Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: χτ600 vs χτχ660

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Δεν αντέχω τις ανακρίβειες ....

To καλύτερο ΧΤ είναι το ΧΤ600 του 98 όπως ειπωθηκε πιο πάνω, αν διαβάσεις καλύτερα θα το καταλάβεις.
    Αν εχεις οντως ΧΤ600 μιζατο μην διαννοηθείς να πας να το παίξεις γρήγορος σε τέτοιο, θα σε πατήσει ευκολα, κι ειναι πιο ελαφρύ, εχει ζαντες και ψαλίδι αλουμινίου κι οχι σιδερενια, και δεν ειναι για κοντούς.

To R20 εβγαινε το 1937 και 38, αν ειχες τέτοιο δεν θα καβάλαγες την κουρούτα που εχεις τώρα, θα το πούλαγες και θα έπαιρνες σοβαρό μηχανάκι, κι ενα αυτοκίνητο για την οικογένεια.
    Για το αν τα 1200 του σήμερα ειναι καλύτρερα η χειρότερα απο εκείνα ρωτα τους γιαππηδες που μενουν απο μπαταρία/ηλεκτρικά/σερβο/διαφορικό/κιβωτιο/συμπλέκτη κλπ ψιλολόγια και ρωτα κι ενα μπαρμπα που εχει ακόμα το R51 και παει στην δουλειά του, υπαρχουν ακόμα.

Με αυτοκίνητα δεν πρόκειται να ασχοληθω.

Για να μην λέμε κι οτι θέλουμε δηάδή...
    Ειρωνία ήταν το παράδειγμα ρε φίλε...

Πιο ψηλά από την XR μου δεν είναι... είμαι και 1,83 άντρας άμα λάχει ναούμ... :rotflmao: :rotflmao:

Σαπίλα, δεν αμφισβητώ καθόλου την αξία των άνωθεν μηχανών.
    Αλλά επειδή έχω πάει και ταξίδια με ΧΤ, XLR κλπ του 80, όχι ρε φίλε, δεν έχουν σχέση με την XTR μου, που πας με 160 κι είσαι βράχος... Η ΧΤ550 ειδικά, πάνω από τα 100 ήσουν υποψήφιος για την Ικάρων... Εκτός αν εννοείς καγκουριές, σούζες κλπ, πράγματα που δεν έκανα μικρός, όχι στα 40 μου...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Ειρωνία ήταν το παράδειγμα ρε φίλε...

Πιο ψηλά από την XR μου δεν είναι... είμαι και 1,83 άντρας άμα λάχει ναούμ... :rotflmao: :rotflmao:

Σαπίλα, δεν αμφισβητώ καθόλου την αξία των άνωθεν μηχανών.
    Αλλά επειδή έχω πάει και ταξίδια με ΧΤ, XLR κλπ του 80, όχι ρε φίλε, δεν έχουν σχέση με την XTR μου, που πας με 160 κι είσαι βράχος... Η ΧΤ550 ειδικά, πάνω από τα 100 ήσουν υποψήφιος για την Ικάρων... Εκτός αν εννοείς καγκουριές, σούζες κλπ, πράγματα που δεν έκανα μικρός, όχι στα 40 μου...
    οκ αλλά ο ανθρωπος λεει οτι θα πουλήσει το TDM γιατι δεν βγαίνει.
    Πόσο πιο φτηνα θα παρει το 660 απ οσο θα πουλήσει το TDM? Ψολιλόγια.

Ασε που μιλαμε για XT και το XT είναι και θα είναι μονοκύλινδρο αερόψυκτο, τα αλλα δεν τα θεωρω XT.

Μαλακία που το εδωσες το XR θα ηταν κλασσικό τώρα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    οκ αλλά ο ανθρωπος λεει οτι θα πουλήσει το TDM γιατι δεν βγαίνει.
    Πόσο πιο φτηνα θα παρει το 660 απ οσο θα πουλήσει το TDM? Ψολιλόγια.

Ασε που μιλαμε για XT και το XT είναι και θα είναι μονοκύλινδρο αερόψυκτο, τα αλλα δεν τα θεωρω XT.

Μαλακία που το εδωσες το XR θα ηταν κλασσικό τώρα.
    Άσε με... ακόμα το κλαίω το XR μου...

Αλλά δεν μπορούσα να συντηρήσω δύο μηχανές, δυστυχώς, και η γυναίκα δεν ανέβαινε με τίποτα στο πορτοκαλί άλογο...

