Παίδες σας έχω πρήξει αλλά,
πάμε Σούνιο;
![]()
πάμε Σούνιο;
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
εγω μεχρι τις 21:30 τουλαχιστο θα ειμαι στο μαγαζι μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
πάμε Σούνιο;
![]()
πρακτορειο οπαπ βλεπεις....
εγω μεχρι τις 21:30 τουλαχιστο θα ειμαι στο μαγαζι μου....
πρακτορειο οπαπ βλεπεις....
Έχεις κανά στάνταρ να μας δώσεις;![]()
Jurobei Chikanatsu
Μία Λιμανάκια λέω να κετέβω έτσι για ξεμούδιασμα..
Ίσως κατά τις 19.00 να ξεκινήσω.![]()
Από πού θα φύγεις;
Λίγο πιό αργά μπορείς;
Jurobei Chikanatsu
Τι να φύγω και τί από πού ξεκινάω???
Εδώ ξεκίνησε πάλι να ψιχαλάει στο Πολύγωνο...
Στα Κ.Πατήσια που βρίσκομαι πάντως βλέπω την δύση του ηλίου.![]()
Jurobei Chikanatsu
Σε πόση ώρα και πού ραντεβού?
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
είπαμε για καφέ ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και που να ξερω βρε φιλε οτι εσυ δεν θελεις να μαθεις το αποτελεσμα???Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Μα λέμε έχει αγώνα που θέλουμε να ΔΟΥΜΕ το βράδυ μαγνητοσκοπημένο και γράφετε στο post τα αποτελέσματα???
Πήρε το μάτι μου μόνο κάτ για τον Laconi και μετά σκρόλαρα γρήγορα κάτω αλλά.............μάλλον έγινε το κακό!
Τι να πω, thanks!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αφου ειναι κατι που εγινε απο το μεσημερι και περιμεναμε πως και πως τα αποτελεσματα, πως να αντεξουμε να περιμενουμε μεχρι το βραδυ?? ..... anyway σορυ... ευτυχως που το ειδα και δεν εγραψα εδω τα αποτελεσματα του δευτερου αγωνα (μην πας στην ενοτητα των αγωνων γιατι τα εβαλα εκει)... και ποιος κερδισε, αλλα δεν σου λεω... να μεινεις με την αγωνια και να το δεις το βραδυ..............
![]()
![]()
καλες βολτες.......
![]()
![]()
![]()
![]()
kostom σου έστειλα πμ
Jurobei Chikanatsu
Όποιος ενδιαφέρεται κατά τις 19.45 θα είμαστε στην
καντίνα στα λιμανάκια.....
Όσοι πιστοί προσέλθεται..![]()
Παρτε γαλοτσες, αδιαβροχα, και ενα φουσκωτο βαρκακι μαζι ρε...... απο εκει φευγετε κατευθειαν για λιμανι Πειραια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Όποιος ενδιαφέρεται κατά τις 19.45 θα είμαστε στην
καντίνα στα λιμανάκια.....
Όσοι πιστοί προσέλθεται..![]()
![]()
![]()
![]()
Its ok, no hard feelings.......Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Και που να ξερω βρε φιλε οτι εσυ δεν θελεις να μαθεις το αποτελεσμα???αφου ειναι κατι που εγινε απο το μεσημερι και περιμεναμε πως και πως τα αποτελεσματα, πως να αντεξουμε να περιμενουμε μεχρι το βραδυ?? ..... anyway σορυ... ευτυχως που το ειδα και δεν εγραψα εδω τα αποτελεσματα του δευτερου αγωνα (μην πας στην ενοτητα των αγωνων γιατι τα εβαλα εκει)... και ποιος κερδισε, αλλα δεν σου λεω... να μεινεις με την αγωνια και να το δεις το βραδυ..............
![]()
![]()
καλες βολτες.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Εξάλλου το πρώτο σκέλος ήταν τόσο εντυπωσιακό και αμφίροπο που για σχεδόν ξέχασα το (πιθανό) αποτέλεσμα!!!
Φοβερή πίστα το Silverstone!!! Εμπνέει τον αναβάτη νομίζω για τέτοιες κόντρες!!!
Πάντως ίσως τα Ducati να είχαν ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα σε τόσο κλειστή πίστα. Αλλά μπράβο στο Laconi, ήταν πολύ καλός! Κρίμαι που έπεσε στο δεύτερο.... Και ο Haga απίστευτος!
![]()
![]()
![]()
Καλές βόλτες επίσης!
![]()
![]()
![]()