οι διαστασεις πανε βαση κυβικωνΑρχικά δημιουργήθηκε από CARP
Η διάσταση του είναι 100-100-18 και καλά είναι αν βάλεις να πάρεις το πιό φαρδύ ωστε να κερδίσεις περισσότερη πρόσφυση.![]()
οι διαστασεις πανε βαση κυβικωνΑρχικά δημιουργήθηκε από CARP
Η διάσταση του είναι 100-100-18 και καλά είναι αν βάλεις να πάρεις το πιό φαρδύ ωστε να κερδίσεις περισσότερη πρόσφυση.![]()
Το 100/100-18 μπορεί να φορέσει και 120/90-18 ( FIΜ συνήθως) και θα έχει καλύτερη πρόσφυση.
Run, rabbit run
α) 140-100-18 ! Οι φλαταδουρες θελουν σταθεροτητα και οχι νευρικα ψαρεματακια....Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
ερωτησης
ποια πιστευετε οτι ειναι η ιδανικη πιεση στα λαστιχα κυριως για φλαταδουρες και γενικοτερα ηπια κοματια?μιλαμε παντα για 100-100-18 και 80-100-21
και ποiα η γνωμη σας για τα Ac-10 της michelin?
![]()
![]()
β) Ιδανικη πιεση..??? Πες μας και το βαρος σου...???![]()
γ) Μαλακα ... Κοβουν ευκολα τακουνια...!!!
![]()
ναι δεν εδωσα παραπανω στοιχεια sorry αλλα ειμαι newbie 5-6 φορες εχω παει εντουραδα
λοιπον το μηχανακι ειναι klx300R
εγω ζυγιζω 84 κιλα
και τα ac-10 τα εβαλα σε διασταση 100-100-18 δεν εβαλα 120αρι γιατι και ο λαστιχας μου πε οτι θα του πεφτε βαρυ λετε να κανα μ@@@@?
παντως η τιμη τους ηταν μεγαλο δελεαρ 90 ευρω![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
12-13 ps παντα με μοτοκροσσαδικη σαμπρελα ειναι καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
ναι δεν εδωσα παραπανω στοιχεια sorry αλλα ειμαι newbie 5-6 φορες εχω παει εντουραδα
λοιπον το μηχανακι ειναι klx300R
εγω ζυγιζω 84 κιλα
και τα ac-10 τα εβαλα σε διασταση 100-100-18 δεν εβαλα 120αρι γιατι και ο λαστιχας μου πε οτι θα του πεφτε βαρυ λετε να κανα μ@@@@?
Πως σου το εξηγησε το βαρυ ο λαστιχας σου...????
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
οι διαστασεις πανε βαση κυβικων[/QUOTE
Δηλαδη;![]()
![]()
παντως η τιμη τους ηταν μεγαλο δελεαρ 90 ευρω[/B][/QUOTE]
Το ζευγάρι;![]()
μοτοκροσαδικη σαμπρελα ενοεις ενισχυμενη,τετοιες εβαλα αν θυμαμαι καλα 15 ευρω η μιαΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
12-13 ps παντα με μοτοκροσσαδικη σαμπρελα ειναι καλα.
Πως σου το εξηγησε το βαρυ ο λαστιχας σου...????
![]()
βαρυ μαλλον ενοουσε οτι το 120 θα ταν οριακο για τη ζαντα μου ή οτι δεν θα πηγαινε το μηχανακι,μπορει να μην καταλαβε οτι ειναι το 300 αλλα το 250.κατι τετοιο υποθετω
thanx για τις απαντησεις stoubi![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Αρχικά δημιουργήθηκε από CARP
Το ζευγάρι;[/B][/QUOTE]
oh yes!και ημερομηνια παραγωγης πριν απο 6 μηνες αν θυμαμαι καλα
![]()
Πες μου οτι έχει και διεύθυνση στο νετ και στέλνει και σε άλλες πόλεις? Αυτό πες μου και τίποτε άλλο....
υγ εγώ το πίσω μόνο το πλέρωσα 65....
απο οσο ξερω δεν εχει καποια ιστοσελιδα οποτε μαλλον δεν στελνει
αλλα ξερω αλλες δυο εταιρειες που στελνουν αντικαταβολη σε ολη την ελλαδα και τα εχουν στην ιδια τιμη αν θυμαμαι καλα.
αν θες ψαχνω και σου στελνω π.μ![]()
Δεν πειράζει φίλε μου ευχαριστώ. Θα ψάξω και εγώ μην παιδεύεσαι τζάμπα.![]()
κανενας κοποςΑρχικά δημιουργήθηκε από CARP
Δεν πειράζει φίλε μου ευχαριστώ. Θα ψάξω και εγώ μην παιδεύεσαι τζάμπα.![]()
εχεις π.μ![]()
Ωρέ Κωνσταντή ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
140-100-18 !![]()
Προφανώς ήθελες να γράψεις 140-80-18 ...![]()
Αλλιώς:
1. Πάει περίπατο η σταθερότητα - με 100άρι προφίλ χορεύεις τσάμικο στα πολλά ...
2. Πιθανότατα θα "βρίσκει" το λάστιχο στο ψαλίδι ή/και στον λασπωτήρα του αμορτισέρ...
3. Σε τερμάτισμα της ανάρτηση θα βρει σίγουρα στο φτερό...
3. Θα ψηλώσει "άτσαλα" το μηχανάκι...
4. Θα αυξηθεί η μη αναρτώμενη μάζα (με αποτέλεσμα να μην επαναφέρει σωστά η ανάρτηση στα άλματα)...
5. έχει κι άλλα, αλλά κατουριέμαι ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ωρέ Κωνσταντή ...!!!![]()
Προφανώς ήθελες να γράψεις 140-80-18 ...![]()
Αλλιώς:
1. Πάει περίπατο η σταθερότητα - με 100άρι προφίλ χορεύεις τσάμικο στα πολλά ...
2. Πιθανότατα θα "βρίσκει" το λάστιχο στο ψαλίδι ή/και στον λασπωτήρα του αμορτισέρ...
3. Σε τερμάτισμα της ανάρτηση θα βρει σίγουρα στο φτερό...
3. Θα ψηλώσει "άτσαλα" το μηχανάκι...
4. Θα αυξηθεί η μη αναρτώμενη μάζα (με αποτέλεσμα να μην επαναφέρει σωστά η ανάρτηση στα άλματα)...
5. έχει κι άλλα, αλλά κατουριέμαι ...![]()
Ωρε Αντωνη.......
Εχεις απολυτο δικιο εκανα λαθος.......![]()
![]()
![]()
![]()