Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 70

Θέμα: Αγορά με δάνειο ή με μετρητά;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Σε κάθε περίπτωση, αν χρειαστείτε δάνειο αποφύγετε τον έμπορο. Κατευθείαν απ΄την τράπεζα

Αρχικά δημιουργήθηκε από fast_gr
    Εγώ πάλι βρήκα ένα κατάστημα γνωστού που του έδωσα μια προκαταβολή κ δίχως να μπλέκω με τράπεζες κ ιστορίες υπέγραψα ένα χαρτί πως κάθε μήνα θα του δίνω μια δόση (6μηνες συνολικά) κ κάθε 30 του μηνός είμαι στο κατάστημα κ του έχω έτοιμα τα λεφτά. Κ έτσι πήρα κ την δεύτερη μότο μου από εκεί (σκούτερ) με τον ίδιο τρόπο

να προταθει για μπαν παρακαλω!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Πάμε πάλι απτήν αρχή να πω κ εγώ που σκέφτομαι σαν νέος....

Δεν νομίζω πως ένας μέσος Έλληνα εχει 10.000?+- στην άκρη για να κάνει μια αγορά μότο εκτός κ αν το έχει το χρήμα οπότε κ δεν το συζητάμε καν.
    Οπότε η τράπεζα μου φαντάζει μονόδρομος εμένα για κάποιον που παίρνει λιγότερα από 1.000? το μήνα, έχει οικογένεια αλλά γουστάρει μια μηχανή καλή.

Εγώ πάλι βρήκα ένα κατάστημα γνωστού που του έδωσα μια προκαταβολή κ δίχως να μπλέκω με τράπεζες κ ιστορίες υπέγραψα ένα χαρτί πως κάθε μήνα θα του δίνω μια δόση (6μηνες συνολικά) κ κάθε 30 του μηνός είμαι στο κατάστημα κ του έχω έτοιμα τα λεφτά. Κ έτσι πήρα κ την δεύτερη μότο μου από εκεί (σκούτερ) με τον ίδιο τρόπο
    χωρις να θελω να ειμαι απαισιοδοξος ή απολυτος.
    αν εχεις εισοδημα λιγοτερα απο 1000€ μηνιαιως, εχεις οικογενεια και εχεις και καλη μηχανη τοτε κατι παει λαθος με τον οικονομικο προϋπολογισμο σου.

ενα μηχανακι με +- 10χιλ. θα το πληρωσεις με τοκο +20% δλδ χοντρα ψιλα 12000.
    αν τυχει μια στραβη θα το αφησεις στην ακρη και δεν προκειται ποτε να το φτιαξεις και να το ξαναχαρεις αν εχεις και την δοση να πληρωνεις.
    και δεν εβαλα καθολου τον προστατευτικο εξοπλισμο.

εκτος και αν μπαινει και αλλο εισοδημα στο σπιτι και τα δικα σου μενουν ΜΟΝΟ για σενα....

αληθεια οι δοσεις (που ειναι για 6 μηνες) τι ποσο εχουν σε μηχανη 10000€. με μια προκαταβολη ας πουμε 5000€?
    :wacko:

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Σωστος!

Καλυτερα να εχεις μια πισινη....τα δανεια αν εισαι πολυ καλος στο να τα ξεπληρωνεις στην ωρα τους ειναι οτι καλυτερο και εχεις και τα χρηματα σου καβατζα για οτι σου τυχει... (η για να βαλεις ολοσωμη γιοσι τζαπαν,ζαντες μαγνησιου,Ωχλινς μπρος πισω και οτι αλλο φανταζεται το μυαλο ενος καμμενου σουπερσπορτακια... )

Και γιατί να χάνεις, όσο χάνεις, από τους τόκους;
    Γιατί να μην πληρώσεις μετρητοίς και να διαπραγματευτείς κάποιο ποσοστό έκπτωσης.
    Ειδικά μάλιστα σήμερα με την οικονομική κρίση.

Βέβαια, τα πράγματα είναι σχετικά και εξαρτώνται από τις ανάγκες του καθένα και τον τρόπο που θέλει να διαχειρίζεται τα χρήματά του.

Και βέβαια, πρέπει να ληφθούν υπόψη και παράγοντες όπως π.χ. αν η δόση περνάει στα έξοδα αυτού που πληρώνει.
    Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να τον συμφέρει να πάει ανά μήνα αντί για εφάπαξ.

Μ’ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Το avatar του/της fast_gr
    Φιλε devil's animal φυσικα κ δεν εκανα εγω τετοιο πραμα...
    Απλα λεω το πιο φυσιολογικο που μπορει να κανει ενας μεσος Ελληνας κ ο γειτονας που ολοι εχουμε δεν νομιζω να μην χρωσταει αμαξη-μηχανη κ να περνει εισοδημα περισσοτερο απο 1000?+

Ειμαι 18-19 κανω 2 δουλειες, πηγαινω κ σχολειο κ εχω να πληρωσω μηχανη, νικη απτο σπιτι κ ποσα αλλα... απλα φροντιζω ολα να τα υπολογιζω στα μετρα μου κ αντι να παρω 10.000? μηχανη περνω με λιγοτερο κ απτα μισα γιατι πολυ απλα δεν βγενω αλλιως στα αλλα.
    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Η δοση που πληρωνω εγω προσωπικα ειναι 400? τον μηνα κ εδωσα κ μια προκαταβολη!

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

[....] νικη απτο σπιτι [...]
    ...και γκολ απ' τ' αποδυτήρια :wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

...και γκολ απ' τ' αποδυτήρια
    Ας τα να πανε μας εχουν κανει ρομποτ κ αν απτα 18 ειμαι με το κεφαλι μεσα....
    αν δεν αλλαξει κατι...το μελλον ειναι αβεβαιο

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ας τα να πανε μας εχουν κανει ρομποτ κ αν απτα 18 ειμαι με το κεφαλι μεσα....
    αν δεν αλλαξει κατι...το μελλον ειναι αβεβαιο
    Και γιατί δεν πήγες σε τράπεζα, και προτίμησες τον έμπορο? Και μη μου πεις για να μην μπλέξεις με τράπεζα γιατί θα πάθω τίποτα, όπως θα πάθεις και εσύ όταν καταλάβεις τι επιτόκιο έχει το δάνειο που υπέγραψες. Αλλα έτσι είναι η ζωή.....κλέφτες θα γίνουν οι έμποροι?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Και γιατί δεν πήγες σε τράπεζα, και προτίμησες τον έμπορο? Και μη μου πεις για να μην μπλέξεις με τράπεζα γιατί θα πάθω τίποτα, όπως θα πάθεις και εσύ όταν καταλάβεις τι επιτόκιο έχει το δάνειο που υπέγραψες. Αλλα έτσι είναι η ζωή.....κλέφτες θα γίνουν οι έμποροι?
    μετα πες μας κ το δικο σας επιτοκιο
    να δουμε ποιος το εχει μεγαλυτερο......

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Οχι φιλε μου κανενα επιτοκιο κ τετοιες ιστοριες.
    Ειχα δωρο κρανος της επιλογης μου κιολας (οχι τα ακριβα εε)
    κ οτι τιμη ειδα στο καρτελακι αυτο ειναι που πληρωνω αλλα λιγα-λιγα.
    Τωρα πλεον πιστευω πως για να πουλησουν οι μαγαζατορες κανουν πολλα κ δεν σε κλεβουν ολοι μονο το 90%!!

Δεν θελω απο τετοια ηλικια να μπλεξω με τραπεζες οσο κουλο κ αν ακουγετε σε καποιους.!

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Οχι φιλε μου κανενα επιτοκιο κ τετοιες ιστοριες.
    Τι χαρτί υπέγραψες ξέρεις?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ναι ενα χαρτι που ελεγε πανω κατω
    το ονομα του μαγαζατορα
    το ονομα το δικο μου
    κ γενικα οτι λεει ενα γραματειο!

Εγω ο Στράτος υπογραφω υπευθυνα να εξοφλησω μεχρι ταδε ημερομηνια τον ταδε..(ονομα μαγαζατορα ή του μαγαζιου δεν θυμαμαι!) κ μπλα μπλα μπλα

πανω κατω τετοια πραματα διχως ψηλα γραμματα!(οπως μια τραπεζα!! )

Καθε φορα που περνει λεφτα μου εχει ετοιμη αποδειξη κ ολα νομιμα κ καθαρες δουλειες!

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Τι χαρτί υπέγραψες ξέρεις?
    Πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει, κανεις δεν ξέρει...

πανω κατω τετοια πραματα διχως ψηλα γραμματα!(οπως μια τραπεζα!! )

Καθε φορα που περνει λεφτα μου εχει ετοιμη αποδειξη κ ολα νομιμα κ καθαρες δουλειες!
    Τελος πάντων, όλα καλα να πάνε αλλά σ΄αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τσάμπα. Το επιτόκιο που δεν γνωρίζεις πόσο είναι, το ΄χεις φάει μέσα στην τιμή προκαταβολικά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Να κάνω κι εγώ την "κριτική" μου?
    Πέραν από το τρόπο που πήρε το παλικάρι μας τη μηχανή του,
    εάν ήθελε οπωσδήποτε μια μηχανή για να δουλέψει την επόμενη-μεθεπόμενη μέρα κιόλας,
    θα περίμενε πρώτα να μαζέψει το μετρητό και ύστερα να την αγοράσει? Η θέση θα έχει χαθεί!

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κράζουμε τους τόκους, αλλά αυτοί στην ουσία μας δίνουν την χαρά, δυνάμεθα να είπωμεν, του να πάρουμε κάτι, πριν από τη δυνητική αγοραστική μας δύναμη.

Αν θέλω να δουλέψω και χρειάζομαι 2 ακριβα PC, και δεν έχω το κασέρι, θα περιμένω να μαζέψω μετρητα (με την ευκολία που μαζεύονται στις μέρες μας) και θα με περιμένουν οι πελάτες?
    Δεν νομίζω....

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2012, 21:13
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2010, 04:58
  3. Τι θα γινει με τους καγκουρες με τα αυτοκινητα;
    από OrEsTiS82 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 09:17
  4. Απαντήσεις: 1