Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
φιλε τα λεγομενα του οποιουδηποτε μηχανικου τα γραφει η φυσικη στα παλια της τα παπουτσια...με βαση τους δικους της νομους δουλευουν ολοι,απο τον σχεδιαστη μεχρι τον βελτιωτη...
αμφιβολιες δεν προβλεπεται να διατηρεις για νομους της φυσικης...και πιστεψε με,ουτε ο συγκεκριμενος μηχανικος διατηρει...και ενας απο τους λογους που τον κανουν μεγιστο βελτιωτη ειναι το οτι κραταει το στομα του κλειστο,αναφορικα με αυτα που πρεπει να το κρατησει...
το quote που του εκανες ειναι μια αστεια γενικοτητα που εμενα μου κανει ως disclaimer...
εδω εγω,που ειμαι ο τελευταιος κανενας, κραταω ως επτασφραγιστο μυστικο την διαδικασια της ροϊκης των εισαγωγων που ακολουθω καθε φορα...
τι σε κανει να πιστευεις οτι ο συγκεκριμενος,που ειναι και φτασμενος, οτι θα μοιραζοταν δημοσια τα "μυστικα" του?
μιλαμε ,ο τυπος ειναι ο απολυτος αρχων της γενικοτητας...
"ξερετε...δεν υπαρχει προβλημα σε μπιελες αφαιρωντας το βολαν...κι αυτο,επειδη εχω δει σπασμενα πολλα νορμαλ που το ειχαν πανω...το προβλημα το ειχαν οι κουτοι οι αυστριακοι σε καποιες παρτιδες του 06-07...
μην το βγαζετε αν ο μηχανικος δεν ειναι καλος...
ολο αυτο ειναι τουλαχιστον για γελια...
μπορει καλλιστα ο συγκεκριμενος να εχει διαπιστωσει, λογω πειρας στα συγκεκριμενα μοτερ,οτι δεν σκορπανε με το ελαφρυτερο βολαν και οτι η παραπανω φθορα, (που να σαι απολυτως σιγουρος οτι υφισταται), δεν ειναι ουσιαστικη σε βαθος χρονου..
αυτο που επισης ξερει και ΔΕΝ λεει,ειναι οτι τα οφελη απο την αλλαγη του ,ειναι πολυ μεγαλυτερα αν η διαδικασια γινει σωστα,δηλαδη ζυγιστει το συνολο ξανα με την πρεπουσα διαδικασια...
εδω ρε βυρωνα απο το 85 καποια εργοστασιακα superbikes ετρεχαν με full cryogened μοτερ και οταν τους ρωτουσαν που οφειλοταν η μεγαλυτερη ιπποδυναμη και αξιοπιστια των μοτερ τους,ελεγαν "attention to detail in putting all the stuff together"...
:rotflmao: :rotflmao:
μεχρι που εγινε ευρεως γνωστη η διαδικασια ,προ δεκαπενταετιας, οποτε κοπηκαν τα λεκτικα φιδια...
που θελω να καταληξω...μην τρωτε αμασητο οτιδηποτε λεει καποιος φτασμενος,λογω ακριβως αυτης του της ιδιοτητας...
κανεις ,μα κανεις παγκοσμιως δεν μοιραζεται τις λεπτομερειες που κανουν την διαφορα...παιζουν πολλα στην μεση και το ξερεις...
αναφορικα με την πρωτη σου ερωτηση το θεμα ειναι τεραστιο και ειλικρινα δεν εχω το κουραγιο να κατσω να το αναλυσω γραπτως...
αναφορικα με την δευτερη....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
αιντε καληνυχτες...![]()
![]()
![]()
Respect..