Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: Ατυχημα στο Μενιδι

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Αυτο ειναι το θεμα μας?.........
    οχι αλλα εξεπλαγην.αν εισαι πανω παω πασο.

τωρα οσο για το θεμα μας...κανεις δεν ξερει τι εγινε και πως και βγαζετε πορισματα.επισης κανετε σαν να μη ξερετε τις ενδεχομενες απαντησεις που θα παρετε απο:μπατσους,γονεις,περαστικους,ηλικιωμενους,φιλους κλπ κλπ.

πειτε ενα καλο ταξιδι στα παιδια (αν θελετε να πειτε κατι) και σταματηστε τη παραφιλολογια και τις υποθεσεις.

αυτα ειχα να πω και καλη σας μερα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Mεσημεριανη εκπομπη στο Star μου θυμιζει...
    ενας φιλος μου ειδε...ενας γειτονας ακουσε...
    εγινε ετσι...εγινε αλλιως...
    το αυτ/το επεσε στα παιδια...τα παιδια στο αυτ/το...
    φορουσαν κρανος...δε φορουσαν...
    γραφηματα...τοπογραφικα σχεδια...
    Θα βγει κι ο Κουτσαφτης σε λιγο στον αερα να μας πει τη γνωμη του???

Δουλεια δεν εχετε?
    ...cause the place seems still alive...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Γειτονακια μου ηταν και τα δυο.Ακουσα οτι παραβιασε στοπ ενα κουτι και τα σκοτωσε.Ξεκρανωτα ηταν και τα δυο δυστυχως αν και ο πιτσιρικας διαμελιστηκε,οποτε...
    Το τι γινοταν επι μερες εξω απο το σπιτι του δεν περιγραφεται.ΟΛΟΙ οι καγκουρες με κουτια,παπια,μηχανες,ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ,να κανουν παντιλικια,να καινε φλαντζες κλπ.Το βραδυ πριν την κηδεια πεταγανε δυναμιτακια,τραγουδαγανε τον υμνο του οσφπ και φωναζανε το τραγικο:
    Μανωλη ζεις εσυ μας οδηγεις.
    Τωρα που θα τους οδηγησει ενας θεος ξερει.

Ε θα τα πω γιατι θα σκασω...κριμα στα παιδια αλλα οι "φιλοι" τους ΚΑΛΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ!!!

καγκουρια ακομα και σε τετοιες στιγμες...Νεοελληνικο το φαινομενο συνανταται μονο στην Ελλαδα...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    οχι αλλα εξεπλαγην.αν εισαι πανω παω πασο.

τωρα οσο για το θεμα μας...κανεις δεν ξερει τι εγινε και πως και βγαζετε πορισματα.επισης κανετε σαν να μη ξερετε τις ενδεχομενες απαντησεις που θα παρετε απο:μπατσους,γονεις,περαστικους,ηλικιωμενους,φιλους κλπ κλπ.

πειτε ενα καλο ταξιδι στα παιδια (αν θελετε να πειτε κατι) και σταματηστε τη παραφιλολογια και τις υποθεσεις.

αυτα ειχα να πω και καλη σας μερα.
    Παλι πιωμενος εισαι ρε?Βγηκε λεμε απο στοπ ο κουτακιας και τα καθαρισε τα πιτσιρικια.Τι αλλη απορια εχεις να στη λυσουμε.Ποια παραφιλολογια και ποιες υποθεσεις?(Εχω καιρο να σε και χαζεψες?:rotflmao: :rotflmao: )
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παλι πιωμενος εισαι ρε?Βγηκε λεμε απο στοπ ο κουτακιας και τα καθαρισε τα πιτσιρικια.Τι αλλη απορια εχεις να στη λυσουμε.Ποια παραφιλολογια και ποιες υποθεσεις?(Εχω καιρο να σε και χαζεψες?:rotflmao: :rotflmao: )
    απλα δεν παρακολουθεις.αυτο ειναι ολο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΕΦΥΓΑΝ...
    Το θέμα είναι ότι έφυγαν είτε φταίνε είτε όχι!!!!!!!
    Το γιατί έφταιγαν ή όχι είναι άλλο θέμα, παιδείας ίσως, απροσεξίας, ενθουσιασμού, οδηγικής αγωγής ή ότι άλλο.
    Κρίμα...
    Όσο για τους φίλους τους... καλύτερα μη λέμε τίποτα, γιατί προσβάλουν τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν...
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Τριτοκοσμικές εικόνες πραγματικά...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Ε θα τα πω γιατι θα σκασω...κριμα στα παιδια αλλα οι "φιλοι" τους ΚΑΛΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ!!!
    καγκουρια ακομα και σε τετοιες στιγμες...Νεοελληνικο το φαινομενο συνανταται μονο στην Ελλαδα...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
    ...
    Όσο για τους φίλους τους... καλύτερα μη λέμε τίποτα, γιατί προσβάλουν τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν...
    όσες φορές έχω περάσει από το σημείο (αυτήν την εβδομάδα σχεδόν καθημερινά και βράδυ...) μια χαρά μου φαίνονται τα παιδιά...ούτε καγκουριλίκια είδα, ούτε φωνές και φασαρίες...χθες μάλιστα ανάμεσα το πλήθος ήταν και αστυνομικοί και δεν έτρεχε μια...

οκ να καταλάβω ότι το κλείνεις τον δρόμο δεν βολεύει μερικούς/πολλούς και είναι παρακώλυση κτλ κτλ...άντε και με το κάψιμο αντικειμένων μες τον δρόμο, αλλά προσωπικά δεν ένιωσα ότι οι πράξεις τους είναι προσβλητικές, ειδικά για τους νεκρούς φίλους τους....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    όσες φορές έχω περάσει από το σημείο (αυτήν την εβδομάδα σχεδόν καθημερινά και βράδυ...) μια χαρά μου φαίνονται τα παιδιά...ούτε καγκουριλίκια είδα, ούτε φωνές και φασαρίες...χθες μάλιστα ανάμεσα το πλήθος ήταν και αστυνομικοί και δεν έτρεχε μια...

οκ να καταλάβω ότι το κλείνεις τον δρόμο δεν βολεύει μερικούς/πολλούς και είναι παρακώλυση κτλ κτλ...άντε και με το κάψιμο αντικειμένων μες τον δρόμο, αλλά προσωπικά δεν ένιωσα ότι οι πράξεις τους είναι προσβλητικές, ειδικά για τους νεκρούς φίλους τους....
    Ελα εδω να μαζευεις τζιβανες με το τσουβαλι και να τους βλεπεις να παρκαρουν κουτια και παπια πανω στην πλατεια,νε πετανε σκουπιδια παντου,να φωναζουν και τελος να φευγουν κανοντας οσο περισσοτερη φασαρια γινεται.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Ελα εδω να μαζευεις τζιβανες με το τσουβαλι και να τους βλεπεις να παρκαρουν κουτια και παπια πανω στην πλατεια,νε πετανε σκουπιδια παντου,να φωναζουν και τελος να φευγουν κανοντας οσο περισσοτερη φασαρια γινεται.
    που γίνεται αυτό;

εγώ μιλάω για το σημείο του ατυχήματος και τα παιδιά που μαζεύονται εκεί...

που γίνεται αυτό;

Σε ολο το μενιδι .... ειδικά στο περιφερειακο του Ολυμπιακου χωριου το βράδυ στις γέφυρες... που στήνονται για τις κόντρες...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Εγώ από Λάρισα είμαι αν και ο πατέρας μου είναι από Καματερό,έχω δει αρκετές φορές τί γίνεται στο Μενίδι (όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα φυσικά με τα παπάκια),το σχόλιο μου αφορούσε καθαρά τις περιγραφές που έκαναν οι παραπάνω συνάδελφοι,δεν τους είδα να τα κάνουν με τα μάτια μου οπότε αν είναι όπως τα λες αποσύρω ευχαρίστως το σχόλιό μου
    Fortis Fortuna Adiuvat

που γίνεται αυτό;

Εγω μιλαω για το παγκακι στο σπιτι τους κοντα που το ειχαν σαν "στεκι".Αν ησουν εδω τη μερα της κηδειας θα καταλαβαινες.Αλλα το ξαναλεω οτι αυτο που με στεναχωρησε πιο πολυ ηταν το "Μανωλη ζεις εσυ μας οδηγεις".

Εγω μιλαω για το παγκακι στο σπιτι τους κοντα που το ειχαν σαν "στεκι".Αν ησουν εδω τη μερα της κηδειας θα καταλαβαινες.Αλλα το ξαναλεω οτι αυτο που με στεναχωρησε πιο πολυ ηταν το "Μανωλη ζεις εσυ μας οδηγεις".

Υπάρχουν και χειρότερα...Σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης αναπήρων έξω από τη Λάρισα συμβαίνει το εξής.Υπάρχει στο κέντρο ένα παλλικάρι που έχει μείνει ανάπηρο από ατύχημα με μηχανή.Κάθε Σαβ/κο μαζεύονται οι φίλοι του με τις μηχανές απέξω και κάνουν σούζες και παντιλίκια ενώ το παλλικάρι μέσα κλαίει...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Σε ολο το μενιδι .... ειδικά στο περιφερειακο του Ολυμπιακου χωριου το βράδυ στις γέφυρες... που στήνονται για τις κόντρες...
    οκ δεκτόν αλλά δεν μιλάμε για το ίδιο...

άλλο οι κόντρες στον περιφεριακό και άλλο η συγκέντρωση των φίλων των νεκρων στο σημείο του ατυχήματος....
    εγώ για το δευτερό μιλάω και μόνο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ενταξει....σημερα αναρτησαν πισω απ το εκκλησακι και πανό του Ολυμπιακου.
    Απο αυριο και διαφημιστικά πανο για φροντηστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ατύχημα στο ΟΑΚΑ
    από Harrys στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2006, 09:18
  2. ατύχημα στο σεξ
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 09:39
  3. ατύχημα στο γκολφ
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