Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: Αστυνομια & μοτοσυκλεττα

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    ..........
    ........Οι αστυνόμοι έγιναν έτσι όπως τους περιγράφει, γιατί ο θεσμός ο ίδιος τους άφησε.
    ............
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Μία διόρθωση: Δεν τους "άφησε", αλλά τους το "επέβαλε".
    Από κει και πέρα, ο βαθμός που έχουν μέσα στην υπηρεσία και η εξέλιξη τους στις προαγωγές, είναι άμεσα συναρτώμενος με το πόσο προσαρμόστηκαν σ'αυτό τον τρόπο συμπεριφοράς που τους επεβλήθει.

Όσο περισσότερο γίνετε αυτό που οι πολίτες απεχθάνοντε και όσο κινείτε όπως κινούντε και τα γρανάζια, τόσο περισσότερο ανεβαίνει.
    Αλλιώς, παραμένει στην τροχαία κάποιας περιοχής, μέχρι να "βάλει μυαλο" και να αποδειχθεί "άξιος"
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Προς τους WWW και koufaloni .......................
    Μάγκες αφήστε τις γενικότητες και τους αφορισμούς και πάνω απ'όλα προσέχετε λίγο την γλώσσα σας, γιατί υπάρχουν παντού καλοί και κακοί και επειδή δεν αρέσει σε κανέναν να τον βρίζουν και να του κολλάνε ταμπέλες με την ευκολία που εσείς το κάνετε...........
    ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ
    O WWW δεν είπε ΜΑΛΑΚΑΣ αλλά τεμπέλης. Άς μην κοροΐδευόμαστε κύριοι. Όλοι οι Ιδιωτικοί και μη υπάλληλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στον χώρο του Δημοσίου. Μα όλοι. Και δεν μιλώ για την Αστυνομία γιατί είναι ίσως από τις λίγες Υπηρεσίες που προσπαθούν να τηρήξουν την Τάξη παράγοντας έτσι ένα στοιχειώθες αλλά σημαντικό Έργο με βάση τις δυνατότητές της ...

Για πάμε όμως στην Δημόσια Υγεία, στην Δημόσια Παιδεία και σε όλες τις άλλες Δημόσιες επιχειρήσεις "Κοινής Ωφελείας"

Και στην Τελική ξέρεις κάτι φίλε. ΟΙ ΤΕΜΠΛΕΧΑΝΑΔΕΣ καλά κάνουν. Είπαμε πως δεν φταίνε αυτοί.

Καιρός όμως φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια.
    Δηλαδή όλοι εμείς που εργαζόμαστε στα τα σκυλιά και απολαμβάνουμε λιγότερα (όχι επειδή μας τα δίδουν τα λίγα οι εργοδότες αλλά επειδή οι Συλλογικές Συμβάσεις το αναγράφουν) είναι ΔΙΚΑΙΟ ΚΥΡΙΕ ?

Τί να μου πει εμένα δηλαδή ο κάθε ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ο κάθε ΧΑΡΑΟΦΑΗΣ, ο ΚΑΘΕ ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ που δουλεύω 60 ώρες την εβδομάδα. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ? ΟΙ ΗΜΙΑΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΝΕ ΣΤΙΣ 12.30. Ή ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΓΡΑΦΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ?

Και η χειρότερη αποχαύνωση βρίσκεται στις ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ και στους ΔΗΜΟΥΣ.

Τί να πω. Ο κοσμάκης ξέρει πολύ καλά τι ρόλο βαράει αυτή η παρασιτίζουσα κοινωνική Τάξη. Και θα πάρουν ΕΦΑΠΑΞ, θα πάρουν Σύνταξη του Δημοσίου, θα απολαμβάνουν καλύτερη Ασφάλιση.

Είμαι Γεωπόνος και ασχολούμε με τις Ευρωπαϊκές Σταθερές Ύδατος και Θρεπτικών Μονάδων για την Γεωργία. Εδώ και 5 χρόνια έχει καταστεί υποχρεωτικό από την ΕΕ να καθοριστούν από τις Εκάστοτε Νομαρχίες (Διευθύνσεις Γεωργίας) οι σταθερές αυτές για κάθε καλλιέργεια. Όταν τις ζήτησα δεν ήξερε κανένας στην Νομαρχία Ηλείας και Αχαΐας για τί πράγμα μιλούσα. Τους έδωσα την Υπουργική Απόφαση που τους Υποχρεωνει να το κάνουν (η οποία τους είχε κοινοποιηθεί) καθώς και την Ευρωπαϊκή Απόφαση από την Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινωτήτων. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ:
    Δ/ΝΤΗΣ: "Αν θέλετε φτιάχτε εσείς όποιες Σταθερές σας αρκούν ως επιχείρηση και κοινοποιήστε τες μας να τις επικυρώσουμε" !!!!

Αυτό είναι ένα τυπικό παράδειγμα ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ δικής τους και ΜΑΛΑΚΙΑΣ δικής μας που τους ανεχόμαστε.

ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΣΚΕΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ, ΟΡΘΙΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ.

Αυτό είναι το Δημόσιο. Ανεύθυνο. Αυτοί θα πεθάνουν και θα είναι ΜΟΝΙΜΟΙ από τον τάφο τους. Οι ζωντανοί νεκροί που δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη, που ζουν για να έρθει η Παρασκευή.

Α και μην ξεχάσω. Πάντα έχουν 1 - 2 μαλάκες σε κάθε Υπηρεσία που δουλεύουν για όλους τους άλλους. Δεν πιστεύω να είσαι εσύ ένας από αυτούς και να αντιδράς έτσι γιατί τότε έχεις δίκιο.

2 strokes for ever!!! Το avatar του/της rd350lc
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    O WWW δεν είπε ΜΑΛΑΚΑΣ αλλά τεμπέλης. Άς μην κοροΐδευόμαστε κύριοι. Όλοι οι Ιδιωτικοί και μη υπάλληλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στον χώρο του Δημοσίου. Μα όλοι. Και δεν μιλώ για την Αστυνομία γιατί είναι ίσως από τις λίγες Υπηρεσίες που προσπαθούν να τηρήξουν την Τάξη παράγοντας έτσι ένα στοιχειώθες αλλά σημαντικό Έργο με βάση τις δυνατότητές της ...

Για πάμε όμως στην Δημόσια Υγεία, στην Δημόσια Παιδεία και σε όλες τις άλλες Δημόσιες επιχειρήσεις "Κοινής Ωφελείας"

Και στην Τελική ξέρεις κάτι φίλε. ΟΙ ΤΕΜΠΛΕΧΑΝΑΔΕΣ καλά κάνουν. Είπαμε πως δεν φταίνε αυτοί.

Καιρός όμως φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια.
    Δηλαδή όλοι εμείς που εργαζόμαστε στα τα σκυλιά και απολαμβάνουμε λιγότερα (όχι επειδή μας τα δίδουν τα λίγα οι εργοδότες αλλά επειδή οι Συλλογικές Συμβάσεις το αναγράφουν) είναι ΔΙΚΑΙΟ ΚΥΡΙΕ ?

Τί να μου πει εμένα δηλαδή ο κάθε ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ο κάθε ΧΑΡΑΟΦΑΗΣ, ο ΚΑΘΕ ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ που δουλεύω 60 ώρες την εβδομάδα. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ? ΟΙ ΗΜΙΑΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΝΕ ΣΤΙΣ 12.30. Ή ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΓΡΑΦΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ?

Και η χειρότερη αποχαύνωση βρίσκεται στις ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ και στους ΔΗΜΟΥΣ.

Τί να πω. Ο κοσμάκης ξέρει πολύ καλά τι ρόλο βαράει αυτή η παρασιτίζουσα κοινωνική Τάξη. Και θα πάρουν ΕΦΑΠΑΞ, θα πάρουν Σύνταξη του Δημοσίου, θα απολαμβάνουν καλύτερη Ασφάλιση.

Είμαι Γεωπόνος και ασχολούμε με τις Ευρωπαϊκές Σταθερές Ύδατος και Θρεπτικών Μονάδων για την Γεωργία. Εδώ και 5 χρόνια έχει καταστεί υποχρεωτικό από την ΕΕ να καθοριστούν από τις Εκάστοτε Νομαρχίες (Διευθύνσεις Γεωργίας) οι σταθερές αυτές για κάθε καλλιέργεια. Όταν τις ζήτησα δεν ήξερε κανένας στην Νομαρχία Ηλείας και Αχαΐας για τί πράγμα μιλούσα. Τους έδωσα την Υπουργική Απόφαση που τους Υποχρεωνει να το κάνουν (η οποία τους είχε κοινοποιηθεί) καθώς και την Ευρωπαϊκή Απόφαση από την Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινωτήτων. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ:
    Δ/ΝΤΗΣ: "Αν θέλετε φτιάχτε εσείς όποιες Σταθερές σας αρκούν ως επιχείρηση και κοινοποιήστε τες μας να τις επικυρώσουμε" !!!!

