Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: λαδωσε για να εισαι σιγουρος..

μπλα μπλα

Re: Re: λαδωσε για να εισαι σιγουρος..

εσυ επιμενεις να παρεις διπλωμα ενω δεν μπορεις να πας ευθεια,δηλαδη στις στροφες τι να περιμενουμε..??

ασε τον εξεταστη ησυχο και κοιταξε τι θα κανεις εσυ για να μην ρωτας συνεχεια για τις καταραμμενες ευθειες..

μα τι λεω ρε γαμωτο..?? [/B]
    Καλη η παρατηρηση σου. Πρωτα απ'ολα αλλο πεζος αλλο οδηγος..Ο πεζος δε ξερει τι θα πει "παππους με opel kadett του '80 που βγαζει φλας για αριστερα και παει δεξια"

Επειτα, ποσο πιστευεις οτι το υπαρχον συστημα της εξετασης διαχωριζει τους καλους απο τους κακους οδηγους; Ειναι δικαιο εγω και μαζι ενα σωρο λεφτα που εχω ιδρωσει 3 βδομαδες για να βγαλω, να κρινομαι μεσα σε 5 λεπτα απο 2 δοκιμασιες του κωλου και απο εναν διεφθαρμενο εξεταστη;
    Και επαναλαμβανω το παραδειγμα που ανεφερα στο πρωτο μου μηνυμα, οταν με εκοψαν στο διπλωμα του αυτοκινητου επειδη ακουμπησα το πεζοδρομιο στο παρκαρισμα..Ειναι αδυνατον να μετρησω ποσες φορες απο τοτε εχω καβαλησει πεζοδρομια για να παρκαρω

Κλεινοντας, την ολη κουβεντα την ανοιξα με αφορμη το απαγορευτικο κοστος του να αποκτησει κανεις διπλωμα. Δεν αξιζω; Να ξαναδωσω..οχι 2, ουτε 3 αλλα 500 φορες μεχρι να τα καταφερω. Αλλα ειναι αναγκη να πληρωνω το μισο μου μηνιατικο καθε φορα;

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    koufaloni+powerphot, sas paw._ (pisteuw diabasate to prohgoumeno reply mou sto thread auto...)
    Ναι το είδα δεν είναι "κατευθεινόμενα" σε σένα τα "πυρά" του ποστ που έγραψα αλλά απλώς τα πήρα λιγο μ' αυτά που διάβασα
    αλλά όσο και να τα λέω......
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2010, 18:43
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2009, 05:47
  3. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 16:33
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας