, ποδια , αυτοκολητα, κτλ) και σκεφτομαι να το χτυπησω. υπαρχει κανεις που το εχει να μου πει εντυπωσεις.
    Ευχαρηστω.

Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω οδηγήσει το BMW αλλά εγώ σκέφτομαι κάπως έτσι:

-δεν μου αρέσει που η σχεδίαση του πλαισίου αφήνει εντελώς ακάλυπτο το μοτέρ από κάτω, που ότι και ποδιά να βάλεις αν φάει καμμιά καλή θα πάθει ζημιά.

-πολύ μεγάλη γωνία κάστερ

-επειδή έχουν ακουστεί αρνητικά σχόλια από γνώστες και χομπίστες στην χωμάτινη πιάτσα (που δεν είναι τόσο μεγάλη στην Ελλάδα) θα δυσκολευτείς πολύ στην πώληση αργότερα.

-δεν ξέρουμε τίποτα για την αξιοπιστία του μοτέρ αφού είναι καινούργιο ακόμα.

-οι υπόλοιποι ευρωπαίοι έχουν "ψαχτεί" χρόνια εως ότου καταλήξουν στις υπάρχουσες μοτο. Δηλαδή έχουν εμπειρία στα κράματα και την σχεδίαση των πλαισίων ώστε να είναι μεν στιβαρά και γερά αλλά να μην κόβουν χέρια, στις θεσεις οδήγησης, στις γεωμετρίες των πλαισίων που δεν είναι εύκολο να την πετύχεις με την πρώτη, (εκτός και αν αντιγράψεις) και στην ποιότητα των αναρτήσεων που όμως πρέπει να συνεργάζoνται αρμονικά με το πλαίσιο.

Επίσης πιστεύω ότι σε μερικά χρόνια λόγω της εξαγοράς της Husvarna από την BMW θα δούμε πολύ καλά μηχανάκια στην αγορά. Ελπίζω και σε προσιτή τιμή γιατί το έχουν παραμ@μίσει λίγο το θέμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
    Αναρτήσεις; (κατά την γνώμη σου)
    kai τα τρια ηταν υπέροχα! (τι να λέμε τωρα... )

Πάντως επειδή τα 7290 είναι αρκετά χρήματα θα πρότεινα να ρωτήσεις στη ΚΤΜ μήπως έχουν στοκ κάποια μοντελα 09 4 stroke.

Και γενικά αν μπορείς μέσω φίλων να οδηγήσεις κάποια μηχανάκια στη κατηγορία αυτή (450) πριν αποφασίσεις..

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Νέο μέλος

.

Οκ ευχαριστω, να σας ρωτησω και κατι αλλο, ποσο εγγυηση δινουν σε αυτα τα μηχανακια (εντουρο 450) και καθε ποτε εχουν λαδια και βαλβιδες

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: .

Οκ ευχαριστω, να σας ρωτησω και κατι αλλο, ποσο εγγυηση δινουν σε αυτα τα μηχανακια (εντουρο 450) και καθε ποτε εχουν λαδια και βαλβιδες
    - Κανα 3μηνο

- Εγώ αλλάζω κάθε 500 χιλ (αν και το σωστό είναι με ώρες ) και κάθε 2η αλλαγή φίλτρο.

- Καπελώτα ελέγχω κάθε χρόνο αλλά μέχρι τώρα δεν χρειάστηκα κανένα (2μιση χρόνια σε ΚΤΜ EXC-F 250)

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Re: Re: .

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    - Κανα 3μηνο

H κτμ 1 μηνα δίνει...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Re: Re: .

H κτμ 1 μηνα δίνει...
    Δεν μπορώ να πώ . 2 μήνες παραπάνω είναι δελεαρ
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Re: Re: Re: Re: .

Δεν μπορώ να πώ . 2 μήνες παραπάνω είναι δελεαρ

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: .

Αυτη την στιγμή κακό μηχανάκι στην αγορά δεν υπάρχει.
    Ολα έχουν τις ιδιαιτερότητες τους γιατί οι Ευρωπαίοι επιμένουν στο διαφορετικό και καλά κάνουν.

Απο στήσιμο, αναρτήσεις, συμπεριφορά, φιλικότητα και αξιοπιστία το Husaberg είναι μακράν του ανταγωνισμού και με τρομακτικό πλεονέκτημα τον αντιπρόσωπο τους, που εκτός απο γνώστης είναι και συνεπέστατος και προσπαθεί πραγματικά.
    Τα νέα ΚΤΜ (έχω ένα) είναι εξαιρετικά, αλλά έχουν "άλλα μειονεκτήματα" που εγώ προσωπικά αντέχω.
    Το BMW είναι μηχανολογικά τέρας αξιοπιστίας αλλά για enduro πάσχει αρκετά με αποτέλεσμα τα αγωνιστικά τους να απέχουν χιλιόμετρα απο τα παραγωγής, κάτι που δεν συμβαίνει στα άλλα σε τέτοιο βαθμό.
    Αν όμως ψάχνεις για βόλτα, λίγο φλαταδούρα, λίγο απο όλα μάλλον σου κάνει καλύτερα.

Το Husaberg μετά και απο το ISDE είναι στην καρδιά μου, αλλά δεν κάνει για αυτό που ζητάω εγώ οπότε θα κρατήσω το Husqvarna μου.
    hellasrally.org

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Re: .

- Κανα 3μηνο
    H κτμ 1 μηνα δίνει...
    άσχετο με το θρεντ: δεν υπάρχει νομοθεσία που να λέει ότι κάθε προιον πρέπει να να συνοδεύεται από εγγύηση τουλ ενός έτους?

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΓΟΡΑ Bmw Gs 650
    από SKIP στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 20:30
  2. ΑΓΟΡΑ Bmw Gs 650
    από SKIP στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 10:07
  3. αγορα bmw gs 650
    από SKIP στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 13:35
  4. Αγορα Bmw F 650 Gs?
    από tasos21 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 14:56
  5. Αγορα BMW K100
    από nycos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 11:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα