Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 73

Θέμα: Ασυνειδητος οδηγος και αδεσποτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    ...
    Σίγουρα όχι εγώ που αδιαφορώ. Και, προσωπικά, επειδή είχα ατύχημα εξαιτίας ζώου, δε δίνω δεκάρα αν πεθάνουν όλα (τα αδέσποτα) αυτή τη στιγμή.
    και ξανα πσσσσσ! Αλλος αρχοντας του δρομου...

Ωραια λογικη! Ασε δεν μιλαω αλλο γιατι θα παω για μπαν

:a04:

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Σίγουρα κανείς από τους δυό σας δεν είχε κάποιο ζωάκι κάποια στιγμή της ζωής του,δεν σας κατηγορώ,η άγνοια από μόνη της δεν είναι έγκλημα αρκεί κάποιος να καταλάβει ότι έχει άγνοια και να μην λέει εξυπναδούλες
    Εγώ δεν είχα ποτέ ζώο και σε προκαλώ να μας διαφωτίσεις, εμάς τους αδαείς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s

Ωραια λογικη! Ασε δεν μιλαω αλλο γιατι θα παω για μπαν

:a04:
    Μια χαρά είναι η λογική μου. Θα τη βρεις στα λεξικά και ως "κοινή". Σίγουρα προτιμώ το δικό μου τομάρι από οποιουδήποτε ζώου. Με συγχωρείς, ε?

Θα το διορθώσω για σένα. Πρώτα να πεθάνει ο μπάσταρδος που το κατάντησε αδέσποτο. Καλύτερα?
    Life begins at 45°.

Και, προσωπικά, επειδή είχα ατύχημα εξαιτίας ζώου, δε δίνω δεκάρα αν πεθάνουν όλα (τα αδέσποτα) αυτή τη στιγμή.

Καλά που δεν σου πετάχτηκε κανένα παιδάκι δηλαδή...
    safety doesn't happen by accident

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    1ον παντελώς άσχετο.

2ον αν πεταγόταν παιδάκι, θα ήταν δικό μου λάθος? Σκέψου το. Για δυνατούς λύτες.

Η θέση των ζώων δεν είναι στους δρόμους. Αν θέλετε, δεχτείτε το. Αν όχι, δεχτείτε το.
    Life begins at 45°.

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA

+600

ναι οντως ρε φιλε blitzzer αν πεταχθει ενα παιδακι στη μεση του δρομου καλυτερα πατησε το για να σωθεις....
    μη κανεις προσπαθεια να το αποφυγεις μαλακια θα κανεις....... ή μαλλον να πεθανει ο καργιοληε ο γονεας που το αφησε να παιζει στη πλατεια με τη μπαλα του......

..
    Μια χαρά είναι η λογική μου. Θα τη βρεις στα λεξικά και ως "κοινή". Σίγουρα προτιμώ το δικό μου τομάρι από οποιουδήποτε ζώου. Με συγχωρείς, ε?
    θα απαντησω ετσι οπως απαντας κι εσυ.

Προσεχε το γιατι πολλες φορες η "κοινη" λογικη ειναι απλως μια κοινη, μια πορνη.
    Και οταν γραφεις κατι τοσο ισοπεδωτικο οπως το παρακατω:

Και, προσωπικά, επειδή είχα ατύχημα εξαιτίας ζώου, δε δίνω δεκάρα αν πεθάνουν όλα (τα αδέσποτα) αυτή τη στιγμή.[/B]
    ...αστο καλυτερα, γιατι θα μπορουσα να σου φερω απειρα αντιστοιχα παραδειγματα. Με πιανεις ετσι? μην επεκταθω

Προσεχε το γιατι πολλες φορες η "κοινη" λογικη ειναι απλως μια κοινη
    Το ξερα ότι κάποιος θα βρεθεί να "παίξει" με τη λέξη. Απλά ήλπιζα να μην το σκεφτεί κανείς.

...αστο καλυτερα, γιατι θα μπορουσα να σου φερω απειρα αντιστοιχα παραδειγματα. Με πιανεις ετσι? μην επεκταθω
    Είναι προσωπικό το ζήτημα. Εκτός κι αν τα "αντίστοιχα παραδείγματά" σου αφορούν σε ατυχήματα που έχω προκαλέσει εγώ, το επιχείρημα είναι 100% άτοπο. Το θεωρώ απολύτως λογικό, σαν ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ, να μη θέλω να σκοτωθώ από αδέσποτο που αποφάσισε να μου την πέσει. Υπάρχουν ήδη αρκετοί κίνδυνοι εκεί έξω. Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο.

Οκ υπερβάλλω λίγο. Αλλά το κάνω γενικά αυτό. Είναι η ιντερνετική μου περσόνα :P
    Life begins at 45°.

Η θέση των ζώων δεν είναι στους δρόμους. Αν θέλετε, δεχτείτε το. Αν όχι, δεχτείτε το.
    Σωστό. Η θέση τους είναι στο φυσικό περιβάλλον.

Το οποίο φυσικό περιβάλλον εμείς τεμαχίζουμε φτιαχνοντας δρόμους....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Είναι προσωπικό το ζήτημα. Εκτός κι αν τα "αντίστοιχα παραδείγματά" σου αφορούν σε ατυχήματα που έχω προκαλέσει εγώ, το επιχείρημα είναι 100% άτοπο. Το θεωρώ απολύτως λογικό, σαν ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ, να μη θέλω να σκοτωθώ από αδέσποτο που αποφάσισε να μου την πέσει. Υπάρχουν ήδη αρκετοί κίνδυνοι εκεί έξω. Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο.

Οκ υπερβάλλω λίγο. Αλλά το κάνω γενικά αυτό. Είναι η ιντερνετική μου περσόνα :P

Παιζεις με τις λεξεις ή η ιντερνετικη σου περσονα εκτος απο "λιγο" υπερβολικη ειναι κι ελαφρως αργοστροφη. Διαλεξε και παρε.

Τι δεν καταλαβαινεις δηλ.? Κανεις δεν θελει να σκοτωθει απο αδεσποτο, διερχωμενο πεζο, παιδακι που ξεφυγε απο την μανα του, πακιστανο που πουλαει στα φαναρια, ποδηλατη, πρεζακια, γιαπη που μιλαει στο κινητο κτλ αλλα αυτο ειναι διαφορετικο απο το να φτανεις στο συμπερασμα να πεθανουν ολοι για να κυκλοφορεις ΕΣΥ ανετος και σωος .

Οριστε στο εκανα νιανια.

και δεν το συνεχιζω και κακως ασχοληθηκα γιατι απο οτι φαινεται απλα ηθελες για μια ακομη φορα απλα να προκαλεσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

+ όλη η Grand Papyrus Larousse Brittanica
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

True indeed!
    Fortis Fortuna Adiuvat

Εγώ δεν είχα ποτέ ζώο και σε προκαλώ να μας διαφωτίσεις, εμάς τους αδαείς.

Αυτά που έμαθα σε 20 χρόνια συμβίωσης με τα κατοικίδιά μου θα έπρεπε να είμαι αφελής για να πιστέψω ότι μπορώ να τα μεταφέρω σε μερικές γραμμές
    Fortis Fortuna Adiuvat

Κανεις δεν θελει να σκοτωθει απο αδεσποτο, διερχωμενο πεζο, παιδακι που ξεφυγε απο την μανα του, πακιστανο που πουλαει στα φαναρια, ποδηλατη, πρεζακια, γιαπη που μιλαει στο κινητο κτλ αλλα αυτο ειναι διαφορετικο απο το να φτανεις στο συμπερασμα να πεθανουν ολοι για να κυκλοφορεις ΕΣΥ ανετος και σωος .
    Αν εξαιρέσεις τις 2-3 περιπτώσεις ανθρώπων που ανέφερες, οι υπόλοιποι δε μου κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση.

Σοβαρά, όμως, ελπίζω καταλαβαίνεις τη διαφορά.
    Life begins at 45°.

Αν εξαιρέσεις τις 2-3 περιπτώσεις ανθρώπων που ανέφερες, οι υπόλοιποι δε μου κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση.

Σοβαρά, όμως, ελπίζω καταλαβαίνεις τη διαφορά.
    οκ το πρεζακι και ο πακιστανος και η μανα του παιδιου να νοιαζεσε...αλλα ο καημενος ο γιαπης ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ???

Νέο μέλος
    η αλήθεια ειναι οτι ήταν κομματι δύσκολο
    οχι η αλήθεια δεν ειναι οτι ηταν δύσκολο.. η αλήθεια είναι οτι δε κατάλαβα, επειδή δε περίμενα τόσο εύκολα να βρω μια θρασύτατη κότα.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ένας ακόμη ασυνείδητος οδηγός
    από MSGL στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2008, 19:08
  2. Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2007, 08:53
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2006, 10:28
  4. Ξανθιά οδηγός και ξανθιά αστυνομικός
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