Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Transalp 700ABS vs Versys 650ABS

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
    Μην πάρεις οτιδήποτε ως λύση ανάγκης.

Αν είναι να πάρεις ότι πάρεις για μια ζωή, ψάξ΄το πολύ καλύτερα. Σίγουρα σου χρειάζεται το ON-off ? Μήπως να κοιτάξεις και street ? Το ταξίδι αποκλείεται 100 % ? Κοπελιά υπάρχει ? Ακολουθεί ?

Όλα παίζουν, σκέψου τα πριν αγοράσεις οτιδήποτε.
    Σ'ευχαριστώ Vamael!

Το ταξίδι αποκλείεται.
    Και η κοπελιά! (επίσης αποκλείεται! :rotflmao: )
    Θέλω να πηγαίνει παντού, όχι με χίλια, αλλά ούτε με τη ψυχή στο στόμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οχι, ειναι δυσκολο να σε δεχτουν, θελει συστασεις κλπ :rotflmao:

πες μου ότι κάνεις πλάκα, πληζζζ

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

πες μου ότι κάνεις πλάκα, πληζζζ
    Έχει και τελετές μύησης
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Έχει και τελετές μύησης
    στο πως να οδηγείτε με τόσο λίγα άλογα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
    στο πως να οδηγείτε με τόσο λίγα άλογα!
    Μουλάρια...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
    Thanks!
    (αρκεί να μην έχει ...άλλα κόλπα και η kawa για να με στέλνει...)
    Εδώ: http://www.kawasakiversys.com/forums...ead.php?t=2571
    η αλλαγή μπουζί δε φαίνεται και τόσο απλή υπόθεση στο Versys!

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής φίλε μου, ποτέ δεν κοιτάζω πώς σκαλίζεται μία μοτοσυκλέτα.

Μπορεί να είμαι αντίθετος με τη λογική πολλών μοτοσυκλετιστών εδώ μέσα, αλλά δεν κάθομαι να σκάω για να το φτιάξω μόνος μου κιόλας!

Το πάω στο εκάστοτε συνεργείο (αν είναι στην εγγύηση σε εξουσιοδοτημένο) το φτιάχνουν, πληρώνω φεύγω. That's all, χωρίς κόπο χωρίς τίποτα.

Τώρα, αν εσένα πιάνουν τα χέρια σου (που εμένα δεν πιάνουν για τη συντήρηση των μοτό μου)και σου αρέσει να ασχολείσαι, σαφώς και είναι λογικό να σε προβληματίζει η διαδικασία το πώς θα το επισκευάζεις μόνος σου.

Αλλά βρε αδερφέ, όταν παίρνεις κάτι το παίρνεις για να το γουστάρεις και για να το ευχαριστηθείς! Αν είναι να σε προβληματίζουν τέτοια θέματα τι να πω...

Εγώ προσωπικά, πήγα καβάλησα όποια μηχανή με ενδιέφερε, την έκανα βόλτα, είδα πώς κουμπώνω πάνω της, και την αγόρασα!

Μοναδικός παράγοντας που εξέτασα πριν την αγοράσω ήταν να είναι αξιόπιστη. Τίποτα άλλο!

Η δική μου πρόταση είναι να κάνεις το ίδιο ότι κι αν αγοράσεις τελικά!

Υ.Γ. Απλά για την ιστορία, αγόρασα το Versys....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
    Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής φίλε μου, ποτέ δεν κοιτάζω πώς σκαλίζεται μία μοτοσυκλέτα.

Μπορεί να είμαι αντίθετος με τη λογική πολλών μοτοσυκλετιστών εδώ μέσα, αλλά δεν κάθομαι να σκάω για να το φτιάξω μόνος μου κιόλας!

Το πάω στο εκάστοτε συνεργείο (αν είναι στην εγγύηση σε εξουσιοδοτημένο) το φτιάχνουν, πληρώνω φεύγω. That's all, χωρίς κόπο χωρίς τίποτα.

Τώρα, αν εσένα πιάνουν τα χέρια σου (που εμένα δεν πιάνουν για τη συντήρηση των μοτό μου)και σου αρέσει να ασχολείσαι, σαφώς και είναι λογικό να σε προβληματίζει η διαδικασία το πώς θα το επισκευάζεις μόνος σου.

Αλλά βρε αδερφέ, όταν παίρνεις κάτι το παίρνεις για να το γουστάρεις και για να το ευχαριστηθείς! Αν είναι να σε προβληματίζουν τέτοια θέματα τι να πω...

Εγώ προσωπικά, πήγα καβάλησα όποια μηχανή με ενδιέφερε, την έκανα βόλτα, είδα πώς κουμπώνω πάνω της, και την αγόρασα!

Μοναδικός παράγοντας που εξέτασα πριν την αγοράσω ήταν να είναι αξιόπιστη. Τίποτα άλλο!

Η δική μου πρόταση είναι να κάνεις το ίδιο ότι κι αν αγοράσεις τελικά!

Υ.Γ. Απλά για την ιστορία, αγόρασα το Versys....
    Σε ευχαριστώ για την κατάθεση της άποψής σου, η οποία δεν είναι μόνο σεβαστή, αλλά και λογική!
    Έτσι θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας, ΑΝ τα συνεργεία ήταν σωστά!
    Η εμπειρία μου όμως μου επιβάλλει να ασχολούμαι ο ίδιος, γιατί έχω φύγει από συνεργείο με ξεβίδωτο καπάκι κινητήρα (το «Η» σε τετρακύλινδρο) αλλά και πολλές άλλες ζημιές και αβλεψίες.
    Η ψυχική φθορά από την αντιπαράθεση με τους μάστορες (να μην μιλήσω για το θέμα της ασφάλειας, θάχεις διαβάσει τι γίνεται στις αλλαγές τακακιών…), είναι ασύγκριτα χειρότερη από την απώλεια χρόνου λόγω προσωπικής ενασχόλησης. Γιατί φυσικά, όσο και να πιάνουν τα χέρια σου, δεν έχεις εμπειρία σε κάθε μοντέλο, ούτε βρίσκεις πάντα όλες τις πληροφορίες και τα ειδικά εργαλεία που χρειάζεσαι. Μετά από χρόνια με την ίδια μηχανή, ασφαλώς μπορείς καλύτερα και γρηγορότερα. Στις σύγχρονες μοτο βέβαια με τα πολλά ηλεκτρονικά περιορίζονται οι δυνατότητες του DIY αλλά και πάλι, αλλαγή σε λάδια-φίλτρα-μπουζί-τακάκια-ντίζες-λάμπες-μπαταρία (ξεχνάω κι’άλλα προτιμώ να τα κάνω μόνος μου για να ξέρω τι μου γίνεται, κι’ας χάνω πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μου(κυρίως διαβάζοντας & ψάχνοντας).
    Εγώ ήμουν και τυχερός σχετικά, γιατί κάποια στιγμή βρήκα πολύ καλό και έντιμο μάστορα, στον οποίο απευθύνομαι όποτε χρειάζεται, κι’ας είναι πολύ μακριά από την κατοικία μου
    Ελπίζω να αποτύπωσα καλά το σκεπτικό μου, το οποίο στην πραγματικότητα μου δυσκολεύει τη ζωή…

αν και παλιο το θεμα θα προτεινα το transalp.εχει πιο ταξιδιαρικο χαρακτηρα και δε λεει οχι πουθενα,μεσα στα ορια βεβαια.με μια πιο ψηλη ζελατινα θα ειναι ακομα καλυτερο.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Versys κάνει τα παντα και εχει και χαρακτήρα.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Γνωμες για CBF600S ABS Vs Versys ABS
    από vaspiou στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2009, 13:05
  2. Transalp 650 Vs Fazer 600 Vs Bmw 650 Gs
    από ΤΑSΟS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2004, 16:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα