Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Ρύθμιση ύψους Africa!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αν διάβασες προσεκτικά τα παραπάνω, θα κατάλαβες ότι οι διαφωνίες είναι ζήτημα "έδρας" ...

"Έδρας";

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Metageitnion
    "Έδρας";
    Είναι αυτό για το οποίο σφάζονται οι Καθηγητές του Πανεπιστημιου και οι Κωλομπαράδες του Forum ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αν διάβασες προσεκτικά τα παραπάνω, θα κατάλαβες ότι οι διαφωνίες είναι ζήτημα "έδρας" ...
    ΄

Μάλλον εννοείς ότι είσαι από Θεσσαλονίκη ή γενικά από Βόρεια Ελλάδα! Ή κάνω λάθος;

Για την απόκρυφη περιοχή την οποία ανέφεραν προηγουμένως εννοείς;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Είναι αυτό για το οποίο σφάζονται οι Καθηγητές του Πανεπιστημιου και οι Κωλομπαράδες του Forum ...
    Μάλλον εννοείς ότι είσαι από Θεσσαλονίκη ή γενικά από Βόρεια Ελλάδα! Ή κάνω λάθος;

Το συνηθίζετε εκεί πάνω ή σας βγαίνει στην τρέλα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Το συνηθίζετε εκεί πάνω ή σας βγαίνει στην τρέλα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUOTE]

Αν απευθύνεσαι σε μένα δεν είμαι από Θεσσαλονίκη, αλλά γενικά η τρέλλα δεν πάει στα βουνά
    Εμ πάσει περιπτώσει καλά τα πήγαμε και σήμερα να είστε όλοι καλά και ευχαριστώ για τις υποδείξεις (παντώς τύπου) :wacko:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    και ερχομαι γω τωρα και ρωταω

το μπροστινο ειναι τερμα πανω και το πισω εκει που πρεπει.

αν εγω θελω να ψηλωσω το πισω κι αλλο θα αλαξει η συμπεριφορα της αφρικας; προς το καλο η κακο;
    Γιαννης

Δεν έχω πρόβλημα να την οδηγάω όπως είναι, τα πόδια μου πατάνε και τα δύο κάτω απλά μόνο όταν είμαι εγώ πάνω χωρίς βαλίτσες κτλ πατάω με το μισό πέλμα, έτσι και είπα να κάνω μια ερώτηση μήπως και είναι εύκολο να την χαμηλώσω!
    Γιατί με μισό πέλμα κακά τα ψέματα όταν θέλεις να κάνεις έστω και λίγο πίσω δεν έχεις το πάτημα σε μικρή ακόμη κλίση του δρόμου να την κουνήσεις και όχι λόγω βάρους, γιατί με δύο άτομα και φούλ φόρτωμα την κάνω ότι θέλω χωρίς να ζορίζομαι και ιδιαίτερα
    Εξάλλου δεν την πήρα χτες στην αρχή μου φάνηκε θηρίο αλλά μετά σκέτη απόλαυση
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ με το ζόρι πατάω πέλμα και είμαι 60 κιλά...

Καλή η σέλα, χαμηλωμένη, αλλά δεν προσφέρει και πολλά στο ύψος με τα πόδια κάτω, πολύ απλά γιατί είναι φαρδιά. Στην οδήγηση όμως είναι όλα τα λεφτά...

Την έχω κατεβασμένη 2cm περίπου, αλλά στο πόδι, επειδή δεν χαμηλώνει ολόκληρη αλλά μόνο μπροστά, έρχεται περίπου στο 1cm.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ με το ζόρι πατάω πέλμα και είμαι 60 κιλά...

Καλή η σέλα, χαμηλωμένη, αλλά δεν προσφέρει και πολλά στο ύψος με τα πόδια κάτω, πολύ απλά γιατί είναι φαρδιά. Στην οδήγηση όμως είναι όλα τα λεφτά...

Την έχω κατεβασμένη 2cm περίπου, αλλά στο πόδι, επειδή δεν χαμηλώνει ολόκληρη αλλά μόνο μπροστά, έρχεται περίπου στο 1cm.

Καλημέρα κατ'αρχάς, σχετικά με τη σέλα είναι κάτι που στο προσεχές μέλλον θα ήθελα να την δοκιμάσω σε ταξίδι γιατί έχω ακούσει καλά λόγια αλλά όπως αναφέρεις και συ δεν κάνει τίποτα στο ύψος απλά αντισταθμίζεται με το φάρδος της!!!
    Λες ότι είσαι 60 κιλά (κάποτε ήμουν κι εγώ )! Υποθέτω ότι η Αφρικάνα σου δεν πολυζορίζεται με σένα πάνω και δεν καταναλώνεις και πολύ βενζίνη απλά εσύ δεν δυσκολεύεσαι στις μανούβρες; Είναι και 200+ κιλά, νταρντάνα κοπέλα με τα ούλα της

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
    ...το μπροστινο ειναι τερμα πανω και το πισω εκει που πρεπει...
    Μια χαρά σε κόβω...

Μπορείς να ανταπεξέλθεις με αξιώσεις σε οποιοδήποτε "μπερδεματάκι"..!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μια χαρά σε κόβω...

Μπορείς να ανταπεξέλθεις με αξιώσεις σε οποιοδήποτε "μπερδεματάκι"..!!!
    από τις αναρτήσεις στις περιπτύξεις :rotflmao:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ρύθμιση ύψους σε after market shock
    από gaz6 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2007, 11:02
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  3. africa twin Αναζητήσεις
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10