Βασικά για ΧΤ600Ε και CB500 ψηνόμουν, αλλά του κουτιού ΧΤ600 δεν έβρισκα και η CB ήταν λίγο χαμηλή για τα γούστα μου...
    Πάντως παράπονο από την XTR δεν έχω...

Καλό απόγευμα μάγκες !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

ναι πολυ καλο κομματι για σημερα το μουσειακο 550 και η παλιατζουρα το 600. Μεχρι να παλιωσει το 660 αυτο ειναι το καλυτερο XT
    παινευε το σπιτι σου κτλ
    hands off my woman and my bike

Αρχικά δημιουργήθηκε από belvedere
    ναι πολυ καλο κομματι για σημερα το μουσειακο 550 και η παλιατζουρα το 600. Μεχρι να παλιωσει το 660 αυτο ειναι το καλυτερο XT
    παινευε το σπιτι σου κτλ
    ωραιος...τα εβαλες τα φλασακια βλεπω....
    Four wheels move the body, two wheels move the soul.

Αρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
    ωραιος...τα εβαλες τα φλασακια βλεπω....
    ναι φχαριστω, αν και ειναι κυριως για....νυχτερινή χρηση
    hands off my woman and my bike

Κοιτα. Η λογική λέει ΧΤ660. Το συναισθημα μπορει να πει και 500 και 550 και 600 του 89 και οτι τραβάει η ψυχη σου. (Το δικό μου συναισθημα θα σου πει 550 :rotflmao: ). Εγω είχα ενα ΧΤ 500 του 2002. Νομίζω οτι εσύ μετά από TDM θα ξενερώσεις με το γκάζι του 600 πολυ παραπάνω από οτι με του 660. Εχε υπ' οψιν οτι το ΧΤ 600, μαμα, ηταν από τα πιο χαμηλα στην κατηγορια του από το '90 και μετα από θέμα επιδόσεων. Και είναι και μηχανακι 25αετίας ουσιαστικά. Στο θέμα αξιοπιστίας η yamaha δε θα έχει ρίξει το 660 σε σχέση με το αθανατο 600. Ε, και το έχει πρικήσει με δυνατότερο και πιο ροπατο κινητηρα.Ότι και να πάρεις από τα 2 προσεχε μονο να μην έχει σκαλισμενο κινητηρα εκτώς αν όντως πετύχεις κανενα τουμπανο 550 ή 600 '89. Αν έχει γίνει καλή δουλεια τότε θα εισαι μεγαλη αλητεια λέμε. Μη φοβιθεις όμως ένα ΧΤ ή ΧΤΧ-R που φοράει aftermarket ελατηρια στις αναρτισεις (κυκλοφορουν αρκετά τετοια) ή τιποτα σοληνακια υψηλης στα φρενα κ.τ.λ. Ισα ίσα που θα σου προτεινα να κοιτας μόνο για τέτοια. Και καλύτερα θα ειναι και θα γλιτώσεις μελλοντικα έξοδα. Εγώ στο ΧΤ μου τα μεγαλύτερα ποσά τα έδωσα σε aftermarket που άν τα φόραγε όταν το είχα παρει δε θα είχε χρειαστει να τα πληρώσω. Γενικά επειδη τα 600αρια (αλλα και τα 660 φανταζομαι) είναι όντως άθραυστα, έχε κατα νου οτι κατα 90 τα εκατο (κρατάμε και μια πισινη βρε αδερφε) όσο πιο καλο συντηρημενο το δεις εμφανισιακα άλλο τοσο θα είναι και μηχανικά. Αν λοιπόν δε σε παιρνει οικονομικά κοιτα για 600. αν σε παιρνει πήγαινε σε κάτι πιο καινουργιο. Να σου βάλω όμως μια φιτιλια? Αντί για ΧΤ660Χ, δεν κοιτάς καλύτερα κατι σε pegaso strada ή trail. Ιδιος κινητηρας, ίδια τιμή, καλυτερα στημενο μηχανάκι με καλύτερα περιφεριακα (φρενα, αναρτησεις κ.τ.λ.) και πιο κοντα στο στυλ του TDM. Πριν σου πει κάποιος οτι ειναι aprilia και άρα σπάει, χαλάει, εκρίγνηται, γαμιεται και όλη αυτη τη γνωστη φημολογια που έχουν τα απριλια, εγώ θα σου προτεινα να το ψαξεις σοβαρα. Εγώ το ΧΤάκι μου αφου το χάρηκα για 55.000 χλμ, με ένα strada το αντικατεστησα και γουστάρω τρελά!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    εγω οπως ειπα στην αρχη, 600...

