Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όι, έχω άλλο δάσκαλο πρότυπο
(βγάζετε ποιός είναι; )
Σάν το Μίκη Θεοδωράκη είναι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όι, έχω άλλο δάσκαλο πρότυπο
(βγάζετε ποιός είναι; )
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Παιδιά , απο το τότε που ο σάιμπερ έκανε κοτζαμ υπουργείοπροστασιαςπολιτη νο προμπλεμ.
Κοτζαμ υπουργείο σας προστατεύει. Τι στο καλό παραπονιέστε ?
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
TATAR
θυμαμαι πριν χρονια ενα βραδυ καπου κοντα στην αλεξανδρας ειμαι με το αυτοκινητο στματημενος σε ενα φαναρι και ξαφνικα το μπροστινο αμαξι απο μενα αρχιζει και ερχετε προς τα πισω, ερχετε ερχετε του κορναρω ερχετε κορναρω ωσπου Μπαμ!!!κανω να ανοιξω την πορτα να κατεβω και ο τυπος παταει γκαζι και φευγει με κοκκινο.αρχιζω και τον κυνηγαω μεσα στα στενα φωναζωντας και κορναρωντας.σε καποια φαση κολαει στην κινηση και κατεβαινω κατω οποτε βγαινει ενας τυπος κοματια παραπατωντας και αρχιζει να λεει "τι θες ρε μ@@@@,αντε γ@@@@,οτι θελω κανω κλπ"ειμαι στο τσακ να τον κοπανησω και κατεβαινει και συνοδηγος γκομενα που αρχιζει να μου ζηταει συγνωμη κλπ.ευτυχως το αμαξι μου δεν ειχε ζημια αλλιως θα το τραβαγα στα ακρα.και θυμαμαι στο τελος να της λεω "να το πινουμε οχι να μας πινει"και μου απαντησε κατι του στυλ "καλα καλα ενταξει".ξαναμπηκαν στο αμαξι και φυγανε.δυστυχως ο κοσμος εχει ξεφυγει εντελως!!!
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Ολα καλα ολα ωραια,αλλα ο Μανωλης στην καλυτερη περιπτωση επρεπε να ειχε φυγει με το μπουλονοκλειδο στον πατο...
Στην καλυτερη περιπτωση ομως...
η συμπεριφορα σου ηταν απολυτα σωστη κ ενδεδειγμενη
ειδικα σε πιωμενους κανουμε τη κοτα γιατι δεν εχουν ηθικες αναστολες ουτε αισθηση του κινδυνου
απλως ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να καλεσουμε την αστυνομια
ειδε ο τρελλος τον πιωμενο-μαστουρωμενο κ φοβηθηκε
ticking away the moments that make up a dull day