Αφού όλα όσα ψάχνεις στα καλύπτει το Tiger όπως είπες, τι ζόρι τραβάς που είναι 1050?![]()
Τα 50? παραπάνω από ένα 750 σε χαλάνε?![]()
![]()
Να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αφού όλα όσα ψάχνεις στα καλύπτει το Tiger όπως είπες, τι ζόρι τραβάς που είναι 1050?![]()
Τα 50? παραπάνω από ένα 750 σε χαλάνε?![]()
![]()
Δεν είπα πως με καλύπτει σε όλα το Tiger! Αντίθετα, ούτε η σέλα του με βόλεψε, ούτε η απόσταση από το έδαφος είναι ικανοποιητική για μένα, ούτε η ιστορία-αξιοπιστία-αντιπροσωπεία του με καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό. Άσε που κοστίζει σχεδόν όσο και το hayabusa!! (είπα να κάνω πως δε με νοιάζει το κόστος, όχι όμως να παραβλέπω και τη σχέση τιμής/απόδοσης ενός εμπορεύματος!)
Όσο για τη διαφορά των 50 ευρώ, θάμουν ευτυχής αν έμεναν τόσο. Επειδή όμως ζω στη χώρα αυτή, δε θέλω αύριο-μεθαύριο να πιαστώ στη φάκα πληρώνοντας υπέρογκα τέλη-ασφάλειες-εφορίες επειδή επέλεξα να κάνω αξιοπρεπώς τη δουλειά μου (μετακίνηση) και το κέφι μου (βόλτες). (όπως παλαιότερα, που αν και άνεργος, πλήρωνα τρελά για την εποχή τέλη και εφορία, επειδή είχα στην κατοχή μου ένα 750 που δεν ήθελα και να πουλήσω!!).
(ΥΓ. Είπα να κάνουμε μια κουβέντα,
αν κουραστήκατε, ας την τελειώσουμε...)
re file...αποσταση απο το εδαφος τι εννοεις?πανω απο μισο μετρο θες να εχει η περισσοτερο?
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα ΄χεις πολύ μπλεγμένα στο μυαλό σου. Μηχανάκι με 100 άλογα και ύψος μεγαλύτερο από Tiger θα βρεις μόνο σε κανένα R1200GS που ψιλο-αμφιβάλω.Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
Να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας!
Δεν είπα πως με καλύπτει σε όλα το Tiger! Αντίθετα, ούτε η σέλα του με βόλεψε, ούτε η απόσταση από το έδαφος είναι ικανοποιητική για μένα, ούτε η ιστορία-αξιοπιστία-αντιπροσωπεία του με καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό. Άσε που κοστίζει σχεδόν όσο και το hayabusa!! (είπα να κάνω πως δε με νοιάζει το κόστος, όχι όμως να παραβλέπω και τη σχέση τιμής/απόδοσης ενός εμπορεύματος!)
Όσο για τη διαφορά των 50 ευρώ, θάμουν ευτυχής αν έμεναν τόσο. Επειδή όμως ζω στη χώρα αυτή, δε θέλω αύριο-μεθαύριο να πιαστώ στη φάκα πληρώνοντας υπέρογκα τέλη-ασφάλειες-εφορίες επειδή επέλεξα να κάνω αξιοπρεπώς τη δουλειά μου (μετακίνηση) και το κέφι μου (βόλτες). (όπως παλαιότερα, που αν και άνεργος, πλήρωνα τρελά για την εποχή τέλη και εφορία, επειδή είχα στην κατοχή μου ένα 750 που δεν ήθελα και να πουλήσω!!).
(ΥΓ. Είπα να κάνουμε μια κουβέντα,
αν κουραστήκατε, ας την τελειώσουμε...)
Στο θέμα των τελών, (αν το ξέρεις) δεν υπάρχει εφορία-τεκμήρια κλπ στις μοτοσυκλέτες.![]()
Δεν έχει σημασία αν κουραστήκαμε αλλά να μιλάμε για πράγματα εφικτά και όχι στην σφαίρα του φανταστικού.
Γι αυτό θα πρέπει να αποφασίσεις σε ποιο τομέα θα κάνεις σκόντο από τις απαιτήσεις σου ώστε να μπορέσουμε όντως να σε βοηθήσουμε. Αλλιώς απλά να περιγράφει ο καθένας μας το ιδανικό μηχανάκι που απλά θα ήθελε να υπάρχει και να το γυρίσουμε το θέμα σε ευχές και θαύματα.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
το 990 adv...και αμα δε σου αρεσει που ειναι ΚΤΜ, κανε τραμπα με τα σουζουκι αυτοκολλητα του δουκα2, με χαρα θα σου τα δωσει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Δεν έχει σημασία αν κουραστήκαμε αλλά να μιλάμε για πράγματα εφικτά και όχι στην σφαίρα του φανταστικού.
Γι αυτό θα πρέπει να αποφασίσεις σε ποιο τομέα θα κάνεις σκόντο από τις απαιτήσεις σου ώστε να μπορέσουμε όντως να σε βοηθήσουμε. Αλλιώς απλά να περιγράφει ο καθένας μας το ιδανικό μηχανάκι που απλά θα ήθελε να υπάρχει και να το γυρίσουμε το θέμα σε ευχές και θαύματα.
+600
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
[Αλλιώς απλά να περιγράφει ο καθένας μας το ιδανικό μηχανάκι που απλά θα ήθελε να υπάρχει και να το γυρίσουμε το θέμα σε ευχές και θαύματα. [/B]
Και να ξαναβάλουν οι σερίφηδες την φωτό που ποστάρισα, και πήγε άδικα για ''μπάνιο'':rotflmao:
Εγώ φταίω τώρα να ρίξω λάδι στη φωτιά??? Πάρε άφρικα να βρεις την υγειά σου άνθρωπέ μου να μην ξανακοιτάξεις μηχανάκι, και όπως είπε ένας σοφός κάπου στο φόρουμ : "να αφήσεις ένα μηχανάκι στα παιδιά σου κ στα εγγόνια σου, να το οδηγάνε να σε θυμούνται και να σχωρναν τα πεθαμένα σου"!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αστο φίλε.... Αμα είναι να τρώω στη μάπα ένα μηχανάκι με σκοπό να το γράψω στη διαθήκη μου, ας παίξω με τα λεφτά κανα joker μπας και δω κανένα μνημόσυνο της προκοπής.Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimitas
και όπως είπε ένας σοφός κάπου στο φόρουμ : "να αφήσεις ένα μηχανάκι στα παιδιά σου κ στα εγγόνια σου, να το οδηγάνε να σε θυμούνται και να σχωρναν τα πεθαμένα σου"!!![]()
έτσι το είπα, γιατί με το που ακούγεται η λέξη άφρικα γίνεται χαμός!! βοηθήστε τον άνθρωπο
Αφού κάπου τελικά θα κάνεις σκόντο ας είναι στα κυβικά. Πάρε το varkadero μια χαρά μηχανή είναι.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Είπα να μην απαντήσω (γιατί οι περισσότεροι δείχνετε άνθρωποι που δεν θέλετε να ακούτε τις απόψεις που διαφέρουν από τις δικές σας) , αλλά επειδή μας διαβάζει κόσμος, πρέπει να το κάνω, και ας κρίνει ο καθένας.
Αγαπητέ byron,
Από πότε τα γούστα και οι επιθυμίες κάποιου οδηγούν στο συμπέρασμα πως : «Τα ΄χει πολύ μπλεγμένα στο μυαλό του»;
Είπες πως: «Στο θέμα των τελών, (αν το ξέρεις) δεν υπάρχει εφορία-τεκμήρια κλπ στις μοτοσυκλέτες.» Είπα εγώ το αντίθετο; Αν διάβαζες προσεκτικά, θα έβλεπες πως φοβάμαι το αύριο(στηριζόμενος και στο παρελθόν)! Και αν σε παραξενεύει αυτό, ίσως οφείλεται στο ότι δεν γνωρίζεις πως παλαιότερα ίσχυαν τα τεκμήρια, με τα οποία πλήρωνες φόρο ανάλογο των οχημάτων που είχες στην κατοχή σου, άσχετα με το εισόδημα από την εργασία σου! (έγραψα πως πλήρωνα, αν και άνεργος).
Αγαπητέ p@no,
Αν δεν μου αρκεί η απόσταση των 20cm και θέλω πχ.25cm ή 30cm, σημαίνει πως είναι σαν να θέλω 50cm? Δεν έχω δικαίωμα δικής μου γνώμης και άποψης; Σε τι βοηθάει η ειρωνεία του αν θέλω 50cm ή παραπάνω;
«Δεν έχει σημασία αν κουραστήκαμε αλλά να μιλάμε για πράγματα εφικτά και όχι στην σφαίρα του φανταστικού.
