Ναι αλλά στις 7Κ λυσσάει ... Και τότε καταλαβαίνεις την αξία του σταμπιλιζατέρ . Για δες και τους χρόνους λίγο στα 0-400 και στο 1χλμ . Πάλι καβάλα τους έχει !!!!
Ναι αλλά στις 7Κ λυσσάει ... Και τότε καταλαβαίνεις την αξία του σταμπιλιζατέρ . Για δες και τους χρόνους λίγο στα 0-400 και στο 1χλμ . Πάλι καβάλα τους έχει !!!!
Z 1000 2010 :
11.990 € χωρίς και 12.590 € με ABS.
Βάρος (πλήρης)
218 kg / 221 kg (ABS)
Ρεζερβουάρ
15 λίτρα![]()
http://www.kawasaki.gr/Z1000
------
SapioTuono to aplo :
TUONO 1000 R : 10.850 €
Βάρος (στεγνο & χωρίς την μπαταρία-3.7 l. περίπου το λαδάκι του): 185 Kg
Ρεζερβουάρ:
18 litres, 4 litre reserve.
http://www.aprilia.com/en-US/Model/2...Technical.aspx
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
ζεν διαφωνω, αλλα να εχεις χιλιαρι χωρις ροπη χαμηλα μου ερχεται καπως...Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Ναι αλλά στις 7Κ λυσσάει ... Και τότε καταλαβαίνεις την αξία του σταμπιλιζατέρ . Για δες και τους χρόνους λίγο στα 0-400 και στο 1χλμ . Πάλι καβάλα τους έχει !!!!![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Βασικά αυτός είναι και ο σκοπός του , αν θες 1000αρι να φωνάζει σε όλο το φάσμα πας σε ss . Νομίζω για τον σκοπό που εξυπηρετεί είναι αρκετά ικανοποιητικές οι επιδόσεις του .Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
ζεν διαφωνω, αλλα να εχεις χιλιαρι χωρις ροπη χαμηλα μου ερχεται καπως...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Βασικά αυτός είναι και ο σκοπός του , αν θες 1000αρι να φωνάζει σε όλο το φάσμα πας σε ss . Νομίζω για τον σκοπό που εξυπηρετεί είναι αρκετά ικανοποιητικές οι επιδόσεις του .![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Z 1000 2010 :
11.990 € χωρίς και 12.590 € με ABS.
Βάρος (πλήρης)
218 kg / 221 kg (ABS)
Ρεζερβουάρ
15 λίτρα![]()
http://www.kawasaki.gr/Z1000
------
SapioTuono to aplo :
TUONO 1000 R : 10.850 €
Βάρος (στεγνο & χωρίς την μπαταρία-3.7 l. περίπου το λαδάκι του): 185 Kg
Ρεζερβουάρ:
18 litres, 4 litre reserve.
http://www.aprilia.com/en-US/Model/2...Technical.aspx
φιλε αυτα τα νουμερα τα δινει το εργοστασιο...
Από τα πλέον άσημα μηχανάκια, συνεχίζει σταθερά την ασχήμια του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν φταίω εγω γι αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
φιλε αυτα τα νουμερα τα δινει το εργοστασιο...
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
δε μπορω να καταλαβω μερικα ποστ εδωμεσα...
o golis γελαει και μετα βαζει τα νουμερα που δινει το εργοστασιο και λεει δε φταιει για αυτο... και εμεις τι φταιμε που γραφεις χωρις νοημα ποστ και δε καταλαβαίνεις τι θελουν να σου πουν οι παραπανω? αντε να το κανουμε μασημένη τροφη... τα νουμερα που δινει το καθε εργοστασιο ειναι κατα δοκουν αισιοδοξα ή απαισιοδοξα, δεν αντιπροσωπεύουν παντα την αλήθεια! τωρα καταλαβες? αν παλι δε καταλαβες περίμενε να κυκλοφορήσουν τα καινουργια Ζ1000 και "δικασε τα" στο δρομο (ΑΝ μπορεις...)![]()
ο Μικεg λεει οτι ειναι απο τα ποιο ασχημα μηχανακια και μαλιστα λεει οτι συνεχιζει την ασχημια του... οκ ακουσαμε την αισθητικη σου αποψη αλλα σορυ που θα στο πω εισαι ΑΜΠΑΛΟΣ οταν βγαζεις ασχημα τα Ζ1000 ειδικα αν εννοείς και το καλυτεροτερομορφοτερο μηχανακι ολων των εποχων (αντικειμενικα και αμεροληπτα) το Ζ1000 03-06.... δε μπορω να δεχτω την αποψη σου οτι ειναι ασχημο αυτο το μηχανακι σορυ... αδιαπραγματευτο... οπως και 11 στους 10 ανθρωπους που θα ρωτησεις.... ξεπερασε το..
![]()
τι κριμα να μη μπορω να το παρω μπας και κυκλοφορισει αναμεσα σας ενα μηχανακι της προκοπης...![]()
Το διαβάσαμε και αυτό !Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε μπορω να καταλαβω μερικα ποστ εδωμεσα...
o golis γελαει και μετα βαζει τα νουμερα που δινει το εργοστασιο και λεει δε φταιει για αυτο... και εμεις τι φταιμε που γραφεις χωρις νοημα ποστ και δε καταλαβαίνεις τι θελουν να σου πουν οι παραπανω? αντε να το κανουμε μασημένη τροφη... τα νουμερα που δινει το καθε εργοστασιο ειναι κατα δοκουν αισιοδοξα ή απαισιοδοξα, δεν αντιπροσωπεύουν παντα την αλήθεια! τωρα καταλαβες? αν παλι δε καταλαβες περίμενε να κυκλοφορήσουν τα καινουργια Ζ1000 και "δικασε τα" στο δρομο (ΑΝ μπορεις...)![]()
τι κριμα να μη μπορω να το παρω μπας και κυκλοφορισει αναμεσα σας ενα μηχανακι της προκοπης...![]()
Τι αισιοδοξία και ΑΠΑΙΣΙΟδοξία,τα νούμερα μιλούν μόνα τους.
Δηλαδή εσύ όταν συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά απο τον ίδιο τον κατασκευαστή ενός νέου μοντέλου του,
έχεις κάποιο τρόπο/μονάδα μέτρησης/μετρητή αλήθειας/και καταλαβαίνεις αν είναι σωστά ή κρύβουν κάτι απο πίσω τους ;
Κάνει καλό στο νέο μοντέλο το να το "χαντακώνει" σε σχέση με τον ανταγωνισμό
ο ίδιος ο δημιουργός του παρουσιάζοντας χειρότερα τεχν. χαρακτηριστικά απο τα πιθανά πραγματικά ;
Μήπως φοβούνται την βιομηχανική κατασκοπία και γι αυτό μας παρουσιάζει παραπλανητικά στοιχεία ;
Μήπως έχει να κάνει με το αν βλέπω εγώ μισο γεμάτο ή μισο άδειο το ποτήρι ;
Ουτε ποτήρια ούτε σαμπάνιες ούτε και μασέλες.Τα νούμερα παρέθεσα.
Σημ.
Στο δρόμο δεν πρόκειται να δοκιμάσω να τα δικάσω γιατί στον δρόμο πλέον είμαι "κυρία"
Ίσως σε καμιά πιστούλα...![]()
![]()
μπάρον says :
"
-
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
να υποθεσω οτι το ποσα λιτρα βενζινη εχει το καθενα το κανει καλυτερο μηχανακι απο το αλλο.Φεριππην το βαραντερο παιρνει περισσοτερα λιτρα απο το δικο σου αρα ειναι καλυτερο/ποιο γρηγορο κλπ κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από golis
[/B]
το διαβασαμε και αυτο.
το 400ρι και το χιλιομετρο τα ειδες????
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μην γράφουμε ότι μας βολεύει.![]()
Εγώ δεν σχολίασα τα +-,ούτε το παρομοίωσα με βαρκαδέρο,απλά παρέθεσα τους αριθμούς που ο ίδιος ο κατασκευαστής δίνει.
Πάντως εγώ αν ήμουν υποψήφιος αγοραστής του,
θα προβληματιζόμουν(εκτός των άλλων...)και για το αν θα με έβγαζε η βενζίνη μέχρι τον Ισθμό,να φάω ένα τσιβλάκι με το κορμί και να γυρίσω πίσω.
Για οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με τις δυνατότητες/χαρακτηριστικά του απευθυνθείτε στην αντιπροσωπία.
μπάρον says :
"
-
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οκ εμαθα την τιμη του και τη χωρητικότητα του ρεζερβουαρ σε ευχαριστώ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για το αν θα φτασεις μεχρι τον Ισθμο... σου λειπει ενα ακομα νουμερο... αυτο της καταναλωσης ...
βαρεθηκα, τελος, καλες βολτες με το μηχανακι σου μη παρεις Ζ1000 εχει μικρο τεποζιτο![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Φιλε..., οτι και οπου σε βολευει κανεις τον μαγκα...., αφου ξερεις οτι δε μπαινουν πιστα τα Ζ!Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
...Ίσως σε καμιά πιστούλα...![]()
![]()
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
το πουλησα πριν μαθεις οτι παιζουν track days στα Μεγαρα και στις Σερρες ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από alexis_tgr
Φιλε..., οτι και οπου σε βολευει κανεις τον μαγκα...., αφου ξερεις οτι δε μπαινουν πιστα τα Ζ!