Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: ερώτηση σε όσους οδηγούν naked.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    φιλε, εγω επειδη βαριομουν να κουβαλαω το κρανος, ειχα μονιμα δεμενο ενα λουρι συρματινο απο αυτα που δενουν τα ποδηλατα πανω στο τιμονι...

οποτε κλειδωνα εκει το κρανος και το στηριζα πανω στο τεποζητο ορθιο, ετσι ωστε να μη μπαινει βρωμα μεσα κλπ και να μην ειναι εκτεθημενο...μεχρι και σε βροχη ειχε μεινει ετσι, και απο μεσα ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ στεγνο...

αμα βαριεσαι να το κουβαλας, ειναι μια πολυ καλη λυση...

Θα αφηνες ενα κρανος των 300Ε(για να μην πω παραπανω) εκτεθειμενο ετσι???
    Εγω παντως οχι

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    επισης για δεσιμο, ειχα ενα λουρι που το περναγα πισω απο τα φλασακια τα πισω και ετσι δεν ειχα κανενα προβλημα στη μεταφορα του...

το περναγα μπροστα αναμεσα στις μπουκαλες και τις δυο τιμονοπλακες, και μετα το λουρι το εδενα σε σταθερο σημειο...ειναι υπεραρκετο απο οτιδηποτε αλλο, ετσι ωστε να αποτρεψει οποιον θελει να το βουτηξει ευκαιριακα το μηχανακι...οτιδηποτε αλλο ειναι υπερβολη, γιατι αν στο βαλουν στο ματι, στο σηκωνουν και το βαζουν σε φορτηγακι, οτι και να εχεις κανει, σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα...

και μια συμβουλη προς ολους...σταματηστε να βαζετε κλειδιαριες στα δισκοφρενα...καποια στιγμη θα ξεχαστειτε και θα πατε να φυγετε με την κλειδαρια επανω...τουμπα εγγυημενη, ζημια σε σας και στη μηχανη...επισης φανταζομαι στανταρ δισκοπλακα παει στα σκουπιδια, ισως να στραβωσει και η δαγκανα(αν και δε το νομιζω)

το ιδιο θα συμβει αν καποιος απο τους μαγκες που κυκλοφορουν παει να αλλαξει θεση στη μηχανη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Θα αφηνες ενα κρανος των 300Ε(για να μην πω παραπανω) εκτεθειμενο ετσι???
    Εγω παντως οχι

τοσο κανει το κρανος μου...και το αφηνα ετσ...αμα μπει στον κοπο καποιος να το βουτηξει,θα πρεπει να σπασει κλειδαριες,να κοψει μαζι το συρμα που ειναι χοντρο κλπ κλπ... πιο πολυ θα πρεπει να αγχονομαι για το αν θα κλεψει τη μηχανη, παρα για το κρανος...

τοσο κανει το κρανος μου...και το αφηνα ετσ...αμα μπει στον κοπο καποιος να το βουτηξει,θα πρεπει να σπασει κλειδαριες,να κοψει μαζι το συρμα που ειναι χοντρο κλπ κλπ... πιο πολυ θα πρεπει να αγχονομαι για το αν θα κλεψει τη μηχανη, παρα για το κρανος...
    Η αλυσιδα που χρησιμοποιουσες κοβεται με εναν πολυ απλο καλο κοφτη ...
    Για πλακα...
    Εχω κοψει πολλες σε 5 δευτερα.Κ οχι δεν ειμαι κλεφτης,αλλα δουλευω σε μαγαζι με ποδηλατα.

Εγω δεν θα αφηνα το κρανος πανω στην μηχανη ετσι εκτεθειμενο για κανενα λογο!!!
    Εισαι τυχερος που δεν εκανε φτερα...

Η αλυσιδα που χρησιμοποιουσες κοβεται με εναν πολυ απλο καλο κοφτη ...
    Για πλακα...
    Εχω κοψει πολλες σε 5 δευτερα.Κ οχι δεν ειμαι κλεφτης,αλλα δουλευω σε μαγαζι με ποδηλατα.

ρε καμεν, ξερω πολυ καλα πως κοβονται...απλα αποτρεπεις τον αλλον που θα το δει και θα του γυαλισει και θα στο παρει...αμα το αφησεις απλα στον καθρεφτη στο βουτηξαν...ετσι δε στο παιρνουν...τα τελευταια 4 χρονια τουλαχιστον που δε το κουβαλαω, δε μου το χουν παρει...

αληθεια, αμα πας σε μια καφετερια, και υποθετουμε οτι ως νορμαλ ανθρωπος, δε το φορας, δε μπορουν να στο βουτηξουν?

και βεβαια εσυ καλα κανεις και το παιρνεις μαζι σου...αλλοι δε θελουν να το παιρνουν...προσωπικη αποψη ειναι αυτη...το παιδι ρωτησε τι να κανει...

και γω του προτινα αυτο που κανω εγω, αλλα και αρκετος κοσμος...το αν θα το κανει, θα το αποφασισει μονος του...

και βεβαια εσυ καλα κανεις και το παιρνεις μαζι σου...αλλοι δε θελουν να το παιρνουν...προσωπικη αποψη ειναι αυτη...το παιδι ρωτησε τι να κανει...

και γω του προτινα αυτο που κανω εγω, αλλα και αρκετος κοσμος...το αν θα το κανει, θα το αποφασισει μονος του...
    Ναι ρε οκ...Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
    Απλα λεω οτι η αλυσιδα κοβεται για πλακα και αν μπορει ας το κουβαλαει να εχει το κεφαλι του ησυχο...Δε λεει να κανουν φτερα τα λεφτακια σου επειδη καποιο τσογλανι θελει την δοση του...

Ναι ρε οκ...Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
    Απλα λεω οτι η αλυσιδα κοβεται για πλακα και αν μπορει ας το κουβαλαει να εχει το κεφαλι του ησυχο...Δε λεει να κανουν φτερα τα λεφτακια σου επειδη καποιο τσογλανι θελει την δοση του...

ρε αμα θελει τη δοση του θα παει να βαρεσει καμια γιαγια...δε θα κυκλοφοραει με εναν κοφτη στην τσεπη μεχρι να βρει δεμενο κρανος πανω σε μηχανακι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Προτιμώ να κουβαλώ τα πάντα πάνω μου παρά να βάλω μπαγκαζιέρα στο Bandit. Το θεωρώ εντελώς αντιαισθητικό. Για το laptop θα παίξει τσαντούλα της axio σύντομα - προς το παρον στο tankbag. Επίσης οταν βγαίνω σε κανα κλαμπακι κράνος γάντια στο tankbag. Σε καφετέριες γαντια κράνος πάντα μαζί. Ευτυχώς το λουκέτο δισκόφρενου χωράει στις τσέπες του μπουφάν οπότε no prob στο να το κουβαλάω πάνω μου. Και να το ξεχάσεις που είπε κάποιος ποιο πάνω στη δισκόπλακα δεν τρέχει κάστανο αν έχει συναγερμό .
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    οταν λες κρανος στο tankbag τι εννοεις ακριβως; Το βαζεις μεσα και το αφηνεις πανω στην μηχανη;; Η το παιρνεις μαζι σου;
    Το tankbag μια τσαντα ειναι.. ποσο δυσκολο ειναι να στην παρει καποιος;

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    οταν λες κρανος στο tankbag τι εννοεις ακριβως; Το βαζεις μεσα και το αφηνεις πανω στην μηχανη;; Η το παιρνεις μαζι σου;

Δεν το αφήνουμε στη μηχανή. Γενικά, πρέπει να πάρεις απόφαση να κουβαλάς διάφορα ως μοτοσικλετιστής.. κράνος, γάντια, μπουφάν... είτε σε κάποιου είδους τσάντα τα πρώτα, είτε στο χέρι, είτε δεμένα κάπως πάνω στη μηχανή με το ρίσκο να σου τα πάρουν..

Αν κάποια στιγμή δε θέλεις εκεί που θα πας να κουβαλάς, βάζεις πάνω μια μπαγκαζιέρα και τελειώνει η υπόθεση. Θα χαλάσει το ίματζ για μια μέρα.. δεν έγινε και τίποτα.

Προσωπικά, μου τη δίνει η μπαγκαζιέρα, ακόμα και στο ΤΑ. Προτιμώ να κουβαλάω. Αλλά όταν παίζουν επιπλέον φορτωτικές εργασίες, βοηθάει πολύ.
    safety doesn't happen by accident

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Τα κουβαλάω όλα μαζί στο tankbag κι εννοείται πως δεν τ αφηνω πάνω στη μηχανή!
    Και όμως είναι πανεύκολο να στο κλέψουν. Βούτανε ΟΤΙ βρουν, τα χουμε χιλιοπει αυτά
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Σαν παθωντας , θα σου πω ποτε ποτε μην αφησεις κρανος κλειδωμενο στην κλειδαρια κρανους της μηχανης . Ειχα βαλει δυο κρανη απογευματακι κυριακατηκο με φουλ κοσμο, και δεν τα ξαναβρηκα. Μονο τους κομμενους ιμαντες.

Στο fz6n μου, εχω μπαγκαζιερα, ωστοσο την χρησημοποιω ελαχιστα. Οταν βγαινω εξω για καφε - μπαρ ή στην δουλεια κτλ παιρνω το καλο μου κρανος και το κουβαλαω στα χερια.
    Οταν πηγαινω για αλλες ασχολιες που δεν βολευει να το κουβαλαω, βαζω την μπαγκαζιερα και παιρνω το 'παλιο' κρανος μαζι, γιατι ως γνωστον οι μπαγκαζιερες ανοιγουν για πλακα.

Στα ταξιδια, οταν εχω πολλα πραγματα, βαζω την μπαγκαζιερα και ειμαι αρχοντας !

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    Τα παίρνεις μαζί σου

αμαναγιάσου! ετσι κανω κι εγω σαμα κατεβαινω απο το τερας.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pilot_tn07.jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	9,3 KB 
ID:	181494
    Accipere quam facere praestat injuriam

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: ερώτηση σε όσους οδηγούν naked.

....
    τα βαζουμε στον κωλο μας

ειχα και εγω τετοιες αποριες μεχρι που μπηκα στο φορουμ και γνωρισα τον σνιπερ.ετσι μου χε πει οτι κανει αυτος.καντο και συ.μπορει και να σου αρεσει.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2008, 15:07
  2. Ερώτηση για όσους έχουν αγοράσει από το εξωτερικό
    από Infini στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2006, 15:22
  3. Σε όσους ήταν εκεί...
    από Maira στο forum Off topic