Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Zελατινα για hornet 08

βρε παιδες θα ριξετε μια βοηθεια?για ζελατινα εχω παρει το καινουργιο χορνετ του 2010 αφου πουλησα το παλιο μου χορνετ 2000.
    θελω ζελατινα για το 2010 το πηρα σε κοκινο ασπρο το μαυρο δεν ξερω του 2010 δεν μου αρεσε καθολου.
    κανενα λινκ για ζελατινα εδω ελλαδα θελω να ειναι αισθητικη ομορφη εψαξα αλα δεν βρηκα κατι αξιολογο
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Από τις παραπάνω ermax, barracuda, biondi, kappa καμιά δεν σου άρεσε? Εσύ ποιες έψαξες για να προτείνω άλλες μάρκες από αυτές που ήδη έχεις δει.

μου αρεσε η πρωτη ζελατινα που εχει βαλει ενα παιδι που αφηνει ενα κενο δηλαδη φαινετε η μυτη απο τα οργανα,μετα μου αρεσε η ζελατινα που φορας εσυ στην πρωτη σελιδα την πρωτη ζελατινα το κανει αιχμηρο το χορνετ,τωρα για ερμαξ σκεφτομουν γιατι βγαζει πολυ καλες ζελατινες αλα δεν ξερω μια ερμαξ που εχεις βαλει εσυ δεν ειναι πολυ μεγαλη?δεν θελω να ειναι και κανενα παμπριξ η ζελατινα θα χαλασει ολο το μηχανακι θελω να ειναι μαυρη η ζελατινα καντραμη γιατι ειναι και ασπρο κοκινο η σφιγγα μου και τα υπολοιπα σε μαυρα τα εχει σε ματ,κανενα φτερακι πισω ωραιο σε ματ εχεις να μου προτινεις?
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Εγώ φοράω της ermax σε όσο πιο μαύρο πάει και είναι αυτή από τις δυο τελευταίες φωτό που ανέβασα. Αυτή που την κάνει αιχμηρή αν κατάλαβα ποια λες είναι της JMV και δεν νομίζω να έρχεται Ελλάδα από κάποιον αντιπρόσωπο. Προσωπικά αύτή της ermax μου φαίνεται μικρότερη από αυτή της kappa με το κενό που λες και μεγαλύτερη από αυτή της honda..Αν δεν τις δεις από κοντά δεν νομίζω να μπορέσεις να καταλάβεις, ψάξε για φωτό στο google.

http://www.ermax.fr/modele2-CB_600_H...2007_2010.html

http://www.puig.tv/tuning-motos/hond...99-r121-m2344/

http://www.barracudamoto.it/Dettagli...DP=1024&CAT=54

http://www.e-racing.gr/index.php?tar...roduct_id=1316

Τσέκαρε αυτά και τα λέμε αν δεν βρεις τίποτα...

ζελατινα

εχω βαλει ζελατινα της givi ,πολυ καλη προστασι στα 160 με ελαφρα σκυφτη θέση.πολυ καλη βαση στήτριξης στο τιμόνι και όχι πανω στο μασκακι ,το οποιο φανταζομαο οτι καταπονείται στις υψυλεσ ταχύτητες ,κοστος 125 ευρω την τοποθέτησα μονοσ μου οταν τα καταφερω θα στείλω και φωτο.υπαρχει και μια της DPM απο ιταλια αλλα δεν ξερω αν θα κανει δουλειά ,αυτα προς το παρόν

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    μου αρεσε η πρωτη ζελατινα που εχει βαλει ενα παιδι που αφηνει ενα κενο δηλαδη φαινετε η μυτη απο τα οργανα
    Τις Kappa λες εσυ, αυτην εβαλα εγω.

Μεγαλη δεν ειναι παντως, να φανταστεις σε τρακαρισμα περασα απο πανω χωρις καν να την ακουμπησω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Τις Kappa λες εσυ, αυτην εβαλα εγω.

Μεγαλη δεν ειναι παντως, να φανταστεις σε τρακαρισμα περασα απο πανω χωρις καν να την ακουμπησω

Αυτό θα πει ολοκληρομένο Τεστ ποιόντος

δες και εδώ www.xikis.gr έχει τις Givi με την τρύπα στη μέση

την έχω και εγώ, πολύ καλή
    Travel, Grow, Share

Επειδή πολύ σε μπερδέψαμε φίλε powerhornet αντικειμενικά ότι ζελατίνα-μασκάκι κ να βάλεις, το hornet, touring δεν γίνεται. Η αισθητική πάλι είναι προσωπικό θέμα και τέλος για να μπορούμε να πούμε ποια είναι η καλύτερη πρέπει όλοι να τις δοκιμάσουμε όλες. Όσον αφορά ποια είναι πιο μεγάλη απλά σύγκρινε τις αποστάσεις μεταξύ της κορυφής κοντερ και του σημείου που τελειώνει το μασκάκι ψηλά, στις φωτογραφίες kappa, barracuda, ermax που έχουν αναρτηθεί.Διάλεξε όποια σου κάνει κλικ και κάνει το μηχανάκι σου πιο όμορφο στα μάτια σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Επειδή πολύ σε μπερδέψαμε φίλε powerhornet αντικειμενικά ότι ζελατίνα-μασκάκι κ να βάλεις, το hornet, touring δεν γίνεται. Η αισθητική πάλι είναι προσωπικό θέμα και τέλος για να μπορούμε να πούμε ποια είναι η καλύτερη πρέπει όλοι να τις δοκιμάσουμε όλες. Όσον αφορά ποια είναι πιο μεγάλη απλά σύγκρινε τις αποστάσεις μεταξύ της κορυφής κοντερ και του σημείου που τελειώνει το μασκάκι ψηλά, στις φωτογραφίες kappa, barracuda, ermax που έχουν αναρτηθεί.Διάλεξε όποια σου κάνει κλικ και κάνει το μηχανάκι σου πιο όμορφο στα μάτια σου.
    οχι βρε δεν θελω να γινει τουρινγκ αμα ηθελα θα αγοραζα τουρισταδικο και οχι παλι γυμνο και χορνετ παλι,απλα μια ομορφη ζελατινα να σου δινει μια υποτιπωδη προστασια απο τον αερα οπως ειχα παλια και με το παλιο χορνετ

Ακριβώς. Την υποτυπώδη προστασία την προσφέρουν όλες. Από κει κ πέρα όποια σου αρέσει με γνώμονα πάντα και την τιμή.Ελπίζω να βοήθησα, καλό βράδυ.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Εξατμιση για Hornet 08
    από Panopticon7 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2010, 05:03
  2. Eξατμιση για hornet 08
    από georgefr στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2009, 22:31
  3. Engine guard για Hornet 07-08
    από bZrOo στο forum Honda CB series