Ρε σεις, ωραία να λέμε ότι οι ΗΠΑ φεραν όλα τα δεινά στον κόσμο, αλλα μη λέτε πράγματα που δε στέκουν. Που νομίζετε ξεκίνησε η τεχνολογία υβριδικών αυτοκινήτων; Καύσιμο αιθανολης;
Άκου δεν έχει έλεγχο ρύπων στι ΗΠΑ.
Ρε σεις, ωραία να λέμε ότι οι ΗΠΑ φεραν όλα τα δεινά στον κόσμο, αλλα μη λέτε πράγματα που δε στέκουν. Που νομίζετε ξεκίνησε η τεχνολογία υβριδικών αυτοκινήτων; Καύσιμο αιθανολης;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δε ξέρω αλλά δεν με πείθει ότι έχει και δίκιο. Είναι για να λέμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
έχει άδικο;
![]()
Καταστροφολόγος δε θέλω να γίνω, όσο δε θέλω να είμαι και συνομωσιολόγος.
Όλα αυτά που συμβαίνουν σε global επίπεδο τα ρίχνω μόνο στην ανθρώπινη βλακεία.
'Οχι σε σύνολο, αλλά σε προσωπικό συμφεροντολογικό κοντόφθαλμο επίπεδο.
Και αυτό πάρτε το κόπυ πέιστ και σαν απάντηση σε πολλά θρεντ ακόμη.
![]()
Οι ΗΠΑ δεν ήταν που είχαν τον απλό κοσμάκη TOYΣ κατά καιρούς πειραματόζωο σε ατομ. βόμβες, βιοχημικό πόλεμο κτλ κτλ κτλ; Και μετά οοοοολους τους λοιπούς ούγκα-ούγκα ιθαγενείς του πλανήτη;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Έλεγχος ρύπων και κολοκύθια τούμπανα!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Δε χρειάζεται να είναι, πια, κανείς τίποτε απ τα δυο.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Καταστροφολόγος δε θέλω να γίνω, όσο δε θέλω να είμαι και συνομωσιολόγος.
Απλά δες τριγύρω σου...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Βλέπω και βλέπω πολλά δισεκατομύρια βλάκες με βλακώδεις και κοντόφθαλμες επιλογές (και εγώ μέσα, ε; δε βγάζω την ουρά μου απέξω)Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δε χρειάζεται να είναι, πια, κανείς τίποτε απ τα δυο.
Απλά δες τριγύρω σου...
Εννοείς...politically correct επιλογές...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Βλέπω και βλέπω πολλά δισεκατομύρια βλάκες με βλακώδεις και κοντόφθαλμες επιλογές
![]()
Πέστο κι έτσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εννοείς...politically correct επιλογές...
![]()
Αλλά και εγώ π.χ. που πήρα hybrid για ποιο λόγο το πήρα;
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ! (και οικονομικά)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δε χρειάζεται να είναι, πια, κανείς τίποτε απ τα δυο.
Απλά δες τριγύρω σου...
Εμμμ....χμμμ....μουμπλε μουμπλε...
Προτεινω την ακολουθη οπτικη, την οποια και ενστερνιζομαι απολυτα. Τοσο που εχω κανει και την αναλογη εγγραφη στο υποσυνειδητο μου.
1) Το 'συμβαινειν' ειναι τελειο ανα πασα στιγμη. Το 'ατελες' που νομιζουμε οτι βιωνουμε εχει να κανει αφ'ενος με το οτι ειμαστε δεσμιοι, λογω τυπου γλωσσας, (reality is made from words) με την λογικη του αιτιου-αποτελεσματος, αφ'ετερου με το οτι επειδη δεν ειμαστε σε θεση να αντιληφθουμε το συμβαινειν στην ολοτητα του, το σπαμε σε γεγονοτα τα οποια συνδεουμε μεταξυ τους με την παραπανω λογικη. Το ιδιαιτερα ενδιαφερον ειναι το οτι τα γεγονοτα αυτα καθ'αυτα, τα χαρακτηριζουμε βαση της ευρυτητας της συνειδησης μας. Παραδειγμα ο χιτλερ. Αν δουμε το φαινομενο 'ναζι' ζουμαροντας χωροχρονικα σε ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης, αυτο το βιωνουμε σα σκετη φρικη. Αν το δουμε λιγο πιο απλωμενα, βλεπουμε οτι αφησε πολυ σημαντικες παρακαταθηκες στον ανθρωπινο πολιτισμο. Ξυπνησε την συνειδητοτητα μας οσον αφορα αναλογες καταστασεις, και μακροπροθεσμα μονο θετικες συνεπειες μπορει να εχει. Η τουλαχιστον, το ποσο θετικες ειναι οι συνεπειες, εξαρταται απο το ποσο απελευθερωμενοι ειμαστε συνειδησιακα.
2) Λιγο πιο ακραιο, αλλα το παρον 'εξαρταται' απο το μελλον, οσο και απο το παρελθον. Ο χρονος ειναι ενα στασιμο κυμα, αν αυτο σας λεει κατι.
Εχετε καθε δικαιωμα (προφανως) να πειτε μεσα σας ' τι μαλακιες λεει παλι ο μπιγκουλας', αλλα δεν χανετε κατι να φλερταρετε λιγο με τις παραπανω ιδεες. Οι συνεπειες στην ψυχολογια και την αισιοδοξια σας θα ειναι ανυπολογιστες. Δεν το παιζω δασκαλος, αλλα το πως αισθανομαστε για τα πραγματα εχει αμεση σχεση με το τι πιστευουμε/καταλαβαινουμε για τους μηχανισμους τους συμπαντος, οπως και με το τι λεξεις χρησιμοποιουμε. Η κουλτουρα ειναι το λογισμικο μεσω του οποιου η νοηση επικοινωνει με το Κοσμο. Αμφισβητηστε τη!
Γενικα βλεπω πολυ κατηφεια στο κοσμο γυρω (δεν αναφερομαι σε σενα Εχετλαιε μου), και πραγματικα δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος. Το οτιδηποτε μας απασχολει ειναι μια φουσκα, μια οπτικη γωνια. Τα προβληματα που μας καθηλωνουν ψυχολογικα ειναι απλα προβληματα λογικης, τα οποια ειμαστε προγραμματισμενοι να συνδεουμε με την αλφα η βητα ψυχικη κατασταση. Τα παντα ειναι φουσκες. Αυτο που 'λεει' να αντιληφθουμε ειναι οτι ειμαστε τρισευτυχισμενοι, απλα το νοητικο μας, μας εμποδιζει να το ζουμε διοτι τρεχουν προγραμματακια (φουσκες και αυτα) στον εγκεφαλο μας. Εντοπιστε τα και απελευθερωθητε! Το μονο που χρειαζεται ειναι η καταλληλη προθεση. Ουτε χρειαζεται να πιστεψετε σε καμια διδασκαλια, ουτε τιποτα. Το μονο που μετραει ειναι το awareness που ο καθενας μας επιτρεπει στον εαυτο του να εχει.
Και ενα συντομο βιντεακι απο τον αγαπημενο μου Terence: (this is a bird baby, this is a bird!)
http://www.youtube.com/watch?v=Kfyx3...eature=related
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Σύμφωνοι αλλά μιλάμε μάλλον για το πολύυυυυυυ μακρινό μέλλον. Προς το παρόν, 70 χρονάκια μετά, δε βλέπω ουσιώδη συνειδησιακή μεταστροφή.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ξυπνησε την συνειδητοτητα μας οσον αφορα αναλογες καταστασεις, και μακροπροθεσμα μονο θετικες συνεπειες μπορει να εχει.
Πρσπαθούμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
[B]Η κουλτουρα ειναι το λογισμικο μεσω του οποιου η νοηση επικοινωνει με το Κοσμο. Αμφισβητηστε τη! [/Β]
Καμία αντίρρηση και προσυπογράφω θαρρετά!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
[B]Γενικα βλεπω πολυ κατηφεια στο κοσμο γυρω (δεν αναφερομαι σε σενα Εχετλαιε μου), και πραγματικα δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος. Το οτιδηποτε μας απασχολει ειναι μια φουσκα, μια οπτικη γωνια. Τα προβληματα που μας καθηλωνουν ψυχολογικα ειναι απλα προβληματα λογικης, τα οποια ειμαστε προγραμματισμενοι να συνδεουμε με την αλφα η βητα ψυχικη κατασταση. Τα παντα ειναι φουσκες. Αυτο που 'λεει' να αντιληφθουμε ειναι οτι ειμαστε τρισευτυχισμενοι, απλα το νοητικο μας, μας εμποδιζει να το ζουμε διοτι τρεχουν προγραμματακια (φουσκες και αυτα) στον εγκεφαλο μας. Εντοπιστε τα και απελευθερωθητε! Το μονο που χρειαζεται ειναι η καταλληλη προθεση. Ουτε χρειαζεται να πιστεψετε σε καμια διδασκαλια, ουτε τιποτα. Το μονο που μετραει ειναι το awareness που ο καθενας μας επιτρεπει στον εαυτο του να εχει. [/Β]
Το θέμα είναι να γεμίζει, όμως, και το ρημαδιασμένο το στομάχι πέρα από τα κανάλια ασβεστίου στις νευρικές συνάψεις. Και δυστυχώς, στρατιές ανθρώπινων συν-όντων μας κάνουν το παν ώστε να μην γεμίζει κανένα από τα δυο...
![]()
φασουλι το φασουλι...εξ'αλλου το να βλεπεις την γενικοτερη μαγεια ειναι πολυ πιο χρησιμο απο το να αναλωνεσαι (οχι εσυ) στην ειδικοτερη μιζερια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Σύμφωνοι αλλά μιλάμε μάλλον για το πολύυυυυυυ μακρινό μέλλον. Προς το παρόν, 70 χρονάκια μετά, δε βλέπω ουσιώδη συνειδησιακή μεταστροφή.
Γιατι αραγε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Το θέμα είναι να γεμίζει, όμως, και το ρημαδιασμένο το στομάχι πέρα από τα κανάλια ασβεστίου στις νευρικές συνάψεις. Και δυστυχώς, στρατιές ανθρώπινων συν-όντων μας κάνουν το παν ώστε να μην γεμίζει κανένα από τα δυο...
![]()
Εμεις που ειμαστε συνυπευθυνοι?
Γιατι δηλαδη 'δυστυχως'? Τι δυνατοτητες αυτη η κατασταση ξυπναει μεσα μας? Τι συνειδητοποιησεις?
Ο βουδας φωτιστηκε αφου βγηκε απο το παλατι του και βιωσε την δυστυχια των συνανθρωπων του. Οταν δεν εχεις προβληματα να λυσεις δεν εξελισσεσαι!
Το συμπαν γουσταρει τζερτζελε και με καθε ευκαιρια τον δημιουργει. Ειμαστε πολυ τυχεροι που μας ελαχε να ζουμε ενα τζερτζελε στα χρονια μας. Ο παππους μου που εζησε δυο παγκοσμιους πολεμους ηταν πολυ πιο δουλεμενος χαρακτηρας (και ευχαριστος και γαληνιος) απο την γενια της ασφαλειας.
Ναι μεν συμφωνεις νοητικα, αλλα διαφωνεις συναισθηματικα![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Εν κατακλείδι Στέλιο, δεν πεινάς. Νομίζεις ότι πεινάς. Ίσως επεκταθώ, αν και ο Δρας σχεδόν με κάλυψε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Σύμφωνοι αλλά μιλάμε μάλλον για το πολύυυυυυυ μακρινό μέλλον. Προς το παρόν, 70 χρονάκια μετά, δε βλέπω ουσιώδη συνειδησιακή μεταστροφή.
Πρσπαθούμε...
Καμία αντίρρηση και προσυπογράφω θαρρετά!
![]()
Ναι αλλά κατέληξε στο ότι ο σοφός άνθρωπος δε λυπάται ούτε για τους ζωντανούς όυτε για τους αποθαμένους. Εγώ πάλι το βλέπω ολιγότερο στωικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ο βουδας φωτιστηκε αφου βγηκε απο το παλατι του και βιωσε την δυστυχια των συνανθρωπων του.
Σύμφωνοι ξανά. Αλλά με τι κόστος; ΑΝ το κόστος ήταν η ίδια σου η οικογένεια μήπως το καλιμπράριζες (όχι εσύ προσωπικά) αλλιώς το θέμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Οταν δεν εχεις προβληματα να λυσεις δεν εξελισσεσαι!
Ναι, γαμώτο...ισχύει...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Το συμπαν γουσταρει τζερτζελε και με καθε ευκαιρια τον δημιουργει.
Και συνάμα πολύ-πολύ τυχερός που επέζησε. Ο δικός μου, ο οποιός επίσης έζησε τρεις πολέμους πέθανε από τις κακουχίες...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ο παππους μου που εζησε δυο παγκοσμιους πολεμους ηταν πολυ πιο δουλεμενος χαρακτηρας (και ευχαριστος και γαληνιος) απο την γενια της ασφαλειας.
Δεν ξέρω...
Τίποτε δεν εξελίσεται μέσα από τη στασιμότητα και η φύση δε θέλει τη στασιμότητα. Εξιτάρει η αλλαγή, χρωματίζει το ανάκατο....
Αλλά στιγμές-στιγμές και η σταθερότητα κραυγάζει τη μεγάλη της απουσία...και είναι ανώφελο, ναι! Μα και τόσο θεμιτό...
Ένας βιολόγος από τη μια, ένας φυσικός από την άλλη να κουβεντιάζουν τα υπαρξιακά τους και εγώ στη μέση να πετάγομαι....
Σα τη Τζένα Τζέιμσον αισθάνομαι ρε πστμ!!!!!
Γειά σας, Peter North εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ένας βιολόγος από τη μια, ένας φυσικός από την άλλη να κουβεντιάζουν τα υπαρξιακά τους και εγώ στη μέση να πετάγομαι....
Σα τη Τζένα Τζέιμσον αισθάνομαι ρε πστμ!!!!!
![]()
[Προν σπαμ ον]Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Γειά σας, Peter North εδω
![]()
Ο αγαπημένος μου είναι ο Randy Spears που κάνει και τον Κερκ.
Διαβάστε την ιστορία του...
[Προν σπαμ οφφ]
Νομίζεις ότι ο είσαι ο Πέτρος ο Βόρειος.