Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: γ@μω τους πολιτισμενους λαους

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Βασανιζα πολυ ευχαριστως με το ποιο φρικτο τροπο τον υπανθρωπο που πεταξε το σκυλο απο τη γεφυρα...( και στα @@δια μου αν με πει κανενας απολιτιστο και βαρβαρο)

του ευχομαι ολοψυχα να αρρωστησει με τη χειροτερη ασθενεια και να πεθανει με το πιο οδυνηρο και αργο τροπο.

Εκτελεση με τον ιδιο τροπο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Βασανιζα πολυ ευχαριστως με το ποιο φρικτο τροπο τον υπανθρωπο που πεταξε το σκυλο απο τη γεφυρα...( και στα @@δια μου αν με πει κανενας απολιτιστο και βαρβαρο)

του ευχομαι ολοψυχα να αρρωστησει με τη χειροτερη ασθενεια και να πεθανει με το πιο οδυνηρο και αργο τροπο.

+1000

Ακριβώς αυτό ήταν το σχόλιό μου στο group στο facebook.Οποιοσδήποτε πληγώνει ή βασανίζει ένα ζώο δεν αξίζει τον οίκτο κανενός
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Κι επειδή με βασανίζει από χτες το βράδυ και ούτ'εγώ δεν ξέρω πως κρατήθηκα αλλά κι επειδή πρέπει να φύγει έστω κι ένα μικρό κομμάτι από μέσα μου, έτσι ακριβώς.

Και τέλος από μένα για το θέμα, απ'το πληκτρολόγιο ούτε πόλεμο μπορώ να κάνω αλλά ούτε και κάτι ουσιαστικό για να σταματήσει η κατάντια που έφτασε ο άνθρωπος. Μόνο να τα βγάλω από μέσα μου μπορώ, έτσι ακριβώς Κωστή.

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κι επειδή με βασανίζει από χτες το βράδυ και ούτ'εγώ δεν ξέρω πως κρατήθηκα αλλά κι επειδή πρέπει να φύγει έστω κι ένα μικρό κομμάτι από μέσα μου, έτσι ακριβώς.

Και τέλος από μένα για το θέμα, απ'το πληκτρολόγιο ούτε πόλεμο μπορώ να κάνω αλλά ούτε και κάτι ουσιαστικό για να σταματήσει η κατάντια που έφτασε ο άνθρωπος. Μόνο να τα βγάλω από μέσα μου μπορώ, έτσι ακριβώς Κωστή.
    Ουτε και εγω μπορω να κανω κατι απο το πληκτρολογιο Μακη, απλα εκανα τη μαλακια και ειδα το video και μου εχει στριψει. Απλα ευχομαι να του συμβουν τα χειροτερα του μπασταρδου και να υποφερει απιστευτα ο κ@ργιολης...

για τους αλλους που εχουν φτιαξει αυτα τα γελοια group κακως ασχολειστε, λαλακες με περικεφαλαια ειναι και τροφοδοτουνται απο τη σημασια που τους δινει κανεις...αδιαφορια, ετσι και αλλιως σε ΨΧ κλινικη θα καταληξουν.

Οι Σουηδοι και γενικα οι σκανδιναβοι ειναι εξαιρετικη παστα ανθρωπων, μπορει σε νοοτροπια να διαφερουμε αλλα σε γενικες γραμμες λατρευουν την Ελλαδα και δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα με τους Ελληνες.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια μιας και θηξατε το θεμα των αρχαιων γκει

ο ομοφυλοφιλισμος ειναι ενα χαρακτηριστικο, οχι του ανθρωπου μονο, αλλα πολλων θηλαστικων...παρτε παραδειγμα σκυλους, πηθικους κλπ...τρελα οργια λεμε

παντα υπηρχαν, και παντα θα υπαρχουν...δεν ειανι κακο...αλλες κοινωνιες το ειχαν απενοχοποιησει, αλλες οχι...κατι που εμεις μπορει να θεωρουμε φυσιολογικο, σε καποιον αλλο πολιτισμο μπορει να ειναι αιτια θανατου, και τουμπαλιν...πραγματα φυσιολογικα για αλλους να ειναι εξωφρενικα για μας

δεν ηταν μονο στην αρχαια ελλαδα, ηταν παντου

και οντως, καλα κανει και εχει απενοχοποιηθει στις μερες μας...

