Kαι δεν μπορώ να την βρώ ρε γαμωτ....Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
Ταινιάρα!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από george 1981
Τώρα στα 27 πιστεύω ότι σε μερικές περιπτώσεις ίσως έπρεπε...
Ανάλογα την καγκουριά.
Εγώ το κλασσικό που έκανα ήταν να κάνω μπάντα αριστερή με ποδαράκι ξεκινώντας από φανάρι σε σταυροδρόμι...Πάντα κάθε μέρα στα ίδια φανάρια...Αν έφευγα, θα έπεφτα σε σταματημένα αμαξια.
Επίσης το σήκωνα όταν περνούσα από ένα συγκεκριμένο λύκειο και όπου με έπαιρνε το σήκωνα γενικώς...
Έχει τύχει όμως στην Κηφισίας να με προσπεράσει παπάκι σούζα στην ίδια λωρίδα με την ρόδα να απέχει λίγα εκατοστά από το κεφάλι μου.Αυτός το ήθελε το μπερντάκι του...
Είναι μεγάλη καφρίλα επειδή εσύ περνάς την εφηβεία σου ή την έχεις δει rossi να την πληρώσει άλλος.
Έχει συμβεί άπειρες φορές ας μη γράψω περιστατικά και κάνω το topic μελό...
ρε αρχηγε ΤΙ ΛΕΣ??:hypnotize
δλδ πρεπει αυτος που σε πετυχει στον δρομο να κρινει την καγκουρια και αναλογως να σου δωσει φασκελο ή σφαλιαρα ή βρωμοξυλο??
λες οτι εκανες μ@λακιες οταν ησουν μικρος και μετα λες σε περασε παπακι με σουζα κλπ...κλπ..και επρεπε να τον δειρεις??
συμφωνω στο να μην την πληρωσει καποιος αθωος επειδη καποιος περναει την εφηβεια του αλλα λαβε υπ'οψιν σου οτι ΟΛΟΙ εχουνε περασει απο αναλογη φαση.
αυτο ειναι κατι αναποφευκτο οταν κυκλοφορεις στον δρομο. καποιοι ειναι απειροι και κανουν μ@λακιες χαρην εντυπωσιασμου. αν γινει η στραβη σε σενα, απλα ησουν ατυχος.
σε παρει δεν σε παρει ομως η μπαλα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να βοηθησεις τον ΑΝΘΡΩΠΟ που βρισκεται κατω.οχι να του κανεις και τον καμποσο.
αλοιμονο αν σε οποια μ@λακια κανει ο καθενας μας τον πλακωνανε οι αλλοι στα κλωτσομπουνιδια.
αν ηταν ετσι, εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα θα επρεπε να ειχαμε φαει πολυ ξυλο.![]()
ας σοβαρευτουμε.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Kαι δεν μπορώ να την βρώ ρε γαμωτ....![]()
http://isohunt.com/*****************...**************
και special edition![]()
αν το post ηταν saxorallo- καγκουρας με εκλεισε επικινδυνα και μετα τον ειδα καρφωμενο σε κολωνα, δεν θα ειμασταν τοσο συμπονετικοι παντως....
anyway, πρεπει να εισαι πραγματικα ΗΛΙΘΙΟΣ για να κανεις σουζες με βροχη στη πυκνη κινηση της Β.Σοφιας! Και συγνωμη κιολας, αλλα με τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ δεν ειμαι καθολου συμπονετικος.
Δεν ανεχομαι το ΦΑΣΙΣΜΟ κανενος ΗΛΙΘΙΟΥ που αυξανει κατακορυφα τα ποσοστα επικινδυνοτητας σε ενα περιβαλλον (Αθηναϊκοι δρομοι + βροχη) ηδη πολυ επικινδυνο...
μακαρι να μην επαθε κατι σοβαρο, αλλα οχι οτι θα κατσω να σκασω κιολας...
![]()
ΤnxΑρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
http://isohunt.com/*****************************
και special edition![]()
![]()
![]()
Οταν βλεπεις καποιον να εχει χτυπησει, ξεχνας τις οποιεσδηποτε αποψεις και κοιτας να βοηθησεις...
Και εγω θεωρω επικινδυνα και ανωριμα τα παιχνιδια των πιτσιρικαδων, αλλα σκεφτειτε σε τι θα βοηθουσε μια μουτζα εναν τραυματια.
Αν ο πιτσιρικας ειχε μια εσωτερικη αιμοραγια η οποια μετα απο λιγα λεπτα θα ηταν ικανη να προκαλεσει λυποθυμια?
Αν οντως τον εβλεπες αναισθητο θα τον αφηνες ετσι? Και αν εβλεπες και αιμοραγια?
Και αν την ωρα που κοιτουσες να του ριξεις μια μουτζα και δεν προσεχες το δρομο επεφτες ή προκαλουσες μια συγκρουση?
Μετα θα ηθελες μουτζα και κλωτσιες ή βοηθεια?
Μηπως εχουμε ξεχασει τι σημαινει το υπερτατο αγαθο της ζωης?
Μηπως εχουμε ξεχασει οτι οι μεγαλυτεροι και εννοειται ωριμοτεροι πρεπει να διδασκουμε τους νεοτερους?
Αυτος ο πιτσιρικας και πολλοι αλλοι σαν αυτον δεν "ξερουν", δεν εχουν νιωσει ορισμενα πραγματα. Ακομα και εμεις στην ηλικια τους ημασταν στην ιδια κατασταση.
Οχι δεν ειναι χαζοι, απλα δεν εχουν εμπειριες για να καταλαβουν.
Ειμαι σιγουρος οτι η μουτζα σου τον εκανε να σκεφτει τη φραση "αντε γα....σου". Αν σταματουσες και τον βοηθουσες ισως του εδινες την ευκαιρια να σκεφτει κατι αλλο, οπως "εκανα μαλακια", "δεν ξανακανω μαλακιες", "εχει δικιο, ειμαι βλακας" και πολλα αλλα θετικα.
Αλλιως θα γινει σαν το σκυλο που κυνηγαει τις ροδες, γιατι πολυ απλα καποια στιγμη μια ροδα τον πατησε. Την επομενη φορα θα σου κανει καγκουρια επιτηδες. Τι τον διδαξες? Εχθροτητα...Μπραβο..
Δεν το παιζω αγιος, αλλα προσπαθω στη ζωη να προσφερω κατι καλο στους συνανθρωπους μου και οχι το αντιθετο. Και γω θα βρισω και θα μουτζωσω, αλλα σε τετοιες περιπτωσεις τα ξεχνας ολα αυτα..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν βρισκεις ακρη εδω μεσα αδερφε...
ολοι οτι εκαναν το εκαναν σε ελεγχομενο περιβαλλον με φουλ εξοπλισμο...![]()
ρπμ ποσο υποκριτες μπορουμε να γινουμε...![]()
![]()
![]()
πες τα!
*************** www.motodevils.gr ***************
Δε ξηγηθηκες και πολυ καλα η αληθεια ειναι.
πρώτα έπρεπε να δεις αν είναι καλλά και ύστερα κράξιμο!!!
Κάποτε ήμασταν και μείς στα 17 - 18 και δεν καταλαβαίναμε τι μλκες
κάναμε. Μακάρι να του γίνει μάθημα όπως είχε γίνει και σε μένα.
+ απειροΑρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Οταν βλεπεις καποιον να εχει χτυπησει, ξεχνας τις οποιεσδηποτε αποψεις και κοιτας να βοηθησεις...
Και εγω θεωρω επικινδυνα και ανωριμα τα παιχνιδια των πιτσιρικαδων, αλλα σκεφτειτε σε τι θα βοηθουσε μια μουτζα εναν τραυματια.
Αν ο πιτσιρικας ειχε μια εσωτερικη αιμοραγια η οποια μετα απο λιγα λεπτα θα ηταν ικανη να προκαλεσει λυποθυμια?
Αν οντως τον εβλεπες αναισθητο θα τον αφηνες ετσι? Και αν εβλεπες και αιμοραγια?
Και αν την ωρα που κοιτουσες να του ριξεις μια μουτζα και δεν προσεχες το δρομο επεφτες ή προκαλουσες μια συγκρουση?
Μετα θα ηθελες μουτζα και κλωτσιες ή βοηθεια?
Μηπως εχουμε ξεχασει τι σημαινει το υπερτατο αγαθο της ζωης?
Μηπως εχουμε ξεχασει οτι οι μεγαλυτεροι και εννοειται ωριμοτεροι πρεπει να διδασκουμε τους νεοτερους?
Αυτος ο πιτσιρικας και πολλοι αλλοι σαν αυτον δεν "ξερουν", δεν εχουν νιωσει ορισμενα πραγματα. Ακομα και εμεις στην ηλικια τους ημασταν στην ιδια κατασταση.
Οχι δεν ειναι χαζοι, απλα δεν εχουν εμπειριες για να καταλαβουν.
Ειμαι σιγουρος οτι η μουτζα σου τον εκανε να σκεφτει τη φραση "αντε γα....σου". Αν σταματουσες και τον βοηθουσες ισως του εδινες την ευκαιρια να σκεφτει κατι αλλο, οπως "εκανα μαλακια", "δεν ξανακανω μαλακιες", "εχει δικιο, ειμαι βλακας" και πολλα αλλα θετικα.
Αλλιως θα γινει σαν το σκυλο που κυνηγαει τις ροδες, γιατι πολυ απλα καποια στιγμη μια ροδα τον πατησε. Την επομενη φορα θα σου κανει καγκουρια επιτηδες. Τι τον διδαξες? Εχθροτητα...Μπραβο..
Δεν το παιζω αγιος, αλλα προσπαθω στη ζωη να προσφερω κατι καλο στους συνανθρωπους μου και οχι το αντιθετο. Και γω θα βρισω και θα μουτζωσω, αλλα σε τετοιες περιπτωσεις τα ξεχνας ολα αυτα..
![]()
![]()
Σεβασμος στο πολιτιμοτερο αγαθο... ΤΗ ΖΩΗ!![]()
money cant buy me love !!!
Ειχα καπακωθει μια φορα στην πατησιων, πατησα ενα καπακι απο φρεατιο.
Οι μονοι που ρωτησαν αν ειμαι καλα ηταν δυο πρεζονια.
Ενταξει καναμε μαλακια αλλα πανω απ'ολα ανθρωπια. Μη γινομαστε ζωα....
kalispera se olous,einai i prwti fora pou grafw.
Oson afora to pitsirika-mallon-pou ekane ti kagkouria sti V.Sofias,na pw oti prwta kai panw ap ola prepei na eimaste anthrwpoi.Eprepe na stamatisei o Ozzy na voithisei,i estw na mi moutzwsei kai fygei.Einai poly xontro re file na feresai etsi se kapoion pou epese.Akoma kai an de ftaime emeis,avrio borei na eimaste sti thesi tou kai xwris na kanoume kagouries.
MOu exei tyxei perysi me CBF 500 na kanw anastrofi sti Kifissias sto maroussi-paranomi-kai na exei ladia..efyga katw,mou plakwse i mixani to podi kai de borousa na kounithw apo ekei.An den erxontousan dyo paidia apo kati magazia apenanti na voithisoune,akoma ekei tha emena.Ki epeidi oloi mas exoume kaneikatianalogo,as min eimaste toso skliroi.
Oson afora ta peri kagkouriwn se elegxomeno perivallon,na mou peite pou vrikate Imola kai Suzuka stin ellada kai ta kanate,giati emena mou diafevgei i topothesia.
:smilea: Afta
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε παιδια.....ρωταμε βλεπουμε ειναι καλα?και μετα κραζουμε αν ειναι δυνατον
συμφωνω οτι δεν ξερουν τι τους γινετε...αλλα επεσε!!!!
+1
πρωτα σιγουρευεσε οτι ειναι καλα. μετα περιμενεις να αναρωσει αν χρειαστει, μετα τον καλεις για καφε του εξηγεις ποσο μαμακας ειναι που παει ετσι μες τη κινηση υπο βροχη χωρις εξοπλισμο κ μετα περνεις το παπι του να του δειξεις πως κανεις σουζα κανονικα.
αυτο θα πει μοτοσυκλετικη αλληλεγγυη
![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Εσύ ήσουνα???? Κωλόπαιδο!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
...κατεβαίνοντας την Βασ. Σοφίας, έπεσα στα φρένα υπο βροχήν, τα είδα όλα, παραλίγο να τσακιστώ πάνω σ ένα Lexus!
ΛΠαραλίγο να μου φας τον προφυλακτήρα!
![]()