Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 82

Θέμα: Ελληνικό Facebook

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Eίδες ότι ο καθένας έχει διαφορετικό λόγο για το καθετί που κάνει; Αυτό ακριβώς είπα ρε'σύ, για μένα το να πάω στο γήπεδο δεν μου λέει απολύτως τίποτα! Δεν σου είπα ποτέ όμως γιατί πας εσύ σε κάτι τόσο ανούσιο για μένα..

Αυτό!
    αν δεν σου λεει τιποτα το να πας γηπεδο μια κυριακη ΜΕΣΗΜΕΡΙ μακη μου, πηγαινε για καφε..

ουτε?? πηγαινε για 5 *5
    ουτε?? πηγαινε με την γκομενα βολτα
    ουτε?? πηγαινε να περπατησεις...
    ουτε?? μπορω να το παω πολυ ακομα αν θες....

αλλα μην καθεσαι σαν καμμενος (δεν εννοω εσενα, κουβεντα κανουμε ) μπροστα απο το πι σι και το facebook

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αλλα μην καθεσαι σαν καμμενος (δεν εννοω εσενα, κουβεντα κανουμε ) μπροστα απο το πι σι και το facebook
    Άμαναγειά σου! Σ'αυτό συμφωνούμε 1000%!

εγώ μένει να ξε-καώ απ'το moto τώρα...

Άμαναγειά σου! Σ'αυτό συμφωνούμε 1000%!

εγώ μένει να ξε-καώ απ'το moto τώρα...
    τελικα συμφωνουμε ή ΄διαφωνουμε?

εξαρταται απο το ποση ωρα περνας εκει?
    απο το για ποια χρηση το θελεις?

απο τι?

τελικα συμφωνουμε ή ΄διαφωνουμε?
    εξαρταται απο το ποση ωρα περνας εκει?
    απο το για ποια χρηση το θελεις?
    απο τι?
    Aπ'το τι σημαίνει "ζωή" για τον καθένα και το τι κάνει γι'αυτό;

Ο φιλοσοφικός makis κοιμάται τώρα

Δεν διαφωνούμε πάντως, κάνεις τα ενδιαφέροντά σου πράξη, το ίδιο κι αυτός που καίει τα κύτταρά του στα facebook, στα moto-φόρουμς, στα μπιλιαρδάδικα, πάνω σε δύο ρόδες.. όταν υπάρχει λόγος για τον καθένα και για το καθετί που κάνει, όλα είναι και πάνε καλά γι'αυτόν. Κι αυτό αρκεί.

Aπ'το τι σημαίνει "ζωή" για τον καθένα και το τι κάνει γι'αυτό;

Ο φιλοσοφικός makis κοιμάται τώρα

Δεν διαφωνούμε πάντως, κάνεις τα ενδιαφέροντά σου πράξη, το ίδιο κι αυτός που καίει τα κύτταρά του στα facebook, στα moto-φόρουμς, στα μπιλιαρδάδικα, πάνω σε δύο ρόδες.. όταν υπάρχει λόγος για τον καθένα και για το καθετί που κάνει, όλα είναι και πάνε καλά γι'αυτόν. Κι αυτό αρκεί.

αρα το ιδιο ισχυει και για αυτους που τρωνε ωρες ολοκληρες στα τσατοsites.....

δεν ειναι καμμενοι...απλα κανουν τα ενδιαφεροντα τους πραξη,,,,

οκ συννενοηθηκαμε

οκ συννενοηθηκαμε
    Έτσι που το πας θα ξυπνήσεις τον φιλοσοφικό... :rotflmao:

οκ συννενοηθηκαμε
    Άντε να το απαντήσω γιατί δεν αντέχω

Γιώργο αυτό που για σένα είναι "κάψιμο", μπορεί για τον -σύμφωνα με εσένα- "καμένο" να είναι το γήπεδο που γεμίζει την δική σου ψυχή. Αυτό που θέλω να σου δώσω να καταλάβεις είναι ότι το facebook για κάποιους είναι ότι και το γήπεδο για σένα. (μη νομίζεις, κι απ'το facebook μπήκαν "γκολάκια", αποδεδειγμένο )

Διαφορετικά ενδιαφέροντα, κοινός σκοπός.

Άντε να το απαντήσω γιατί δεν αντέχω

Γιώργο αυτό που για σένα είναι "κάψιμο", μπορεί για τον -σύμφωνα με εσένα- "καμένο" να είναι το γήπεδο που γεμίζει την δική σου ψυχή. Αυτό που θέλω να σου δώσω να καταλάβεις είναι ότι το facebook για κάποιους είναι ότι και το γήπεδο για σένα. (μη νομίζεις, κι απ'το facebook μπήκαν "γκολάκια", αποδεδειγμένο )

Διαφορετικά ενδιαφέροντα, κοινός σκοπός.

το ιδιο συνεχιζεις να μου λες, με αλλα λογια......

παρεθεσες το γηπεδο σαν ενα παραδειγμα εσυ οχι εγω.......και σου ειπα

αν ΔΕΝ ΘΕΣ να πας γηπεδο.....μαγκια σου...υπαρχουν τοοοοσα αλλα πραγματα να κανεις .
    αν ΔΕΝ υπαρχει τιποτα να κανεις και το επομενο ειναι να μπεις στο facebook, τοτε σορρυ, εισαι καμμενος.

με τα λεγομενα σου...αυτοι που περναν ωρες στο chatsite....και βαζουν "γκολακια" οπως λες....χωρις να εχουν δει το φως του ηλιου για μερες ειναι νορμαλ ατομα....που κανουν πραξη τα ενδιαφεροντα τους

τοτε....ΟΚ....πασο ...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    το χετε καταλαβει οτι συμφωνειτε σε κατι και μετα ξαναδιαφωνειτε στο ιδιο ακριβως πραγμα?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    το χετε καταλαβει οτι συμφωνειτε σε κατι και μετα ξαναδιαφωνειτε στο ιδιο ακριβως πραγμα?
    κανεις λαθος....

αυτο που γινεται ειναι οτι προσπαθει ο μακης να δωσει μια άλλη πλευρα του θεματος.....που μαλλον δεν υπαρχει

κανεις λαθος....

αυτο που γινεται ειναι οτι προσπαθει ο μακης να δωσει μια άλλη πλευρα του θεματος.....που μαλλον δεν υπαρχει

Ή εσύ απλά δε μπορείς να τη δεχτείς..!πάμε πάλι απο την αρχή τώρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Ή εσύ απλά δε μπορείς να τη δεχτείς..!πάμε πάλι απο την αρχή τώρα

χαχααχχαχαχαχαχαχ

βασικα δεν εχω προβλημα να δεχτω κατι...αρκει να εχει επιχειρηματολογια

το "ειναι οκ γιατι τον γεμιζει" δεν μου κανει

αρα και αυτος που βλεπει και διαβαζει ολη μερα τσοντες και :a31: ολη μέρα δεν ειναι καμμενος.....αφου τον γεμιζει και κανει πραξη τα ενδιαφεροντα του :rotflmao:

με τα λεγομενα σου...αυτοι που περναν ωρες στο chatsite....και βαζουν "γκολακια" οπως λες....χωρις να εχουν δει το φως του ηλιου για μερες ειναι νορμαλ ατομα....που κανουν πραξη τα ενδιαφεροντα τους
    τοτε....ΟΚ....πασο ...
    Πέσανε και τα ποΚ πορΝ από κάτω...

Ρε'συ Γιώργο ποιος μίλησε γι'αυτόν που δεν έχει δει τον ήλιο μέρες για να κάθεται στο chat; Δηλαδή αυτός που τρέχει όλη μέρα στα γήπεδα, τα κλαμπ της ομάδας του (δεν λέω για γαύρο γιατί καμένος θά'ναι έτσι κι αλλιώς ), τα προπατζήδικα για το στοίχημα, τα μαγαζΑ με τα κασκόλ στο χρώμα που έχει ήδη ντύσει το υπνοδωμάτιό του κι αντί για μπλούζα φοράει τον Δαφνοστεφανωμένο για παράδειγμα (όλο εκεί με πάει γμτ.. ), είναι καμένος ναι ή όχι; Κι όμως βγαίνει έξω, αλλάζει παραστάσεις, βλέπει ήλιο ρ'αδερφέ.. καμένος είναι, ναι η όχι;

Τόση ώρα μιλάω για το απλό καθημερινό ενδιαφέρον που μπορεί κάποιος να έχει για να μπει στο chat/facebook κλπ κλπ, όπως κι εσύ για να πας την Κυριακή στο γήπεδο. Δεν μιλάω γι'αυτόν που κάνει το απλό καθημερινό ενδιαφέρον τρόπο ζωής, αφήνοντας την πραγματική ζωή να περνάει από δίπλα του χωρίς να την πάρει χαμπάρι. Εκτός κι αν γι'αυτόν, αυτό σημαίνει ζωή. Το ότι για σένα και για μένα μπορεί να είναι καμένος, γι'αυτόν δεν αλλάζει κάτι!

χαχααχχαχαχαχαχαχ
    βασικα δεν εχω προβλημα να δεχτω κατι...αρκει να εχει επιχειρηματολογια
    το "ειναι οκ γιατι τον γεμιζει" δεν μου κανει
    Βρήκες ρε μπΟΟστη μου και την ώρα που πνίγομαι στη δουλειά! :rotflmao:

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ελληνικό Buell Riders Group στο Facebook
    από fevangelou στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2012, 21:14
  2. Απαντήσεις: 3