Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: Ελληνικές Πόλεις : Πόλεις να μη ζεις

Θα ήταν ενδιαφέρον να μας μιλήσει για τη Ρόδο κάποιος που να διαμένει μόνιμα εκεί (μη δημόσιος υπάλληλος). Δεν ξέρω...μετά τα Χανιά εκεί θα έμενα με 1000!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Εγω παντως το μονο που καταλαβα ειναι οτι περνας καλα οπου εισαι δημοσιος Υπαλληλος...

http://www.youtube.com/watch?v=ET4-amvedcU
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγώ ρε παιδιά για να είμαι ειλικρινής σκέφτομαι την "ΟΛΙΚΗ ΦΥΓΗ"... δηλαδή Ελλάδα μόνο για διακοπές. Δουλειά σε καμιά Γερμανία, Βέλγιο , Λουξεμβούργο ή κάτι τέτοιο... ΟΧΙ UK,USA...

Οχι οτι εκεί είναι καλύτερες οι συνθήκες καθημερινά. Ίσα ίσα που είναι πιο "ρομποτικά". Αλλά αν μη τι άλλο αυτό που λέμε επίπεδο ζωής και ποιοτική άνεση... ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΜΤ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.

Και αν μη τι άλλο , θα αμοίβομαι και κάτι τις καλύτερα σε ότι κάνω απο οτι εδώ.

Το μόνο που με συγκρατεί είναι το παιδί μου που δεν θα μπορώ να το βλέπω όπως και όσο θέλω. Αν δεν ήταν αυτό το φρένο μου... Θα σας έγραφα σε greeklish τώρα. Αν και δεν μπορώ να πω οτι μου έχει φύγει τελείως η ιδέα απο το μυαλό. Ειδικά όπως γίνονται τα πράγματα τώρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Εγώ ρε παιδιά για να είμαι ειλικρινής σκέφτομαι την "ΟΛΙΚΗ ΦΥΓΗ"... δηλαδή Ελλάδα μόνο για διακοπές. Δουλειά σε καμιά Γερμανία, Βέλγιο , Λουξεμβούργο ή κάτι τέτοιο... ΟΧΙ UK,USA...

Οχι οτι εκεί είναι καλύτερες οι συνθήκες καθημερινά. Ίσα ίσα που είναι πιο "ρομποτικά". Αλλά αν μη τι άλλο αυτό που λέμε επίπεδο ζωής και ποιοτική άνεση... ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΜΤ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.

Και αν μη τι άλλο , θα αμοίβομαι και κάτι τις καλύτερα σε ότι κάνω απο οτι εδώ.

Το μόνο που με συγκρατεί είναι το παιδί μου που δεν θα μπορώ να το βλέπω όπως και όσο θέλω. Αν δεν ήταν αυτό το φρένο μου... Θα σας έγραφα σε greeklish τώρα. Αν και δεν μπορώ να πω οτι μου έχει φύγει τελείως η ιδέα απο το μυαλό. Ειδικά όπως γίνονται τα πράγματα τώρα.

Gandalf

Συμφωνάω, τη αφορμή ψάχνω... ή μάλλον αυτόν-αυτήν που θα με συμπαρασύρει.

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim

Σκέφτηκα λοιπόν το εκτροφείο κροκοδείλων. Δηλάδη εκμετάλευση κρέατος ( οτι τρωγεται τέλος πάντων ... ) και κυρίως εκμετάλευση του τομαριού τους ( δέρμα κορκοδείλου ..ακριβό εε???)
    είναι σαν κοτόπουλο στην γεύση....με χόνδρους ανάμεσα....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το ότι οι ελληνικές μεγαλουπόλεις (με πρώτη στη λίστα την Αθήνα) είμαι τρομερά υποβαθμισμένες, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός!

Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει και σε πολλές μικρότερες κωμοπόλεις και χωριά! Οk, εκεί βέβαια έχεις το πλεονέκτημα του καθαρού αέρα και του ότι σε 5 λεπτά είσαι μακρυά από τον πολιτισμό μέσα στη φύση, αλλά η κακώς ενοούμενη ανάπτυξη της περιφέρειας τα έχει κάνει όλα σκ@τ@!!!

Τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες, κιτσάτα ανάκτορα-σπίτια, trendy καφετέριες δίπλα σε επιτηδευμένα "παραδοσιακές" ταβέρνες, χαϊχλίδογλου ξενώνες και γενικά ένας αχταρμάς που ούτε ταυτότητα έχει, ούτε αισθητική.

Πολύ απλά θλίψη, σαν ξεπεσμένες και κακόγουστα φτιασιδωμένες πουτ@νες, έχουν κάνει τις πόλεις και τα χωριά...

Λίγες δυστυχώς οι εξαιρέσεις!

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Θα ήταν ενδιαφέρον να μας μιλήσει για τη Ρόδο κάποιος που να διαμένει μόνιμα εκεί (μη δημόσιος υπάλληλος). Δεν ξέρω...μετά τα Χανιά εκεί θα έμενα με 1000!
    Ο Τόλης από την παρέα εδώ μπορεί κάλιστα να τοποθετηθεί μια που μένει εκεί...Εγώ προσωπικά από το 16μηνο που έμεινα εκεί (βέβαια οκ σε συνθήκες στρατού) και μάλιστα κρίνοντας και από Καλοκαίρι και Χειμώνα οι επιλογές και το βιοτικό επίπεδο είναι αρκετά καλές και με πολύ καλη ποιότητα ζωής!!!Προσωπικά είναι από τα λίγα μέρη στην Ελλάδα που θα μπορούσα να μείνω άνετα,το γνωστό πρόβλημα που πλήττει πλέον όλητην ελληνική επαρχία έχει να κάνει με την αγορά εργασίας που βέβαια δεν συγκρίνεται με την Αθήνα σε θέμα επιλογών...
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
    είναι σαν κοτόπουλο στην γεύση....με χόνδρους ανάμεσα....
    εσύ το πήρες ..σοβαρά τώρα αυτό ε??
    ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..

Εγώ στην ερώτηση Πόλη ή Επαρχία είμαι ξεκάθαρος. Πόλη 100%. Π.χ. Μόναχο, Ντύσελντορφ, Άμστερνταμ, Βερολίνο, Βαρκελώνη, και τέτοια ωραία.

Και για όσους δεν κατάλαβαν.

Η πραγματική ερώτηση δεν είναι πόλη ή επαρχία, στο κάτω κάτω και οι επαρχιακές πόλεις, μικρογραφίες και κακογραφίες της Αθήνας είναι. Η πραγματική ερώτηση είναι πως θα κάνουμε τις πόλεις μας, μεγάλες και μικρές, να έχουν την ποιότητα των πόλεων που ανέφερα στην αρχή. Γιατί αλλιώς όπου και να ταξιδέψεις η μπίχλα θα σε πληγώνει...
    The Doctor. (no, really!)

μαγε αν σκοπευεις να φυγεις ξεκινα τωρα την γλωσσα της χωρας που θα πας. βοηθαει τα μαλα αν πας λιγο ξεκαρφωτος.
    done.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    με απελυσαν απο την δουλεια μου στις 7 Δεκεμβριου.
    αποφασισα να μετακομισω λιγο εξω απο την Θεσσαλονικη. Στην Ν. Μηχανιωνα συγκεκριμενα.

η ζωη καταπληκτικη.
    ησυχια,καθαρος αερας,θεα θαλασσα, μηδεν αγχος.

δουλεια ψαχνω ακομη και θα συνεχισω να ψαχνω.
    ακομα και στην πολη να βρω δεν θα με πειραζουν καθολου τα 60χλμ που θα κανω καθημερινα στο πηγαινε-ελα...

τπ μυστικο (πλεον) ειναι η αποκεντρωση μαγκες...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    με απελυσαν απο την δουλεια μου στις 7 Δεκεμβριου.
    αποφασισα να μετακομισω λιγο εξω απο την Θεσσαλονικη. Στην Ν. Μηχανιωνα συγκεκριμενα.
    πριν εμενες αθηνα ή σαλονικα?

αν εμενες αθηνα, πως πηρες την αποφαση να πας βορεια και οχι αλλου?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    τα 60 χιλ ειναι πολλα! υπολογισε 10 ευρω την μερα εξοδα με δικο σου αυτοκινητο μαζι με τα αναλοσιμα αν θα πας μια φορα την ημερα!ελπιζω να βρεις δουλεια και να περνας καλα.στην πολη παντως εχεις περισσοτερες ευκαιριες εργασιας καθως και εξηπηρετησεις!μακρια απο πρωτευουσα νομου εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι για μικρα παιδια και συνταξιουχους!
    καλαματιανος

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Για να μη χαλάσουμε το άλλο ποστ....
    από periklisk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2004, 08:19
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 11:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε