Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Κορινες στο κετρο τις Πατρας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Και όσον αφορά τις κορίνες, θα πρέπει όλοι μας να παραδεχτούμε ότι οι ηλίθιοι
    δεξιοί και αριστεροί ελιγμοί στο κέντρο της πόλης έχουν πια τελειώσει, το αυτοκίνητό
    του ο φίλος οδηγός στ@ρχ1διστής, δε θα το ξαναφήσει διπλοπαρκαρισμένο ανάμεσα
    στα άλλα για να εμποδίζεται η διέλευση του λεωφορείου της γραμμής επειδή έλαχε
    να μοσχοβολάει ο γύρος του οβελιστήριου...
    Μάλλον ζεις σε άλλη πόλη ή δεν κατεβαίνεις κέντρο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

ειδικα με την δημητριαδος και την ιασωνος οπου ΟΛΟΙ παρκαραν και τα αφηναν εκει, και γινονταν της ποπης για να την διασχισεις....τωρα πας σφαιρα....

Δυστυχώς το πιστεύεις ή όχι κατάντησε να είναι χειρότερα.........και διπλοπαρκάρουν και τις κορύνες
    καβαλάνε μερικοί κουτάκηδες άμα διπλοπαρκάρει ο μπροστινός του! (μου έτυχε εμένα και το τι καντήλι του έσυρα δεν περιγράφεται)

Καλύτερα ήταν πριν όταν είχε αστυνόμευση όμως! Αστυνόμευση θέλει και τώρα αλλά απλά δεν υπάρχει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Δυστυχώς το πιστεύεις ή όχι κατάντησε να είναι χειρότερα.........και διπλοπαρκάρουν και τις κορύνες
    καβαλάνε μερικοί κουτάκηδες άμα διπλοπαρκάρει ο μπροστινός του! (μου έτυχε εμένα και το τι καντήλι του έσυρα δεν περιγράφεται)

Καλύτερα ήταν πριν όταν είχε αστυνόμευση όμως! Αστυνόμευση θέλει και τώρα αλλά απλά δεν υπάρχει!
    re saki twra den boroun na diploparkaroun....pernan kai lewforia kai megala oximata kai einai anagasmenoi na proxwroun..... :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re saki twra den boroun na diploparkaroun....pernan kai lewforia kai megala oximata kai einai anagasmenoi na proxwroun..... :hypnotize
    Kαι διπλοπαρκάρουν και τα λεωφορεία δεν μπορούν να περάσουν και κορνάρουν συνεχώς!

Ένας ηλίθιος κουτάκιας θα με σκότωνε προ διμήνου όταν στην Ιάσονος κόλλησε την κυκλοφορία
    ένα λεωφορείο (είχε μπροστά ένα διπλοπαρκαρισμένο) ο κουτάκιας καβάλησε τις κορύνες
    και μπήκε στη λωρίδα που ήμουνα εγώ για λίγο τον πρόλαβα..........περιττόν να σου πω τι έγινε
    όταν πήγα από δίπλα του αλλά η κότα δεν σταμάτησε!!!

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    γιατι θυμαμαι πως και εσυ της εβρηζες παλια??????

εε???

εελλεε???

εεελλλλλεεεεοοοοσςςς!!!

ωραια βγηκε αυτο!!!! εχεχεχεχεχεχε
    Τις έβριζα παλιά γιατί δεν μπορούσα να διπλοπαρκάρω!
    Τώρα πια που το πήρα απόφαση δέχομαι την ύπαρξή τους!!
    :rotflmao:
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

-------------------- Το avatar του/της jfx
    οι κορινες είναι λειτουργικες διότι καταφέρνουν να στρέψουν οδηγο "εναντιον" οδηγού σε περίπτωση διπλοπαρκαρίσματος. δε συμφωνω γενικοτερα με αυτή την τακτική συμμόρφωσης , όμως πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι εξυπνη ιδέα και ισως η μονη που μπορει να εφαρμοσθει με άμεσα αποτελέσματα.
    όσον αφορα την πάτρα που έχω και προσωπική άποψη, από τότε που βαλανε τις κορίνες στην αγιου ανδρεου, μονο τις πρώτες 2 βδομάδες είδα διαφορά στο μποτιλιάρισμα και μάλλον επειδή τότε υπήρχε και αστυνόμευση. Στην ελληνος στρατιώτουο πάντως τα πράγματα βελτιώθηκαν ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.

στα θετικά:
    δε μπορουν να διπλοπαρκάρουν οι μαλάκες όπου τους ερθει στην αγιου ανδρεου, μονο σε πολύ συγκεκριμενα σημεία.(πλατεία αγιου νικολάου) δεν εχω διαπιστώσει να αλλαζει δραματικά το μποτιλιάρισμα παρ'ολα αυτα.

