Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 176

Θέμα: Αγορα Dslr φωτογραφικης μηχανης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    και για την 520 και για την 620...δεν λεω οτι ειναι κακες φωτογραφικες μηχανες, αλλα βγαζουν πολυ υψηλα επιπεδα θορυβου ακομα και απο τα 400 ISO...κατα τα αλλα, τετοια ποιοτητα χρωματων δεν υπαρχει σε καμμια αλλη ψηφιακη σε αυτη τη ταξη τιμης, ενω και η αποδοση των λεπτομερειων ειναι κατα τη γνωμη μου "αλλου", ειναι μεγαλο σιχτιρι για μενα το κουσουρι τους γιατι κατα αλλα οι Olympus πληρουν ολα οσα θα ηθελα απο μια ψηφιακη SLR....anyway, ολα ειναι θεμα γουστου και προτεραιτητων...π.χ. ο φιλος μου δεν εχει κανενα προβλημα, ισα-ισα που του αρεσει ο θoρυβος γιατι του θυμιζει λεει φιλμ...
    Κρίμα γιατί ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχει και η παλιά μου 7070 και έλεγα να κάνω το βήμα πρός τα εκεί.
    Δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο, αφορά τις περισσότερες φωτο εσωτερικού χώρου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ρε σεις, την κάνεις που την κάνεις την αγορά, βάζεις και 100-150 ακόμα για ένα αξιοπρεπές φλας και καθαρίζεις. Οι συγκεκριμένες είναι οτι καλύτερο απο SLR για να κουβαλάς μαζί σου.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Nikon D5000, Canon Eos 500 , Pentax K-x Τι να λέμε τώρα τρελά λεφτά τρελά μηχανήματα.Καλές εξορμήσεις :-))
    As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high

AYRTON SENNA

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Επειδη αυτα τα ψηφιακα μαραφετια δεν τα παρακολουθω (δεν τραβανε slides κι ετσι μου ειναι αχρηστα :rotflmao: ) θα σου πω τη γνωμη μου.
    Αφου θα παρεις slr μηχανη να το ψαξεις σε βαθος χρονου.Αγοραζεις ενα σχετικα φτηνο σωμα και σιγα σιγα αγοραζεις φακους.Η ποιοτητα των φακων μπορει να δωσει "ζωντανια" σε μια μετρια φωτογραφια.Για χρονια τραβαγα με μια zenith αλλα χρησιμοποιουσα φακους nikon.
    Παρε μια canon και οποτε μπορεις αγοραζεις και κανα φακο παραπανω.Η κατασκευη τους και τα κρυσταλλα τους ειναι εξαιρετικη.Μην λυπηθεις τα λεφτα που θα δωσεις για τους φακους.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τελικα τσιμπησα την Nikon D5000 μαζι με τον Nikkor φακο 18-55mm VR.

Κοιταξα και την Pentax K-X, ηταν 50? φθηνοτερη, μακραν η πιο μαζεμενη DSLR της αγορας (λιγο μεγαλυτερη απο compact) και κουκλα....o ανθρωπος -εμπιστοσυνης- που μιλησα στο καταστημα (αντιθετως με πολλους συναδελφους του που την θαβουν λογω προμηθειας μαλλον; ) μου ειπε οτι προκειται για εξαιρετικη φωτογραφικη μηχανη και οτι δερνει πολυ ανωτερες και ακριβοτερες μηχανες στο τομεα φωτογραφια σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου....αλλα αν θελησεις να την πουλησεις ολοκληρη η κανενα περισσευουμενο φακο αργοτερα παιρνεις τα @@δια σου και οντως ετσι ειναι...οποτε...Nikon, που ειναι ολοκληρο νταμαρι σε σχεση με τη Pentax, τα RAW της γ@μ@νε πολυ κοσμο (βαση της δικης μου αποψης φυσικα), εχει φιλικοτατο menu και ο kit φακος της Nikkor ειναι μακραν μπροστα απο τους αλλους kit φακους (πολυ σημαντικο αυτο!)

αυτα, σας ευχαριστω ολους για τις γνωμες και τις αποψεις σας, ηταν διαφωτιστικοτατες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Περιμενω να δω εξαιρετικα προστυχες φωτογραφιες χυμαδορε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Μεγειές mr
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Για τις Pentax τι γνωμη εχετε;

Την καλύτερη κι εγώ. Άργησα όμως , οπότε.. καλές λήψεις με το καινούριο σου παιχνιδάκι! Περιμένουμε να δούμε δείγματα.
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλοριζικη man...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    happy shooting

τσίμπα εδώ
    Γαματο! thanks

...σημερα πηγα στα γνωστα πιστακια οχι για enduro αλλα για να δοκιμασω τη μηχανη και να με δοκιμασει και αυτη φυσικα...

Μιλαμε για πολυ γκ@υλ@!!! τα γραφει ολα...μικρο δειγμα χωρις καμμια απολυτως επεξεργασια πλην του resize για να μπορεσω να το ανεβασω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ddd.jpg 
Προβολές:	370 
Μέγεθος:	20,8 KB 
ID:	184055

...σημερα πηγα στα γνωστα πιστακια οχι για enduro αλλα για να δοκιμασω τη μηχανη και να με δοκιμασει και αυτη φυσικα...

Μιλαμε για πολυ γκ@υλ@!!! τα γραφει ολα...μικρο δειγμα χωρις καμμια απολυτως επεξεργασια πλην του resize για να μπορεσω να το ανεβασω

α ρε κιαρατά, αυτόν τον ουρανό πόσο ήθελα να τον βγάλω σήμερα και το μόνο που είχα μαζί μου ήταν το ρημαδοκινητό...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Έχω μια Olympus Ε420

Με το βασικό φακό πάνω 17-45, θέλω ένα τηλεφακό, οπότε θα πάω σε 40-150.
    καινούριο απο σπασμένο ΚΙΤ(χωρίς κουτί) κάνει περίπου 130 ευρώ (photoagora)

Τον βρήκα ελαφρά μτχ σε 100 ευρώ και ίσως πέσει πιο κάτω. Να τον χτυπήσω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Έχω μια Olympus Ε420

Με το βασικό φακό πάνω 17-45, θέλω ένα τηλεφακό, οπότε θα πάω σε 40-150.
    καινούριο απο σπασμένο ΚΙΤ(χωρίς κουτί) κάνει περίπου 130 ευρώ (photoagora)

Τον βρήκα ελαφρά μτχ σε 100 ευρώ και ίσως πέσει πιο κάτω. Να τον χτυπήσω?
    Και δε τον χτυπάς;
    Εγώ την πήρα πριν 1 μήνα περίπου , με τον 14-42 όμως. Προς το παρόν δε παίρνω δεύτερο.

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Eπισκευή φωτογραφικής μηχανής ...
    από arxaios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2012, 10:10
  2. Βάση φωτογραφικής μηχανής
    από Λεωνίδας στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 13:28
  3. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα