+660Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αυτο...
![]()
![]()
![]()
+660Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αυτο...
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ολα τ'αλλα ειναι οδοντοκρεμες!
![]()
Πολλά +....
![]()
το σκέφτηκα και εγώ αλλά για την πίστα έχουν βγεί και άλλες σκοτωστρες και απόλυτες μηχανές και το γεγονός οτι το NSR πήρε τόσα πρωταθλήματα αποδεικνύει οτι δεν ήταν και τόσο ατίθασο εν τέλει.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ολα τ'αλλα ειναι οδοντοκρεμες!
![]()
![]()
Αλλά τι να πούμε για το RD 500 ..... ένα δολοφονικό όπλο με πινακίδα κυκλοφορίας
άντε γεια.....
:a026:
Δεν καταλαβαίνω τον τίτλο.....
Γιατί δηλαδή One bike???
Εμένα δεν μου φτάνουν καλά καλά τα 5 που εχω τώρα ...![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
σορρυ αλλά το RD500 ήταν μια μούφα και μισή. Ψοφιο,βαρύ και ήσυχο σαν αρνάκι ηταν και απέτυχε παταγωδώς αφού δεν κατάφερνε με τίποτα να καλύψει τις προσδοκίες που ειχε δημιουργήσει η διάφήμιση της Yamaha περί GP Replica.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
το σκέφτηκα και εγώ αλλά για την πίστα έχουν βγεί και άλλες σκοτωστρες και απόλυτες μηχανές και το γεγονός οτι το NSR πήρε τόσα πρωταθλήματα αποδεικνύει οτι δεν ήταν και τόσο ατίθασο εν τέλει.![]()
Αλλά τι να πούμε για το RD 500 ..... ένα δολοφονικό όπλο με πινακίδα κυκλοφορίας
άντε γεια.....
:a026:
Καμμία σχέση με το RG500 που ηταν και είναι ακόμα τρομερό εργαλείο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
φτιαγμένο 4 χρόνια αργότερα απο το RD .....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
............... Καμμία σχέση με το RG500 που ηταν και είναι ακόμα τρομερό εργαλείο.
![]()
Μπορεί, αλλά δυστυχώς είχε πάρα πολλά kills στο ενεργητικό του...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
σορρυ αλλά το RD500 ήταν μια μούφα και μισή. Ψοφιο,βαρύ και ήσυχο σαν αρνάκι ηταν και απέτυχε παταγωδώς αφού δεν κατάφερνε με τίποτα να καλύψει τις προσδοκίες που ειχε δημιουργήσει η διάφήμιση της Yamaha περί GP Replica.
Καμμία σχέση με το RG500 που ηταν και είναι ακόμα τρομερό εργαλείο.![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
φτιαγμένο 4 χρόνια αργότερα απο το RD .....
![]()
![]()
1985 - 1984 = 1.
Αλλά σημασία έχει οτι το RD ηταν μια απογοήτευση ενω το RG ηταν οτι έπρεπε!!!!!
Να μου πεις για το 350LC μάλιστα, να μου πεις για το YPVS ΟΚ, αλλά οχι το RD το 500 ρε φίλε.
Με τίποτα!!!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μαλλον μπερδεύτηκες. Δεν ειχε kills απλά γιατί δεν το αγόρασε κανείς!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Μπορεί, αλλά δυστυχώς είχε πάρα πολλά kills στο ενεργητικό του...![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
μα την Παναγία αν ποτέ ο Sauron θα ταξίδευε στη Μέση Γη με μηχανή με το Cub θα ήταν ή με το Transalp!![]()
Έχεις δίκιο. Δεν διευκρίνησα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μαλλον μπερδεύτηκες. Δεν ειχε kills απλά γιατί δεν το αγόρασε κανείς!
Το ρημαδο-RD εννοούσα.
XR
XTR
XJR