Σελίδα 3 από 52 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 766

Θέμα: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    Δεν γινεται ολο αυτο για την μνημη του Αλεξη αλλα για μερικους απροσωπους(κουκουλοφορους) που βρηκαν ακομα εναν λογο για να ικανοποιησουν το βιτσιο τους............................γιατι δεν βγηκαν-βγηκαμε δλδ να σπασουμε για την μνημη των παιδιων που σκοτωθηκαν στα Τεμπη πριν 4 χρονια(δολοφονια ειναι και αυτο και μαλιστα μαζικη απο καποιους που γνωριζουν τι καταστασεις πουεπικρατουν στους δρομους απλα αδιαφορουν)...........γιατι δεν σπαμε για αλους αυτους που πεθαινουν περημενωντας ασθενοφωρο η μια θεση στα νοσοκομεια,για τους φορους που καθε χρονο αυξανονται και μερικοι δεν εχουν λεφτα ουτε για μια φετα ψωμι, για την μολυνση που μας ''προσφερουν'' καθημερινα οι βιομηχανιες στον βομο της παραγωγης και σιγα σιγα μας καταστρεφει και θα μπορουσαμε να μιλαμε για ωρες για πολλα παραδειγματα.

Οσο για την δολοφονια δεν εχει κανενας το δικαιωμα να μιλησει.
    Αφορα την οικογενεια και μονο το γεγονος.

γιατι σε πειράζουν οι κουκουλοφόροι; τι θα αλλαξει για σένα αν δε φορουν "κουκουλα";
    Γιατί θες να βλέπεις το πρόσωπό τους; Ακου τι θελουν να σου πουν, αυτο ειναι που εχει αξία.

"Όλο αυτό" γίνεται για μερικους οι οποιοι βγηκαν και φώναξαν για τα παιδια στα Τέμπη, για τους ασθενεις που περιμενουν τα ασθενοφορα, για τους φορολογούμενους- σκλαβους, για μενα για σένα για όλους. ΟΛΑ ειναι πολιτική.

Τι παει να πει το τελευταιο που λες ότι δεν εχει κανενας δικαιωμα να μιλησει ; δεν το καταλαβα καθόλου.
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Αν έχει την ευγενή καλοσύνη το ...ρέμα,
    .
    .
    ...ας περάσει απ' την πλησιέστερη Σχολή Τυφλών, μπας και πληροφορηθεί από τους τροφίμους τα ονοματεπώνυμα των καθαρμάτων που κατέκλεψαν και προκάλεσαν βάναυσα με την απληστία και την υπεροψία τους, ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες!

Κι αν διαθέτουν τα ωά, αν δεν μπορούν να τους σπάσουν τα μούτρα, ας τους ρίξουν κανά ξυνισμένο γιαούρτι!

Ας αφήσουν, όμως, ήσυχες τις περιουσίες των αθώων συνανθρώπων μας,
    .
    .
    ...γιατί τα ελλειπόρχεα τσογλάνια με τους πραγματικούς Επαναστάτες, έχουν μιά μικρή διαφορά ...

τετριμμενο αυτο που θα πω, αλλα το ρεμα παρασερνει μαζι οτι βρει μπροστα του, φυλλα, ξυλα, βρωμα κλπ κλπ..

εγω αυτα που γραφω δεν ειναι αυτο που θα μου αρεσε να συμβει,
    απλα με το φτωχο μου το μυαλο προσπαθω να καταλαβω/εξηγησω τι γινετε εκει εξω..

αν μπορουσα θα ηθελα παγκοσμια ειρηνη και να μην υπαρχει αδικια στον κοσμο
    χαιρω πολυ χαιροπουλος..

νομιζω περισσοτερη αξια εχει να βλεπουμε τι συμβαινει και γιατι, για να κατανοησουμε και να το αποτρεψουμε να ξανασυμβει, οχι γεννοντας περισσοτερους μπατσους, αλλα λυνοντας τα προβληματα..

τα προβληματα που μας μιλανε μεσω πορειων αντιδρασεων και μεσα απο αυτα γεννιεται και το χαος σιγα σιγα..

EDIT: ειναι πολυ ποιο χρησιμο αυτο, απο το να αφοριζουμε τα παντα λογω των καταστροφων,
    στο κατω κατω, οι αλητες/πλιατσικολογοι απλα εκμεταλευοντε την αναταραχη, αυτο δεν μειωνει τα αιτια που εκαναν τοσο κοσμο να παει να διαδηλωσει ειρηνικα, και λογω αυτων των ρεμαλιων δεν εχουμε δικαιωμα να λεμε στους νεους μην αντιδρασετε, μην μιλησετε, μην..,μην..,μην..
    Ας βρει η αστυνομια τροπο να προστατευσει απο το πλιατσικο, αντι να τα αφηνει να συμβαινουν για να παρει την κοινη γνωμη μαζι της..
    Μεγαλοι ανθρωποι ειστε και διαβασμενοι, τα ξερετε σιγουρα καλητερα απο μενα το πως λειτουργει το πραμα

και μενα δεν μου αρεσει να σπανε πχ αμαξια η μαγαζια, γιατι μπορει μεθαυριο να σπασουνε τα δικα μου(καλα αμαξι δεν θα παρω και μαλλον ουτε μαγαζι θα ανοιξω ) και εκτος απο αυτο δεν μπορεις να καις τον κοπο του αλλου ετσι γιατι στην βαρεσε..

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    ...

:hypnotize Παρακαλώ;
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Μ’ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Το avatar του/της fast_gr
    Δεν ειμαι σε καμια ομαδα, συμμορια, οπως νομιζεις απλα ειμαι ενας ανθρωπος με εναν τροπο σκεψεις δικο μου. Φυσικα κ υπαρχουν διαφωνιες κ ειναι αποδεκτες.
    Σε αυτο να πω φιλε μου πως καπως ετσι ελαβα τα μυνηματα σου που αφορουσαν εμενα αλλα αμα δεν το εννοουσες συγνωμη ανθρωπος ειμαι!

Τωρα σε ολα τα αλλα να πω οτι ησουν απλα η αφορμη να τα πω κ δεν τα ελεγα προσωπικα για εσενα αλλα γενικα!

Οσο κ για την κακια που ανεφερα το ειπα για τον πιο απλο λογο το οτι γραφουμε απο ενα αψυχο πραμα κ καποια λεγομενα μας προς τον αλλον μπορει να φανουν επιθετικα αρα θεωρησα καλο να το επισημανω!!

Ελπιζω να σε καλυψα.
    Αφηνω στην ακρη την οποια ευχαριστη αντιπαραθεση καθως οποιος θελει να ακουστει κ αλλη αποψη κ να μην τον παρω μονοτερμα κ μιλαω ολο εγω...χεχε!!:rotflmao:
    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

γιατι δεν βγηκαν-βγηκαμε δλδ να σπασουμε για την μνημη των παιδιων που σκοτωθηκαν στα Τεμπη πριν 4 χρονια(δολοφονια ειναι και αυτο και μαλιστα μαζικη απο καποιους που γνωριζουν τι καταστασεις πουεπικρατουν στους δρομους απλα αδιαφορουν)...........γιατι δεν σπαμε για αλους αυτους που πεθαινουν περημενωντας ασθενοφωρο η μια θεση στα νοσοκομεια,για τους φορους που καθε χρονο αυξανονται και μερικοι δεν εχουν λεφτα ουτε για μια φετα ψωμι, για την μολυνση που μας ''προσφερουν'' καθημερινα οι βιομηχανιες στον βομο της παραγωγης και σιγα σιγα μας καταστρεφει και θα μπορουσαμε να μιλαμε για ωρες για πολλα παραδειγματα.

Ισως λοιπον για ολα αυτα που περιγραφεις (και που δεν εχουμε τα ΑΡΧΙΔΙΑ να αντιδρασουμε), να ξεσπουν συνειδητα ή ασυνειδητα με αφορμες σαν τη δολοφονια του γρηγοροπουλου... ισως λεω

ΥΓ. Δεν εχουμε δικαιωμα να μιλησουμε για την υπερτατη μορφη καταχρησης εξουσιας (δολοφονια!) σε συμπολιτη μας... τι λε ρε φιλε!?!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ας καίμε την Αθήνα και την περιουσία κάποιων πολιτών κάθε 6/12.... δεν γαμιέται... φυσιολογικό είναι...
    Κάθε χρονιά στις 6 Δεκεμβρίου σκοτώνουν κι ένα παιδάκι;

Κι εμείς που δεν είμαστε νέοι (στην ηλικία μαλέα Κάπτεν) πάλι δεν μας αρέσει να σκοτώνονται παιδιά από κανένα.

