Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Ολεσ Οι Μαλακιεσ Που Γραφονται Για Κτμ..

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
    Πάντως παρά ταύτα πρέπει να είναι αξιόπιστα μηχανάκια!!!Αφού δεν θέλουν service και κατά τη διάρκεια της βόλτας......!!!!
    Όσο για τους λουτροκαμπινέδες,τι να κάνουμε,μας αρέσουν γιατί α)είμαστε χέστες,β)όσους δεν γουστάρουν τους έχουμε χεσμένους,γ)είναι το ιδανικότερο μέρος για βαθυστόχαστο διάβασμα εφημερίδας.!!!!Και δ) πρέπει να πλυνόμαστε συχνά γιατί ιδρώνουμε από το ζόρι μας να οδηγήσουμε.Τι να κάνεις στην ηλικία μας τα έχουμε αυτά.Εκδρομές δεν πάμε με τουριστικά γραφεία,όλα κι όλα,με τα ΚΑΠΗ πάμε...
    Τι να σε κάνω ρε σύντεκνε, που είσαι καλό παληκάρι ...!!!

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Κάτσε λίγο ρε S16, γιατί κάτι δεν κατάλαβα καλά (είναι και η ηλικία προχωρημένη...).

Το μηχανάκι σου σβήνει, είτε βάζοντας πρώτη είτε βγάζοντας νεκρά, ΜΟΝΟ στο ρελαντί ???

Αν ναι, είναι θέμα συμπλέκτη (έπεσες στην παρτίδα με τους "παχείς" φιμπερένιους δίσκους) και πρακτικά ΔΕΝ είναι πρόβλημα !! (Θέλει ΚΑΛΟ ζέσταμα στο ξεκίνημα και ψιλοκούφιες γκαζιές στην νεκρά - θα το συνηθίσεις εύκολα...).
    Με τον καιρό, θα φαγωθούν και θα έρθει στα ίσια του (είναι και πλεονέκτημα, γιατί εκεί που άλλοι θα αλλάζαν πλέον δίσκους εσύ θα είσαι με στρωμένο συμπλέκτη !!!).

Αν σου σβήνει και με το γκάζι ανοιχτό, τότε πάμε στο ηλεκρολογικό πρόβλημα που είπαμε !!!

Υ.Γ.

Λέξεις προχωρημένων τεχνολογικά εφαρμογών, όπως "στροφόμετρο", απλά ΔΕΝ έχουν καμία θέση στο παρόν thread !!!
    Ετσι ειναι οπως τα λες.
    Σβηνει μονο αν βαλει πρωτη στο ρελαντι ή βγαλεις νεκρα στην πορεια.
    Κατα τα αλλα οκ.
    Απλα ανεφερα αυτο με την μπαταρια γιατι αυτο μου ειπε ο παιδι. Μπορει να ελεγε για την μπαταρια και να το συνδιαζε με το γεγονος οτι δεν επαιρνε εμπρος και οχι με το οτι εσβηνε στην πορεια.
    Παιδια το απογευμα θα ξερουμε...(παιζει χρηματοδοτηση, γι' αυτο)

Παλαιό μέλος
    Ακόμα και με την Ακραπα θα έπρεπε να νοιώθεις σε ένα ΚΤΜ αν έχει ψηλό ρελαντί ή όχι. Θέλω να πω οτι σε σύγκριση με άλλες μοτοσικλέτες (πολυκύλινδρες) το κανονικό ρελαντί σε "ταρακουνάει" κάργα, από τους κραδασμούς.
    Λάδια ? συνθετικά κάθε 5000 χλμ μαζί με τα φίλτρα λαδιού. (οδήγηση πόλης).[/B]
    Εμενα κανονικο μου φαινοταν το ρελαντι, αλλα δεν ξαναειχα μονοκυλινδρο για να ξερω πως πρεπει να δουλευει.
    Καθε 5000 λαδια; Πολλα δεν ειναι;

Χθες μου ειπε ο αντιπροσωπος, ρυθμισμα βαλβιδων καθε 10000 Km.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
    ...ρυθμισμα βαλβιδων καθε 10000 Km.

Μερικοί άνθρωποι είναι ΠΟΛΥ αχάριστοι !!!

(Πως θα σου φαινόταν το σενάριο : Λάδια κάθε 1000 Km και Βαλβίδες κάθε 2000 Km ???)

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
    Εμενα κανονικο μου φαινοταν το ρελαντι, αλλα δεν ξαναειχα μονοκυλινδρο για να ξερω πως πρεπει να δουλευει.

Χθες μου ειπε ο αντιπροσωπος, ρυθμισμα βαλβιδων καθε 10000 Km.
    Πάρε το μηχανάκι με το καλό και θα σε φορτώσουμε με τόσο υλικό για διάβασμα (manuals) που θα γίνεις μηχανολόγος - εκπαιδευτής ....
    Οι βαλβίδες το πότε ρυθμίζονται είναι και λίγο εμπειρικο, θα σου "λένε" αυτες ποτε θέλουν ρύθμισμα.
    Η αλλαγή λαδιων γίνετε ΚΑΙ ανάλογα με την χρήση της μοτοσικλέτας. Με αλλαγές καθε 5000 χλμ η δικιά μου είναι κούκλα εκ των έσω και όταν ανοιξα το μοτερ (55.000 χλμ) η κατασταση του ήταν (σχετικά) άριστη.

(Πως θα σου φαινόταν το σενάριο : Λάδια κάθε 1000 Km και Βαλβίδες κάθε 2000 Km ???)
    κ. OLDMAN, αλλαξα λαδια, φιλτρα και παρατήρησα ότι στο συνεργίο που το πήγα την τελευταία φορά μου έβαλαν μεταλλικό φίλτρο λαδιού της HONDA και χάρτινο after market...
    Εγω κάθε φορά τα σκάω στην ΚΤΜ για genuine parts (μαλακάκος ????). Η διαφορά στην τιμή αξίζει ??

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    κ. OLDMAN, αλλαξα λαδια, φιλτρα και παρατήρησα ότι στο συνεργίο που το πήγα την τελευταία φορά μου έβαλαν μεταλλικό φίλτρο λαδιού της HONDA και χάρτινο after market...
    Εγω κάθε φορά τα σκάω στην ΚΤΜ για genuine parts (μαλακάκος ????). Η διαφορά στην τιμή αξίζει ??

Εξαρτάται (από πολλούς παράγοντες) !!!

Η ιστορία με τα genuine parts ισχύει σε όλους τους κατασκευαστές και ΔΕΝ έχει να κάνει τόσο με την ποιότητα (πέραν του οικονομικού) όσο με την σιγουριά ότι το συγκεκριμένο εξάρτημα πληρεί τις προδιαγραφές της δουλειάς που καλείται να κάνει .... (μείζον θέμα προς ανάλυση, αλλά ΟΧΙ με καφέ !!!).

Υ.Γ.1

Μήπως το συνεργείο που πήγες το μηχανάκι είναι εξουσιοδοτημένο και για HONDA (ονόματα δεν λέμε....) ???

Υ.Γ.2

Τελικά το βρήκες το μηχανάκι "αψείριστο" ???

(μείζον θέμα προς ανάλυση, αλλά ΟΧΙ με καφέ !!!).

Υ.Γ.1

Μήπως το συνεργείο που πήγες το μηχανάκι είναι εξουσιοδοτημένο και για HONDA (ονόματα δεν λέμε....) ???
    απα πα ... εγω δεν κάνω τέτοια πραγματα.
    Παρόλαυτα το συνεργειο που πήγα ΕΙΧΕ σχέση με το τμήμα ανταλλακτικών του "ονόματα δεν λέμε". Υπέθεσα οτι εκ των εσω έχουν την πληροφορία ότι τα συγκεκριμένα φίλτρα κάνουν και για τον ΚαΤεΜη. Με το κάνουν δεν εννοώ οτι κάνουν σωστή δουλειά, απλά ταιριάζουν.

Υ.Γ.2

Τελικά το βρήκες το μηχανάκι "αψείριστο" ???
    Σπασμένη κλειδαριά, ούτε αναθυμιάσεις βενζίνης, πλεξούδα κομμένη... ελάχιστες γρατσουνιες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Πάρε το μηχανάκι με το καλό και θα σε φορτώσουμε με τόσο υλικό για διάβασμα (manuals) που θα γίνεις μηχανολόγος - εκπαιδευτής ....

Λοιπόν το σκέφτομαι να αλλάξω το v-strom να πάρω κι εγώ κάνα duke.Τι μαλακισμένο μηχανάκι που είναι αυτό το Strom.Δεν χαλάει δεν σπάει ξενερωσά μπητι για μπήτι.Μια φορά πόσταρα οτί ψάχνω κεντρικό σταντ να μου πουν την γνώμη τους και τίποτα.Αστα άστα δεν βρίσκεις άνθρωπο να μιλήσεις.Ε άμα δε χαλάει δεν την ψάχνει κανείς.Ενώ εδώ μοιράζουν και μανουάλια...Του Κυρίου δεηθόμεν!!!Σε ένα πορωμένο που μοίραζε cd με τα άπαντα για άφρικα είπα να πάρει strom και ο ταλαίπωρος άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα του....Οπότε δεν θα ζητήσω κι από σας να αλλάξτε μηχανή θα αλλάξω εγώ.Μπας και βρω κάνα μανουάλι.
    Ε και μην αρχίσετε να αφρίζετε,πλάκα κάνω αλλά είναι αλήθεια οτί ένα μανιούλι για το strom δεν θα με πείραζε.Ίσως πείραζε βέβαια το strom που θα άρχιζα να το πείραζα εγώ!!!
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
    Λοιπόν το σκέφτομαι να αλλάξω το v-strom να πάρω κι εγώ κάνα duke.Τι μαλακισμένο μηχανάκι που είναι αυτό το Strom.Δεν χαλάει δεν σπάει ξενερωσά μπητι για μπήτι.Μια φορά πόσταρα οτί ψάχνω κεντρικό σταντ να μου πουν την γνώμη τους και τίποτα.Αστα άστα δεν βρίσκεις άνθρωπο να μιλήσεις.Ε άμα δε χαλάει δεν την ψάχνει κανείς.Ενώ εδώ μοιράζουν και μανουάλια...Του Κυρίου δεηθόμεν!!!Σε ένα πορωμένο που μοίραζε cd με τα άπαντα για άφρικα είπα να πάρει strom και ο ταλαίπωρος άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα του....Οπότε δεν θα ζητήσω κι από σας να αλλάξτε μηχανή θα αλλάξω εγώ.Μπας και βρω κάνα μανουάλι.
    Ε και μην αρχίσετε να αφρίζετε,πλάκα κάνω αλλά είναι αλήθεια οτί ένα μανιούλι για το strom δεν θα με πείραζε.Ίσως πείραζε βέβαια το strom που θα άρχιζα να το πείραζα εγώ!!!
    Οπως θα έλεγε και ο προεδρος:

"Ο κύριος είναι φεδρός... κλείστε τον!!!"

Παλαιό μέλος

Δεν ειναι θεμα αχαριστιας.
    Απλα θελω να ξερω τι ειναι το σωστο.
    Και λαδια να ηθελε καθε 1000 Km και βαβιδες καθε 2000 Km, εγω θα του τα εκανα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Εγω ειδα σημερα το απογευμα ειδα με τα ματακια μου ΑΛΛΟ ενα Duke γειτονα μου καλοσυντηρημενο, με πολλα και ακριβα εξτρα και μαλιστα αρκετα διασημο εδω μεσα...

...Με μια τρυπα 2 δαχτυλα απο την οποια η μπιελα πηρε των οματιων της και την εκανε γιατι βαρεθηκε να ακουει μαλακιες....

Οι λογοι αγνωστοι (ο νυν ιδιοκτητης δεν ξερω τι κουμασι ειναι)... αλλα το αποτελεσμα το ιδιο με αυτο ενος φιλου μου που το LC4 του τα εδωσε στο χερι για δευτερη φορα μεσα σε ενα χρονο μετα απο δευτερο προσεκτικο στρωσιμο, και την ιδια ευλαβικη συντηρηση που αναφερετε.

Θεωρω οτι ειμαι αρκετα διαλλακτικος γι'αυτο αλλωστε σε θεματα αξιοπιστιας που διαβαζω κατα καιρους, κραταω το στομα μου κλειστο, ( δεν εξαιρω ουτε το δικο μου μηχανακι που με εχει αφησει ηδη 1 φορα απο ηλεκτρικα) αλλα αυτο εχει παραγινει πια με τα ΚΤΜ.

Και τα πληρωνετε και ακριβα, και ειστε και με το ενα χερι στην τσεπη, και το αλλο στην καρδια.
    Τουλαχιστον μην καταντατε γραφικοι.

Θα ηθελα φιλικα αλλα....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εγω ειδα σημερα το απογευμα ειδα με τα ματακια μου ΑΛΛΟ ενα Duke γειτονα μου καλοσυντηρημενο, με πολλα και ακριβα εξτρα και μαλιστα αρκετα διασημο εδω μεσα...

...Με μια τρυπα 2 δαχτυλα απο την οποια η μπιελα πηρε των οματιων της και την εκανε γιατι βαρεθηκε να ακουει μαλακιες....

Οι λογοι αγνωστοι (ο νυν ιδιοκτητης δεν ξερω τι κουμασι ειναι)... αλλα το αποτελεσμα το ιδιο με αυτο ενος φιλου μου που το LC4 του τα εδωσε στο χερι για δευτερη φορα μεσα σε ενα χρονο μετα απο δευτερο προσεκτικο στρωσιμο, και την ιδια ευλαβικη συντηρηση που αναφερετε.

Θεωρω οτι ειμαι αρκετα διαλλακτικος γι'αυτο αλλωστε σε θεματα αξιοπιστιας που διαβαζω κατα καιρους, κραταω το στομα μου κλειστο, ( δεν εξαιρω ουτε το δικο μου μηχανακι που με εχει αφησει ηδη 1 φορα απο ηλεκτρικα) αλλα αυτο εχει παραγινει πια με τα ΚΤΜ.

Και τα πληρωνετε και ακριβα, και ειστε και με το ενα χερι στην τσεπη, και το αλλο στην καρδια.

Θα ηθελα φιλικα αλλα....
    Τωρα μου εκανες την καρδια περιβολι.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Θα ηθελα φιλικα αλλα....
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ??
    ΓΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??
    και δε καταλαβα το αλλο που λες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ??
    ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΜ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΘΩΣΕΣ??

ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ??ΑΜΑ ΔΕ ΣΑΡΕΣΕΙ...ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΚΤΜ..ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ??

ΟΧΟΥ ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ....

και οχι δε ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ..ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ..ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΛΕΜΕ...

ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ....ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ..
    φυσικα και μονο τα ευρωπαικα χαλανε..που δε πουλανε κιολας...ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΔΕΣ Ε??

ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ...ρε εχετε πολυ γελιο λεμε..μα πολυ γελιο..

και που σε μαστορα...απροβληματιστε και αξιοπιστε...

εντελως φιλικα ρε.....

βγαζετε ρε πουστη μου κατι συμπερασματα...ΚΡΑΤΑ ΕΚΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ ΔΕ ΣΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ...ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ??ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΚΤΜ...??
    ρε κΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Βασικα εχεις δικιο και σου ζητω συγνωμη που "ξεσπωθωσα".
    Απλως προσπαθησα να πω κατι, και καπου στην πορεια υπερεβαλλα.
    Αυτο που θα ηθελα να μεινει απο το ποστ μου ειναι το εξης.
    Τυχαινει να ειμαι κατοχος ενος μοντελου το οποιο θεωρειται ενα απο τα πιο αξιοπιστα (μπλα-μπλα-μπλα) μηχανακια.
    Ελα ομως που σε κατ'ιδιαν συναντησεις με καποια παιδια απο εδω μεσα, και οχι μονο, καθως και σε ποστ που εχω κανει στην κατηγορια των Suzuki V's, απαριθμω καποια προβληματα διολου ευκαταφρονητα.
    Ειναι προβληματα που απαγορευεται να βγαζει ενα τοσο αξιοπιστο μηχανακι, και ομως τα βγαζει και το παραδεχομαι.
    Απο την αλλη ξεσπάθωσα οπως λες, γιατι μπαινω στο ΚΤΜ υποφορουμ, και ενω στα 10 ποστ τα μισα ειναι για προβληματα, καποιοι συμπεριφερονται λες και δεν θελουν να το παραδεχτουν.

Δεν διαφωνω στο οτι ειναι καταπληκτικα μηχανακια.
    Απλως ειναι ολοφανερο οτι ενα πολυ σημαντικο ποσοστο αυτων που βγαινουν απο την γραμμη παραγωγης παρουσιαζουν εντελως ξαφνικα, μια σειρα πολυ σημαντικων βλαβων, κυριως του κινητηρα.

Και επειδη ειδα με τα ματια μου το περιστατικο που περιεγραψα, και το παιδι ειχε ξενερωσει, μιας και ελειπε 1 μηνα, και στη πρωτη βολτα το μηχανακι του κολλησε στην Αττικη οδο εντελως ξαφνικα, με αποτελεσμα να κινδυνεψει η ζωη του, γιαυτο ισως να εγραψα με τον τροπο που εγραψα.

Ζητω συγνωμη.
    Πραγματικα..εντελως φιλικα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πωλουνται Για Κτμ
    από Spazz στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2005, 11:36
  2. Απαντήσεις: 12