το κακο βεβαια, ειναι οτι τα μεσα προβαλουν πολυ την εικονα του πουστοφλαρου, που ειναι αθλια και εκνευριστικη

γκει κλπ, φυσιολογικοι ανθρωποι ειναι, εχει τυχει να ειμαι σε παρεα με ατομο που ηταν γκει, και δεν ειχε καμια διαφορα...βασικα διεφερε, ο τυπος ειχε τρελη φαση αλλα τεσπα

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ναι, αλλά και σε αυτές τις εποχές, πρώτα πέρναγες απο μικρός για να μεγαλώσεις ...
    money cant buy me love !!!

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=100742&cid=17

το αρθρακι το διαβασα....

το γερακι ηταν ζεστο γιατι δεν ειχε αναψει το βεντιλατερ

τωρα τα περι gay/ μΠουστδων κτλ

τετοια διαβαζουν οι μπουφοι απεναντι και μας λενε g(ay)reeks

συμμαζευτειτε ρεεεεεε

O tempora o mores!
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
    το αρθρακι το διαβασα....

το γερακι ηταν ζεστο γιατι δεν ειχε αναψει το βεντιλατερ

τωρα τα περι gay/ μΠουστδων κτλ

τετοια διαβαζουν οι μπουφοι απεναντι και μας λενε g(ay)reeks

συμμαζευτειτε ρεεεεεε

O tempora o mores!
    οι αλλαξοκωλιες δεν μειωνουν σε τιποτα το τοτε μεγαλειο...ας ηταν αντιστοιχα και σημερα τα πραγματα πολιτισμικα κι ας τον παιρναμε απο 10 αγορια ο καθενας...
    frankly my dear, i dont give a damn...

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    κι ας τον παιρναμε απο 10 αγορια ο καθενας...
    Καλυτερα να τον διναμε λεω εγω...

μια διευκρίνιση
    ο τιτλος δεν αφορα τους Σουηδους, αλλα ολους τους δίθεν πολιτισμενους λαους που εμπεριεχουν αυτα τα @@ που λογίζωνται ανθρωποι και πολιτισμενοι

οσο για τους πουστιδες και τους γκευ του φορουμ εχω να πω το οτι οι αρχαίοι ηταν ομορφοι και γιαυτο δεν ειχαν ιδιετερο προβλημα με την ομοφυλοφιλία.
    Σήμερα αμα δω τον reinmeister σε ερωτική περίπτυξη με τον ΤROOPER ....Ε ενα θεμα αισθητικής θα το εχω.

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    δε νομιζω να στεναχωριομουν στο ελαχιστο αν αυτον τον μ@λ@κ@ τον τρωγαν τιποτα σκυλια ζωντανο....

και οπως διαβασα προσφατα στο FB...."γνωριζοντας τους ανθρωπους......αγαπησα τα ζωα!!!"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    μια διευκρίνιση
    ο τιτλος δεν αφορα τους Σουηδους, αλλα ολους τους δίθεν πολιτισμενους λαους που εμπεριεχουν αυτα τα @@ που λογίζωνται ανθρωποι και πολιτισμενοι

οσο για τους πουστιδες και τους γκευ του φορουμ εχω να πω το οτι οι αρχαίοι ηταν ομορφοι και γιαυτο δεν ειχαν ιδιετερο προβλημα με την ομοφυλοφιλία.
    Σήμερα αμα δω τον reinmeister σε ερωτική περίπτυξη με τον ΤROOPER ....Ε ενα θεμα αισθητικής θα το εχω.

:rotflmao:
    ρε χρηστο δεν ειναι βλακωδες να κατηγορεις εναν ολοκληρο λαο επειδη υπαρχουν καποιοι που ειναι @@?

στο σχολειο σου τωρα...πες μας το συνδυασμο που θα προτιμουσες

ντεβιλς-θουβου τι σου λεει?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

λεω να ανοξω θρεντ με τιτλο..."τα σκληρα αγορια του moto.gr"

τι λετε,θα τραβηξει?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    λεω να ανοξω θρεντ με τιτλο..."τα σκληρα αγορια του moto.gr"

τι λετε,θα τραβηξει?
    Sure!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	462826.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	24,9 KB 
ID:	187589
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 15:56
  2. Γ!@!μω τα κωλο moved!!!!!
    από BICILINDRICO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2003, 13:03
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 20:05
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 14:14