Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 119

Θέμα: ΨαΧνω Βαση Γι Βιντεοκαμερα

ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΟΝDA,ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΧΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ?Κ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΣΙ?ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΕΙΛΤΕ Η' ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ Κ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΩ.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iliaskorn
    ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΟΝDA,ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΧΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ?Κ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΣΙ?ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΕΙΛΤΕ Η' ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ Κ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΩ.
    Δυστυχώς χτες πήγα αλλά δεν βρήκα τον Παπασταύρου.....

Που είναι ρε παιδιά αυτός???

Στο eBay έχει για όλα τα SS βάσεις.

Η πληρωμή είναι με πιστωτίκή συνήθως μέσω PayPal.

ΜΙΛΗΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΒΑΣΗ ΕΧΕΙ 65 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΡΘΟΥΝ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΣΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΙΔΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ.

Αυτη ειναι η φωτο και γνωμη μου ειναι να περιμενεις λιγο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	campic.gif 
Προβολές:	391 
Μέγεθος:	24,2 KB 
ID:	15469
    Never say...never

ΑΥΤΗ Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΑΝ ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ Κ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΝΟ SITE ΝΟΜΙΖΩ ΑΓΓΛΙΚΟ.ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ,ΑΚΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ..

Δεν λέει με βεντούζες με τπτ! Θα ανησυχείς συνέχεια αν ξεκολλήσει και γίνει χίλια κομμάτια η κάμερα σου στο δρόμο!

Από την έρευνα αγοράς που έκανα κατέληξα και πήρα τελικά αυτή απο το ebay:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...sPageName=WDVW

Μερικά χαρακτηριστικά της:

-------------------------
    * CNC Precision Cut 6061 T6 Aluminum - One Piece Designed Base is Much Stronger and More Stable
    * Camera Sits Lower Than Any Other Mounts on Ebay - Reducing Wind Noise
    * Most Adjustable Mount on the Market - Raise and Lower, Change Viewing Angle, Move Forward and Back, Camera Rotates a Full 360 Degrees
    * Adjustable Viewing Angle and Height
    * - Proper View of Gauges and Road on ANY Bike No Plastic Knob, Instead a Hex Head Bolt That Tightens Securely Using a Hex Key Tool (supplied)
    * Will Not Scratch the Gas Cap or the Gas Tank
    * Powder Coated in Black Chrome
    * Stainless Steel Fasteners and Tripod Screw
    * 100% Satisfaction - $ Money Back 30 Day Guarantee $
    * Low Price! Order Directly From the Manufacturer

Βγήκε 62 ? μαζί με τα μεταφορικά. Ο τύπος μου είπε θα το βάλει σαν δώρο για να μην πάει από τελωνείο. Εξάλλου είναι μικρό και το ποσό.

Ελπίζω να έχει έρθει μέχρι την Παρασκευή! Όποιος θέλει μπορεί να την δει σε καμιά βόλτα-συνάντηση από κοντά όταν την έχω.......

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Δεν λέει με βεντούζες με τπτ! Θα ανησυχείς συνέχεια αν ξεκολλήσει και γίνει χίλια κομμάτια η κάμερα σου στο δρόμο!

Από την έρευνα αγοράς που έκανα κατέληξα και πήρα τελικά αυτή απο το ebay:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...sPageName=WDVW

Μερικά χαρακτηριστικά της:

* CNC Precision Cut 6061 T6 Aluminum - One Piece Designed Base is Much Stronger and More Stable
    * Camera Sits Lower Than Any Other Mounts on Ebay - Reducing Wind Noise
    * Most Adjustable Mount on the Market - Raise and Lower, Change Viewing Angle, Move Forward and Back, Camera Rotates a Full 360 Degrees
    * Adjustable Viewing Angle and Height
    * - Proper View of Gauges and Road on ANY Bike No Plastic Knob, Instead a Hex Head Bolt That Tightens Securely Using a Hex Key Tool (supplied)
    * Will Not Scratch the Gas Cap or the Gas Tank
    * Powder Coated in Black Chrome
    * Stainless Steel Fasteners and Tripod Screw
    * 100% Satisfaction - $ Money Back 30 Day Guarantee $
    * Low Price! Order Directly From the Manufacturer

Βγήκε 62 ? μαζί με τα μεταφορικά. Ο τύπος μου είπε θα το βάλει σαν δώρο για να μην πάει από τελωνείο. Εξάλλου είναι μικρό και το ποσό.

Ελπίζω να έχει έρθει μέχρι την Παρασκευή! Όποιος θέλει μπορεί να την δει σε καμιά βόλτα-συνάντηση από κοντά όταν την έχω.......

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
    ΑΠΛΗ, ΕΛΑΦΡΙΑ (ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ), ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ, IT,S OK!

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ Κ ΓΩ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΙΟ?

Όταν κάνεις την παραγγελία έχει ένα σημείο όπου γράφεις "Notes for the seller". Εκεί θα του γράψεις να χαρακτηρίσει το πακέτο σαν δώρο.

Θα ποστάρω όταν την παραλάβω και αν θες σε βόλτα/συνάντηση την βλέπεις και από κοντά...

ΜΠΡΑΛΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

ΜΠΡΑΛΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.
    Να σου πω την αλήθεια δεν έχω πάει, μου έχουν πει είναι ανοιχτή σχετικά διαδρομή και προτιμάω τις κλειστές...... Αλλά το έχω στα σχέδια να πάω κάποια στιγμή σύντομα να δω από κοντά τι παίζεται.....

Δεν ξέρω ρε γμτ πόσο κάνει, ελπίζω να μου έρθει μέχρι τη Παρασκευή πάντως......... Θα δω και θα σου πω!

Wink

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ,ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΒΑΣΗ?ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ Κ ΓΩ,ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ!!!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΩΣ,ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ,ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΒΑΣΗ?ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ Κ ΓΩ,ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ!!!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΩΣ,ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
    Δεν την έχω παραλάβει ακόμα ρε γμτ......... Η αποστολή έγινε την περασμένη Δευτέρα, φαντάζομαι αυτή τη βδομάδα θα την έχω.....

ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ!

Δυστυχώς λόγω.............οικογενειακών υποχρεώσεων δεν πρόλαβα να την χρησιμοποιήσω όσο θα ήθελα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν την συναρμολόγησα και δεν την έβαλα πάνω στη μηχανή και δεν έκανα μια κοντινή βόλτα στην Εθνική............χουχου.......!

Πρώτες εντυπώσεις:

1. Πολύ καλή σαν κατασκευή. Μου έκανε φοβερή εντύπωση το φινίρισμα! Πολύ καλό!
    2. Η κάμερα "κάθεται" πάνω με απόλυτη ασφάλεια και δεν κουνιέται με τίποτα! Σου δίνει σιγουριά ότι δεν πρόκειται να φύγει και να γίνει χίλια κομμάτια στο δρόμο με τίποτα...
    3. Πολύ καλή λεπτομέρεια τα πλαστικά "Ο" που πιάνουν ανάμεσα στην βάση και στην τάπα της βενζίνης και προστατεύουν από γρατζουνιές κτλ.
    4. Μπορείτε να έχετε ότι γωνία θέλετε. Όργανα και δρόμο, μόνο δρόμο, μόνο........όργανα.... Ότι να'ναι.... Και το στομάχι ή τα χέρια ή και το κεφάλι σας αν θέλετε!
    5. Αφήνει ελεύθερο χώρο ώστε να κρυφτείτε πίσω από τη ζελατίνα. Ακόμα και με τη κάμερα μου που είναι ψιλο-τεράστια. Όσο πιο μικρή η κάμερα τόσο καλύτερα.
    6. Χαλαρά μπορείτε να την τοποθετήσετε και να την αφήσετε εκεί μέχρι να ξανατοποθετήσετε την κάμερα.Το φινίρισμα της όπως είπα είναι πολύ καλό και δεν σε χαλάει στο μάτι καθόλου. Εγώ την έχω αφήσει πάνω τώρα. Χωρίς την κάμερα βέβαια!
    7. Το μόνο σαν αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι αν την βάλετε στην χαμηλότερη θέση, τότε για να βάλετε και να βγάλετε την κάμερα θα χρειστείτε ένα αλλενάκι. (Το έχει στην συσκευασία).
    8. Δεύτερο "αρνητικό" είναι ότι αν η κάμερα σας έχει τον φακό στην αριστερή μεριά της (όπως η δική μου), τότε θα πρέπει να την τοποθετήσετε λίγο προς τα δεξιά για να έχετε σωστό πλάνο. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, το πλάνο είναι μια χαρά έτσι κι αλλιώς. Αν τον έχει στην μέση όπως όλες οι σύγχρονες MiniDV τότε its ok.

Αν προλάβω σήμερα το απόγευμα/βράδυ θα ποστάρω φωτό από την βάση καθώς και από την λήψη που έκανα......

Α, χρόνος παραλαβής από Αμερική, 6 εργάσιμες........

Υποσχέθηκα φωτό χτες οπότε ας βάλω μερικές.... Προς το παρόν είναι μόνο από τα πλάνα της κάμερας, την βάση και την εγκατάσταση δεν την έβγαλα ακόμα, σήμερα θα γίνει αυτό.

Προτίμησα να βγάλω το μωρό βράδυ που δεν έχει κίνηση και για αυτό οι φωτό δεν είναι καλής ποιότητας, είναι με ενεργοποιημένο nightshot το οποίο βγάζει πολύ "κόκο" στην εικόνα. Αλλά το ζητούμενο εδώ είναι να πάρετε μια ιδέα της γωνίας που μπορεί να πετύχει η βάση.

Πάμε λοιπόν........

Ανεφοδιασμός πρώτα. Η κάμερα και η βάση ΔΕΝ χρειάζεται να βγει για να γίνει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	324 
Μέγεθος:	73,0 KB 
ID:	16434

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνω για βάση πινακίδας
    από Toumpas στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2011, 15:05
  2. Ψαχνω Gsxr600......---->
    από Todi στο forum Off topic