Μάλλον σημαίνει μάστορας που αντί να φτιάχνει το μηχανάκι σου την ώρα που εσύ πληρώνεις τακτοποιεί το μαγαζί του.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τακτοποιημενο+καθαρο συνεργειο=γαματος μαστορας!
.![]()
![]()
![]()
Μάλλον σημαίνει μάστορας που αντί να φτιάχνει το μηχανάκι σου την ώρα που εσύ πληρώνεις τακτοποιεί το μαγαζί του.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
.![]()
![]()
![]()
Μαλλον δειχνει μαστορα προσεκτικο που του αρεσει η ταξη και η καθαριοτητα...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μάλλον σημαίνει μάστορας που αντί να φτιάχνει το μηχανάκι σου την ώρα που εσύ πληρώνεις τακτοποιεί το μαγαζί του.![]()
![]()
Για εμενα ειναι παρα πολυ σημαντικο αυτο...
![]()
![]()
Ναι αυτό εκτίμησε και η γυναίκα του όταν τον πήρε, αλλά δεν νομίζω να έχετε τις ίδιες απαιτήσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μαλλον δειχνει μαστορα προσεκτικο που του αρεσει η ταξη και η καθαριοτητα...![]()
Για εμενα ειναι παρα πολυ σημαντικο αυτο...
![]()
![]()
![]()
Δεν μαζευει τα εργαλεια και το μαγαζι ο μηχανικος ΑΛΛΑ ο βοηθος του...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ναι αυτό εκτίμησε και η γυναίκα του όταν τον πήρε, αλλά δεν νομίζω να έχετε τις ίδιες απαιτήσεις.
![]()
Για αυτο ειναι οι βοηθοι και ΟΧΙ για να βαζουν χερι στα μηχανακια...![]()
![]()
![]()
Η δουλεια του μηχανικου ειναι να βρισκεται πανω απο το μηχανακι και να δουλευει...
Η δουλεια του βοηθου ειναι να φερνει/παιρνει τα εργαλεια,να τα σκουπιζει απο τα λαδια και να διατηρει καθαρο το μαγαζι(πατωμα,ραμπες κλπ)...
Τουλαχιστον,εκει που παω εγω ετσι ειναι το συστημα...![]()
![]()
Εννοειται οτι πρέπει να υπάρχει τάξη στο συνεργείο και φυσικά και σχετικη καθαριότητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Για εμενα παντως επιγραμματικα και απλα ισχυει το εξης:
Οταν περναω απο κατι συνεργεια που τα εργαλεια ειναι σωρο στους παγκους και στο πατωμα κανεις πατιναζ απο τα λαδια μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...![]()
![]()
Τι σχέση έχει αυτό που λες με το οτι ερχεται μια μερα και σου κοστολογεί πχ μια ραφιέρα ΚΤΜ 1000 Ευρω οταν την ιδια την παίρνεις με 100.Και πρέπει να τις αγορασεις κι αυτες και τα σηματα και τις καρέκλες και όλο το συνεργείο να είναι ΚΤΜ original.
Για να συνεχίσεις να είσαι εξουσιοδοτημένος λοιπόν θα χωσεις 20.000 με τη μία.
Αν νομίζετε οτι θα την γλυτώσετε είστε γελασμένοι :rotflmao:
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εργατώρες Γερμανίας σε πορτοκαλί κυρίες .......................
Ψωροκόσταινα που πάς .................
δεν την βλέπεις την χλαπάτσα που θα φάς ...............
γκάζι ,μπάντα κ σούζα .................
καλύτερα πάμε για ούζα ..............
Κ άθε Τ ετάρτη Μ άστορα ........
χώσε γκάζια ασφαιρα ............![]()
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τρελενεστε ετσι, παει να γινει κατι καλο ναμπει μια ταξη γενικα και να βελτιωθει το δικτυο ,εσας δηλαδη σας αρεσε με τα συνεργεια ποντικονες και τα ανυπαρκτα εργαλεια.
δηλαδη ο καθε εξουσιοδοτημενος που δεν θελει να παρει τον καινουριο εγκεφαλο της κτμ
τι περιμενη να γινει ,καποια πραγματα ειναι στανταρ και ετσι πρεπει να ειναι
επειδη ο κολλητος μου ειναι ντηλερ της κτμ και ξερω καποια πραγματα απο μεσα σας λεω οτι σε επιπεδο service αλλα και σε μαγαζια που εμπορευνται κτμ τα πραγματα θα γινουν πολυ καλυτερα.
θα ξεκινησουν να γινονται σεμιναρια πιο τακτικα,θα διδονται δωρεαν μαθηματα οδηγησης
με καθε αγορα κτμ ,και αλλα.
τοσα χρονια γκρινιαζαμε για το δικτυο και τωρα παλι γκρινιαζουμε επειδη παει να μπει μια ταξη![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
Δεν εχω εγγυηση=παω σε δικο μου μαστορα και τελος....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εννοειται οτι πρέπει να υπάρχει τάξη στο συνεργείο και φυσικά και σχετικη καθαριότητα.
Τι σχέση έχει αυτό που λες με το οτι ερχεται μια μερα και σου κοστολογεί πχ μια ραφιέρα ΚΤΜ 1000 Ευρω οταν την ιδια την παίρνεις με 100.Και πρέπει να τις αγορασεις κι αυτες και τα σηματα και τις καρέκλες και όλο το συνεργείο να είναι ΚΤΜ original.
Για να συνεχίσεις να είσαι εξουσιοδοτημένος λοιπόν θα χωσεις 20.000 με τη μία.
Αν νομίζετε οτι θα την γλυτώσετε είστε γελασμένοι :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Ας χρεωνουν οτι θελουν στα συνεργεια τους...
Στα ανταλλακτικα να μην ανεβουν οι τιμες μονο![]()
![]()
![]()
Παρολα αυτα,θα συμφωνησω με το DUKA οτι ΔΕΝ ειναι δυνατον αλλα να χρεωνει στο ΣΕΡΒΙΣ πριν κ μετα την ανανεωση του μαγαζιου...
Αλλα εδω Ελλαδα ειναι κ ολα τα περιμενω...![]()
για να πουλησει η κτμ η μαμα απο την αυστρια στην ελλαδα περισσοτερα τεμαχια ας ριξει για αρχη τις τιμες στα μοτο τα ανταλλακτικα
δευτερον το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι ας παρει το κεφαλι της ελληνμοτο και της κτμ ελλας γιατι εχουν μεγαλο μεριδιο
ευθυνης στην αποτυχια και να τους επιβαλει τα standards που υπαρχουν στις αλλες χωρες γιατι εδω οι τυποι πολυ την εχουν δει με την ολιγομονοπωλιακη κατασταση και σε βαθος χρονου φανηκε....
τωρα οι δυο παραπανω απλα να εφαρμοσουν τα αυτα που τους εχει πει η μαμα αυστρια για τις εγχωριες εκθεσεις ακι συνεργεια
οχι αλλο χαιδεμα στα αυτια και βολεμα ....!
ο μονος χαμενος ειναι ο ελληνας καταναλωτης και αυτος την πληρωνει
ομοως και οελληνας καταναλωτης ειναι αυτος που...κρινει
σεβασμος στον καταναλωτη
θα δοθμε και θα κρινουμε παντως για την επομενη 5ετια japan-italy
Η ταπεινη μου γνωμη (και ελπιδα) ειναι οτι σε τετοιους δυσκολους καιρους η ΚΤΜ θα πρεπει να δωσει κινητρα στον καταναλωτη. Η αναδιοργανωση των σερβις με αυξηση των τιμων, δεν ειναι κινητρο.
Μεχρι στιγμης, το μονο δεδομενο ειναι οτι αναδοργανωνεται η εταιρεια. Κατα την γνωμη μου δυο σεναρια παιζουν:
1) οι τιμες σερβις μενουν ως εχουν
2) Αυξανονται κατα,τι ωστε να βγαλουν οι συνεργειαδες τα σπασμενα, αλλα ταυτοχρονα μειωνονται οι τιμες των καινουργιων.
Ολα αυτα με την λογικη οτι η ΚΤΜ Ελλαδος ειναι ανχαπι με τις πωλησεις καινουργιων μοτοσυκλετων, διοτι αν ειναι χαπι και απλα θελει να βελτιωσει τα σερβις, τοτε βραστα χαραλαμπε.
μπορει φυσικα να λεω βλακειες.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Και-με το συμπαθειο δηλαδη-για το δικο μου μηχανακι δεν παρατηρησα τιποτα ακριβες τιμες στα ανταλλακτικα,ισα ισα κινουνται σε λογικα επιπεδα.Σκεφτειτε οτι πχ η Suzuki ζηταει 45? για τον -εναν!-καθρεφτη στο DRZ ενω στο ΚΤΜ εχει 20? ο ενας.Αλλα και σε αλλα πραγματα,λογικες τιμες ειδα.
Τωρα ως προς το θεμα του κοστους service ειναι κατι που θα το δουμε στην πραξη.Ας δουμε που θα παει η δουλεια κι αν ειναι απαραιτητο,ας κραξουμε τοτε
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
σαν φιλος της πορτοκαλι εταιρειας,εχω να πω οτι,σε πολλες περιοχες της (γ)ελλαδας δεν εχει ουτε επισημο ντυλερ ουτε επισημο και εξουσιοδοτημενο συνεργειο.πρωτα πρεπει να κινηθει να εχει εκπροσοπηση οσο πιο πανελλαδικα γινεται, γιατι ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα.
δε ξερω τη εχει σκοπο να κανει η ΚΤΜ αλλα ξερω οτι πρεπει να προσεξει πολυ τις κινησεις της γιατι απο οτι διαβαζω στον ειδικο τυπο δεν παει και πολυ καλα,τωρα με την οικονομικη κριση...
και για να κανω την αυτοκριτικη μου,μπορει το ΚΤΜ που αγορασα να το πηρα απο χερι ,αλλα μάρεσει η ιδεα να γινω εξάρχην πελατης της ΚΤΜ ,με αγορα καινουριου.και ετσι αν η ΚΤΜ απο σκληροπυρινικη που ηταν με τα σερβις της γινει ακομα ποιο δυσκοιλια ,μαλλον θα παρω απο αλλου "πορτοκαλια"...
Ολα αυτα μεχρι να ληξει η εγγυηση,μετα ενα καλο συνεργειο και κανεις την δουλεια σου.
Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.
Με αφορμή αυτο το thread ρώτησα και εγω γνωστούς στο χώρο της ΚΤΜ και μου μεταφέρθηκαν οι ίδιες ανησυχίες που εξέφρασε o Sapila.
Βέβαια οι γνωστοί μου το προσωποποίησαν λίγο περισσότερο για το ποιος ξεκίνησε τις ιστορίες αυτές και απο πότε, αλλά δημόσιο μοτοσυκλετιστικό φόρουμ είναι εδω οπότε δεν μπορούμε να λέμε και πολλά. Πάντως οι καινούργιες εμπορικές πολιτικές για το δίκτυο δεν είναι μόνο αποφάσεις της μαμα ΚΤΜ απο την Αυστρία.