moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Δικό σας..Αρχικά δημιουργήθηκε από glanza2
ανοιξτε ενα ποστ στις γενικες να κανουμε κουβεντουλα σωστη.![]()
![]()
Οι φωτό μπορεί να είναι από το εξωτερικό αλλά οι οδηγοί είναι σίγουρα Έλληνες ή "Ελληνάρες"...:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδιά μην γελιώμαστε...φωτό για τα πάντα όλα παντού, αλλά εδώ δεν μας κάνει και καμία εντύπωση και δεν υπάρχει και καμία επίπτωση σε όσους τα κάνουν και για αυτό τα κάνουμε όλοι...![]()
Άντε γεια μας![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
λοιπον ας ξεκινησουμε απο το συστημα που λεγαμε και να το πιασουμε απο την αρχη ποιοι εχουν παρει διπλωμα χωρις να λαδωσουν.............προσοχη εχω φιλη που εχει σχολη οδηγων....![]()
anashimatismos metashimatismos autin tin prothesi tin berdeuo kai eho kaki prothesi
Θα είναι μια κουβέντα χωρίς αντίκρυσμα.Μετά απ' αυτό θα πάμε στη μόλυνση τού περιβάλλοντος,στην Παιδεία,στην Περίθαλψη,στην κατάθλιψη και τίς αυτοκτονίες και τελειωμό δεν θά 'χουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από glanza2
λοιπον ας ξεκινησουμε απο το συστημα που λεγαμε και να το πιασουμε απο την αρχη ποιοι εχουν παρει διπλωμα χωρις να λαδωσουν.............προσοχη εχω φιλη που εχει σχολη οδηγων....![]()
Εγώ το μόνο που θέλω να πω,είναι ότι ίσως είμαστε ο μοναδικός λαός που ασχολείται τόσο πολύ με τα στραβά και όχι με τίς δυνατότητές του.
Και μάλιστα,αυτή η ενασχόληση με τα στραβά,δεν γίνεται για δημιουργικό σκοπό αλλά για άλλους λόγους,που δεν είναι τής παρούσης.
Το λοιπό!Για μηχανάκι δεν λάδωσα.Όταν πήγα να δώσω για αυτοκίνητο όμως,δανείστηκα το ΚΤΜ ενός φίλου και...![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Αν είχα ένα defender ή κάτι παρόμοιο σίγουραΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ειλικρινά τώρα.
Εσύ θα ... ΡΙΣΚΑΡΕΣ να ήσουν ένας από αυτούς τους 2-3;;;
![]()
![]()
Εγώ το μόνο που θέλω να πω,είναι ότι ίσως είμαστε ο μοναδικός λαός που ασχολείται τόσο πολύ με τα στραβά και όχι με τίς δυνατότητές του.
Και μάλιστα,αυτή η ενασχόληση με τα στραβά,δεν γίνεται για δημιουργικό σκοπό αλλά για άλλους λόγους,που δεν είναι τής παρούσης.
δικιο εχεις αλλα υπαρχουν τελικα δυνατοτητες ??Μηπως για αυτο κατηγορουμε μονο?ακουγομαι μηδενιστης αλλα πιστευω οτι εχουμε σηκωσει τα χερια.Το παρατησαμε.......
anashimatismos metashimatismos autin tin prothesi tin berdeuo kai eho kaki prothesi
Δεν νομίζω πως υπάρχουν άνθρωποι χωρίς δυνατότητες.Αρχικά δημιουργήθηκε από glanza2
δικιο εχεις αλλα υπαρχουν τελικα δυνατοτητες ??Μηπως για αυτο κατηγορουμε μονο?ακουγομαι μηδενιστης αλλα πιστευω οτι εχουμε σηκωσει τα χερια.Το παρατησαμε.......
Απλά εμείς οι άνθρωποι ( όχι μόνο οι Έλληνες) είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε το ένα ή να μην κάνουμε το άλλο,προκειμένου να μην το κουράζουμε.Εχουμε και δουλειές...![]()
Η κουβέντα που πάμε να πιάσουμε πάντως είναι πολύ μεγάλη.Έχουν ανοιχτεί κατά καιρούς παρόμοιες και όλες,μα όλες,έχουν την ίδια κατάληξη.
Καλαμπούρι και χαβαλέ ή βρισίδια στη χειρώτερη.Ε...τι περιμένεις;![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σέργιε στο μεταφέρω, ...
Στραβά-Ανέκδοτα 1-2!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από glanza2
ανοιξτε ενα ποστ στις γενικες να κανουμε κουβεντουλα σωστη.Για βαλε φοτο να δουμε αλλα τι ειναι αυτο λογικη?Η βλακεια δεν εχει συνορα.Αμάν ρε makis ... όπου θες το .... ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ το threadΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δικό σας..
έλεος πια ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φροντίστε μόνο να μην έρθετε σ'αντιπαράθεση γιατί με βλέπω σαν τον εικονιζόμενο στο τέλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Αμάν ρε makis ... όπου θες το .... ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ το thread
έλεος πια ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()