Αν και δεν μπορω να πω πως ειμαι "αναμαρτητος" ...![]()
Θα "βαλλω" κι εγω τον "λιθο" μου, συμφωνοντας με τον SF και τον Dirtymoto.
Ολοι κατα καιρους, αλλοι λιγοτερο κι αλλοι περισσοτερο, εχουμε κανει τις μαλακιες μας ή απλως τα λαθη μας στον δρομο.
Αλλου απλως μας "κοπηκε το αιμα", αλλου "την βγαλαμε καθαρη", αλλου "ειχαμε αγιο", κι αλλου την "ψιλο(ή και χοντρο)πατησαμε".
Εχουμε ομως υποχρεωση, αλλοι σαν "μεγαλυτεροι", αλλοι σαν πιο "πεπειραμενοι" κι αλλοι και τα δυο, να ΜΗΝ βγαζουμε προς το Forum, οπου νεοτερα παιδια, διαβαζουν και παρα πολυ πιθανον, μαθαινουν ή παραδειγματιζονται ή (και) παρασερνονται, αυτο που αποδεδειγμενα ηταν λαθος μας, σαν "μαγκια" μας!
Εδω να πω οτι εχω κατα καιρους παραδεχτει τις δικες μου μαλακιες (ή λαθη) ακομα κι οταν τις εχω αναφερει ΜΟΝΟΣ μου, οποτε "δικαιουμε δια να ομιλω"!
Το θεμα προφανως ΔΕΝ ειναι "προσωπικο" με τον Παναγιωτη, που του ευχομαι ολοψυχα περαστικα και θα χαρω να τον ξαναδω συντομα απο κοντα στο Δελεαρ.
Απλα μιας και δοθηκε η αφορμη και μιας και "αντεδρασα" κι εγω "αποτομα" σε προηγουμενο ποστ για το ατυχημα του, προσπαθω να ξεκαθαρισω την θεση μου, τοσο την τωρινη, οσο και την μελλοντικη!
Να πω ακομα, οτι αν και ειναι μια απλη συζητηση σε ενα Forum, και ΔΕΝ βρηκα τοοοσο ειρωνικο το ποστ του Θαναση, αλλα απλως καπως "οργισμενο", πραγμα που ειναι εν μερει θεμιτο για μενα, οφειλω να τον συγχαρω για το θαρρος του να ζητησει συγνωμη, οταν με τα "δικα του" κριτηρια υπερεβει καποια εσκαμμενα ...
Με καμμια διαθεση για αντιπαραθεση και καμμια ειρωνια ...
Χρηστος