ΕΥΓΕ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΕ DAWOO.
![]()
ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΒΡΕ ΑΣΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε φίλε.....
Όλοι εμείς που έχουμε Honda και ειδικά CBR, τα έχουμε για δεύτερα μηχανάκια.....
Έτσι σε περίπτωση ανάγκης..... Αν πάθει κάτι το Πρώτο μας μηχανάκι......
Το οποίο πρώτο που πάμε αεροπορία είναι ΚΤΜ και ξεγλυστράμε από τα σάλια και τα φίδια στο δρόμο....![]()
ΚΑΙ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΙ ΟΔΙΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ , ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ![]()
![]()
![]()
![]()
ρε αντε παρτε κανα σουπερ ντουπερ abs, v4, v5 ή v6 με ντουαλ μπρεικ και Βι τεκ τανκ μπαγκ γιοσιμουρα τραμπαδουρα φλαι κικ σταρτ πινγκ πονγκ παπαροσουπα χόνδρα που τα πατανε ολα τα αλλα μηχανακια της κατηγοριας του (αλλα ολα τα αλλα σπανε ενω αυτο δε σπαει γιατι ειναι μαιντ ιν μπαγκλαντες)![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
χμμμμΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
δυνατη εισοδος!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλως ηρθες (ετοιμασου για τον πολεμο εναντια στη χο(υ)ντα!!!)![]()
νέος ε???
μηπως πρέπει να περάσει απο την "διαδιακασία"????
λέω μήπως???
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
βαλτε και ει μπι ες σι ντι ρομ στα παπια να μη κανουν εντο οταν παιζει Πεγκυ Ζηνα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
την προηγουμενη εβδομαδα η Honda ανακοινωσε 150.000.000 μηχανες...πατε να γεμισετε κανα ταξι τωρα!!!
με 22 εργοστασια στο κοσμο και 5 διαφορετικα κεντρα ερευνων για να μπορει να καλυπτει τις εγχωριες αναγκες....εισαστε πολυυυυυ μακρυα πισωωωωωω!!!!!!!
οσον αφορα το 1000αρι συγκριτικο για διαβασε λιγο και τα νουμερα επιδοσεων και πες μας που μετριουνται σε κλασματα του δευτερολεπτου και δεν ειναι τελευταιο κιολας
και πες μας λιγο και τα γυρολογια στις σερρες
γιωργο καντε ρε συ μια επισημη παρατηρηση στη kawasaki να σας παρεχει και πυροσβεστηρα μην καψετε κανα χριστιανο με τις ψησταριες φλογοβολα.....και δεν μου λετε τον αυγουστο σας επιτρεπουν να κυκλοφορειτε;η σας ριχνει κοκκινο η δασικη!!!
λοιπον ανακεφαλαίωση της λογικης ενος αγοραστη HONDA
το πατατομηχανακι που μου πουλαει η μαμα ειναι καλυτερο απο ολα τα αλλα της κατηγορίας του γιατι ....
Kawasaki ---> σπανε (καίγονται)
KTM----> σπανε (γενικα)
Ducati---- σπανε (γενικα και ειδικά)
Suzuki ----> σπανε πλαίσια
Yamaha ----> σπανε (δεν εχει διευκρινιστεί αλλα ειναι δυνατον να μη σπανε? Μονο τα Honda δε σπανε ειπαμε)
"ολα τα αλλα"----> σπανε τα παντα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ
δεν ξερω για τα υπολοιπα χοντα αλλα το cbf δεν σπαει! (εκτος αν το τρακαρεις αλλα μαλον ολα σπανε σε τετοιες περιπτωσεις)
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
την προηγουμενη εβδομαδα η Honda ανακοινωσε 150.000.000 μηχανες...πατε να γεμισετε κανα ταξι τωρα!!!
με 22 εργοστασια στο κοσμο και 5 διαφορετικα κεντρα ερευνων για να μπορει να καλυπτει τις εγχωριες αναγκες....εισαστε πολυυυυυ μακρυα πισωωωωωω!!!!!!!
οσον αφορα το 1000αρι συγκριτικο για διαβασε λιγο και τα νουμερα επιδοσεων και πες μας που μετριουνται σε κλασματα του δευτερολεπτου και δεν ειναι τελευταιο κιολας
και πες μας λιγο και τα γυρολογια στις σερρες
ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΡΗΤΟ.
ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ UNDER.
ΤΟ ΠΙΟ HI-TECH ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ FIREBLADE 1000RR ΚΑΙ , ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ HONDA.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ.
ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΥΡΟΛΟΓΙΟ.
ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΥΝ 3 ΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΥΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ .
Ρε δεν πάτε καλά όλοι σας μου φαίνεται.....
Πέρνουμε Honda γιατί πολύ απλά όλα τα άλλα είναι για τα ΜΠΑΖΑ
και γουστάρουμε να περνάμε από πάνω τα πολύ πιο γρήγορα υπόλοιπα χρέπια.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε δεν πάτε καλά όλοι σας μου φαίνεται.....
Πέρνουμε Honda γιατί πολύ απλά όλα τα άλλα είναι για τα ΜΠΑΖΑ
και γουστάρουμε να περνάμε από πάνω τα πολύ πιο γρήγορα υπόλοιπα χρέπια.![]()
ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ 2005-2006 ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ζ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΖΕΣΤΑΣΙΑΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
γιωργο καντε ρε συ μια επισημη παρατηρηση στη kawasaki να σας παρεχει και πυροσβεστηρα μην καψετε κανα χριστιανο με τις ψησταριες φλογοβολα.....και δεν μου λετε τον αυγουστο σας επιτρεπουν να κυκλοφορειτε;η σας ριχνει κοκκινο η δασικη!!!![]()
![]()
![]()
ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΑΚΓΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΤΟ CBR 1000 EKANE ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΑΠΟΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ.
ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΥΡΟΛΟΓΙΟ.
ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΥΝ 3 ΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΥΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ .
R1, ZX10, MILLE KAI 999![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()