θυμάσαι τι έκανε ο brad pitt όταν έκανε τον σερβιτόρο στην ταινία fight club?
πράξε ανάλογα...![]()
πράξε ανάλογα...![]()
Όχι ρε φίλε...!Αρχικά δημιουργήθηκε από akissakis
....Σχισμένα παντελόνια αίματα σπασμένο κουτί και μου λέει πάρε 50 ευρώ....![]()
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΣ ΛΕΩ...![]()
Απλά λυπάμαι τον άντρα της...αν έχει.Χ 10
Τέλος καλό, όλα καλά.
Κοίτα φίλε μου,έχεις απόλυτο δίκιο οτι δεν πρέπει να πέρνουμε το μέρος κάποιου όταν δεν έχουμε ακούσει και την αλλη πλευρά.Όμως δεν έχω λόγο να πώ ψέματα,όσο ήρεμα και να φέρθηκα,μέσα μου έβραζα.Και για τους μπάτσους,που δεν ρώτησαν αν είμαι κάλα,και για την "κυρία"για την απάθεια της.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε μη βριζετε την ελληνικη αστυνομια ρε!!!δε ξερετε τι μπορει να ειχε προηγηθει !!!πιστευετε αυτα που λεει καποιος που δεν ξερετε και μιλαει με εμπαθεια για τα οργανα της ταξης???!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
περαστικα ρε φιλε και στη προκειμενη περιπτωση...η εκδικιση ειναι ενα πιατο που τρωγεται καυτο![]()
Όπως είπα και παραπάνω είναι μικρή η πόλη.Κάθε φορά που αντιμετωπίζω άσχημες καταστάσεις είτε με την μηχανή μου είτε με το παπάκι της δουλειάς,δαγκώνομαι να μην βρίσω γιατί ξέρω οτι αυτό θα έχει επιπτώσεις στη δουλειά μου,για τον ίδιο ακριβώς λόγο,που και εσύ γράφεις παραπάνω.Δηλαδή οταν ακούς μόνο την μιά πλευρά.
παράδειγμα
"Καλέ ποιόν λες εκείνον που έχει την πιτσαρία?και εμένα με έβρισε μια φορά στον δρόμο "χωρίς "να φταίω....τον αλήτη..κ.τ.λ."
Γι'αυτό δαγκώνομαι φιλαράκι γιατί έχω οικογένεια,παιδιά και δάνειο να ξοφλήσω.
Δέν με συμφέρει να χάσω πελάτες,επειδή δεν είναι καλοί οδηγοί.
Και επειδή πολύ στο μελό το ρίξαμε.....γιατί ρε παιδιά να βάλω tabasco και μυξες στον ανθρωπο?είναι καλός ο μπατσος αφήνει και μπουρμπούρι..
![]()
ρΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΛΕς ΤΩΡΑ?
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΡΕ?
ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΡΕς ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟΥς ΟΣΟ ΕΚΕΙ ΔΕ ΠΑΕΙ,Κ ΑΥΤΟΥς Κ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΤΙΝΑ
ΡΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΡΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ
ΡΕ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
καλά τα λέμε αυτά... αλλά ρε παιδιά τι να λέμε... τι να πάει να κάνει και να πει και δεν ξέρω γω τι άλλο.
Το έχω ξαναρωτήσει άντε άλλη μία. Καταλαβαίνετε που ζείτε;;; Αντιλαμβάνεστε πως η κ. τάδε είναι κάποιου πολιτικομαλάκα υπεύθυνη σύμβουλος γκόμενα δεν ξέρω γω τι άλλο και το παλλικάρι θα βρεθεί κι από κάτω;;; που νομκίζετε ότι ζείτε στην Αγγλία ή στην Ελβετία;
Μάρτυρες; 0!
Στοιχεία; 0!
Αστυνομία; Ε... εκλήθη και δεν εκλήθη. Ήρθε δηλαδή αλλά...![]()
ξέρετε τι θα πάνε να πούνε αυτοί στο δικαστήριο έτσι; το αντιλαμβάνεστε; αν κληθούν βέβαια και όταν γίνει η δίκη κλπ
άλλοι μάρτυρες; ναι! αυτοί ποθ θα εμφανισθούν ως δια μαγείας από την εν λόγω κυρία.![]()
![]()
χώρια τι άλλο θα ακουστεί στη δίκη το παιδί δεν φορούσε κράνος έτρεχε εγώ το είδα και σταμάτησα γι αυτό και δεν τρακάραμε κλπ κλπ...
φίλε μου... προσωπική μου γνώμη αν έχεις μάρτυρα ή κάποιο στοιχείο οκ τότε συνέχα το αλλιώς... ξέχασέ το![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Θυμασαι πριν λιγο καιρο που σαβουριαστηκε με τη μηχανη ο Brad Pit με 0 χιλιομετρα? Τι συμβουλες να μας δωσει ο κουλος! Να εχεις την Angelina γκομενα και να μην ανεβαινει να την πας μια βολτα,πωπωωω....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
πράξε ανάλογα...![]()
![]()
Παντος εμενα μου φαινεται λιγο μουφα η ιστορια...πλακα εχει παντος...!!!![]()
λυπαμαι πολυ..............
βρισκουν και τα κανουν
αν δεν κανεις κατι θα βρει τους ιδιους (και την ιδια) ο επομενος τυχερος
για αρχη επρεπε να δηλωσεις τραυματισμο να φυγεις με ασθενοφορο
και να κανεις και μηνυσεις
για αρχη.
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ζαμπόν μπέικον πιπεριά μύξα πεπερόνι φρέσκια τομάτα
καλή σας όρεξη κύριε όργανο![]()
ζαμπόν μπέικον πιπεριά λανεϊντ πεπερόνι φρέσκια τομάτα
καλή σας όρεξη κύριε όργανο...
Το εχω πει και το ξαναλεω και θα το ξαναπω οσο δεν κανουμε τιποτα δεν αλλαζει τιποτα.Μονο να κλεγομαστε ειμαστε.
Αν νομιζεις οτι ο αστυνομικος εκανε κατι λαθος να κινηθεις νομικα εναντιον του.Αν δεν εχεις αρχιδια να το κανεις μη κλεγεσαι.Βρισκουν και τα κανουν. Και φερνω παραδειγμα.Αν ενας αστυνομικος παει να σου κανει ελεγχο και σε βρισει του κανεις μηνυση.Εστω οτι αθωωνεται, μετα θα ξαναβρισει??? Εστω οτι ξαναβριζει εναν η δυο η τρεις, και ακομη ενας του κανει μηνυση μετα θα ξανα αθωωθει??? Εστω οτι αθωωνεται ξανα ο διοικητης του δε θα παρει γραμη οτι ειναι μαλακας και βριζει???
Μακαρι τα πραγματα να αλλαζαν ως διαμαγιας αλλα δε γινεται. Παμε προς το καλυτερο μεσα απο καθημερινο αγωνα και διεκδικηση των δικαιωματων μας και αναδειξη του σωστου.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Αν δε το κανουμε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.(μηπως επαναλαμβανομαι?)
Γιατί ρε φιλαράκι μούφα?Ποιό σημείο απ'όλα δεν βρίσκεις αληθινό?Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Επιμενω...ψιλομουφα η ιστορια...![]()
Κατ'αρχήν,τα διάβασες ολα?γιατί ξανάγραψα την συνέχεια.
Με στεναχώρησες...![]()
ενταξυΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
πράξε ανάλογα...![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ενταξυΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
πράξε ανάλογα...![]()
Υ.Γ. επαθα ντουβρουτζα λεμε, οταν πας να στειλεις το ιδιο μνμ σου λεει οτι το στειλε αλλα δεν το εμφανιζει επειδη ειναι ολοιδιο.ΤΡΕΛΟ?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ενταξυ
Υ.Γ. επαθα ντουβρουτζα λεμε, οταν πας να στειλεις το ιδιο μνμ σου λεει οτι το στειλε αλλα δεν το εμφανιζει επειδη ειναι ολοιδιο.ΤΡΕΛΟ?
ανάθεμα κι αν κατάλαβα πράμα!![]()
ρε την απαντηση σου την εστειλες κατα λαθος 2 φορεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ανάθεμα κι αν κατάλαβα πράμα!![]()
γιαυτο και καλα εγραψα 2*ενταξυ
στο υστερογραφο γραφω πως οταν πας να στειλεις το ιδιο μνμ στα καπακια σου λεει οτι το στειλε αλλα δεν το εμφανιζει..
εκτος αν λογικα γινει καποιο μπερδεμα οπως στην περιπτωση σου
αν δεν καταλαβες και τωρα, αστο γιατι παπαριες ειναι το θεμα
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy