Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 58

Θέμα: Μηχανοβιος ή ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εμενα μου αρεσουν εξισου αυτοκινητο και μηχανακι...

καθε ενα εχει τις δικες του χαρες...

επισης ευχαριστιεμαι εξισου ενα καλο στροφιλικι ειτε με αυτοκινητο ειτε με μηχανακι...
    +1000.
    Εγω προσωπικα εχω σταματησει εδω και ακνενα 3μηνο να κυκλοφορω μεσα στην Αθηνα με μηχανη και ναι οντως μου λειπει αλλα σταματησα να παθαινω 2 εγκεφαλικα και 3 καρδιακα με τον καθε μαλακα κουτακια που παει να με κανει αλοιφη.Πλεον μονο μαχιμες βολτες και πιστα παντα με φουλ εξαρτηση.-
    και οχι δε συχναζω σε καφετεριες, τα μηχανακια μου ειναι μονιμως απλυτα οποτε δεν εχω κατι να μοστραρω
    και ναι νιωθω πολυ μηχανοβια
    ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Ακόμη κι ανάμεσα στους μηχανόβιους υπάρχουν διάφορες φυλές όπου καμία δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι κατέχει όλη την αλήθεια κι αυθεντικότητα της μοτοσυκλέτας, ακριβώς γιατί το θέμα μηχανή είναι πολύ μεγάλο για να εκπροσωπηθεί από μια κάστα. Ας αφήσουμε λοιπόν τις ταμπέλες, ο καθένας από τους αληθινούς μηχανόβιους δεν τις χρειάζεται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Άντε πάλι...

Ρε αγόρι μου σου αρέσει να καβαλάς μηχανές; Είσαι μηχανόβιος! Τέλος!

Ετσι ακριβως!

*************** www.motodevils.gr ***************

pragmatikos mixanobios einai aytos pou den mpori na fantasti ti zwi tou xoris moto kai den exartate apo to idos tou moto kai pos ti xrisimopoi

Λάστιχαααααα! Το avatar του/της lice13
    Να πω και γω τη βλακεία μου!!! Έχω και μηχανή και ένα αμάξι μικρό 1000cc. Πάντα είμαι με τη μηχανή ΕΚΤΟΣ απο όταν βρέχει. Με τους βρεγμένους δρομους δε τα παω καλα... Πες το κουλαμάρα, πες το φόβο, πες το όπως θες...
    Έιχα φάει και κανα δυο σαβούρες μικρός με το σκουτεράκι με βροχη (λες να είναι ψυχολογικό τελικα? :hypnotize ) Αλλά για να μην κάνω κακό σε μένα και στους γύρω μου, όταν βρέχει είμαι με το αμάξι. Το νιώθω ρε παιδί μου οτι με βροχη δεεεε.... Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις είμαι με τη μηχανή ακόμα και με -5 βαθμους. Καλό είναι να ξέρουμε τα όριά μας. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
    Reggae will save us...

και γω ανήκω στους στεγνούς μηχανοβιους χρόνια τωρα από τότε που η κατάρα μιας τσιγκάνας που πήγε να μου φάει ένα πεντοχίλιαρο στην πατησίων με στειλε εμένα, κείνο το δίχρονο και μια επαρχιώτισσα συμφοιτήτρια να κάνουμε τσουλήθρα σε βρεγμένη κατηφόρα...και λίγο πριν στο φανάρι μας έλεγε πως θα παντρευτούμε η σκασμένη
    hands off my woman and my bike

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    οταν λεμε οτι χαραμιζονται τα SS στην ελλαδα ειναι περα για περα αληθινο.και υστερα απο το συγκεκριμενο ποστ θα το υποστηριζω ακομα πιο πολυ.

kokos08 απο οτι ξερω το ss που καβαλας εχει επιλογη χαρτογραφησης Α B C.που σημαινει οτι αναλογος τις συνθηκες (ΒΡΟΧΗ,γλυστερο οδοστρωμα,μποτιλιαρισμα κτλ)του οδοστροματος επιλεγεις τη ιπποδυναμη θα εχει το (δυνατο) σου μηχανακι ωστε να περναει πιο ανθρωπινα την δυναμη του στο δρομο.αν πραγματικα σου αρεσει η μοτοσυκλετα σου ,αν πραγματικα αισθανεσαι ενα μαζι της οποτε καβαλας πανω της δεν σε νοιαζει τι καιρο κανει.προσαρμοζεσαι στις συνθηκες.
    η μηχανη μπορει ,ο αναβατης θελει?
    ολοι δεν θελουμε να βρεχομαστε ,ουτε να γεμιζει νερα η καλη μας.τα παιδια σου εχουν απαντησει οτι για ορισμενους ειναι το μοναδικο μεσο μεταφορας.η δικια μου εμπειρια ειναι οτι παλαιοτερα δεν γουσταρα να οδηγαω με βροχη αλλα οταν εφαγα μερικα νερα στο κεφαλι,τωρα μου αρεσει κιολας να οδηγαω νε βροχη.στην περιπτωση μου τωρα , ο αναβατης θελει αλλα το μηχανακι δεν μπορει(βαζει νερα ο πινακας οργανων,ζητω η ΚΤΜ που μας προσεχει μην κρυωσουμε).
    το συμπερασμα που βγαζω (και απο οτι φαινεται το βγαζουν πολυ κυριοι/κυριες εδω μεσα) ,οπως λεει και η VANDA ,ειναι οτι βγαζεις στη φορα μικροκομπλεξισμους.και για να μην πεις οτι ειμαι προκατειλημενος μαζι σου ,δεν σου παει να τους βγαζεις ,γιατι κατα καιρους σε πολλα θρεντ οι απαντησεις σου ειναι και εξυπνες και με χιουμορ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Ναι ετσι ειναι,γι αυτο ειναι η χαρτογραφηση,το Α ειναι για ηλιοφανεια,το Β για για βροχες και το C για τα χιονια για να πεταγεσαι και μια στα χιονοδρομικα.
    Ρε τι ασχετοσυνη υπαρχει.
    Αντε γεια!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    γιατι μαλωνετε παλι ρε μηχανοφλωραντζες?????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rain-motorcycle.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	25,5 KB 
ID:	183676
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    SVX δικο σου το εργαλειο?:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Ναι ετσι ειναι,γι αυτο ειναι η χαρτογραφηση,το Α ειναι για ηλιοφανεια,το Β για για βροχες και το C για τα χιονια για να πεταγεσαι και μια στα χιονοδρομικα.
    Ρε τι ασχετοσυνη υπαρχει.
    Αντε γεια!
    εμενα δε με νοιαζει δεν εχω μηχανακι με επιλογη χαρτογραφησης.απο φιλους που εχουν gsxr σαν το δικο σου και μου λενε οι ιδιοι που χρησιμοποιουν τον επιλογεα,που παρεπιπτωντος κανουν και τα τριπλασια χλμ απο σενα και απο μενα και χρησιμοποιουν τα ss ακομα και για ταξιδια ανα την ελλαδα.
    επισης σαν καλος ασχετος που ειμαι πιστευω σαν το βλαμενο τους δημοσιογραφους του ειδικου τυπου που λενε αυτο το πραγμα που σου λεω(για την χαρτογραφηση) οποτε κατα τα λεγομενα σου μαλλον ασχετοι ειναι και αυτοι.
    και τελικα σε τι χρησιμευει ο επιλογεας της χαρτογραφησης?μηπως για να λες στους φιλους σου "κοιτα μεγαλε εμενα εχει και επιλογεα χαρτογραφησης σαν τα αγωνιστικα"?
    σαν τον αλλο που πηρε το καινουριο R1 και καμαρωνε σε μια παρεα οτι το μηχανακι του εχει συμπλεκτη ολισθησης...λες και θα του χρησιμευσει ποτε ,που το παει καφετερια σπιτι και αναποδα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    http://www.moto.gr/forums/attachment...postid=1482012
    EDIT: Τα είπε ο τρισμεγιστος!!!
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

ΠΑΤΕΡΑΣ. Το avatar του/της z.k.a.p.
    ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Π...Α ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ........ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΤΟ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ Ή ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΣΥΜΕΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΡΧΙΑ-ΑΝΤΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΖΩΗ-ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.
    Z.K.A.P

Αρχικά δημιουργήθηκε από z.k.a.p.
    ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Π...Α ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ........ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΤΟ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ Ή ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΣΥΜΕΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΡΧΙΑ-ΑΝΤΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΖΩΗ-ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.

ΠΑΤΕΡΑΣ. Το avatar του/της z.k.a.p.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Το κόλλημα της ταμπέλας ξανά....Πάμε άλλη μιαααα :rotflmao: :rotflmao:
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΘΥΜΗΣΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    Z.K.A.P

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός είναι μηχανόβιος?
    από parji στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2007, 13:38
  2. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  3. Αλήτης μηχανόβιος!
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2005, 00:15
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2005, 11:05
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα