δεν κουραζεις επειδη ρωτας,αλλα επειδη δεν ακους...ειπαμε πηγαινε αλλου για τσεκ...τι δεν καταλαβες απο αυτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από the_dog
Πηγα σημερα απ'το συνεργειο.. Συγνωμη παιδια αλλα δεν τα κατεχω και τοσο τα μηχανολογικα... Το μαστορι μου εδειξε τις βαλβιδες μαυρισμενες-καμμενες και ειπε πως δεν παιρνουν ρυθμιση με την καμια μιας και χανουν ακομα και οταν ειναι κλειστες (φανταζομαι φενεται απ'τις πιεσεις αυτο)... Απλα ξυσιμο και φρεζαρισμα των εδρων δεν παιζει οπως μου ειπε γτ δεν θα καταφερουμε τπτ και θα πρεπει να βαλουμε καινουργια ανταλλακτικα.
Να μην κανει τπτ και να το ξαναδεσει παλι δεν παιζει αφου θελει να πληρωθει κανονικα τα εργατικα του(λογικο ακουγεται αφου με τα παλια ή τα καινουργια την ιδια δουλεια θα κανει ~400ε). Οποτε μαλλον θα κανω οτι μου λεει και μαζι με τα ανταλλακτικα δεν το γλιτωνω το 1200ρικο.. Αλλα καπως πολλα μου φενονται 800ε τα ανταλακτικα μονο οι βαλβιδες εξαγωγης - εισαγωγης πανε καπου 500ε.
Ο ιδιος συνεργαζεται μονο με την yamaha της περιοχης και μου ειπε αν μπορεσω να βρω καλυτερες τιμες ειναι οκ με αυτον... Ειναι λογικες τιμες yamaha αυτες ή εγω ειμαι τσιγγουνης??
Συγνωμη αν σας κουραζω αλλα ειμαι σχετικα νεος στις μοτοσυκλετες και δεν μου εχει ξανατυχει κατι παρομοιο και πολυ θα ηθελα να μαθω 2 πραγματακια.....
αν σου πουν και στο αλλο συνεργειο τα ιδια τοτε προχωρας...