Αυτό είναι ένα τυπικό παράδειγμα ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ δικής τους και ΜΑΛΑΚΙΑΣ δικής μας που τους ανεχόμαστε.

ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΣΚΕΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ, ΟΡΘΙΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ.

Αυτό είναι το Δημόσιο. Ανεύθυνο. Αυτοί θα πεθάνουν και θα είναι ΜΟΝΙΜΟΙ από τον τάφο τους. Οι ζωντανοί νεκροί που δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη, που ζουν για να έρθει η Παρασκευή.

Α και μην ξεχάσω. Πάντα έχουν 1 - 2 μαλάκες σε κάθε Υπηρεσία που δουλεύουν για όλους τους άλλους. Δεν πιστεύω να είσαι εσύ ένας από αυτούς και να αντιδράς έτσι γιατί τότε έχεις δίκιο.

sunadelfe mhn ta perneis...etsi einai h katastash..... an kai me exeis mperdepsei ligo otan les ασχολούμε με τις Ευρωπαϊκές Σταθερές Ύδατος και Θρεπτικών Μονάδων για την Γεωργία dhladh pou douleueis??? sto upourgeio georgias h kaneis meletes, programata ktl???
    oso gia to ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΣΚΕΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ mhn petas tetoia giati polloi apo mas sthrizonte se auta kai se kamia periptosh den theloun na ginoun kleftes.....
    kai telos nomizo oti bgazeis mia pikria, sto kato kato kai esu aurio mporei na eisai autos pou tha douleuei se ena dhmo h nomarxia kai mhn eisai kai toso sigouros oti den tha kaneis auta pou shmera aforizeis.

Όχι φίλε είμαι πειραματιστής σε ιδιωτική Επιχείρηση και ταυτόχρονα τηρώ συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης της Παραγωγής (AGRO 2.1-2.2) καθώς και Πιστοποιημένα Συστήματα Εφαρμογής Ορθής Γεωργικής Πρακτικής EUREPGAP σε 6 Ομάδες Παραγωγών.

Για να είναι εφαρμόσιμα όλα αυτά τα συστήματα απαιτούν τις λεγόμενες Σταθερές που θα πρέπει να έχουν ορισθεί από τις εκάστοτε Νομαρχίες. Αυτές αποσκοπούν στην διαφύλαξη των φυσικών πόρων από κατασπατάληση νερού, στην προστασία του υδροφόρου ορίζοντα από αλόγιστη χρήση λιπαντικών μονάδων (δες νιτρικά) κλπ.

Με κοίταζαν σαν κινέζο φίλε όταν τους παρέδωσα την Υπουργική Απόφαση αλλά και την Ευρωπαϊκή οδήγία. Με κοίταζαν σαν Κινέζο για κάτι που το είχαν πάρει στα χέρια τους αλλά ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΝ.

Και δεν φτάνει αυτό αλλα μου είπαν ουσιαστικά κάνε εσύ τη δουλειά και φέρε να την σφραγίσουμε. Κι εγώ ως ιδιώτης Γεωπόνος (που Νόμιμα Εκπροσωπώ την εταιρεία ΑΕ στην οποία Εργάζομαι) φυσικά θα έβαζα ό,τι μου άρεσε με βάση τα Προγράμματα Φυτοπροστασίας και θρέψης που μας βολεύουν. Κι αυτοί θα το σφράγγιζαν κανονικά και θα το υπέγραφαν ...

Αυτά τα ρεμάλια λοιπόν, που δεν σέβονται ούτε την ανθρώπινη φύση τους, αυτά τα αίσχη της καρέκλας και της ανευθυνότητας δεν έχουν κάνει τίποτα γι αυτό και η χώρα βρίσκεται εκτεθιμένη χωρίς τα στοιχειώδη και μάλιστα ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΘΕΣΜΟΥΣ που συντελούν μια οργανωμένη παραγωγή και μια οργανωμένη Αγροτική Πολιτική.

Μας επισκέφθηκαν από τον UKAS και ζήτησαν τις σταθερές αυτές. Μόλις άκουσαν πως δεν υπάρχουν έβαλαν τα γέλια. 5 - 6 Ρεμπεσκέδες λοιπόν μας διασύρουν ένώ ταυτόχρονα μειώνουν τη εξαγώγιμη δυναμική μια τεράστειας γκάμας από ποιοτικά προϊόντα.

Μου ζητούν συστήματα διασφάλισης ποιότητας στα προϊόντα που εξάγω (Καρπούζι, Πεπόνι, Μαρούλι,). Τί κι αν τα έκανα τα συστήματα αυτά όταν απουσιάζει ο κορμός των σταθερών ? Τί να πω εγώ στον Γερμανό ή τον Άγγλο ή τον Ελβετό που τα εφαρμόζουν εδώ και 10 χρόνια, όταν θα έρθει να με επισκεφθεί - μια κι έχει το δικαίωμα - και θα ζητήσει καλλιεργητικά δεδομένα ?

Για πέσμου εσύ γιατί εγώ με τους ξεβράκωτους στο μυαλό, με αυτά τα καθιζήματα της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που τα ταϊζουμε επειδή είχαν ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Και είμαι σκληρός γιατί πρόκειται για την δυναμική της χώρας, για την διαφύλαξη του περιβάλλοντος και κυρίως για την ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Τί να μου πει τώρα ο ΜΠΑΤΣΟΣ εμένα ? Αυτό που έγραψε πρίν :
    "ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ "

Όταν κάνω 100 περίπου νταλίκες Καρπούζι στην Ιταλία και βρίσκομαι με την πλάτη στον τοίχο να μου τα γυρίσουν πίσω θα φωνάξω αυτόν με το περιπόλικό του να τα ΦΑΕΙ όπως κάνουν οι ζήτουλες οι συνάδελφοί του στους Δρόμους και ζητάνε από τους Οδηγούς μας 5-5 τα καρπούζια και τα πεπόνια.

Άντεμέχρι την Ιταλία μπορώ να τα στείλω γιατί στην Γερμανία και κυρίως στην Ελβετία θα μου ζητήσουν δεδομένα σίγουρα. Άντε τότε καθάρισε.

Αυτό που ανέφερα είναι ένα τυπικό αντιπροσωπευτικό παράδειγμα που αφορά τον χώρο της Γεωργίας και του Εμπορίου. Παντού σε όλες τις δραστηριότητες, όπου χρειάζονται αποφάσεις γίνεται ακριβώς το ΙΔΙΟ .-

Δυστηχώς φίλε ...
    Αυτοί οι ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟ ζούν ανάμεσά μας

Παρέληψα επίσης να πω πως αν κι έχω τα τυπικά προσόντα (εκτός του Πτυχίου και Διδακροτικό στις ασθένειες του ξύλου της αμπέλου από το UC-Davis ποτέ μα ποτέ μα ποτέ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΩ.

Πρίν φύγω για την Καλιφόρνια έκανα ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΟΝΕΙΡΑ. Περίμενα διαφορετική κατάσταση στην χώρα μου. Εκεί υπήρχε το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ το οποίο μόνο όνειρο έμεινε.

ΕΔΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΟΥΠΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ...

Τί κρίμα. Και δεν μιλώ σε ακαδημαΐκό επίπεδο. Φυσικά αυτοί βρίσκονται τουλάχιστον 2 αιώνες πιο μπροστά (πχ γονιδιακή επίκτητη μετάδοση κλπ). Εδώ δυστηχώς τα περισσότερα Κατ/τα περιμένουν να ζήσουν μόνο από το Φάρμακο. Αυτό είναι πολύ κακό, επισφαλές (τεράστεια φέσια, πολλές επιταγές) και ανθυγειινό. Επίσης δεν έχει μέλλον γιατί η γενετική μηχανική είναι πλέον παρούσα και θα λύσει εντελώς ζητήματα φυτοπροστασίας.

Επίσης μόνο η καθετοποιημένη δομή σε τέτοιες επιχειρήσεις θα μπορέσει να αποφέρει Κέρδη,
    Μετην κατάντια της διάθεσης των Γεωργικών προΐόντων περάσαμε στην Συμβολαιακή Γεωργία. Πλέον πολλοί παραγωγοί καλλιεργούν για τα δικά μας Συσκευαστήρια με Συμβόλαιο Παροχής Υπηρεσιών εξασφαλίζοντας σταθερό μισθό και διάθεση για τα προϊόντα τους.

Και μέσα σε τέτοιες καινοτομίες που στο εξωτερικό γίνονται τουλάχιστον εδώ και 10 χρόνια έρχεται ο ξετσίπωτος, ο άσχετος, ο ανεύθυνος ο κος ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΣ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΓΙΑ όχι μόνο να μην θέλει να βοηθήσει αλλά να αποτελεί και ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ σε όσους εργάζονται και παράγουν Έργο. Στην δική μας επιχείρηση εργαζόμαστε 10 Γεωπόνοι και 72 υπάλληλοι. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΨΩΜΑΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ φίλε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Και ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ του Δημοσίου αδυνατεί να συντάξει ένα απλό χαρτί με 2 - 3 πράγματα τα οποία υποχρεούτε να κάνει όπως αυτό που λέγαμε πριν.

Τέλος. Εφόσον αυτοί δεν παράγουν δεν θα πρέπει και κανείς άλλος να το κάνει.

Α Π Ε Λ Π Ι Σ Ι Α κυρίες και κύριοι γιατί αν κι έχοντας Κουμμουνιστικές καταβολές πλέον με ασφάλεια μπορώ να πω πως ή λεγόμενη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, η ξακουστή ΑΛΛΑΓΗ κατέληξε στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ, στη ΣΑΠΙΛΑ, στο ΑΡΑΛΙΚΙ, στην ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Κρίμα. Πλέον επανάσταση θα είναι να αλλάξει αυτό που ονομάζεται σήμερα Κράτος και είναι:
    - Ο μπάτσος που τα παίρνει (και όχι μόνο Καρπούζια και πεπόνια)
    - Ο Γιατρός που για να σε χειρουργήσει στα ζητάει,
    - Ο πολεοδόμος που για να μην σου αργήσει την άδεια τα παίρνει,
    - Ο εφοριακός που για να μην εφαρμόσει την διάταξη του 1932 περί διαφυγόντων κερδών τα παίρνει,
    - Ο Δημοτικός και Νομαρχιακός Υπάλληλος όπου εκείνοι (με εξάίρεση τους Οδοκαθαριστές) δεν ξέρουν τί έχουν να κάνουν την ημέρα που πάνε για δουλειά.
    - Τα κόμματα που ένα ένα περνούν από τα γραφεία μας για ενίσχυση προ των εκλόγών,
    - Οι Υπάλληλοι στον ΟΣΕ που όταν τους πας δέμα σε στραβοκοιτάζουν επειδή τους ξύπνησες,
    -Τα ΕΛΤΑ που χάνουν τα Συστημένα με τις πιστωτικές Κάρτες,
    - Οι Τράπεζες που χωρίς έλεγχο εφαρμόζουν με μικρά γράμματα ό,τι γουστάρουν,
    _ Η Ολυμπιακή που κατέληξε θετή μητέρα όλων των δικών μας παιδιών.
    - Οι ΔΕΚΟ που έγιναν μητέρες επίσης όπως και η Ολυμπιακή,
    - Τα Δημόσια Έργα που είναι σαφώς κατώτερης ποιότητας από τα Ευρωπαΐκα αν και στοίχησαν 2 φορές επάνω.
    - Οι συμβασιούχοι που όταν το Δημόσιο ζητήσει τις υπηρεσίες τους προσωρινά τότε μετά κλείνουν τους Δρόμους και ζητούν ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ !!!!
    - Ο Κόκκαλης. ο Βαρδυνογιάννης, Ο Μπόμπολας, Ο Αλαφούζος και όλοι οι υπόλοιποι Κρατικοδίαιτοι,
    - Εγώ κι εσείς κι όλοι μας που σφίγκουμε το ζωνάρι, κλέινουμε τα μάτια και προσπαθούμε να επιβιώσουμε μέσα στο ΚΡΑΤΟΣ των Ρεμπεσκέδων με το ΟΝΕΙΡΟ μήπως κάποια μέρα και το δικό μας παιδί ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ εκεί (GREEK DREAM).

Πείτε λοιπόν του ΜΠΑΤΣΟΥ να παίξει με το Gadjet που αγόρασε με δόσεις των 90 μηνών, να πάρει κι έναν ΓΚΑΣΜΑ να τα ξήσει (γιατί η τσουγκράνα αφήνει κενά και δεν ξύνει καλά) και να πάει στην ευχή της Παναγίας επιτέλους. ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ...

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    WWW σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί μάλλον πάσχουμε από το ίδιο σύνδρομο: "Είμαι ευαισθητοποιημένος σε πολλά θέματα και είχα την ατυχία να είμαι έλληνας και να πάω στο εξωτερικό... και μετά να γυρίσω πίσω!"

Το κόβω για ανίατη ασθένια που θα μας μαμήσει τη ζωή! Ή που θα μας στείλει σε κανένα ίδρυμα. Ή που θα μας στείλει φυλακή. Γιατί μια μέρα θα γίνει το ...κρακ και κάποιος θα την πληρώσει άσχημα.

Αρχαίε get over it, γιατί είτε είσαι ο χειρότερος, είτε ο απολύτως καλύτερος εργαζόμενος της χώρας (δημόσιος και μη)... το θέμα μας δεν αλλάζει. Ούτε η εικόνα της χώρας αλλάζει, ούτε του δημοσίου ειδικότερα. Δεν είσαι εσύ το θέμα, ούτε οι συνάδελφοί σου, ούτε καθένας δημόσιος υπάλληλος ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Αν είναι να το πάρεις προσωπικά, τότε κάνε μου προσωπική χάρη και δείρε τους τεμπέληδες και ευθυνόφοβους γύρω σου, γιατί ακόμα κι όταν είμαι άνεργος... πληρώνω τον μισθό τους!!!!!!

---

O μπάτσος by the way δε μπορεί αυτή τη στιγμή να πάει για καζμά γιατί λαγοκοιμάται χυμένος στο κάθισμα του Xsara, με το κεφάλι να αστράφτει πραγματικά από το πολύ ζελέ και με το ένα χέρι να περισσεύει έξω λες και σ'αυτό εφαρμόζεται ειδική ενισχυμένη περίπτωση του νόμου του Newton. H φράπα είναι ευτυχώς στο cup holder (τα Sunny δεν είχαν) και η ζώνη ασφαλείας περασμένη πίσω από το κάθισμα (φυσικά) για να δίνει το σωστό παράδειγμα στον πολίτη.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    WWW σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί μάλλον πάσχουμε από το ίδιο σύνδρομο: "Είμαι ευαισθητοποιημένος σε πολλά θέματα και είχα την ατυχία να είμαι έλληνας και να πάω στο εξωτερικό... και μετά να γυρίσω πίσω!"

Το κόβω για ανίατη ασθένια που θα μας μαμήσει τη ζωή! Ή που θα μας στείλει σε κανένα ίδρυμα. Ή που θα μας στείλει φυλακή. Γιατί μια μέρα θα γίνει το ...κρακ και κάποιος θα την πληρώσει άσχημα.

Αρχαίε get over it, γιατί είτε είσαι ο χειρότερος, είτε ο απολύτως καλύτερος εργαζόμενος της χώρας (δημόσιος και μη)... το θέμα μας δεν αλλάζει. Ούτε η εικόνα της χώρας αλλάζει, ούτε του δημοσίου ειδικότερα. Δεν είσαι εσύ το θέμα, ούτε οι συνάδελφοί σου, ούτε καθένας δημόσιος υπάλληλος ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Αν είναι να το πάρεις προσωπικά, τότε κάνε μου προσωπική χάρη και δείρε τους τεμπέληδες και ευθυνόφοβους γύρω σου, γιατί ακόμα κι όταν είμαι άνεργος... πληρώνω τον μισθό τους!!!!!!

......................................

ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bigclap.gif 
Προβολές:	250 
Μέγεθος:	1,9 KB 
ID:	16358
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

to WWW:

R-E-S-P-E-C-T

2 strokes for ever!!! Το avatar του/της rd350lc
    .....................

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW

...................

Το μόνο που έχω να πώ είναι.......

+1

Όνομα:	bigbest.gif 
Προβολές:	242 
Μέγεθος:	8,4 KB 
ID:	16370
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    to WWW

Όνομα:	appl.gif 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	1,2 KB 
ID:	16373

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Συνεχίζετε μάλλον ή να μην καταλαβαίνετε ή να μην διαβάζετε τι ΑΚΡΙΒΩΣ γράφω....
    Το ότι το δημόσιο είναι ΜΠΟΥΡΔΕ........ το γνωρίζουμε όλοι και κανείς δεν έχει αντίρηση σε αυτό. Όμως ΞΑΝΑΛΕΩ δεν είναι όλοι οι εργαζόμενοι όλα αυτά τα χαριτωμένα που τους καταλογίζετε. Αν θέλετε να βρείτε τι φταίει πάνω από όλα κοιτάξτε εκεί που οι νόμοι ψηφίζονται. Όταν ένα κράτος πατάει στον 21ο αιώνα και στηρίζει την δημόσια διοίκηση πάνω σε Βεμπεριανά γραφειοκρατικά πρότυπα δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι αλλά οι διοικούντες ....... οι οποίοι είναι αυτοί τους οποίους τόσο εγώ όσο και εσείς ψηφίσατε. Το ποιοί είναι το έχουμε δει όταν στην Ελλάδα των 850 Ε βασικός μισθός ΑΥΤΟΙ παίρνουν 1000 Ε επίδομα ενοικίου και ψηφίζουν 3300 Ε "επίδομα ανεργίας " για τους μη εκλεγέντες Βουλευτές..........
    Υπ¨όψιν ο νόμος ακόμα ισχύει απλά έχει ανασταλλεί για όσους καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό και μην εκπλαγήτε όταν θα ζητούν και αναδρομικά..........
    Ο εργαζόμενος λίγα μπορεί να κάνει όταν τον δένουν 45 νόμοι, συχνά αντικρουόμενοι και ασαφείς..........
    Μην συζητήσουμε για παιδεία και υγεία ................... απλά ανύπαρκτα αγαθά γιά τον Έλληνα................
    Όμως ξαναλέω ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗ ούτε έμμεσα ούτε άμεσα απλά και μόνο επειδή ανήκω σε κάποια κατηγορία εργαζομένων.
    Έχω 4 πτυχία και δεν έχω διοριστεί με μέσο αλλά με διαγωνισμό γραπτό ΑΣΕΠ και ήμουνα 3ος στην ειδικότητα μου πανελλαδικά.
    ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ λοιπόν αφάνταστα ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ και ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ του στυλ των προηγουμένων ποστ, αλλά δεν διαφωνώ με τους προλαλήσσαντες.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ::::::::

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Έχω 4 πτυχία και δεν έχω διοριστεί με μέσο αλλά με διαγωνισμό γραπτό ΑΣΕΠ και ήμουνα 3ος στην ειδικότητα μου πανελλαδικά.
    Βλέπετε σεις οι υπόλοιποι, τί χρειάζεται να έχετε στο νιο-νιο σας για να μπορέσετε να κοντράρετε έναν γάτο gtsiro και να αποκαλείστε "anti gtsiros dog" ?

χιχιχιχι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Thumbs down Αυτο που εχω πει εγω και θα το λεω παντα ειναι οτι βλεπω καποιους "Ζηταδες" που καθον

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    1. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.

6.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΥΠΟΥΣ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΑΞΕΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΦΑΛΚΟΝΕΡΕΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑ 3ωρο ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    Αυτο που εχω πει εγω και θα το λεω παντα ειναι οτι βλεπω καποιους "Ζηταδες" που καθονται τα πρωινα σε καποιες καφετερειες στην παραλια της Θεσσαλονικης και της κρηνης.

Πινουν το καφεδακι τους και μετα συνεχειζουν την ημερα τους σε αλλη καφετερεια για να ποιουν αλλον εναν καφε μεχρι να τελειωσει η βαρδυα τους και μαλιστα οι καφεδες παντα, μα παντα ειναι κερασμενοι.

Δηλαδη αν αυτοι δεν ειναι "Νταβατζηδες Πολεως" τοτε τι ειναι?

Μας γ...ν και τους λεμε και ευχαριστω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ixnilatis
    Τους αδικείς....
    Πίνουνε καφέ και σε ένα γωνιακό στην Βασ.Όλγας... (κατά τις 7)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 08:26
  2. Dr 200 στην αστυνομια
    από Nostra στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2006, 13:40
  3. μοτο για αστυνομια
    από yianvoul στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 21:06