lipon as ksekinisoume apo to dedomeno oti telika gia na poulisi o afro tin africa prepi na ftasoun ta afritika tou se tetio simio pou na min mpori na tin kratisi ama tou giri apotoma giro sta 70 tou xronia lipon
ke pali i africa 8a anapaleo8i ke 8a mpis to saloni san diakosmitiki
den iparxi ali mixani pou na kani oti ke to africa ke na ine toso mixani..
diladi konta ston mixanovio
giati ta perisotera kenouria simera ine klista me plastika san konserves den exis epafi me ta mixanika meri tis mixanis kati pou emena me aidiazi
afti i plastikila kato apo to timoni ine avastaxti
to africa mpori na exi fering ala den ine 8eoklisto
afto oson afora afto to 8ema
meta to africa den koroidevi ton anavati tou
ine on-off ke oxi psefto on-off tipou caponord v-strom ke ala tetia pou klinoun pros to street.
me pseftoenduro lastixa 8a se pai pantou
ke me ka8e kero ine mixani peripetias
osoi to katalavenoun afto exoun katalavi ti ine to africa
me ta mixanakia dromou exis periorismenes dinatotites
ke gia mas pou exoume sini8isi afto to stil mixanis den kanoun
an meta apo to africa anevis se ena Z 1000 8a es8anese ili8ios
ksafnika kati apo tin prosopikotita sou 8a lipi 8a es8anese ma elipsi
mpori na trexi ke na ksekinai grigora ala den 8a ine proektasi tis prosopikotitas sou pia kati 8a sou lipi
ke den itane etsi ta pragmata prin tin agorasis ala me ton kero eginan
ke dokimaste to anevite se ena stamatimeno z 1000 kitakste ton ogko tou anamesa sta podia sas kati 8a sas lipi
ke 8a es8aneste san na kavalate to mikro podilato tou mikrou aderfou sas
den ine tixeo paradigma
doste to africa se kapion me tetia mixani z1000 to pio pi8ano ine na fai ta moutra tou ( gia afto min to kanete) 8a perimeni na stripsi opos me to z ke 8a vgi ektos dromou ase pou 8a to pari apo fovo..![]()
afto den exi na kani me kapio proterima tou africa ala etsi ine ke etsi exete sini8isi
ego ke se varadero anevika ke epidi ine pio xamilo ke gemato plastika katevika akariea
diladi ine diskolo na alaksete mixani meta to africa
ke ksero atoma pou to exoun metaniosi ke isos na dite ke esis krousmata tetion atomon se ales selides...
den ine i kaliteri mixani tou kosmou ala ine akseperasti oti alo ke na parete 8a sas lipi to africa
mixanes opos to bmw to 1200gs isos fernoun sto stil ke tin filosofia tou africa
ala prosopika 8elo na tous stilo mail ke na tous vriso ke na tous po oti gia onoma tou 8eou pia ftani me afton ton kolokinitira ton boxer
den iparxi xiroteri malakia
diladi mono na to anatinakso mou erxete
ine poli oreo mixanaki exi tin es8isi tou xiropioitou ala aftos o kinitiras den katapinete me tipota
apo ton polemo to forai stis mixanes tis ftani pia eleos as paroune ena kenourio sxediasti tin kratane ton papou gia sines8imatikous logous?
afto lipon to kani mia apotixia
den kani gia africanous den ine to epomeno vima