Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Λαθος μου (και δικό σου), το σπεσιαλ έχει 20.
![]()
μηπως σου κανει καμια εκπτωση;
πριν ενα μηνα τα εσκασα γι'αυτο στο λεω,
δεν του ειπα να κανει λαιμους,αλλα περασε κερι μετα
και εδωσα 23? η 24?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Λαθος μου (και δικό σου), το σπεσιαλ έχει 20.
![]()
και εδωσα 23? η 24?
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Τι να σΕ πω....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
και εδωσα 23? η 24?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ρε κριση που σας χρειαζεται
Να περιμενεις δηλητηριο απο το στασιμο νερο.
με 24? φ'ερτε μου τα μηχανάκια σας στο γκαράζ να τα πλύνω, να καθαρίσω-λαδώσω αλυσίδα και να τα κερώσω![]()
![]()
Σμπρινης Κωστας
============
Μορφη
τι να λεμε τωρα...![]()
μεταπτυχιακο στο πλυσιμο,doctora στο κερωμα...![]()
και λογικες τιμες!!!![]()
μονο που ειναι κουλος ...
:
Γαμησε τα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SS 9/1/1900
με 24? φ'ερτε μου τα μηχανάκια σας στο γκαράζ να τα πλύνω, να καθαρίσω-λαδώσω αλυσίδα και να τα κερώσω![]()
![]()
Σε λιγο για 24 ευρω θα στηνουμε κ κωλο, ο αλλος παιρνει τοσα για να σου καθαρισει τη μηχανη.
ε αφού κάποιοι του τα δίνουν πολύ καλά κάνει, εγώ στη θέση του σιγά σιγά θα το πήγαινα και 30 μη σου πω...:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Γαμησε τα.
Σε λιγο για 24 ευρω θα στηνουμε κ κωλο, ο αλλος παιρνει τοσα για να σου καθαρισει τη μηχανη.
μολις γυρισα απο τον Κωστα που εκανα ενα τουμπανο πλυσιματακι. Περιττο να πω οτι ειναι καταπληκτικος στη δουλεια του και πολυ ψειρας. Οι λαιμοι εγιναν σαν καινουριοι και το μηχανακι αστραφτει. Χαλαλι το 20αρικο![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Γιατι ρε παιδια?Δεν μπορειτε και μονοι σας?Υπαρχουν ειδικες αλοιφες για τους λεμους της μηχανης με 4-5ευρω.
Εγω την καθαριζω μονος μου και ειναι μια χαρα!
προσέχουμε για να έχουμε!...
πες μια αλοιφη να παω να παρω.
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Ναι όντως για πες τι βάζεις!! Τα δικά μας έχουν και κάτι μπουριά πανάθεμά τα!Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Γιατι ρε παιδια?Δεν μπορειτε και μονοι σας?Υπαρχουν ειδικες αλοιφες για τους λεμους της μηχανης με 4-5ευρω.
Εγω την καθαριζω μονος μου και ειναι μια χαρα!![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
δεν έχουμε όλοι αυλή / λάστιχο / κουβάδες / σφουγγάρια κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Εγω την καθαριζω μονος μου και ειναι μια χαρα!![]()
(ούτε όρεξη να πλένουμε)
OK!Δεκτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν έχουμε όλοι αυλή / λάστιχο / κουβάδες / σφουγγάρια κλπ![]()
(ούτε όρεξη να πλένουμε)
![]()
![]()
Δεν θυμαμαι ονομασια της αλοιφης αλλα αν πας σε ενα χρωματοπωλειο ή μαγαζι με εργαλεια κλπ.θα βρεις σιγουρα. Απλως ζητας μια αλοιφη για περασμα λεμων και γενικα για inox(θα καταλαβει ο πωλητης!)Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
πες μια αλοιφη να παω να παρω.![]()
Μετά από τα καλά λόγια του Cap10 για τον Σμπρίνη και αφού δεν υπήρχε χρόνος (θέλω και 4 ώρες πανάθεμά με για να την πλύνω μόνος μου) πήγα τη μοτό χθές και έδωσα για πλύσιμο & κέρωμα 17 Ε (12+5).
Πολύ καλή δουλειά Κώστα (...ψιτ και τούμπανο το εργαλείο σου).
Καλά να περάσεις στις Σέρρες.