Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 109

Θέμα: Thumper Talk

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
    .....κάποια στιγμή ο μικρός Γιωργάκης αγόρασε ένα ποδήλατο με 18 ταχύτητες και πήγαινε πιο γρήγορα από τα άλλα παιδάκια, ώσπου τον πέρασε ένα παπάκι c50….μετά πούλησε το ποδήλατο και πήρε ένα κατοστάρι παπάκι για να περάσει αυτόν με το C50. Για κακή του τύχη όμως τον πέρασε ένας με ένα xt600, στενοχωρημένος ο Γιωργάκης που δεν ήταν ο πιο γρήγορος πούλησε το κατοστάρι του και πήρε ένα χιλιαρι για να είναι ο πιο γρήγορος από όλους μπας και βγάλει και καμία γκόμενα…..βέβαια δεν είχε υπολογίσει ότι υπάρχουν και τα 1300 που πάνε πιο γρήγορα από το 1000αρι του κτλ κτλ κτλ ……..
    Σε όλη αυτή την ατέρμονη διαδικασία ο πρωταγωνιστής μας έχασε την ουσία του μοτοσικλετισμου κυνηγώντας επιδόσεις, μόστρα, καλύπτοντας άλλες υποβόσκουσες τάσεις (κατωτερότητας, κομπλεξισμου, αγαμίας κ.α), αφήνοντας τους άλλους με τα υποδεέστερα μηχανήματα να χαίρονται τις εκδρομές, τις βόλτες, την παρέα……

Υγ. Ο Ηλίας πήγε με ένα 250 στην Ινδία, ο Βασίλης με μια γέρικη αφρικανα έχει γυρίσει την μισή μέση ανατολή,2 μάγκες με 2 γιαμαχακια 125 κυβικών γυρνάνε τον πλανήτη http://www.re-moto.com/index.php?lang=eng, χιλιάδες ποδηλάτες κάνουν το γύρο του πλανήτη με τα πετάλια τους (…και 100 κιλά κοχονες)

Υγ2. Πάντα θα είσαι(είμαι) πιο αργός, λιγότερο χεράς και εν γένει λιγότερο ιππότης της ασφάλτου από τον κατεστραμμένο καγκουρα του διακοποδάνειου που δεν του κάθονται οι γκόμενες και ξεσπάσει στα φανάρια και στις μπουρναζοπλατείες με ότι όχημα και αν οδηγά……
    Μαζί σου Κώστα !!!
    Άσε τον Γιωργάκη να ψάχνεται !!

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος
    Αντε, τώρα μιλάμε σωστά σιγά σιγά.......

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    .....κάποια στιγμή ο μικρός Γιωργάκης αγόρασε ένα ποδήλατο με 18 ταχύτητες και πήγαινε πιο γρήγορα από τα άλλα παιδάκια, ώσπου τον πέρασε ένα παπάκι c50….μετά πούλησε το ποδήλατο και πήρε ένα κατοστάρι παπάκι για να περάσει αυτόν με το C50. Για κακή του τύχη όμως τον πέρασε ένας με ένα xt600, στενοχωρημένος ο Γιωργάκης που δεν ήταν ο πιο γρήγορος πούλησε το κατοστάρι του και πήρε ένα χιλιαρι για να είναι ο πιο γρήγορος από όλους μπας και βγάλει και καμία γκόμενα…..βέβαια δεν είχε υπολογίσει ότι υπάρχουν και τα 1300 που πάνε πιο γρήγορα από το 1000αρι του κτλ κτλ κτλ ……..
    Σε όλη αυτή την ατέρμονη διαδικασία ο πρωταγωνιστής μας έχασε την ουσία του μοτοσικλετισμου κυνηγώντας επιδόσεις, μόστρα, καλύπτοντας άλλες υποβόσκουσες τάσεις (κατωτερότητας, κομπλεξισμου, αγαμίας κ.α), αφήνοντας τους άλλους με τα υποδεέστερα μηχανήματα να χαίρονται τις εκδρομές, τις βόλτες, την παρέα……