Προσωπικά επειδη κινούμαι αποκλειστικά με μηχανάκι, δε ξερω αν οι οδηγοί αυτοκινητων διασχίζουν πλεον το δρόμο πιο γρήγορα, πάντως εγώ τον κάνω πιο αργά καθως δυσκολεύουν τη διηθηση αρκετά. επειδή δεν έχω ομως ως κυριο κρητήριο αξιολογησης ενος μετρου την προσωπική μου διευκόλυνση, αλλά του συνόλου, αν οι οδηγοί αντιλαμβάνονται ότι κινουνται πιο γρήγορα, τοτε είμαι υπέρ του μέτρου.

Η δυσκολία της διήθησης πιστεύω οτι ειναι και ο κύριος ή μάλλον ο μοναδικός λόγος γκρίνιας απο τους μοτοσυκλετιστες, είτε εδω μεσα είτε παντού.

επισης μου φαινεται ανόητο (τουλαχιστον) να επικαλείται καποιος την ασυμφωνια του μετρου των κορινων με τον ΚΟΚ, και την παρανομία των δήμων. αν αλλαξουν δηλαδή τον ΚΟΚ, δεν υπάρχει πρόβλημα; σιγουρα το αν συμβαδιζει με τον ΚΟΚ, είναι το τελευταίο που απασχολεί τον καθένα μας στη πράξη.

τα αρνητικά που βρίσκω στις κορίνες είναι:
    1) οταν ο καθε άχρηστος θελει να αλλαξει λωρίδα, δε θα το κανει πλεον σιγα σιγα ωστε να προλάβεις να του κορναρεις ή να επιταχυνεις ή να επιβραδυνεις αν ερχεται πανω σου. θα το κανει αποτομα εκει που δεν υπαρχουν κορινες και γι αυτο εχω παντα το νου μου να μην ειμαι διπλα απο αλλο αυτοκινητο οταν περναω απο σημειο που διακοπτεται η συστοιχια κορινων.
    2) πραγματι ειναι ποιο δυσκολη η διαφυγή διπλα απο το αυτοκινητο σε περιπτωση αναγκης και εχω σωθει απο σιγουρο ατυχημα με τον τροπο αυτο, ΟΜΩΣ: οι δρομοι που μπαινουν οι κορινες δεν ειναι δρόμοι ταχείας κυκλοφορίας, και τωρα εφοσον δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη, παίρνει ο καθενας τα μετρα του (μεγαλυτερες αποστασεις ασφαλειας, μικροτερες ταχύτητες κτλ) και είναι το ιδιο ασφαλής.

---------------------

Καλα για τις ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ κορινες και τις τσιμεντενιες βασεις τους, που είδα στο Βόλο, νταξει είναι σαφές πως δε σκεφτηκαν στιγμη ουτε τους ποδηλάτες ουτε τους μοτοσυκλετιστες κατα τη σχεδιαση του μετρου. είναι άκρως επικινδυνο από καθε άποψη, ακόμα και για τους οδηγους αυτοκινητων.
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    ΟΜΩΣ: οι δρομοι που μπαινουν οι κορινες δεν ειναι δρόμοι ταχείας κυκλοφορίας, και τωρα εφοσον δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη, παίρνει ο καθενας τα μετρα του (μεγαλυτερες αποστασεις ασφαλειας, μικροτερες ταχύτητες κτλ) και είναι το ιδιο ασφαλής.
    Μαλλον δεν εχει δεις πτωση/εις γιατι πεταγετε κάποιος ειτε καποιο παιδι, ειτε καποιο αλλο οχημα απο διασταυρουμενο δρομο και δεν εχει που να παει ο μοτοσυκλετιστης εστω και με 30-40 χλμ/ωρα ή πτωση καραδοκει(ειδικα σε συνθηκες δυσκολες (νυχτα, βροχη κτλ)