Το να καις και να σπας τα πάντα στην πρτεύουσα δεν ειναι φυσιολογικό. Κι η βία γεννάει πάντα βία.

Το παράδειγμά μου δεν με ακυρώνει, εσύ πρέπει μάλλον να μάθεις να διαβάζεις. Δεν είπα ότι κακώς κάνανε, απάντησα στο τι κάνανε αφου μεγαλώσανε.

Κι οι νέοι, ΠΑΝΤΑ, αντιδρούν γιατί δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Μόλις μεγαλώσεις λιγάκι κι αποκτίσεις κάτι (δεν μιλάω αναγκαστικά για υλικά αγαθά) κι αρχίσεις να ΠΡΕΠΕΙ να ζεις μέσα στο σύστημα, τότε αλλάζουν όλοι.....

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός αλλά αλλαγές δεν προβλέπω να γίνονται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Αν έχει την ευγενή καλοσύνη το ...ρέμα,
    .
    .
    ...ας περάσει απ' την πλησιέστερη Σχολή Τυφλών, μπας και πληροφορηθεί από τους τροφίμους τα ονοματεπώνυμα των καθαρμάτων που κατέκλεψαν και προκάλεσαν βάναυσα με την απληστία και την υπεροψία τους, ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες!

Κι αν διαθέτουν τα ωά, αν δεν μπορούν να τους σπάσουν τα μούτρα, ας τους ρίξουν κανά ξυνισμένο γιαούρτι!

Ας αφήσουν, όμως, ήσυχες τις περιουσίες των αθώων συνανθρώπων μας,
    .
    .
    ...γιατί τα ελλειπόρχεα τσογλάνια με τους πραγματικούς Επαναστάτες, έχουν μιά μικρή διαφορά ...

--------------------------------------------------------
    Όταν ζείτε ένα γεγονός μέσα από το χαζοκούτι είναι λογικό να βλέπετε μονο τσογλάνια να καίνε
    περιουσίες αθώων συνανθρώπων μας. Ελάτε στο δρόμο, εκεί είναι η χαρά.
    Αναρωτηθείτε λίγο, ποιον συμφερουν τα επεισόδια;

Και αυτό το πράγμα πια ότι όλοι κατεβαινουν και καινε την αθηνα έχει καταντήσει αστείο. Για ποιο λόγο αναπαράγετε Ο,ΤΙ σας λενε τα καθεστωτικά ΜΜΕ; ΤΙ θελετε να γίνει πια για να καταλαβετε ότι δεν είναι άγια; να βγάλουν επίσημη ανακοινωση ότι ψέυδονται;

Αν κάτι απο αυτα που λεω σας φαίνεται περιεργο παραλογο ή οτιδηποτε, εδω ειμαι να το συζητησουμε..!

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Με βρισκεις απολυτα συμφωνο και να συμπληρωσω οτι πισω απο αυτο κρυβονται συμφεροντα.
    Για το λογο αυτο το ξαναλεω μακαρι να μην υπαρξουν αλλα θυματα.

ΕΤΣΙ είναι, ετσι είναι... και στο πολυτεχνείο πράκτορες των αμερικάνων ήταν!

1ον κάποιοι απο τους μεγαλύτερους επαναστάτες (ο Λενιν ο Τσε ο Μαο), δεν έκρυψαν ποτε το πρόσωπο τους
    2ον το μονο που κανει το σπάσιμο, ειναι να δικαιολογεί την επιπλέον αστυνόμευση
    3ον τι μου λέει οτι οι άνθρωποι (πλιατσικολόγοι)που κάνουν κακό στην περιουσία του συμπολίτη τους, εχουν περισσότερο δίκιο απο τους άλλους (αστυνόμους)που κάνουν κακο στον συμπολίτη τους??
    και οι δυο μου κανουν κακο ΑΜΕΣΑ
    4ον μην συγχέουμε τους ανθρώπους που δεν θέλουν νταβατζη-προστατη -καθοδηγιτη-εξουσια (αναρχικους δλδ), με τα κομπλεξικά ατομακια που βγάζουν το απωθημένο τους σπάζοντας και κλέβοντας.

Και μην αρχίσουμε να μιλάμε για αστικό "πόλεμο" και πως το σύστημα θα "πέσει" με πολλαπλές μικρο-αναταράξεις plz

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    1ον κάποιοι απο τους μεγαλύτερους επαναστάτες (ο Λενιν ο Τσε ο Μαο), δεν έκρυψαν ποτε το πρόσωπο τους
    3ον τι μου λέει οτι οι άνθρωποι (πλιατσικολόγοι)που κάνουν κακό στην περιουσία του συμπολίτη τους, εχουν περισσότερο δίκιο απο τους άλλους (αστυνόμους)που κάνουν κακο στον συμπολίτη τους??
    4ον μην συγχέουμε τους ανθρώπους που δεν θέλουν νταβατζη-προστατη -καθοδηγιτη-εξουσια (αναρχικους δλδ), με τα κομπλεξικά ατομακια που βγάζουν το απωθημένο τους σπάζοντας και κλέβοντας.

Και μην αρχίσουμε να μιλάμε για αστικό "πόλεμο" και πως το σύστημα θα "πέσει" με πολλαπλές μικρο-αναταράξεις plz
    Φίλε Χρήστο, συμφωνώ μεν αλλά...
    Ποιός μου λέει ότι αυτοί που τα σπάνε δεν καθοδηγούνται από παρακρατικούς μηχανισμούς με την ανοχή της εξουσίας εκμεταλευόμενοι την ψυχολογία του όχλου προκειμένου να δικαιολογήσουν τους... νόμιμους τραμπουκισμούς;
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

1) καποιοι ναι καποιοι όχι. Εντελώς διαφορετικες οι συνθήκες και οι περιστάσεις. Οι ζαπατίστας πχ το κρύβουνε το πρόσωπό τους.
    Και μονο για προστασία απο τα δακρυγόνα(που φυσικά δεν είναι αυτός ο κύριος λόγος) είναι πιστευω δικαιολογημενο.

2) Το σπάσιμο ετσι γενικά κι αόριστα ειδικά με τον τρόπο που προβάλλεται από τα μέσα (ως χουλιγκανισμος δλδ, σπαω οτι βρω μπροστα μου) εκτος απο αυτο που αναφερεις, τρομοκρατεί τον κοσμο που θελει να κατεβει για να διαμαρτυρηθει. Ετσι βολευει τους κυβερνώντες κι οχι τους διαμαρτυρομενους και γι αυτο επιδιώκεται απο την κυβερνηση και τους μηχανισμους της.

3) το κακο που κανουν οι πλιατσικολογοι ειναι ελαχιστο μπροστα σε αυτο που μας κανουν οι αρχοντες. βεβαιως αυτο δε δικαιολογει την πραξη καθαυτη κι εγω προσωπικα δεν ειμαι ξεκάθαρα υπέρ της. όμως όταν μια κοινωνια- ενα συστημα προβαλλει ως υπερτατη αξια το χρήμα και τα υλικά αγαθά, λογικο ειναι καποιοι να πηγαινουν στις πορείες χωρις ιδεολογικο υποβαθρο και αιτηματα ή μαλλον με την ιδεολογία και τα αιτηματα του πλιάτσικο
    οσο για τους μπατσους ειναι ενα κεφαλαιο απο μονοι τους. δεν το πιανω το θεμα τωρα.

Τωρα αν σε καποιου το κεφαλι, απο όλο τον περσινο δεκεμβρη και γενικα απο καθε πορεία διαμαρτυριας του μένει το πλιάτσικο , τοτε ή πρεπει να κλείσει την τηλεοραση ή δε θελει να δει πιο πέρα ή απλα έχει πρόβλημα.

4) συμφωνω απόλυτα, αλλο το αναρχικος, αλλο το αντιεξουσιαστης κι αλλο το μπάχαλος. Τα μμε εχουν καταφερει να κανουν τις λεξεις αυτες ταυτοσημες στη συνειδηση του κοσμου.

Δες το παρακατω προσφατο βιντεο. υπ'οψιν οτι αυτο που εγινε ειναι οτι καποιοι(φασίστες ισως?) βαλανε εκρηκτικο μηχανισμο σε ενα στέκι της αντιεξουσιαστικης κίνησης. κοιτα πως παρουσιαζεται...!
    (δωσε βαση στο "προφανως αντιεξουσιαστων")
    http://www.youtube.com/watch?v=nVtN6Lhj4ug

γιατι να μην αρχισουμε να μιλαμε για αστικο ή μαλλον ταξικο πόλεμο κτλ που αναφερεις;

re παιδια επειδη 1 νυχτα τοτε ημουν εξω......πηγαμε σε μαγαζι φιλου που το σπασαν και οι γειτονες ειπαν οτι εκλεβαν περαστικοι,γυναικες, και γενικα ξεκαρφωτοι(στη καλλιροης)
    Λιγα ματ υπηρχαν που τους ενοιαζε να προστατεψουν τις τραπεζες απεναντι στη συγγρου....και τα γραφεια του ΛΑΟΣ
    Απλα μαγαζια δεν πειραζονται.......τραπεζες,εφοριες,κρατικα κτιρια πολυεθνικες θυμαμαι καιγοταν........ημουν μετα τα μεσανυχτα στηλες Ολυμπιου Διος,οι αστυνομικοι ηταν οχυρωμενοι,στα τμηματα 2 μερες...Η συγγρου καιγοταν,οι τραπεζες......2-3 πολυτελη αμαξια απο αμερικανικη εταιρεια ηταν αναποδογυρισμενα και καιγοταν.....καθε 50 μετρα
    Περναγα με το παπι με ζιγκ-ζαγκ μεσα στη φλεγομενη Συγγρου.....λιγοι περαστικοι...ομαδες με κουκουλες καναν ντου στα Ματ κοντα στη Παντειο.
    Εκατσα στη μεση του δρομου και ηταν η πρωτη φορα που δεν υπηρχε αστυνομια και να επαιρνες τηλ. κανεις δεν θα ερχοταν και για τιποτα!!!
    Ηταν περιεργο αυτο το συναισθημα.....και εκεινη τη στιγμη μια μοτο με φιλο πανω!!!!!τι κανεις εδω? βγαζω φωτο απαντησε φευγοντας και εχοντας τη
    Δεν υπηρχε πια καποιος απο ''πανω'' ....μπαμπουλας,
    Δεν εσπασα τιποτα.....αν και οποτε βλεπω τραπεζα μου μπαινουν ιδεες και δεν θα το μετανοιωνα.....
    Ουτε κλεφτης ειμαι...αλλα ειδα γέρους να κλεβουν
    Δυστηχως η φτωχεια ειναι μεγαλη και σε εξεγερσεις σαν αυτη που εγινε η δολοφονια του παιδιου ηταν η σπιθα...για να αναψει το φυτιλι

Παλαιό μέλος
    ποια φτωχια ρε παιδια??? ποια φτωχια και αγανακτηση??? μηπως κανετε πλακα???
    καποτε τρωγαν μια φετα ψωμι τη μερα και πηγαιναν και στον πολεμο και τωρα μιλαμε για φτωχια και κριση???
    ποια επανασταση??? να επαναστατησουμε σε τι εναντια???
    Ουτε πλουσιος ειμαι ουτε βολεμενος εκτιμω αυτα που εχω και ελπιζω για περισσοτερα.
    Μας εχει φαει ο φραπες τα δανεια για μηχανη η αυτοκινητο και μας φταιν οι τραπεζες ετσι??
    Καποτε δουλευαν 20 χρονια για να παρουν σπιτι και τωρα μας φταιν οι τραπεζες ετσι???
    Γιατι επειδη δε τα δινουν τζαμπα???
    Το συστημα δεν ειναι τελειο και υπαρχει διαφθορα παντου αλλα αυτο διορθωνεται μεσα απο καθημερινο αγωνα οχι με το να πετας πετρες στους συνανθρωπους σου κι οχι με το να καις οτι βρεις μπροστα σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx

γιατι να μην αρχισουμε να μιλαμε για αστικο ή μαλλον ταξικο πόλεμο κτλ που αναφερεις;
    γιατι θα χαθεί η μπάλα απο αυτους που "ξερουν" και δεν θα σταυρώσουμε κουβέντα:wacko:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    ποια φτωχια ρε παιδια??? ποια φτωχια και αγανακτηση??? μηπως κανετε πλακα???
    καποτε τρωγαν μια φετα ψωμι τη μερα και πηγαιναν και στον πολεμο και τωρα μιλαμε για φτωχια και κριση???
    ποια επανασταση??? να επαναστατησουμε σε τι εναντια???
    Ουτε πλουσιος ειμαι ουτε βολεμενος εκτιμω αυτα που εχω και ελπιζω για περισσοτερα.
    Μας εχει φαει ο φραπες τα δανεια για μηχανη η αυτοκινητο και μας φταιν οι τραπεζες ετσι??
    Καποτε δουλευαν 20 χρονια για να παρουν σπιτι και τωρα μας φταιν οι τραπεζες ετσι???
    Γιατι επειδη δε τα δινουν τζαμπα???
    Το συστημα δεν ειναι τελειο και υπαρχει διαφθορα παντου αλλα αυτο διορθωνεται μεσα απο καθημερινο αγωνα οχι με το να πετας πετρες στους συνανθρωπους σου κι οχι με το να καις οτι βρεις μπροστα σου.

θεωρεις δλδ οτι δεν υπαρχει φτωχεια στην Ελλαδα?
    συγκρινεις μια ακραια κατασταση, οπως ειναι ο πολεμος, με μια κοινωνια που θεωρειται "ευρωπαϊκη".

πες μου λοιπον τι κοινο εχουμε εμεις με τους υπολοιπους ευρωπαιους?
    μηπως ειναι οι μισθοι? μηπως οι τιμες των προϊοντων? (ακομα και τ'αμαξια και οι μηχανες ειναι ακριβοτερα αγαθα απο αλλη χωρα)

μηπως εχουμε καλυτερο συστημα υγειας και δεν το ξερω? ή ισως η παιδεια ειναι στο απωγειο?

α,ξερω. η τριτη ηλικια περνει και γ@μω τις συνταξεις. βεβαια. το καθε γεροντακι με την συνταξη του παει tour καθε καλοκαιρι ολη την Ευρωπη οπως κανει και το γεροντακι της Αγγλιας, Γερμανις, Γαλλιας κλπ...

συμφωνω στο οτι ειναι καλοπερασακηδες οι Ελληνες και στραφηκαν στα δανεια. δεν φταινε οι τραπεζες. αυτοι φταινε.
    αυτοι ομως δεν εχουν μετρητο στην τσεπη και σ'αυτο φταιει αυτος που κυβερναει. δεν με νοιαζει αν ειναι μπλε, πρασινος ή τυρκουαζ.
    η φτωχεια εχει κανει την εμφανιση της πολλα χρονια τωρα και αυτοι αντι να κανουν κατι κοιτουν να γεμισουν τις δικες τους τσεπες και φυσικα των επιχειρματιων που τους βοηθανε στην προεκλογικη τους καμπανια.

καλα θυμασαι οτι παλιοτερα δουλευαν και εχτιζαν ενα σπιτι οι ανθρωποι. ξερεις γιατι? γιατι πληρωναν το δανειο με πολυ ευνοϊκο επιτοκιο. ετσι σε 10,αντε 20 χρονια τους εμενε το σπιτι.

τωρα που το καθε 4αρι κανει 200χιλ+ και η τραπεζα ζηταει 240χιλ στην αποπληρωμη του μαζι με τους τοκους, ποιος εχει για να το παρει? μονο κατι διαπλεκομενοι...

θα συμφωνησω παλι μαζι σου και θα σου πω οτι δεν ειναι σωστο να καιγεται ο κοπος και η περιουσια του καθε ιδιωτη. δεν ειναι αντιδραση αυτο. ειναι μ@λακια.

αλλα ποσοι τετοιοι κοποι καηκαν περισυ? μεσα στις 100 σπασμενες τραπεζες εδειχναν ενα μαγαζι τα ΜΜε και κατευθυναν την γνωμη του κοσμου.
    και φυσικα πρεπει να γνωριζουμε οτι ενα πολυ ακριβο αμαξι σε περιοδους φτωχειας και ανεχειας ειναι προκλητικο. και τετοια καηκαν.

δεν νομιζω οτι δεν πρεπει να αντιδρουμε. οχι ομως με αφορμη εναν θανατο ή και μια επετειο με περισσοτερους θανατους.
    αυτο το παιδι υπηρξε ομως η αφορμη για αυτη την αντιδραση που ουτως ή αλλιως θα εβρισκε διεξοδο καποια στιγμη...

μακαρι να μην υπαρξουν και αλλα θυματα..

Παλαιό μέλος
    θεωρεις δλδ οτι δεν υπαρχει φτωχεια στην Ελλαδα? .
    Αν κρινω απο φιλους και με οσους συναναστρεφομαι γενικοτερα μονο μεταναστες εχουν οικονομικο προβλημα.Δε λεω οτι ειμαστε πλουσιος λαος αλλα ζουμε αξιοπρεπως.

πες μου λοιπον τι κοινο εχουμε εμεις με τους υπολοιπους ευρωπαιους? μηπως ειναι οι μισθοι? μηπως οι τιμες των προϊοντων?
    ειμαστε πιο φτωχοι απο πολλους αλλους στην ευρωπη αλλα η Ελλαδα εχει αλλα καλα δε ζηλευω το εξωτερικο να σου πω την αληθεια.

μηπως εχουμε καλυτερο συστημα υγειας και δεν το ξερω? ή ισως η παιδεια ειναι στο απωγειο?
    Παιδεια υγεια και ασφαλεια εργαζομενων εχουμε προβλημα ομολογω

καλα θυμασαι οτι παλιοτερα δουλευαν και εχτιζαν ενα σπιτι οι ανθρωποι. ξερεις γιατι? γιατι πληρωναν το δανειο με πολυ ευνοϊκο επιτοκιο. ετσι σε 10,αντε 20 χρονια τους εμενε το σπιτι.
    Σ'αυτο κανεις λαθος εχτιζαν σπιτια επειδη δουλευαν απο το πρωι ως το βραδι, ετσι καναν οι παπουδες μου τουλαχιστον

αλλα ποσοι τετοιοι κοποι καηκαν περισυ? μεσα στις 100 σπασμενες τραπεζες εδειχναν ενα μαγαζι τα ΜΜε και κατευθυναν την γνωμη του κοσμου. και φυσικα πρεπει να γνωριζουμε οτι ενα πολυ ακριβο αμαξι σε περιοδους φτωχειας και ανεχειας ειναι προκλητικο. και τετοια καηκαν. δεν νομιζω οτι δεν πρεπει να αντιδρουμε. οχι ομως με αφορμη εναν θανατο ή και μια επετειο με περισσοτερους θανατους. αυτο το παιδι υπηρξε ομως η αφορμη για αυτη την αντιδραση που ουτως ή αλλιως θα εβρισκε διεξοδο καποια στιγμη...
    Γνωμη μου ειναι πως υπαρχει αλλος τροπος να γινει η αντιδραση αυτη και πολυ πιο αποτελεσματικος μαλιστα

MEGALE ΣΕ κανα χωριο μεγαλωσες???????? Ξερεις ποσους ξερω που επειδη ειχαν 3-4 παιδια τωρα ειναι στη φυλακη γιατι αναγκαστηκαν κατι να κανουν παρανομο....κανε μια βολτα απο την περιοχη μου...Δραπετσωνα κερατσινι,περαμα,νικαια........οι συνταξιουχοι καθε ξημερωμα μαζευουν απο κατω διπλα στις ραμπες τα πεταμενα (ή μισοχτυπημενα που δεν πωλουνται σε λαικες)λαχανικα ή φρουρα στη ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ......δεν φθανει η συνταξη τους να αγοραζουν φαι!!!!Με το ζορι φθανει για τα φαρμακα τους οχι για φαι!!!!
    Που ζεις ρε μεγαλε???? Μαλλον στη βιτρινα...γιατι υπαρχει και ο ''κρυμμενος κοσμος της ελλαδας''
    νΑ ΔΕΙς στη νικαι καθε βραδυ να ψαχνουν τους σκουπιδοτενεκεδες........
    Και κατι αλλο ο πατερας μου δεν καταφερε να φτιαξει σπιτι αλλα ειχαμε μεγαλωσει χωρις να μας λειψη τιποτα...Ακομα στα νοικια τρεχουμε

Σελίδα 3 από 52 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 21:53
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32
  3. Athens Enduro / ΣΚ 2 + 3 Δεκεμβρίου
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 21:52
  4. 27-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