Ειρωνία ήταν το παράδειγμα ρε φίλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν αντέχω τις ανακρίβειες ....
To καλύτερο ΧΤ είναι το ΧΤ600 του 98 όπως ειπωθηκε πιο πάνω, αν διαβάσεις καλύτερα θα το καταλάβεις.
Αν εχεις οντως ΧΤ600 μιζατο μην διαννοηθείς να πας να το παίξεις γρήγορος σε τέτοιο, θα σε πατήσει ευκολα, κι ειναι πιο ελαφρύ, εχει ζαντες και ψαλίδι αλουμινίου κι οχι σιδερενια, και δεν ειναι για κοντούς.
To R20 εβγαινε το 1937 και 38, αν ειχες τέτοιο δεν θα καβάλαγες την κουρούτα που εχεις τώρα, θα το πούλαγες και θα έπαιρνες σοβαρό μηχανάκι, κι ενα αυτοκίνητο για την οικογένεια.
Για το αν τα 1200 του σήμερα ειναι καλύτρερα η χειρότερα απο εκείνα ρωτα τους γιαππηδες που μενουν απο μπαταρία/ηλεκτρικά/σερβο/διαφορικό/κιβωτιο/συμπλέκτη κλπ ψιλολόγια και ρωτα κι ενα μπαρμπα που εχει ακόμα το R51 και παει στην δουλειά του, υπαρχουν ακόμα.
Με αυτοκίνητα δεν πρόκειται να ασχοληθω.
Για να μην λέμε κι οτι θέλουμε δηάδή...
Πιο ψηλά από την XR μου δεν είναι... είμαι και 1,83 άντρας άμα λάχει ναούμ...:rotflmao: :rotflmao:
Σαπίλα, δεν αμφισβητώ καθόλου την αξία των άνωθεν μηχανών.
Αλλά επειδή έχω πάει και ταξίδια με ΧΤ, XLR κλπ του 80, όχι ρε φίλε, δεν έχουν σχέση με την XTR μου, που πας με 160 κι είσαι βράχος... Η ΧΤ550 ειδικά, πάνω από τα 100 ήσουν υποψήφιος για την Ικάρων... Εκτός αν εννοείς καγκουριές, σούζες κλπ, πράγματα που δεν έκανα μικρός, όχι στα 40 μου...