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Λοιπον η λυση ειναι μια:κορυνες σε ολους τους δρομους του κεντρου!
    Με την μ@λακια που μας δερνει(και ειδικα τους οδηγους αυτοκινητων,χωρις βεβαια και εμεις με τα διτροχα παμε και πολυ πισω) αυτο μας σωζει.
    Οσοι λοιπον ειχαν την εμπειρια να απολαυσουν την Ελληνος Στρατιωτου πριν και μετα την τοποθετηση κορυνων καταλαβαινουν την τεραστια διαφορα.Ας βαλουν λοιπον και στις οδους Κορινθου,Ερμου,Γερμανου,Γουναρη,Ακρωτηριου να ησυχασουμε με την παπαρια του Ελληνα:ΙΧ στο κεντρο για βολτα!
    Τωρα αμα θελουμε εμεις με τα μηχανακια να κανουμε ακροβατικα αναμεσα στις κορυνες και στο αναποδο ρευμα ειναι προφανες οτι ΔΕΝ ειναι στραβος ο γιαλος αλλα μαλλον στραβα αρμενιζουμε...
    Να προσθεσω επισης οτι καλον ειναι να μπει και μια ταξη στον ανεξελεγκτο αριθμο των ταξι που τριγυρνουν γυρω γυρω προς αγραν πελατων, να υποχρεωθουν οι αγαπητοι ταριφες-οπως παντου Πανευρωπαϊκα!- ή να εχουν πελατη ή να ειναι στην πιατσα τους.Αν θεωρουν οτι ειναι μικρες οι πιατσες τους να παρκαρουν στα δημοτικα παρκινγκ τα οποια εδω στην Πατρα τα εχουμε(ειδικα αυτο μετα την ιχυοσκαλα) να ειναι μισοαδεια!
    Καλο ειναι επισης να τραβηξουν λιγο απο το αυτακι και τους οδηγους των αστικων λεωφορειων να κοψουν να μιλανε ΟΛΗ την ωρα στο κινητο οταν οδηγουν και να σταματανε και σε κανα κοκκινο,γιατι εσχατως τα γειωνουν κανονικα εδω στην Πατρα...
    Να μην μιλησω βεβαια για τις χαζομαρες που κανουμε εμεις οι διτροχοι γιατι θα παμε πολυ μακρια την συζητηση
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Ο Bane Bane Το avatar του/της jasper
    Επειδή τυχαίνει να οδηγώ στην Πάτρα όλη την γκάμα των ΙΧ τροχοφόρων (ποδήλατο, μηχανή και αυτοκίνητο) πιστεύω ότι οι μόνοι αδικημένοι από τις κορύνες είναι οι ποδηλάτες. Πηγαίνουν αρκετά σιγά και τα αυτοκίνητα αναγκάζονται να τους προσπεράσουν πολύ κοντά τους επειδή δεν έχουν περιθώρια ελιγμών. Στην ουσία οι δρόμοι με κορίνες είναι εντελώς αδιάβατοι για τα ποδήλατα, όχι ότι οι υπόλοιποι είναι προσβάσιμοι δηλαδή...
    Τα δίκυκλα δε μπορούν να κάνουν σφήνα (εκτός από το να πλησιάσουν στο φανάρι με σταματημένα τα αυτοκίνητα) αλλά είναι ένα τίμημα που αξίζει να πληρώσουμε για να βλέπουμε την κυκλοφορία να βελτιώνεται.

Δεν ξέρω τι ώρα πήγαν να κάνουν την έρευνα οι επιστημονες ή αν βελτιώθηκε η μέση ταχύτητα ή η perceived ταχύτητα (και όταν μιλάμε για μέση ταχύτητα για ποια χρονική περίοδο μιλάμε, τις ώρες αιχμής ή όλο το 24ωρο).

Εγώ ξέρω ότι σε Αγ. Νικολαου, Αγ. Ανδρέου και Έλληνος Στρατιώτου υπήρχαν ώρες αιχμής που κυκλοφορούσες μόνο με σφήνα ανάμεσα σε εντελώς ακίνητα αυτοκίνητα. Το ρεκόρ μου είναι σφήνα συνεχόμενη από Μακεδονίας κ Έλληνος Στρατιώτου μέχρι Ρήγα Φεραίου κ Γούναρη!
    Αυτό δεν υπάρχει πλέον. Η Ελλ. Στρατιώτου είναι σχεδόν ταχείας κυκλοφορίας και οι άλλες είναι ανεκτές. Και για αυτό ο κόσμος είναι υπέρ της κορίνας, οι έμποροι είναι εναντίον, έχουν ένα δίκιο, αλλά αν γενικευτεί το μέτρο σε όλους τους δρόμους όλοι οι έμποροι θα έχουν την ίδια αφετηρία.
    Και μη λέμε συνέχεια για αστυνόμευση. Δε μπορεί σε κάθε τετράγωνο να έχουμε και από ένα τροχονόμο ή δημοτικό αστυνομικό για τον κάθε ένα από μας που "πετάχτηκε για ένα λεπτό".
    There Ain't No Such Thing As A Free Launch

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Οδηγω συχνα στην Πατρα με την μηχανη και το μονο που εχω να πω οτι αυτο το μετρο ειναι ΓΤΠ και μαλιστα καβαλα ...

Δεν εχω ξαναδει κατι τοσο ηλιθιο , πραγματικα ...

Πανε ολοι σαν τα προβατα στην σφαγη , σε μια σειρα ... και εγω με την μηχανη , χανω το προταιρημα της διυσδεισης αναμεσα τους , και αναγκαζομαι να γινω προβατο και εγω ...

Ειδικα αν πετυχεις λεωφορειο μπροστα σου , κλαφτα ...

Παλι σφηνες κανω , το μονο που αλλαξε ειναι οτι πλεον το κανω μετ εμποδιων , με ενα βαθμο δυσκολιας κ επικινδυνοτητας παραπανω ...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2014, 16:57
  2. Ερώτηση για τις χούφτες στο V-Strom
    από Innersense στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 14:38
  3. θέμα με τις ειδοποιήσεις στο μαιλ....
    από gerodim στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2006, 06:55
  4. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2005, 23:24
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2004, 17:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας