Γιατι route 66 το εχεις μεταχειρισμενο??
Αν ναι με ενδιαφερει!!
Αν ναι με ενδιαφερει!!
καλημερα kostasra.κοιταξε οχι δεν το εχω καινουργιο αλλα ειχα ενα μαυρο er/n μοντ΄2008 για ενα μηνα περιπου και το εδωσα λογω του οτι μετα τα 120/130 ειχα προβλημα με τον αερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasra
Αν ναι με ενδιαφερει!!
κατα τα αλλα η μηχανη ηταν κατι παραπανω απο αψογη.
λοιπον εγω την εδωσα ανταλαγη ισως να υπαρχει στο μαγαζι ακομα.
εχει πρωτη κυκλοφορια το 2009 εγω την ειχα παρει απο ιδιωτη 5500χιλ χλμ.αγρατζουνιστη.της εκανα σε εξουσιοδοτημενο και το σερβις στα 6000χιλ.χλμ
σου λεω οτι η μηχανη ειναι αψογη.νομιζω οτι την πουλαει 4200 και το παζαρευεις.
αν σε ενδιαφερει στειλε πμ να τα πουμε.![]()
α,να ξερεις οτι τα κουνουργια μοντελα λογω αυστηροτερων προδιαγραφων για ρυπους δεν πανε τοσο οσο τα παλια.και κατι αλλο περα απ'ολα αυτα να προτιμησεις το er/f γιατι κανει και ταξιδια φιλε το αλλο ειναι "μισο"οπως ολα τα γυμνα.
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
Ναι οπως λες και εσυ εχω στραφει ποιο πολυ στο φ το γυμνο δεν το θελω γιατι πολυ αερα....
Εξαλου λεω να κανω και κανα ταξιδακι οποτε δεν βολευει....
Παντος σε ευχαριστω![]()
Τωρα τι μηχανη εχεις εσυ?
καλα κανεις.το f θα το ευχαριστηθεις ειναι πολυ καλη μηχανη.και ελαφρια και μαζεμενη και ωραιο γκαζι και μεσα στην αθηνα θα ριχνεις στα τετραχρονα τα εξακοσαρια.διαολακι ειναι σου λεω.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasra
Ναι οπως λες και εσυ εχω στραφει ποιο πολυ στο φ το γυμνο δεν το θελω γιατι πολυ αερα....
Εξαλου λεω να κανω και κανα ταξιδακι οποτε δεν βολευει....
Παντος σε ευχαριστω![]()
Τωρα τι μηχανη εχεις εσυ?
εγω πηρα ενα kawasaki zs(με το μπικινι φαιριγκ)πολυ καλη μηχανη, αλλη κατηγορια ,αλλα μεσα στην πολη το er ειναι πιο καλο ως δυκιλινδρο και χαμηλοροπο.
αντε με το καλο και καλα ταξιδια.
χτές το παρέλαβα παίδες![]()
τι να πω για αυτο...ήταν τόσο ευκολοδήγητο που έπαθα πλάκα..
να σημειώσω πως είναι η πρώτη μου μηχανή και πως έχω εμπειρία μόνο με παπιά και σκούτερ..
το φρένο ειδικά το θεώρησα ιδανικό μιας και πιάνει προοδευτικά χωρίς να τρομάζει.το ίδιο και το γκάζι,ήρεμο.
και είναι και κούκλα.θα ανεβάσω φωτό σήμερα.
χαλια ειναι ρε συ τι το πηρες?εδωσες και ενα σωρο λεφτα για δυκιλινδρο, και kawasaki, και αντιεμπορικο ρε φιλε, με φαιριγκ κιολας ρε συ.ολοι γυμνα παιρνουμε ειναι πιο μουρατα.
και ποσα αλογα ?72?δεν παει βημα αυτο ρε παιδια.και μαυρο, ολοι ασπρα παιρνουμε φετος ασε που μαζευει και ηλιο.
κριμα
κοιτα,αμα δεν το θες να συνενοηθουμε να σε απαλλαξω να το παρω εγω ετσι απο καλοσυνη και μονο.:rotflmao:
δεν πιστευω να πιστεψες λεξη απο τα παραπανω ε?
παντα ορθιος,ευχομαι μονο οι πατουσες σου να ακουμπησουν στο δρομο![]()
καλα η μηχανη ειναι κουκλαρα δεν το συζηταω.
και κατι ακομα.μην την υποτιμας οτι ειναι ηρεμη κλπ.εχει αρκετο γκαζι(με το καλο να το στρωσεις πρωτα)και πολυ ροπη απο χαμηλα, να προσεχεις.![]()
μεγειές μεγειές!!
![]()
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
ευχαριστω παιδια,να στε καλα...
διαδρομη 66 πιστεψε με παντα ημουν αναποδος αρα το μονο λογικο ηταν να παρω οτι δεν παιρνουν ολοι...τωρα την παντρευομαι κιολας αλλα χαλαλι της...οσο για το γκαζι ,οτιδηποτε παει πιο γρηγορα απο το περπατημα ειναι επικινδυνο και εννοειται οτι εχει το καταλληλο δεος..Καλα να ειμαστε μονο!
και παλι καλοριζηκη και να τη χαρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
ευχαριστω παιδια,να στε καλα...
διαδρομη 66 πιστεψε με παντα ημουν αναποδος αρα το μονο λογικο ηταν να παρω οτι δεν παιρνουν ολοι...τωρα την παντρευομαι κιολας αλλα χαλαλι της...οσο για το γκαζι ,οτιδηποτε παει πιο γρηγορα απο το περπατημα ειναι επικινδυνο και εννοειται οτι εχει το καταλληλο δεος..Καλα να ειμαστε μονο!![]()
SUPER.. ιδίως η κολάρα είναι απίστευτη!
Φίλος και γω είμαι έτοιμος μάλλον μέσα στον Μαρτιο μπάινω και γω στο club!
Πάντα όρθιος ρε μαν. Περιμένουμε feedback απο κανένα μινι ταξιδάκι.