Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: Προβλημα σε R6 '00 - Βαλβιδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_dog
    Πηγα σημερα απ'το συνεργειο.. Συγνωμη παιδια αλλα δεν τα κατεχω και τοσο τα μηχανολογικα... Το μαστορι μου εδειξε τις βαλβιδες μαυρισμενες-καμμενες και ειπε πως δεν παιρνουν ρυθμιση με την καμια μιας και χανουν ακομα και οταν ειναι κλειστες (φανταζομαι φενεται απ'τις πιεσεις αυτο)... Απλα ξυσιμο και φρεζαρισμα των εδρων δεν παιζει οπως μου ειπε γτ δεν θα καταφερουμε τπτ και θα πρεπει να βαλουμε καινουργια ανταλλακτικα.

Να μην κανει τπτ και να το ξαναδεσει παλι δεν παιζει αφου θελει να πληρωθει κανονικα τα εργατικα του(λογικο ακουγεται αφου με τα παλια ή τα καινουργια την ιδια δουλεια θα κανει ~400ε). Οποτε μαλλον θα κανω οτι μου λεει και μαζι με τα ανταλλακτικα δεν το γλιτωνω το 1200ρικο.. Αλλα καπως πολλα μου φενονται 800ε τα ανταλακτικα μονο οι βαλβιδες εξαγωγης - εισαγωγης πανε καπου 500ε.

Ο ιδιος συνεργαζεται μονο με την yamaha της περιοχης και μου ειπε αν μπορεσω να βρω καλυτερες τιμες ειναι οκ με αυτον... Ειναι λογικες τιμες yamaha αυτες ή εγω ειμαι τσιγγουνης??

Συγνωμη αν σας κουραζω αλλα ειμαι σχετικα νεος στις μοτοσυκλετες και δεν μου εχει ξανατυχει κατι παρομοιο και πολυ θα ηθελα να μαθω 2 πραγματακια.....
    δεν κουραζεις επειδη ρωτας,αλλα επειδη δεν ακους...ειπαμε πηγαινε αλλου για τσεκ...τι δεν καταλαβες απο αυτο?

αν σου πουν και στο αλλο συνεργειο τα ιδια τοτε προχωρας...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    δεν κουραζεις επειδη ρωτας,αλλα επειδη δεν ακους...ειπαμε πηγαινε αλλου για τσεκ...τι δεν καταλαβες απο αυτο?

αν σου πουν και στο αλλο συνεργειο τα ιδια τοτε προχωρας...
    Ναι αλλά αν κάθε τσεκ που κάνει έχει λύσε-δέσε=εργατικά=400? ποιό το νόημα;
    Φίλε κοίτα εδώ για τ'ανταλλακτικά σου.Δείξτο και στο μάστορα και παρείγγειλε από εκεί.
    Μή σε περνάει για μαλάκα:κομπλέ κυλινδροκεφαλή κοστίζει $869,97=625?...

starship crew member
    Φιλε the_dog, να σου πω μια γνωμη, πας σε καποιον που πουλα μεταχειρισμενα ανταλακτικα, βρισκεις εναν κινητηρα, κανεις το παζαρεμα οτι δεν θα παρεις τα καρμπυρατερ και οτι αλλο μπορεις να χρεισιμοποιησεις απο τον δικο σου, τον βαζεις στο δικο σου r6 και πας και το ξεφορτονεσαι-σκοτωνεις. θα σου βγει πιο οικονομικα και ανωδυνα.
    designed by a genius
    built by a craftsman
    ridden by a twat

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Ναι αλλά αν κάθε τσεκ που κάνει έχει λύσε-δέσε=εργατικά=400? ποιό το νόημα;
    Φίλε κοίτα εδώ για τ'ανταλλακτικά σου.Δείξτο και στο μάστορα και παρείγγειλε από εκεί.
    Μή σε περνάει για μαλάκα:κομπλέ κυλινδροκεφαλή κοστίζει $869,97=625?...
    ποια 400 ρε τολη? τσεκ βαλβιδες λεμε...

Αφηρημάδα...διάβασα 400 και το συνδύασα με τον έλεγχο...γράψε λάθος.
    Ένα τσεκ βαλβίδες σε R6 πόσο πάει;

Αν πάντως μετά το τσεκ χρειαστεί ρύθμιση,οι παστίλιες που θα χρειαστεί να παραγείλλει ο μάστορας κοστίζουν στο ronayers $7,66=5,5? η μία...Άρα για 16 θέλει γύρω στα 100? μαζί με τα μεταφορικά(αν τα παραγγείλει από USA,αλλιώς...).Μαζί με τα εργατικά πόσο να βγει;

Νέο μέλος
    και ομως φιλε μου ο συγκεκριμενος μαστορας το εχει λυσει τελειως εχει βγαλει τις βαλβιδες, κιλινδροκεφαλη κλπ και ζηταει 400ε μονο για να τα βαλει ξανα πανω ακόμα και αν δεν βαλει τπτ καινουργιο...

ευχαριστω για το site φιλε τολη θα το κοιταξω...

και ομως φιλε μου ο συγκεκριμενος μαστορας το εχει λυσει τελειως εχει βγαλει τις βαλβιδες, κιλινδροκεφαλη κλπ και ζηταει 400ε μονο για να τα βαλει ξανα πανω ακόμα και αν δεν βαλει τπτ καινουργιο...

Φίλε για όλ'αυτά λογικό να ζητάει κάποιο ποσό.Δεν ξέρω πόσες εργατοώρες χρειάστηκε και το τί έκανε,ούε μπορώ να πω αν πήρε υπερβολικά.
    Ο rein λέει για έλεγχο διάκενου βαλβίδων.Για έλεγχο δεν χρειάζεται να το λύσει τελείως,ούτε κυλινδροκεφαλή να βγάλει κλπ

α μαλιστα...τωρα εξηγουνται ολα...εμπλεξες...αναγκαστικα λοιπον θα δεσεις εκει,μια κι αν πας αλλου θα πληρωσεις διπλα εργατικα...

κριμα...αν ασχολεισαι με αγορες μεσω νετ μπορεις να αγορασεις ferrea ατσαλινες,που θα σου στοιχισουν αισθητα φθηνοτερα κι επισης ειναι μακραν καλυτερες απο τις μαμα...

καλα ξεμπερδεματα...

τολη...τα καλα συνεργεια δεν χρεωνουν ποτε καπελωτα,μια και κρατανε τα παλια...η χρεωση για την εργασια ειναι περιπου 150 ευρω σε ενα τετρακυλινδρο...

Παστίλιες, ατσαλίνες, κάποιος πρέπει να σας μιλήσει για τα καπελότα...

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Αφηρημάδα...διάβασα 400 και το συνδύασα με τον έλεγχο...γράψε λάθος.
    Ένα τσεκ βαλβίδες σε R6 πόσο πάει;

Αν πάντως μετά το τσεκ χρειαστεί ρύθμιση,οι παστίλιες που θα χρειαστεί να παραγείλλει ο μάστορας κοστίζουν στο ronayers $7,66=5,5? η μία...Άρα για 16 θέλει γύρω στα 100? μαζί με τα μεταφορικά(αν τα παραγγείλει από USA,αλλιώς...).Μαζί με τα εργατικά πόσο να βγει;

εργασια για ελεγχο βαλβιδων ειτε αντικαταστασεις καπελωτα ειτε οχι κοστιζει περιπου 130-156 ευρω χωρις ΦΠΑ
    Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..

δεν υπαρχει σωστη συντηρηση φιλε...κανεις δεν την κανει...μετρια υπαρχει μονο...και με μετρια συντηρηση και χρηση ss, δηλ.σκισιμο, ο μεσος ορος στα καινουρια ειναι περιπου 50χιλ...απο κει και περα αρχιζουν σιγα σιγα οι φθορες...μιλαμε παντα για νορμαλ μηχανακια...αν εχει μπει χερι μεσα,δεν υπαρχει κανεις μεσος ορος...ανα πασα ωρα και στιγμη μπορει να βγαλει τ'αντερα του εξω...

συνηθως ομως σκορπανε απο τουμπες πολυ πριν φτασουν αυτα τα χιλ. οποτε ειναι ακαδημαικη η ερωτηση σου...

σωστος περιπου 50 χλδ απο'κει και περα βγαινουν στην επιφανεια διαφορα καδενες-τεντωτητες-καμπανιτσα σιγα-σιγα-τσιμουχακια βαλβιδων-ελατηρια-ισως τρομπα νερου εντοσθια-θερμοστατης κτλ κτλ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Πόση εμπορική αξία έχει ένα τέτοιο μηχανάκι ώστε να αξίζει να δώσεις 1200++ για επισκευή

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Πόση εμπορική αξία έχει ένα τέτοιο μηχανάκι ώστε να αξίζει να δώσεις 1200++ για επισκευή
    περιπου 2500-3000 ευρω αλλα μια μηχανη αν την αγορασεις σε τευχη θα κοστισει ακριβοτερα απο ετοιμη....και μια ζημια τις ταξεως που εχει ο φιλος τα ανταλλακτικα κοστιζουν και ο μηχανικος πρεπει να πληρωθει για την εργασια του....σε ενα τετοιο μηχανακι χρειαζεσαι σχεδον 2 μερες εργασιμες για λυσιμο-θεσιμο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Παστίλιες, ατσαλίνες, κάποιος πρέπει να σας μιλήσει για τα καπελότα...
    το "ατσαλίνες" που το ειδες σε αυτο το θρεντ?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    το "ατσαλίνες" που το ειδες σε αυτο το θρεντ?
    Περιμένει να εμφανιστεί ...

(μαζί με τις πιανόλες...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ Bmw F650
    από tasos21 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2014, 13:56
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ Triumph
    από lord_dimos76 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 1