σιγα ρε δε χτυπησε κανενας
το ειχε παρκαρει και πηγε ο τΖιπουρας και το εριξε
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Μου αρκεί!
Αλλά με πόσα πήγαινε στην όπισθεν!![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Μου αρκεί!
Αλλά με πόσα πήγαινε στην όπισθεν!![]()
Μάλλον είναι οδηγός που βλέπει το R σαν rally και όχι reverse. Ίσως έδωσε για δίπλωμα νύχτα βροχερή ή ίσως πιστέυει οτι το δεξιά πετάλι είναι το φρένο.
Όπως και να έχει, η zzzzzzzzzzzzzzzzzκούκλα έπαθε ζημιά![]()
( είναι και μαύρο αλλά και μαμά. είναι να να βλέπω το δικό μου)
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ο εφιαλτης στο δρομο με την οπισθεν....
Νο2:hypnotize
Currently driving a papaki...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΜΟΥΤΖΩΣΕ ... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ..... ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΥΚΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΧR 750 ...... ΔΡΑΜΑ ...... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ..... ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ 1350 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ , ΦΑΝΑΡΙ, ΦΤΕΡΟ... ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΤΑΜΕΙΟ ....ΕΣΚΟΥΞΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ...ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ .......ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ . ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ FAZER ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΤΕ .... ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ .............................................. ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΞΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΠΙΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ??????????????????? ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΑ MISHILEN PILOT POWER ...... KAI ...... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ..... ΑΠΛΑ ΕΣΚΥΒΕ ......![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ Ζ ΜΟΝΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΚΛΠ ΒΑΛΤΩ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ,ΕΚΔΡΟΜΕΣ .ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από KAWASAKIZ750
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΜΟΥΤΖΩΣΕ ... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ..... ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΥΚΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΧR 750 ...... ΔΡΑΜΑ ...... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ..... ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ 1350 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ , ΦΑΝΑΡΙ, ΦΤΕΡΟ... ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΤΑΜΕΙΟ ....ΕΣΚΟΥΞΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ...ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ .......ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ . ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ FAZER ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΤΕ .... ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ .............................................. ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΞΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΠΙΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ??????????????????? ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΑ MISHILEN PILOT POWER ...... KAI ...... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ..... ΑΠΛΑ ΕΣΚΥΒΕ ......![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KAWASAKIZ750
Μετα την ηττα που εφαγα με το μπροστινοσιγα σιγα...
:ZZZ:
καποια στιγμη θα βρεθει η ωρα που θα το κανω κι εγω!!!![]()
Το πήρα σήμερααααααα!!!![]()
![]()
![]()
Μισοφτιαγμένο βέβαια αλλά κάτι είναι κι αυτό.
Η εξάτμιση θέλει τώρα άλλαγμα.
Περιμένουμε.
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Καλές βόλτεςΑρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
![]()
![]()
Περιμένουμε.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
![]()
![]()
Περιμένουμε.
![]()
Ante kales voltes!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti σου είπαν για την εξάτμιση;
Μην το αφήσεις να περάσει ο καιρός ρε!
Καλές βόλτες ρεεεεεεε....
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.![]()
Τη μέρα που την πήρα πήγα στον Pokermon(Βαγγέλη) και μου έβγαλε μερικές φωτό την εξάτμιση.Ti σου είπαν για την εξάτμιση;
Πήγα στην Τεομότο με τη μηχανή,τους την έδειξα και τους έδωσα και τις φωτό για να τις στείλουν στην Ολλανδία για να πάρουν έγκριση αντικατάστασης.
Πάντως ο υπεύθυνος που είδε την εξάτμιση μου είπε πως η εξάτμιση στην κατάσταση που είναι θα αλλαχθεί.
Θέμα ημερών είναι.
Περιμένω τώρα.![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Είμαι αρκετά περίεργος να δω τις φωτογραφίες της εξάτμισης. Μακάρι να πανε όλα κατ ευχήνΑρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.![]()
Τη μέρα που την πήρα πήγα στον Pokermon(Βαγγέλη) και μου έβγαλε μερικές φωτό την εξάτμιση.
Πήγα στην Τεομότο με τη μηχανή,τους την έδειξα και τους έδωσα και τις φωτό για να τις στείλουν στην Ολλανδία για να πάρουν έγκριση αντικατάστασης.
Πάντως ο υπεύθυνος που είδε την εξάτμιση μου είπε πως η εξάτμιση στην κατάσταση που είναι θα αλλαχθεί.
Θέμα ημερών είναι.
Περιμένω τώρα.![]()
![]()
![]()