Γι αυτό θα πρέπει να αποφασίσεις σε ποιο τομέα θα κάνεις σκόντο από τις απαιτήσεις σου ώστε να μπορέσουμε όντως να σε βοηθήσουμε. Αλλιώς απλά να περιγράφει ο καθένας μας το ιδανικό μηχανάκι που απλά θα ήθελε να υπάρχει και να το γυρίσουμε το θέμα σε ευχές και θαύματα.»
Αγαπητέ Senninha,
Σε ευχαριστώ για την καλή σου πρόθεση να με βοηθήσετε, ωστόσο, θέλω να επισημάνω το εξής:
Για να πάρω κάτι πρέπει να μου αρέσει και να μου κάνει τη δουλειά μου.
Να αρέσει στα δικά μου γούστα (όσο παράλογα και αν είναι για τους άλλους -πολλούς ή λίγους).
Να κάνει τη δουλειά που θέλω εγώ, και όχι το τμήμα marketing της εταιρείας που το πουλάει.
Γι’αυτό και ψάχνω για να κάνω (αν τελικά κάνω…)τους λιγότερους συμβιβασμούς, στους τομείς που θεωρώ λιγότερο σημαντικούς.
Δεν θα πέσω υποχρεωτικά στη λούμπα να διαλέξω από αυτά που πουλάνε, επειδή δεν θάχω άλλη επιλογή! Μένω και με το ρημάδι που έχω και ψιλοκάνω τη δουλειά μου! (όχι όμως το κέφι μου!) Δεν θα δώσω μια περιουσία, για να πάρω κάτι αν δε με καλύπτει στα βασικότερα όσων επιθυμώ! Ας μη ξεχνάμε, πως η μηχανή δεν είναι και είδος πρώτης ανάγκης, εγώ δεν θα πάθω κάτι αν δεν την αγοράσω τώρα αλλά σε ένα ή δύο χρόνια! (αυτό το τελευταίο το λέω με αφορμή το καινούριο φερινγκάτο Suzuki GSX 650, που κάποιοι που το ήθελαν με ABS το πήραν χωρίς, επειδή δεν μπορούσαν να περιμένουν πότε θα έρθει με ABS!!! ;έκαναν δηλαδή το κέφι του αντιπροσώπου, και όχι το δικό τους! Αυτό έφερε, αυτό πήραν!)
Οι περισσότεροι που μου απαντήσατε, θεωρείτε δεδομένη την αγορά, και βάσει αυτής σκέφτεστε και αποφασίζετε! Εγώ είμαι της άποψης πως αν δεν βρώ αυτό που θέλω, σχεδόν όπως το θέλω –ειδικά σε αυτά τα ποσά –δεν το αγοράζω! Τώρα αν κάποιοι έχουν εισοδήματα που τους επιτρέπουν τέτοιες δοκιμές, με γειά τους και χαρά τους! Και μη μου πεί κανείς πως η μοτοσυκλέτα είναι κ@@λα και η κ@@λα πληρώνεται, γιατί αυτό είναι το παραμύθι που συμφέρει όλο το κύκλωμα της εμπορίας (και για άλλα προϊόντα όπως πχ το Hi-Fi), και ισχύει σε χώρες σαν τη δική μας με χαμηλό (ακόμη?) επίπεδο καταναλωτικής συνείδησης. (ίσως και λόγω ευνοϊκού κλίματος και του πιο θερμού ταμπεραμέντου μας!).
Οπότε η απάντηση έιναι ότι αφού δεν κανείς σκοντο ούτε στην ιπποδυναμη ούτε στα κυβικά ούτε στην απόσταση από το έδαφος ούτε καν στον ψεκασμο, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μηχανή που να σε ικανοποιεί.
Τέλος συζήτησης.-
Και μάλιστα ούτε και πρόκειται να υπάρξει διότι:
α) δεν βγαίνουν πια μηχανές με καμπυρατερ διότι δεν περνάνε προδιαγραφές ρύπων
β) οι δυνατές μηχανες θα είναι προσανατολισμενες αναγκαστικά για δρόμο και άρα χαμηλές για τα στάνταρ σου
γ) δεν μπορείς να βγάλεις από μονοκυλινδρο πολλούς ίππους χωρίς να θυσιασεις την αξιοπιστία του σε επίπεδα ωρών λειτουργίας.
δ) μόνο η Aprilia και η ΚΤΜ παίζει σε δικυλινδρα on-off και καμία τους δεν σου κάνει.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA