Ε ας παρει το motar να τελειωνουμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ta eixan kanei kai sta 950 adventure kai πολλοι εφαγαν τα μουτρα τους...
Ε ας παρει το motar να τελειωνουμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ε ας παρει το motar να τελειωνουμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η καλυτερη λυση
η μηχανη, πανω απ'ολα πρεπει να ειναι στα μετρα μας...εδω σωβρακα παιρνεις και πρεπει να σου κανουν καλα, τη μηχανη θα παρεις σε λαθος μεγεθος?
καποιες φορες καποια μοτο πρεπει να τα αποκλισουμε...
δε γινεται να εχεις προβλημα με τη μεση σου και να πας να παρεις σσ...ουτε να εχεις θεμα με το υψος και να πας να παρεις μηχανακι κατσικι
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Κοντυτερα ελατηρια και revalving μπρος και αποστατης (και revalving) για μειωση της διαδρομης στο πισω αμορτισερ. Τα μαλακοτερα ελατηρια απο μονα τους δεν ειναι καλη λυση γιατι θα γ@μηθει το sag.
Ισως να γλιτωσεις τα revalving. Παντως ετσι θα χασεις απο διαδρομη αναρτησεων αναγκαστικα. Αλλη λυση ειναι να βαλεις 17/19 τροχους, που διατηρουν την γεωμετρια και την διαδρομη της αναρτησης, αλλα χανεις κατι σε offroadability. Αλλη λυση ειναι παπουτσια με σολα πλατφορμα, η απλα να συνηθισεις το υψος. Εχω δει ανθρωπο θηλυκου γενους σε 1150GS τοσο κοντη που το τιμονι το εφτανε λες και ηταν τσοπερ η μηχανη.
+ 990
Συνηθίζεις το κέντρο βάρους της μοτό και είσαι τζετ.
Δυο λυσεις:
1.Το παίρνεις και το συνηθίζεις(μην κάνεις πειράματα με αυτο το μηχανάκι)
2.Δεν το παίρνεις και πας για άλλο.
![]()
![]()
Οχι βρε Ηλια, μη το χαλας τωρα να δουμε τι αλλο εχουμε να διαβασουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Δυο λυσεις:
1.Το παίρνεις και το συνηθίζεις(μην κάνεις πειράματα με αυτο το μηχανάκι)
2.Δεν το παίρνεις και πας για άλλο.
![]()
![]()
![]()
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
...τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, για στασου! Γιατι δε βαζεις 17αρα πισω, και θα κοντινει το εργαλειο και δε θα χαλασουμε το τουμπανο μπροστινο με κατεβασματα, τιμονοπλακες ή τσοπεραδικα γκριπ...![]()
Ημαρτον δηλ. Να Παρεις κατι για να το κανεις αλλιως???
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
17/19 δεν αλλαζει την γεωμετρια, με 17/17 τα εφαγαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Απο λαστιχα, αφθονα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ρε παιδιά νομίζω συμφωνούμε...μικροαλλαγές οκ... καγκουριές όχι σε τετοιο μηχάνημα...είναι κρίμα εώς επικίνδυνο ...
Σαν να γουστάρεις την μοντέλα την θεά αλλά να σου πέφτει κομμάτι ψηλή και συ να κάνεις τον Προκρούστη για να την φέρεις στα μέτρα σου...την φαντάζεσαι ολοκληρη κορμάρα με τα πόδια κουτσουρεμένα...Βγάλε της τους πάτους από τα παπούτσια και μέχρι εκεί...αλλιώς μετά δεν θα είναι η γκόμενα που γούσταρες...
![]()
Tο άλλο το "όπλο" το 990 SMT δεν σου λέι κάτι ρε lari? αν δεν έχεις απαιτήσεις και για χώμα...![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Για να καταλάβω λίγο...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
αποστατης για μειωση της διαδρομης στο πισω αμορτισερ.
Προτείνεις να "καθήσει" το μηχανάκι συμπιέζοντας (και διατηρόντας συμπιεσμένη) την ανάρτηση ..??![]()
Είπε πουθενά ο άνθρωπος ότι δεν του αρκούν οι διαθέσιμες ρυθμίσεις των αποσβέσεων ??Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
revalving μπρος και revalving στο πισω αμορτισερ.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ........Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για να καταλάβω λίγο...
Προτείνεις να "καθήσει" το μηχανάκι συμπιέζοντας (και διατηρόντας συμπιεσμένη) την ανάρτηση ..??![]()
Είπε πουθενά ο άνθρωπος ότι δεν του αρκούν οι διαθέσιμες ρυθμίσεις των αποσβέσεων ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα δεν προσέχεις που κάθεσαι, αυτά παθαίνεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ........![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ευτυχως δεν ειναι Παρασκευη σημερα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα δεν προσέχεις που κάθεσαι, αυτά παθαίνεις ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για να καταλάβω λίγο...
Είπε πουθενά ο άνθρωπος ότι δεν του αρκούν οι διαθέσιμες ρυθμίσεις των αποσβέσεων ??![]()
1) Οσι. Χαμηλωνει η προφορτιση πισω (η μπαινει κοντυτερο ελατηριο) και συγχρονως μειωνεται με εσωτερικο αποστατη και η διαδρομη για να μην αλλαξει το sag. Ταυτοχρονα το ελατηριο θα πρεπει να ειναι λιγο σκληροτερο μιας και εχεις μικροτερη διαδρομη και αφου το αμορτισερ ειναι PDS παιζει να χρειαστει revalving.
2) Οσι.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Μην βγαλουμε κανα ματι,μοχλικο δεν εχουν τα 950-990?Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
και αφου το αμορτισερ ειναι PDS...
Καλα,μονο το 690 μου εχει?![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
σε τεστ που ειχα διαβασει για το 950 εγραφε οτι ο τασουλης(wp) κανει το s σε χαμηλο και τουμπαλιν.35mm διαφορα ειχαν μπρος-πισω.κοστος αν θυμαμαι καλα κανα 350αρι ευρω.τωρα αν μπορει να χαμηλωσει κι'αλλο το 'κοντο' 990 παρε ενα τηλ να σε κατατοπισει http://www.extraproducts.gr/Αρχικά δημιουργήθηκε από lari
1,68 ειμαι παιδια, καποιος μαστορας που να γνωριζει να τα κανει αυτα? ειμαι απο θεσσαλονικη οποτε κατα προτιμηση θα ηθελα να ειναι καπου κατα δω. αλλα αμα ειναι να κανει δουλεια σωστη οπου θελει ας ειναι..