Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: .....οι μελλοντικοί μοτοσυκλετιστές....

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever

ΥΓ2. Ειμαι εντελως εκτος θεματος, αλλα καραγουσταρα που τα ΄γραψα αυτα...
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Μοτοσυκλετιστης δεν γινεσαι , γεννιεσαι.
    Αλήθεια είναι. Απλά, κάποιοι είναι σε hybernation όπως εγώ μέχρι τα 38 τους.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ DEAUVILLE!!!!

Τώρα ψάχνω για CBF 600 ABS...

ωραιο θρεντακι.
    η νεολαια οσο παει και χειροτερευει,σε ολα τα θεματα,οποτε ειδικα στο θεμα μηχανη
    ( που δεν υπαρχει παιδεια ουτε για να παρουν μια μυρωδια ) θα χειροτερεψουν τα πραματα.
    ειδος προς εξαφανιση κατα τη γνωμη μου, οι σωστοι μηχανοβιοι.
    όποτε κανω λογο για κρανος στο παπι με την παρεα μου,ακουω οτι δε γινεται να βαζεις κρανος στην πολη ειδικα οταν πηγαινεις δικαβαλα,για διαφορους λογους,ασχετα αν καπου αναμεσα ακουω οτι << το ξερω,μαλακια μου που δε φοραω κρανος αλλα.. >> .
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    το θρεντ της εξομολογησης και της μετανοιας του νεου μοτοσυκλετιστη.:smilea: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever

ΥΓ. Προσοχη, λογικη και συνεση στους δρομους, απο ολους προς ολους!!!
    ΥΓ2. Ειμαι εντελως εκτος θεματος, αλλα καραγουσταρα που τα ΄γραψα αυτα...
    Για μένα και την δική μου άποψη είσαι ο μόνος μέσα στο θέμα .

οι μηχανές είναι σαν τις γκόμενες και στον ερωτα κανόνες δεν υπάρχουν .

Οι πιτσιρικάδες με τα σκουτεροπαπιά ...είμασταν εμείς κάποτε .

...Αλλά http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=118696

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn
    Να την πω κι εγώ την αμαρτία μου οπότε...Βρείτε μου έναν 16χρονο που ξέρει τι σημαίνει να είσαι μοτοσυκλετιστής αν δεν έχει μοτοσυκλετιστή πατέρα. Μέχρι που μπήκα σε τούτο εδώ το forum ο μόνος σκοπός του να φορέσεις κράνος ήταν για να μην φας πρόστιμο από την τροχαία. Δεδομένου ότι στην Μυτιλήνη από όπου και κατάγομαι και μεγάλωσα η τροχαία δεν γράφει για κράνος και ζώνη μέσα στην πόλη μπορείτε να πάρετε μια ιδέα...Πως να αποκτήσεις την όποια οδηγική παιδεία αν δεν έχεις κάποιον να σου πει 5 πράγματα? και δεν αναφέρομαι στο κλασικό κύρηγμα από γονιούς γιατί είναι όχι 100 αλλά 200% σίγουρο οτι θα το γράψεις στα κάκαλά σου ειδικά άμα σου πεί το "μωρό" πόσο σου πάει το gel στο μαλλί.Από το όλο σύστημα εξετάσεων να αποκτήσεις οδηγική παιδεία απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ και σίγουρα όχι από το αυτοκόλητο "μπαμπά μην τρέχεις".Επομένως λοιπόν όταν πας 16 και όλοι οι φίλοι σου έχουν πάρει μηχανάκι και όταν στη συνέχεια το χρειάζεσαι πραγματικά για τα φροντιστήριά σου θα πάρεις αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.Πας 16 λοιπόν, παίρνεις μηχανάκι, φοράς κράνος για 1 άντε 2 ώρες και μετά το αφήνεις σπίτι μιας και δεν φοράει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος,μετά θα πας 18 θα βγάλεις δίπλωμα αυτοκινήτου που μόνο που δεν σε παρακαλάνε οι δικοί σου να βγάλεις για να κόψεις το "επικίνδυνο" μηχανάκι...Εδώ ξεκινάει πιστεύω το όλο θέμα...βολεύεσαι στο κουτάκι με το αρκουδίσιον και το στέρεο να παίζει στην διαπασών η σε "τσιγκλάει" κάτι,κάτι σου λείπει και θες μηχανάκι? Αυτοκίνητο έμαθα να οδηγάω από τον πατέρα μου 1η-2α γυμνασίου και μηχανάκι 2α λυκείου και κρυφά από τον πατέρα μου...

Επειδή το γ@μησα λίγο το θέμα θα κλείσω λέγοντας το εξής: Την επόμενη γενιά μοτοσυκλετιστών την φτιάχνει η προηγούμενη, κανένας άλλος!

p.s. ευχαριστώ για όσα μου μάθατε εδώ μέσα διαβάζοντας τόσα post!
    Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
    κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....

Να είσαι καλά τέκνον μας.

Μη μασάς, ακόμη και γέροι εδώ μάθαμε τι παίζει (σα και μένα εννοάω).

Νέο μέλος
    geia sas re paidia.eimai mikros kai den exo terastia sxwesi me mixanes(exo odigisei 4-5 fores papaki, oxi omos sistimatika) alla goustaro trela na paro on-off, gyro sta 600cc , se kana dio xronia .ti lete einai epikindyno an den exeis ksana megali mixani? prepei diladi na paro diko mou papi kai meta apo 2-3 xronia mixani megali? thanks

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aris17
    geia sas re paidia.eimai mikros kai den exo terastia sxwesi me mixanes(exo odigisei 4-5 fores papaki, oxi omos sistimatika) alla goustaro trela na paro on-off, gyro sta 600cc , se kana dio xronia .ti lete einai epikindyno an den exeis ksana megali mixani? prepei diladi na paro diko mou papi kai meta apo 2-3 xronia mixani megali? thanks

Το παπί ΔΕΝ είναι μοτοσυκλέτα, έχει τελείως διαφορετικό τρόπο οδήγησης που όταν (αν) το συνηθίσεις και πας σε κανονική μοτοσυκλέτα μετά θα δυσκολευτείς ΠΟΛΥ να αποβάλεις τον τρόπο του παπιού...
    Γνώμη μου, αν θέλεις να πάρεις κάποια στιγμή μέγάλη μηχανή ξεκίνα με κάποιο 125αρακι (το ninja για παράδειγμα) και όταν με το καλό πάρεις το απεριόριστο βλέπεις και κάνεις.

Υ.Γ ότι και να πάρεις, κράνος πάντα (γινομαι γραφικός, ξερω... )
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    ok eyxaristo.

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy

κατ εμε μοτοσυκλετιστης θεωρειται αυτος που ανεβαινει στην μοτοσυκλετα και αισθανεται ενα σκυρτισμα, ενα εντονο συναισθημα που θελει να το ζει και να το ξαναζει........κατι σαν εθισμο......
    [/B]
    :a19: :a19: :a19:

Αυτο ακριβως..
    Σπεύδε βραδέως..

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
    [B]Το παπί ΔΕΝ είναι μοτοσυκλέτα, έχει τελείως διαφορετικό τρόπο οδήγησης που όταν (αν) το συνηθίσεις και πας σε κανονική μοτοσυκλέτα μετά θα δυσκολευτείς ΠΟΛΥ να αποβάλεις τον τρόπο του παπιού...

Εισαι σιγουρος..?Πολυ απολυτο ακουγεται..
    Σπεύδε βραδέως..

Να σας πω και τη δικιά μου ιστορία

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, θυμάμαι τους δικούς μου να μου λένε μακρυά από μηχανάκια. Από μικρός είχα κόλημα (φοβερό κόλημα) με τα αυτοκίνητα. Στα 14 μου είχα το πρώτο μου αυτοκίνητο μέσα σε ένα χωράφι (ένα Mitsubishi lancer πισωκούνητο) και έκανα βόλτες και παντες στο χώμα. Μετά ένα datsun, ένα VW caddy, 2 bmw 732 E23!!! και αυτά για να παίζω στο χωράφι. Μετά πήρα το δίπλωμα...Μπήκα φοιτητής και περίμενα να μου πάρουν το αυτοκίνητο που μου είχαν υποσχεθεί...
    Το αυτοκίνητο που θα μου έπαιρναν όταν θα έμπαινα σε μια καλή σχολή (Πολυτεχνείο πέρασα) έγινε το αυτοκίνητο που θα μου έπαιρναν αργότερα, μετά έγινε το αυτοκίνητο που θα μου πάρουν όταν πάρω πτυχίο...και μετα.....οικονομική κρίση....

Οπότε τους λέω τέρμα, δεν αντέχω άλλο με τον ΟΑΣΑ. Θα πάρω παπί...

Το πήρα τελικά και το έχω 1 χρόνο ακριβώς και το έχο χιλιοευχαριστηθεί. Έχω μετανοιώσει που τόσα χρόνια φοιτητής δεν το πήρα από την πρώτη στιγμή. Τώρα ψάχνω μοτοσυκλέτα. 600cc Naked κατά προτίμηση. Μου αρέσει πάρα πολύ το δίκυκλο τελικά. Περιμένω πως και πως να καταφέρω να βρω μια καλή μηχανή να αρχίσω να πηγαίνω τις βόλτες μου και τα ταξιδάκια μου (και για καφέ στο pulp ενίοτε!).
    Yamaha FZS 600

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: .....οι μελλοντικοί μοτοσυκλετιστές....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ...ή με την πρώτη ευκαιρία ( μόλις βγάλουν δίπλωμα και μόλις βρουν το οικονομικό "σκαλοπάτι") θα αγορασουν ένα αυτοκίνητο για να ξεγράψουν προσωρινα ή οριστικα τους 2 τροχούς? Θέλω να πω.....τα "πιτσιρίκια" είναι συνειδητοί αναβάτες ή καβαλάνε επειδή είναι μονόδρομος το παπάκι και το σκουτεράκι (ή και το εντουράκι) ?
    AYTO !!! (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)
    99%

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Οι μοτοσυκλετιστές να προσέχουν πολύ στην Εγνατία οδό
    από menos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2010, 23:21
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50