Υγ. Ο Ηλίας πήγε με ένα 250 στην Ινδία, ο Βασίλης με μια γέρικη αφρικανα έχει γυρίσει την μισή μέση ανατολή,2 μάγκες με 2 γιαμαχακια 125 κυβικών γυρνάνε τον πλανήτη http://www.re-moto.com/index.php?lang=eng, χιλιάδες ποδηλάτες κάνουν το γύρο του πλανήτη με τα πετάλια τους (…και 100 κιλά κοχονες)

Υγ2. Πάντα θα είσαι(είμαι) πιο αργός, λιγότερο χεράς και εν γένει λιγότερο ιππότης της ασφάλτου από τον κατεστραμμένο καγκουρα του διακοποδάνειου που δεν του κάθονται οι γκόμενες και ξεσπάσει στα φανάρια και στις μπουρναζοπλατείες με ότι όχημα και αν οδηγά……
    ARA DE XORA SIZITISI...

to tenere mi to pareis loipon file pare mia afrika toy 96.

de xriazete tipota perissotero sti zoi ante k soyleo afrika e??mi se rixo sta 125 h ta 250 aria..kai ena mpoykali oysia.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ARA DE XORA SIZITISI...

to tenere mi to pareis loipon file pare mia afrika toy 96.

de xriazete tipota perissotero sti zoi ante k soyleo afrika e??mi se rixo sta 125 h ta 250 aria..kai ena mpoykali oysia.

Γατούλη μην τρελαίνεσαι.
    Νομίζω κατάλαβες το σκεπτικό με το οποίο έγραψε ο φίλος.

Το ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα χωρίς να έχουμε τα TOP εργαλεία.

Ο Ηλίας πχ, που πήγε Ινδία με την XR250, λες να αισθάνεται μειωμένος που δεν έκανε το ταξίδι με μιά 990 adventure ας πούμε? Χωρίς να αμφισβητώ καθόλου την αξία της 990.

Άλλες ανάγκες, άλλες μηχανές, το αποτέλεσμα μετράει.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Γατούλη μην τρελαίνεσαι.
    Νομίζω κατάλαβες το σκεπτικό με το οποίο έγραψε ο φίλος.

Το ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα χωρίς να έχουμε τα TOP εργαλεία.

Ο Ηλίας πχ, που πήγε Ινδία με την XR250, λες να αισθάνεται μειωμένος που δεν έκανε το ταξίδι με μιά 990 adventure ας πούμε? Χωρίς να αμφισβητώ καθόλου την αξία της 990.

Άλλες ανάγκες, άλλες μηχανές, το αποτέλεσμα μετράει.
    oxi de to katalaba..na to xe kanei aytos..na to anefere...tora apo do pan k alloi..
    an aytos brike oysia se ayta..alloi briskoyn oysia exontas mia moto poy toys kanei na xamogelane..apo ta gazia toys..ta frena toys..k otidipote allo diaforetiko apo aytin tin oysia poy lete.
    alloi ti briskoyn diaforetika..alla gia ton typo..

einai kagoyres k oti alli papardela egrapse.

PAPARDELA TELEIOS OMOS E?
    i oysia einai na pas me 250 opoy pas..kai an exei kaneis kalitero motori kai to protimise giati KAYLONEI RE PAIDI MOY ME TH PARTI TOY..einai komplexikos trimalakas...

an eixate re paidi moy oloi ekatomyria..oooooooooxi...ekei me to tenere tha sastan..kai me ta xt.
    :rotflmao:

ela ti kano apo to post ayto..giati poly oysia mazeytike kai de moy teriazei emena toy kagoyra komplexikoy poy de gamao..poy xo mikro poyli k anasfaleies..kai gia ayto thelo kaliteres moto.

ixaaaaaa!

oxi de to katalaba..na to xe kanei aytos..na to anefere...tora apo do pan k alloi..
    an aytos brike oysia se ayta..alloi briskoyn oysia exontas mia moto poy toys kanei na xamogelane..apo ta gazia toys..ta frena toys..k otidipote allo diaforetiko apo aytin tin oysia poy lete.
    alloi ti briskoyn diaforetika..alla gia ton typo..

einai kagoyres k oti alli papardela egrapse.

PAPARDELA TELEIOS OMOS E?
    i oysia einai na pas me 250 opoy pas..kai an exei kaneis kalitero motori kai to protimise giati KAYLONEI RE PAIDI MOY ME TH PARTI TOY..einai komplexikos trimalakas...

an eixate re paidi moy oloi ekatomyria..oooooooooxi...ekei me to tenere tha sastan..kai me ta xt.
    :rotflmao:

ela ti kano apo to post ayto..giati poly oysia mazeytike kai de moy teriazei emena toy kagoyra komplexikoy poy de gamao..poy xo mikro poyli k anasfaleies..kai gia ayto thelo kaliteres moto.

ixaaaaaa!
    Δεν ξέρω, με έχεις ακούσει ποτέ να κατηγορήσω κάποιον ότι έδωσε τσάμπα παραπάνω λεφτά για να πάρει κάτι, που στο κάτω-κάτω, αυτός τα έδωσε, αυτός και απολαμβάνει αυτό που τον φτιάχνει. Σκέψου να υπήρχαν 2-3 μοντέλα για να διαλέξεις.

Εκεί που διαφωνούμε είναι ο τρόπος σκέψης ότι αν είχα τα εκατομμύρια δεν θα αγόραζα πχ την ΧΤ μου. Δεν μιλάω για παιδάκια που πληρώνει ο μπαμπάς. Σου λέω ότι εκεί που βάζεις ένα δάνειο πχ 200 ευρώ για να πάρεις μιά μηχανή, βάζεις 300, και χτυπάς αυτό που γουστάρεις, αυτή που σε φτιάχνει.

Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό που σε σένα φαίνεται γελοίο μπορεί να είναι το όνειρο του άλλου? Εγώ, όταν είδα την ΧΤ μου, έλυωσα. Μου άρεσε τρομερά εμφανισιακά, λες και φτιάχτηκε για μένα, και επειδή είμαι και κουλάδι, δεν αξιοποιώ ούτε το 50% των δυνατοτήτων της. Που για σένα είναι γελοίες , εμένα όμως με υπερκαλύπτουν.

Εγώ πάντα ήμουν της άποψης να ακούμε την καρδιά μας.
    Γιατί η μηχανή περί αυτού πρόκειται.
    Αν σκεφτόμασταν λογικά, δεν θα καβαλούσαμε, να τρέμει το φυλλοκάρδι μας κάθε μέρα. Χέστηκες για τη γνώμη του άλλου όταν καβαλάς και έχεις αυτό το ηλίθιο χαμόγελο αποτυπωμένο στο πρόσωπο!

Πάρε ένα ΚΤΜάκι να κάνεις κεφι ρε αδερφέ!!

XR
    XTR
    XJR

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK

Πίξαμε πάλι :a31:

κρεμάστε πάλι τις ταμπέλες στον καθένα ανάλογα με το όχημα που καβαλάει...

Βάση λοιπον όσων αναφέρονται εγώ(Γιωργάκης...) που ξεκίνησα από παπί στα 18, 250 στα 20, 640 στα 27 και 990 στα 34 είμαι αρωγός της ατέρμονης αυτής διαδικασίας που γλαφυρότατα περιγραφεται απο τον "συναδελφο" παραπάνω...Ταυτόχρονα δε, είμαι και μαλάκας (δις) μιας και αγόρασα 2 φορές κολλητά ΚΤΜ παρά τα όσα άκουγα (αλλά δεν είδα... )...
    Πλάκα μας κάνεται ρε παιδια...τι σχέση έχει το θέμα του θρεντ με όλα αυτα που γραφεται?
    Κάποιος ζητησε την γνωμη μας για το Τενερέ και καταλήξατε σε κοινονιολογική μελέτη βάση των κυβικών που καβαλάμε
    Αν δηλαδη ο Ηλίας αποφασίσει το επόμενο "μπάρκο" του να το κάνει με κάτι μεγαλύτερο μπαινει στην ατέρμονη διαδικασία? Όσοι τενεράκηδες πάρουν το "μεγάλο" μόλις κυκλοφορήσει, το ίδιο? όσοι έχουν φράγκα και αγοράζουν απο την αρχη 1000άρι σε ποια κατηγορία μπαίνουν ρε παιδιά? για πείτε μου να ξεστραβωθώ και εγώ...
    Οι απόψεις είναι ως γνωστον σαν τις κολοτρυπίδες, όλοι έχουν και από μία και αυτό δεν αλλάζει, αλλά τουλάχιστον ας διατυπώνονται απόψεις σχετικές με το θέμα που κάθε φορά κουβεντιάζουμε....

Σχετικά με το τενερέ ακουστηκαν αρκετά και μάλλον αντικειμενικά...νομίζω ότι ένα καλό τεστ ride θα ξεδιάλυνε τα πράγματα...

Άντε και καλή τύχη μάγκες

υ.γ. Δεν θεωρώ οτι αυτά που γράφει ο kostasfazer δεν παίζουν, αλλά σίγουρα δεν ισχύουν για όλους και πολύ περισσότερο δεν έχουν σχέση με το παρόν θρεντ
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος
    Πολλά από όσα γράφτηκαν δεν έχουν σχέση....

Φίλε Δούκα δεν ξέρω για ποιο λόγο πήρες προσωπικά τους χαρακτηρισμούς του ποστ μου δεν είχα κανένα τέτοιο σκοπό (ενδεχομένως εσύ ξέρεις καλύτερα).

Η συνομοταξία των προαναφερθέντων αυτοφυών παράσιτων του μοτοσικλετιστικου --και όχι μονό- κόσμου (οι καγκουρες) δεν επιλέγουν συγκεκριμένο είδος και μάρκα μηχανής οπότε δεν μπορείς να μου πεις ότι στοχοποίησα κάποια εταιρία η κάποιο είδος μηχανής.
    Η ουσία του ποστ είναι ότι όταν αυτοσκοπός οδήγησης ενός οχήματος είναι να υπερέχεις κάποιου άλλου και ακόμα χειρότερα να χλευάζεις την επιλογή του χωρίς να γνωρίζεις τον λόγο για τον οποίο το επέλεξε, είναι καθαρός κομπλεξισμος και έχει ποικίλες αιτίες ύπαρξης….
    Το ζητούμενο όπως πολύ εύστοχα λες είναι το χαμόγελο που σου αφήνει το όχημα που καβαλάς είτε αυτό οφείλεται στην άνεση μέσα στην πόλη, σε μικρές αποδράσεις στο βουνό, στα 0-200 σε 6sec, σε ΣΚ στο Ναύπλιο, στα 300κιλα νίκελ μιας χαρλευ η ακόμα και σε ταξίδια μέχρι την Κασπία, αρκεί να μην γίνεται για τον προαναφερθέντα αυτοσκοπό…

Για τις παπαρδέλες που υποστηρίζεις ότι λέω μπορώ να σου προτείνω μια πολύ νόστιμη συνταγή με μανιτάρια και βασιλικό !!!

Φιλε LOUKILOUK τι σχέση έχουν τα ktm με αυτά που γράφω, από πού προέκυψε η στοχοποίηση της ktm?? Και εγώ από daxaκι ξεκίνησα και με 800 κατέληξα αναλόγως των εκαστοτε αναγκών.

Σορρυ αν ξέφυγα από το κεντρικό θέμα του thread, η επόμενη μου απάντηση θα είναι παρμένη από κάποια λίστα με τεχνικές προδιαγραφές ή από τις ευφάνταστες περιπέτειες που διηγούνται οι rossi του φραπε ώστε να επανορθώσω και να είναι όλοι χαρούμενοι……..

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Νομιζω η συζητηση εχει εκτραχυνθει. Το τενερε κανει πολυ καλα αυτα που υποσχεται, δεν χωραει συζητηση. Και ταξιδι κανει, και χωμα παει και δε χαλαει.

Ειμουνα ο πρωτος που το αμφισβητησε το τενερε στο θρεντ αλλα η οποια αντιρρηση μου δεν ειχε να κανει με τα παραπανω. Ανεφερα το 690 σαν παραδειγμα και μονο, μιας διαφορετικης φιλοσοφιας, την οποια εφαρμοζει η ΚΤΜ σε ολα της τα μοντελα, την οποια μετα απο 20 χρονια οδηγησης μηχανων και εχοντας εμπειρια σε ολα τα ειδη (πλην χαρλευ και ΜΧ) εχω αρχισει να ΕΚΤΙΜΩ αφανταστα. Αυτη η φιλοσοφια εχει να κανει με ενα κυριως στοιχειο και ολα τα παραγωγα του.

Αυτο το στοιχειο ειναι το οτι χρησιμοποιει περιφερειακα, πλαισιο και κινητηρα επιλεγμενα και εξελιγμενα με τετοιο τροπο ωστε να προσφερουν οδηγικη απολαυση. Σε μηχανολογικους ορους, αυτο κοστιζει πολυ.

Με αυτο και μονο το σκεπτικο, το τενερε που κανει 7500ευ δεν αξιζει τα λεφτα του σε σχεση με το 690 που κανει 9000. Τα 1500 παραπανω ευρω του 690, κρυβουν τεχνολογια και R&D που το τενερε απλα δεν εχει.

Ακομα και με νστρομ να το συγκρινεις, η τρανσαλπ η το δικυλινδρο BMW παλι βλεπεις οτι ο μοναδικος λογος που πουλαει το τενερε (που τελικα δε πουλαει και τοσο πολυ) ειναι οτι απλα κανεις αλλος δε βγαζει αυτη τη στιγμη μεγαλο μονοκυλινδρο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ον-οφ.

Οποτε, ναι το τενερε κανε αρκετα πραγματα, ναι το τενερε ειναι μοναδικο στο ειδος του, αλλα οχι, το τενερε δεν αξιζει τα εφταμιση χιλιαρικα του, την στιγμη που το 2010 μπορεις να παρεις ωστρομ με τα ιδια χρηματα, η 650 δικυλινδρο BMW η και τρανσαλπ. Οι αγγλοι εχουν την εκφραση 'a lot of bike for the money'. Τενερε is a good bike, but it is not a lot of bike for the money.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Φίλε Δούκα δεν ξέρω για ποιο λόγο πήρες προσωπικά τους χαρακτηρισμούς του ποστ μου δεν είχα κανένα τέτοιο σκοπό (ενδεχομένως εσύ ξέρεις καλύτερα).

Η συνομοταξία των προαναφερθέντων αυτοφυών παράσιτων του μοτοσικλετιστικου --και όχι μονό- κόσμου (οι καγκουρες) δεν επιλέγουν συγκεκριμένο είδος και μάρκα μηχανής οπότε δεν μπορείς να μου πεις ότι στοχοποίησα κάποια εταιρία η κάποιο είδος μηχανής.
    Η ουσία του ποστ είναι ότι όταν αυτοσκοπός οδήγησης ενός οχήματος είναι να υπερέχεις κάποιου άλλου και ακόμα χειρότερα να χλευάζεις την επιλογή του χωρίς να γνωρίζεις τον λόγο για τον οποίο το επέλεξε, είναι καθαρός κομπλεξισμος και έχει ποικίλες αιτίες ύπαρξης….
    Το ζητούμενο όπως πολύ εύστοχα λες είναι το χαμόγελο που σου αφήνει το όχημα που καβαλάς είτε αυτό οφείλεται στην άνεση μέσα στην πόλη, σε μικρές αποδράσεις στο βουνό, στα 0-200 σε 6sec, σε ΣΚ στο Ναύπλιο, στα 300κιλα νίκελ μιας χαρλευ η ακόμα και σε ταξίδια μέχρι την Κασπία, αρκεί να μην γίνεται για τον προαναφερθέντα αυτοσκοπό…

Για τις παπαρδέλες που υποστηρίζεις ότι λέω μπορώ να σου προτείνω μια πολύ νόστιμη συνταγή με μανιτάρια και βασιλικό !!!

Φιλε LOUKILOUK τι σχέση έχουν τα ktm με αυτά που γράφω, από πού προέκυψε η στοχοποίηση της ktm?? Και εγώ από daxaκι ξεκίνησα και με 800 κατέληξα αναλόγως των εκαστοτε αναγκών.

Σορρυ αν ξέφυγα από το κεντρικό θέμα του thread, η επόμενη μου απάντηση θα είναι παρμένη από κάποια λίστα με τεχνικές προδιαγραφές ή από τις ευφάνταστες περιπέτειες που διηγούνται οι rossi του φραπε ώστε να επανορθώσω και να είναι όλοι χαρούμενοι……..
    file ela apopse poy ponaoooooooo

koita me petixes diana exo mikro poyli polla komplex logo ayttoy...anasfaleies toy kerata mias k opote katoyrao to blepo..
    koita kostaki kali i eironia ..alla papardeles les akoma.

episis na to grapso mias k to katharo sas myalo mallon de to katalabe..
    EGO XLEYAZO THN OPOIADHPOTE SYGRISH TOY TENERE ME TO KTM..POY EGINE APO ESAS..

DE MPHKE KAPOIOS ME KTM K EIPE XAFNIKA ASE RE ME TH MPAXATELA...

kai ayto to leo AFOY ODHGHSA TH MPAXATELA..KAI XANALEO..SA TO 89ARI TO BENNETON EINAI ALLA PIO BARY..
    k graftikan tosa kala kai kalytera ..

to giati k to pos kai ta goysta toy kathenos de ta xleyazo kala kanete k sas aresei ..kai sas kanei..kai einai oti kalytero blepete se 2 rodes gia esas..alla mexri ekei.

suzuki exo..poy einai gia to peos kai an bgo k to sygrino me to rsv4 1000 ths aprilia eimai gia gelia..
    k nai an kapoios to xei to aprilia..k me kraxei de paei na pei oti ton exei kai aytos mikro kostaki e?
    ektos an edo mas les oti opoios den symfonei mazi sas..kai exei alli telios apopsi gia tis motosykletes..einai komplexismos..mikrotsoytsoynismos..k oti alli PAPARDELA ME VASILIKO K MANITARIA exeis na mas peis.kathoti oxi mono tis les..alla exeis dimioyrgisei kai diafores paralages oste na mi bariomaste.
    les k opoios pire tenere tora..poy nai k kanoyrio modelo..ara tora to pirate oloi fresko fresko..prin eixan TA TOYMPANA XERO GO..alla katalaban tin oysia tis motosykletas...

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Δεν εγινε ποτε πρωτα απο εμας (αφου δεν μας συμφερει)

Αυτο δεν ειναι χλευασμος???

kai ayto to leo AFOY ODHGHSA TH MPAXATELA..KAI XANALEO..SA TO 89ARI TO BENNETON EINAI ALLA PIO BARY..
    Αυτο μηπως??????????

to giati k to pos kai ta goysta toy kathenos de ta xleyazo kala kanete k sas aresei ..kai sas kanei..kai einai oti kalytero blepete se 2 rodes gia esas..alla mexri ekei.
    Συμφωνω!!!

suzuki exo..poy einai gia to peos kai an bgo k to sygrino me to rsv4 1000 ths aprilia eimai gia gelia..
    Αυτο το λες πολυ καιρο.
    Γιατι δεν το αλλαζεις το κουκουναρι αφου δεν σου κανει και χλευαζεις εμας που στο κατω κατω εχουμε αυτο που γουσταρουμε και δεν το βριζουμε????

ektos an edo mas les oti opoios den symfonei mazi sas..kai exei alli telios apopsi gia tis motosykletes..einai komplexismos..mikrotsoytsoynismos..
    Ειπα εγω κατι τετοιο???

k oti alli PAPARDELA ME VASILIKO K MANITARIA exeis na mas peis.kathoti oxi mono tis les..alla exeis dimioyrgisei kai diafores paralages oste na mi bariomaste.
    les k opoios pire tenere tora..poy nai k kanoyrio modelo..ara tora to pirate oloi fresko fresko..prin eixan TA TOYMPANA XERO GO..alla katalaban tin oysia tis motosykletas...
    Και εσυ που εχεις καταλαβει την ουσια για πες την μας να την καταλαβουμε και εμεις???

Φιλικα παντα
    peskandritsos

Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Δεν εγινε ποτε πρωτα απο εμας (αφου δεν μας συμφερει)

Αυτο δεν ειναι χλευασμος???

Αυτο μηπως??????????

Συμφωνω!!!

Αυτο το λες πολυ καιρο.
    Γιατι δεν το αλλαζεις το κουκουναρι αφου δεν σου κανει και χλευαζεις εμας που στο κατω κατω εχουμε αυτο που γουσταρουμε και δεν το βριζουμε????

ektos an edo mas les oti opoios den symfonei mazi sas..kai exei alli telios apopsi gia tis motosykletes..einai komplexismos..mikrotsoytsoynismos..
    Ειπα εγω κατι τετοιο???

k oti alli PAPARDELA ME VASILIKO K MANITARIA exeis na mas peis.kathoti oxi mono tis les..alla exeis dimioyrgisei kai diafores paralages oste na mi bariomaste.
    Και εσυ που εχεις καταλαβει την ουσια για πες την μας να την καταλαβουμε και εμεις???

Φιλικα παντα
    peskandritsos

prota apo esas egine me tis times ipon k ropis stis tade strofes ana lepto....TO TENERE EINAI OTI PIO GRIGORO KYKLOFOREI ...OTAN OLA EINAI STO RELANTI.AYTO HTAN TO SYMPERASMA..
    PAM PARAKATO..

EGO LEO OTI EINAI SAN 89ARI ME PERISSOTERO BAROS..AN AYTO TO THEOREIS XLEYASMO DE MPORO NA KANO KATI..AYTO ENIOSA OTAN TO ODHGHSA! APOPSH MOY.89 EXEIS ODHGHSEI?
    TH MPAXATELA TO EBALA TORA MASTORA..AN SE XALAEI EINAI APLA H APOPSH MOY.FAE MONO TIS PATATES LOIPON.

STA ALLA DEN APANTAO GIATI DEN APANTHSA GIATI EIPES KATI ESY..STO MPOTRINI APANTHSA POY XEREI APO OYSIA MOTOSYKLETAS ...

i oysia tis motosykletas???pote anaferthika EGO se ayti..kai poia einai kai ta loipa re??

mpas na pate se kana giatro oloi mazi edo mesa giati mallon eseis exete to komplex mi poyne kati gia to tenere..
    afoy eseis ti brikate me ti yamaha ti tenere...oi alloi einai mikrotsoytsoynoi ok. :rotflmao:

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    prota apo esas egine me tis times ipon k ropis stis tade strofes ana lepto....TO TENERE EINAI OTI PIO GRIGORO KYKLOFOREI ...OTAN OLA EINAI STO RELANTI.AYTO HTAN TO SYMPERASMA..
    PAM PARAKATO..

EGO LEO OTI EINAI SAN 89ARI ME PERISSOTERO BAROS..AN AYTO TO THEOREIS XLEYASMO DE MPORO NA KANO KATI..AYTO ENIOSA OTAN TO ODHGHSA! APOPSH MOY.89 EXEIS ODHGHSEI?
    Οχι αλλα μπορω να βρω πολλα που κυκλοφορουν γιατι δεν χαλανε.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Talk like a pirate day
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 12:44
  2. Mens Talk
    από Alx 84 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2005, 09:12
  3. CBR talk
    από Tigas στο forum Honda CBR series