αεροψυκτο...οπως πρεπει να ειναι το ΧΤ...

καποια στιγμη θα ηθελα ενα 500 το πρωτο, να κανει παρεα με το XL500 που εχω...αλλα το κοβω χλωμο μιας και στην ελλαδα ειναι ανυπαρκτα...

ομως, στο μελλον, αν και ειμαι πιο πολυ των στογγυλων φαναριων, ενα ΧΤ '89αρι μαλλον θα το αποκτησω

pano ξέρεις που βρήκα 500??

ρημαδιό βέβαια αλλά 500αρι .

σε βόλτα που έκανα στη Σκουλικαριά Άρτας ( γενέτειρα του Καραισκάκη-όχι του γηπέδου )
    μέσα στην αυλή του καφενείου σάπιο και παρατειμένο χρόνια νομίζω ασημί ήταν ή έγινε από τη βρώμα!!

άμα πέσει λίγο το χιόνι και ξαναπάω θα ρωτήσω έτσι από περιέργεια ποιανου είναι και άμα το δίνει!!

....πλάκα πλάκα και γω έχω σταμπάρει ένα 550 που είναι ότι πρέπει για restore !!

Παίδες το θέμα είναι καθαρά οικονομικό όχι ποιο είναι καλύτερο η όχι.δεν υπάρχει μετρο σύγκρισης ανάμεσα στα δυο μηχανάκια με διαφορα τεχνολογίας και βελτιώσεων που αγγίζει τα 10 χρονια.
    καταρχήν δεν υπάρχει μαμά 600 motard για ποιο motard μιλάμε ? και με πια αναβάθμιση motard συγκρίνουμε το μαμά 660 motard ?
    είναι δυο διαφορετικά μηχανάκια σε όλους τους τομής όταν συγκρίνουμε να συγκρίνουμε πορτοκαλια με πορτοκαλια και όχι με μπανάνες.
    τώρα αν σφίγγεσαι οικονομικά παίρνεις το 600 αν όχι πάρε το 660

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ενα XT500 με πολλές μετατροπές, ετοιμο να πατήσει τα ΚΤΜ στα GP πόλης.
    Εχει 50 ίππους τροχό, 110 κιλά, απο 540 κυβικά.

http://www.yamaha-xt500.com/phpBB/viewtopic.php?t=4140
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

...και κουκλί !!!

:a07:

Παλαιό μέλος
    Λοιπον μιας και μπορω πια να μιλησω σαν κατοχος χτ600 και εμενα το χτ600 αν δεν εχει αερα κτλ παει 170χλμ και ισως λιγο παραπανω, (φυσικα εχω αλλαξει πιστονι σε σφυλιλατο και ενα ελαφρο reprofile στον εκκεντρο + σετ βελονες ελατηρια καρμπυρατερ dynojet και ρυθμισμα δυναμομετρο.)
    το θεμα φιλοι μου ειναι οτι ουτε το ΧΤ ουτε το ΧΤΧ ειναι για τετοιες ταχυτητες.Απλα το ΧΤ600 ΕΙΝΑΙ 1000% ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ , ναι μεν το αλλο εχει καποια καλα μιας και πιο καινουριο πχ αναρτηση γεωμετρια και ειναι οικονομικοτερο λογο injection οπως ειπατε.Bεβαια ολα ειναι σχετικα πχ το πως το παει ο καθενας.Σαν αξιοπιστια μοτερ δεν συγκρινωνται τα 2 μηχανακια το ΧΤ600 ΕΙΝΑΙ 1000% αξιοπιστο

εγω παλι θα σου προτεινα fmx 650...πιο ροπατο απο το 600 κι απο πλευρας αξιοπιστιας δεν τιθεται καν θεμα συζητησης...

θα βρεις σιγουρα καθαρο μια και κυκλοφορησε το 2005 και αν ειναι μαμα δεν θα παιξει πανω απο 2500...

το θεμα εμφανισης ειναι υποκειμενικο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Σαν αξιοπιστια μοτερ δεν συγκρινωνται τα 2 μηχανακια το ΧΤ600 ΕΙΝΑΙ 1000% αξιοπιστο
    Πάντα σχετικό αυτό... εξαρτάται απο συντήρηση , χρήση κτλ... μιλώντας πάντα συγκρίνοντας ΧΤ και ΧΤR-X.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray
    από alexander_g16 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket