Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 95

Θέμα: Μια είδηση εξ' Ιταλίας με ελληνικό "ενδιαφέρον"

Άλλη νοοτροπία αλλά και διαφορετικές οι συνθύκες που ισχύουν εδώ και έξω ...

Όντως αν καταφέρεις να επιβιώσεις μόνος σου από μικρός ψήνεσαι περισσότερο ... το θέμα είναι να μην παραψηθείς και καείς εντελώς ... (στην Ελλάδα που πλέον οι προνομιούχοι πια παίρνουν 700 ευρώ θα πεθάνεις δεν ζεις )

Μην ξεχνάμε ότι εδώ στο κέρατο που ζούμε έχουμε και κάτι που λέγεται υποχρεωτική θητεία ...

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
    για να μην πουμε οτι ερχονται να κανουν τις διακοπες τους δουλευοντας σε καποιο Ελληνικο νησι....

ενω εδω ειναι ανοιχτη η παλαμη και πεφτουν σα μαν εξ ουρανου τα ευρω για τον κανακαρη ή την τζουτζουκα.....

επισης εχετε δει κανενα hostel εδω στην Ελλαδα? εγω παντως οχι

και τα καμπινγκ το καλοκαιρι ειναι γεματα απο ξενους...
    Υπάρχουν hostel, τουλάχιστον ένα, στο Μετρό Ακρόπολης. Και αυτό το ξέρω χωρίς καν να το έχω ψάξει.
    Απο εκεί κι έπειτα, κι εγώ αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα την είχα κοπανήσει προ πολλού.Όπως τα λέει ο devil's animal.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ας γινοταν ο βασικος 1500 και να κρατουσαν ολα τα υπολοιπα σταθερες τιμες (νοικια,τροφιμα,ρουχα, κλπ), και θα σου ελεγα ποσα "παιδια" θα εφευγαν απο το πατρικο τους...

και μιλαω ως ενας απο αυτους.
    μην νομιζετε οτι δεν σε πνιγει και δεν σε στεναχωρει ή ολη φαση. καθολου ευκολο δεν ειναι να ζεις στην ηλικια των 25+ με τους δικους σου...

απλα ειναι αναγκαστικο.

εκτος αν συγκατοικησεις σε ενα δυαρακι της κακιας ωρας και καλεις τους φιλους σου σπιτι για καφε...
    Λίγο προσωπικό χώρο ρε γαμώτο.

Ως προς το αρχικό μήνυμα της συζήτησης:
    Ούτως ή άλλως, στην Ελλάδα η διατροφή από τον γονιό μπορεί να επιβληθεί μέχρι τα 22 με 24 έτη (δεν θυμάμαι ακριβώς).
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Κατ'αρχην καλως σας βρηκα (πρωτη φορα που γραφω).
    Δηλαδη που ειναι το κακο να ζει ενας ενηλικας στο πατρικο του?
    Δεν λεω να μην δουλευει και να τον ταιζουν απλα συγκατοικηση.
    Απο τεταρτη δημοτικου τα καλοκαιρια δουλευα. Οχι οικοδομη βεβαια αλλα οπως και να το κανεις οταν οι αλλοι πηγαιναν για μπανιο εγω πηγαινα στη δουλεια. Αυτο μου εμαθε να αγαπαω τη δουλεια και να εχω τα δικα μου λεφτα.
    Μεχρι και πριν αποφασισω να συζησω και αργοτερα να παντρευτω τη γυναικα μου στα 28 δηλ. ζουσα με τους γονεις μου. Ε και? Καταφερα αντι να πληρωνω νοικι να μαζεψω λεφτα και να παρω μηχανη και να κανω τις βολτες μου. Κακο ειναι? Αν βεβαια οι δικοι μου ειχαν οικονομικο προβλημα σαφως και θα ειχα το μερτικο μου στα εξοδα.
    Το θεμα ειναι νομιζω να μαθει ενας νεος να βγαζει τα προσωπικα του εξοδα και να δουλευει. Η συγκατοικηση με τους γονεις το μονο προβλημα που εχει ειναι οταν ηθελα πχ. να βρεθουμε με τη γυναικα μου μονοι μας. Σιγουρα αν ειχα τη δυνατοτητα να βγαζω λεφτα τα οποια θα μου επετρεπαν ολα τα παραπανω συν να συντηρω δικο μου σπιτι θα το εκανα,αλλα τετοιου ειδους δουλειες βρισκεις μονο αν εχουν γνωστο οι δικοι σου οποτε παλι στη δικη τους βοηθεια καταφευγεις.
    Το βασικο λοιπον κατα τη γνωμη μου ειναι να μην μαθει καποιος να ειναι τεμπελης.

γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
    [...]και τα καμπινγκ το καλοκαιρι ειναι γεματα απο ξενους...
    όχι μονο απο ξένους...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01717_1.jpg 
Προβολές:	149 
Μέγεθος:	93,5 KB 
ID:	186162
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    όχι μονο απο ξένους...
    Αγγλος δεν εισαι? :a07: :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
    Σκωτσέζος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σκωτσέζος

παρομοια συζητηση παντως ειχε γινει παλιοτερα κι εδω και καποια συμπερασματα ειναι ενδιαφεροντα σε σχεση με το "ελληνικο" φαινόμενο

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
    Όχι... Μ@λάκας
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Mαθαινουν ετσι...και τα μαθαινουν οι γονεις!

Γιατι οταν ¨περασει¨ σ΄ενα ανωτερο ιδρυμα θα του νοικιασει μια σπιταρα να μεινει,θα χωνει χιλιαρικα καθε μηνα για 4 χρονια να εχει για τη διασκεδαση του,κι οταν αποφοιτησει θα του παρει και το αυτ/το σαν επιβραβευση(αν δε το εχει παρει ηδη να πηγαινει στη σχολη)!

Και πες μου μετα αν θα εργαστει για 700 ευρω...

ρε φιλε κουλ λιγο δεν ειναι ολοι ετσι(βασικα κανενας δεν ειανι )

υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις, αλλα οι εξαιρεσεις ειανι για να υπαρχουν(τι ειπα τωρα )

οι φοιτητες σε γκαρσονιερες μενουν, και οσοι περνουν αμαξι το παιρνουν γιατι δεν υπαρχει τροπος να μετακινηθουν αλλιως(στο εξωτερικο δεν δουλευουν αμαξια γιατι υπαρχουν ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ μεταφορας)...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    για την ιστορια,

μην τρελαθουμε κιολας, υπαρχου Χοστελ παντου στην ελλαδα..

μην τα τραγικοποιουμε ολα, και μην εχουμε την ξενοφερτη μανια του 80 90 που οτι κανουν οι ξενοι ειναι τελειο

και οτι εμεις χαλια
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ρε φιλε κουλ λιγο δεν ειναι ολοι ετσι(βασικα κανενας δεν ειανι )

υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις, αλλα οι εξαιρεσεις ειανι για να υπαρχουν(τι ειπα τωρα )

οι φοιτητες σε γκαρσονιερες μενουν, και οσοι περνουν αμαξι το παιρνουν γιατι δεν υπαρχει τροπος να μετακινηθουν αλλιως(στο εξωτερικο δεν δουλευουν αμαξια γιατι υπαρχουν ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ μεταφορας)...
    Και όμως πολλοί είναι έτσι φίλε... πιο πολλοί απο όσους φαντάζεσαι... Και αν το θέμα είναι τα τετραγωνικά... Η ουσία είναι ότι 4-5 χρόνια είναι αραχτοί με έξοδα διαμονής-διατροφής-ένδυσης-διασκέδασης κλπ απο τους γονείς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Και όμως πολλοί είναι έτσι φίλε... πιο πολλοί απο όσους φαντάζεσαι... Και αν το θέμα είναι τα τετραγωνικά... Η ουσία είναι ότι 4-5 χρόνια είναι αραχτοί με έξοδα διαμονής-διατροφής-ένδυσης-διασκέδασης κλπ απο τους γονείς...

εγω λεω πως τα πραγματα ειναι οπως τα λεω εγω, και οχι οπως τα φανταζεσαι εσυ

Δεν είναι θέμα φαντασίας δικής μου. Είναι περιπτώσεις που τις βλέπω συχνά γύρω μου...

Μπορεί εσύ να μην έχεις ακούσει για τέτοιες καταστάσεις, αλλά υπάρχουν και σε σημαντικό βαθμό..

Δεν είναι θέμα φαντασίας δικής μου. Είναι περιπτώσεις που τις βλέπω συχνά γύρω μου...

Μπορεί εσύ να μην έχεις ακούσει για τέτοιες καταστάσεις, αλλά υπάρχουν και σε σημαντικό βαθμό..

ρε φιλε, εγω τα ζω αυτα, γι αυτο σου το λεω και δε τα βγαζω απο το κεφαλι μου...

ναι, υπαρχουν φοιτητες με range rover, με slk...μια στην πολυκατοικια που μενω ειναι μια (φοιτητρια), που εχει cherokee 3.7 αυτο με τα στρογγυλα φαναρια 07 μοντελο...

αλλα αυτα ειναι οι εξαιρεσεις, που σου πα πιο πανω, και οχι ο κανονας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Δεν είναι και τόσο περίεργο.Μάλλον φυσικό θα έλεγα.Οπως ένα παιδί που πάει Δημοτικό δεν το βγάζεις στα φανάρια να βγάλει τα έξοδά του.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2008, 10:45
  2. Κάνει μια ψύχρα απόψε που με αρρωσταίνει...
    από catmaster στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 16:23
  3. ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ
    από TARAXIAS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 17:06
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:06
  5. Μια Φωτο Για Εσασ Με Αγαπη
    από Dodok edessa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9