Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 53

Θέμα: Free Rider...

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ax 8a er8is ke esi?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

me pion 8a katsis parea?
    ego pantos eki 8a ime

papari file mou
    na me pis ligo pris fas tin klotsia stin mixani ston dromo ke pas se tipota rodes apo kato ke ginis xalkomania

gi ayto tha ertho...
    gia sena...

kai opoion allo exei problima mazi moy

apo konta..
    oxi piso apo ta pliktrologia
    και η ζωή συνεχίζεται...

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΕΡΩΤΗΞΙΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ....

ΕΧΕΙ ΚΑΙ RING?ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ?

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΣΟΥΓΙΑΣ ΘΑ ΝΑ ΕΚΕΙ?:rotflmao: :rotflmao:
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    papari file mou
    na me pis ligo pris fas tin klotsia stin mixani ston dromo ke pas se tipota rodes apo kato ke ginis xalkomania

gi ayto tha ertho...
    gia sena...

kai opoion allo exei problima mazi moy

apo konta..
    oxi piso apo ta pliktrologia
    kalitera ine piso apo ta plikrologia giati apo konta mpori na pas esi sto xoma ke ego stin filaki
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Ο μπαμπης ο σουγιας υπερ του φριιιι και ο πετρος ο ταναλιας υπερ του Αφρο....Ρε εχουμε ξεφυγει τελειως κοτζαμ μαντραχαλοι...Καντε οτι και εγω πειραξτε το Καρελι.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    kalitera ine piso apo ta plikrologia giati apo konta mpori na pas esi sto xoma ke ego stin filaki
    πες κι άλλα...

πε πε

κι άλλα
    θα τα "πούμε" απο κοντά...

αρκετά με την ιστορία ο free έκανε εκείνο
    ο free το άλλο..
    και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Ο μπαμπης ο σουγιας υπερ του φριιιι και ο πετρος ο ταναλιας υπερ του Αφρο....Ρε εχουμε ξεφυγει τελειως κοτζαμ μαντραχαλοι...Καντε οτι και εγω πειραξτε το Καρελι.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    οχι φίλε ,,,

εγω δεν ενοχλώ κανένα...

κοιτάζω την δουλιτσα μου και πάω και γράφω αλλού...

και οταν ερχεται ο ενας
    ο free ο ρουφιάνος
    ο free το ενα και το άλλο...

δηλ ο γυφτος γιατι δεν ειναι ρουφιάνος???

και με έχει ενα φορουμ στην μπουκα ..
    πρέπει να γίνονται κάποια πράγματα..

ΑΡΚΕΤΑ
    και η ζωή συνεχίζεται...

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ ΛΙΓΟ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ..(ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΟΡΚΟ)

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΡΗ..
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ..
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..
    ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ.
    ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    Ο ΧΩΡΟΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΑΙΚΝΕΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ..
    (ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΔΕ, ΟΤΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΓΓΥΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ..)
    ΜΕ ΜΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΑΝΕΚΤΙΚΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.. ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗ,)ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ "ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ"..
    ΟΤΑΝ ΕΤΥΧΕ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΙΚΝΕΤ,ΕΣΥ ΑΜΕΣΩΣ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ(ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΑ) ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ(ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ) ΓΙΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ(CRS-K) ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ( ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ) ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΟ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ,Η ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΗ..
    ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.
    ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΥΠΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
    ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΕΙ
    ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ,ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ(ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ!!
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ...

ΑΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΚΕΝΑ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ,ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΟ .ΓΡ
    ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΚΥΡΗΚΤΗΣ ΜΟΥ Ο CRS

Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ..ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΑΦΡΟ…ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ…ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΚΑΛΜΑΡΕΙ ΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ…

ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΒΛΑΠΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ….ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ
    ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΟΤΟ.ΓΡ Ε ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ

ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ….ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΕΙΡΙΑΚΑ…

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΠΣΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΤ …
    ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΤΟ. ΑΡΠΑΓΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ …ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΛΕΞΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ….ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΟΤΟ .ΓΡ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ …

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ,,,
    ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ …Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΖΟΥΛ..
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ???
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ???
    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ…

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΠΑΡΕΞΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ.. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΒΕΝΤΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ…
    Η ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ
    και η ζωή συνεχίζεται...

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Free εγω οπως ξερεις πολυ καλα δεν μπλεχτικα ποτε σε αυτη την ιστορια και ο μονος λογος που χωνομαι τωρα ειναι ισως γιατι αισθανομαι οτι παρα τραβηξε μακρυα...Με ολο το σεβασμο λοιπον θα σου πω μερικα πραγματα..Τα λεγομενα του μπικενετ τα διαβασα αρκετα αργοτερα απο οτι εγιναν και μου αφησαν μια απορια γιατι εχοντας σε δει στο Δελεαρ και σε εκδρομες μου εκανε εντυπωσει ο τροπος σου.Ο Αφρο απο την αλλη πολλες φορες γινετε εριστηκος αλλα ετσι ειναι και ή τον γουσταρεις ή δεν αντεχεις..Αλλα στη δικια σου περιπτωσει ολοι οσοι μιλησα ηταν απογοητευμενοι μαζι σου αν μη τι αλλο..Μου κανει λοιπον μεγαλη εντυπωση οτι αντι να πεις δεν γαμιεται δεν ξανα γραφω στο μοτο εισαι ακομα εδω και προκαλεις σε μονομαχια τον οποιοδηποτε Αφρο στο Δελεαρ..Ρε γαμωτο ειμαι 25 χρονων με 2 σημαδια απο μαχαιριες απο καυγαδες και πολλα μπλεξιματα πισω μου αλλα δεν θα τσακωνομουν ποτε σε αυτη τη κοινοτητα...Ποσο μαλλον εσυ που εισαι και οικογενιαρχης...Δεν σου επιτιθομαι τωρα απλα σου λεω ποσο εντυπωση μου εκανε...Η επιλογη ειναι δικια σου..
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Ο έτερος καπαδοκης, λεει να απαντήσει αύριο, αν και οι θέσεις του επί του θέματος, είναι γνωστές και μη εξαιρετέες

λόγω θρησκευτικών φρονημάτων, λεω σήμερα να μην τσακωθώ
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Free εγω οπως ξερεις πολυ καλα δεν μπλεχτικα ποτε σε αυτη την ιστορια και ο μονος λογος που χωνομαι τωρα ειναι ισως γιατι αισθανομαι οτι παρα τραβηξε μακρυα...Με ολο το σεβασμο λοιπον θα σου πω μερικα πραγματα..Τα λεγομενα του μπικενετ τα διαβασα αρκετα αργοτερα απο οτι εγιναν και μου αφησαν μια απορια γιατι εχοντας σε δει στο Δελεαρ και σε εκδρομες μου εκανε εντυπωσει ο τροπος σου.Ο Αφρο απο την αλλη πολλες φορες γινετε εριστηκος αλλα ετσι ειναι και ή τον γουσταρεις ή δεν αντεχεις..Αλλα στη δικια σου περιπτωσει ολοι οσοι μιλησα ηταν απογοητευμενοι μαζι σου αν μη τι αλλο..Μου κανει λοιπον μεγαλη εντυπωση οτι αντι να πεις δεν γαμιεται δεν ξανα γραφω στο μοτο εισαι ακομα εδω και προκαλεις σε μονομαχια τον οποιοδηποτε Αφρο στο Δελεαρ..Ρε γαμωτο ειμαι 25 χρονων με 2 σημαδια απο μαχαιριες απο καυγαδες και πολλα μπλεξιματα πισω μου αλλα δεν θα τσακωνομουν ποτε σε αυτη τη κοινοτητα...Ποσο μαλλον εσυ που εισαι και οικογενιαρχης...Δεν σου επιτιθομαι τωρα απλα σου λεω ποσο εντυπωση μου εκανε...Η επιλογη ειναι δικια σου..
    kita na dis pou exo kina me afto to pedi
    an ke ime ikogeniarxis exo ke ego maxeries
    na vre8oume kamia mera na antalaksoume empiries...
    oso gia ton frifri afiste ton ine o trelos tou xoriou pia
    min ton pareksigite

den ine se 8esi na aksiologisi tipota sosta milai gia mia empa8ia apo alous tin opia exi kani simea tou ke tropo zois
    nomizo de oti stin leksi empa8ia sto leksiko prepi na mpi i fotografia tou
    ke den kseri se pia diskoli 8esi vazi ton eafto tou genikos
    ala eksakolou8i....

ego 8a akolou8iso tin simvouli tou dirty pantos ke den ksana asxoloume mazi tou
    ala 8a oploforo gia kalo ke gia kalo
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Cogito ergo sum... Το avatar του/της Spike
    Re paidia exo kai ego mia maxairia .....alla tin ekana monos mou !!!!!!! Malakia eee ?????
    Riders on the storm......

If the facts don't fit the theory..... change the facts....

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Re paidia exo kai ego mia maxairia .....alla tin ekana monos mou !!!!!!! Malakia eee ?????

:rotflmao:

Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Τρυπες απο σφαιρες μετρανε ??? :wacko:

:rotflmao: :rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. απωθημενα που εχετε για τον free rider
    από free rider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 17