ρε JZER40 γιατι δεν παιρνεις κανενα SS και να μπαινεις την πιστα???
να κανεις και κανενα μαθηματακι CSS και να μην κυνηγας την τυχη σου εξω???
λεω 'γω τωρα....
p.s. αν ενδιαφερεσαι πουλαω το V-strom![]()
ρε JZER40 γιατι δεν παιρνεις κανενα SS και να μπαινεις την πιστα???
να κανεις και κανενα μαθηματακι CSS και να μην κυνηγας την τυχη σου εξω???
λεω 'γω τωρα....
p.s. αν ενδιαφερεσαι πουλαω το V-strom![]()
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Εγω γιατι πιστευω πως το μονο που πρεπει να σου παρουν και οχι να παρεις ειναι το διπλωμα![]()
Και οχι μονο για αυτα που κανεις με αυτοκινητο ή με μοτο αλλα και γιατι τα λες..
Δεν ειναι και το καλυτερο να δινουμε τετοια παραδειγματα.
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
όταν σου αρέσει να ψάχνεις που τελειώνουν τα όρια των οδηγικών σου ικανοτήτων ΚΑΠΟΤΕ το μαθαίνεις .... [FONT=times new roman]όταν τα ξεπερνάς.... [/FONT]
οπότε φίλε δες την καλή "κόψη" των 2 τροχών...ΑΥΤΗ που στη δειχνει ως εργαλείο....
ΕΚΤΟΣ αν πιστευεις πως ζεις σε χωρα με δρομους και οδηγους που συγχωρουν λαθη.....
Καλωσήρθες ξανα....
Υ.Γ. Η ψυχολογια σου μπορει να φτιαξει & με μια Royal Enfield βολταρωντας σε λασπωμενους χωραφοδρομους....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Svx καλησπερα ....αυτο με την Royal enfield k ton ανωμαλο δρομο , ειναι τσεκαρισμενο.......?![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Τουλαχιστον κρατα την μηχανη μην σκοτωσεις και κανεναν με το αμαξι...Οχι οτι με την μηχανη δεν γινεται αλλα αν οδηγεις ετσι αμαξι καλυτερα μηχανη..βασικα καλυτερα με τα ποδια αλλα τελοσπαντων
T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
Two beeeeeeeerr!!!!
Καμια φορα ο γρηγορος που ξερει τι κανει κ εχει γνωσεις ειναι λιγοτερο επικυνδηνος απο ενα αργο που δε ξερει τι του γινεται η ενα ηλιθιο που εχει το αμαξι μονο για να πηγαινει στη δουλεια του κ να μιλαει στο κινητο......![]()
ξεκινα bungee και ασε τις σκεψεις για busa η αλλα τουμπανα...φιλικα...
![]()
Βασικα εχε το αμαξι για ταξιδακια κ μακρινες αποστασεις με την γυναικα κ παρε κανα hyper για την πλακα σου για την πολη.........το 800αρι ετσι ......ΟΧΙ 1100 ,,,ειπαμε διαιτα απο δω κ περα......![]()
οι λυσεις ειναι 3
1)η γινεσαι ανθρωπος παλι και περνεις οτι
μηχανη σου γουσταρει
2)η περνεις ενα εντουρο και ξεκινας τα βουνα (τρελη εμπειρια και ας πηγαινω με το v-strom)
3)η ενα καλο ss και ξεκινας την πιστα
σε καμοια περιπτωση δεν σε κρινω,
τα λεω τελειως φιλικα,χωρις να κουναω το δαχτυλο,
μιας και φιλε μου εχεις οικογενεια και πρεπει να δωσεις
στα παιδια σου,την ευκαιρια να μεγαλοσουν με τον πατερα τους!!
γιατι απο αυτα που μας λες ρε φιλος
το παρακανεις λιγο (μεταξυ μας το ξεσκιζεις θα ελεγα![]()
)
καλη τυχη οτι και να αποφασισεις![]()
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Στο μυαλο μου εισαι......καν τους 2 τους υπαλληλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
....ρε φίλε συγνώμη κιόλας !!
Τι δουλειά είναι αυτή που σου δίνουν μηχανάκια ??
...και μήπως θέλετε υπάλληλο??![]()
![]()
![]()
Καταρχήν ευχαριστώ τους πάντες για τις απαντήσεις...τις καλές,τις αστείες ,αυτές και με τα υπονοούμενα ..
Για να μην παρεξηγούμαι.....με το αμάξι ξεσπάω στα μέγαρα...Δεν λέω ότι πάω με 100 στον δρόμο αλλά και ποιός από εσάς πάει μόνο με 100-120??
Οσο για την μηχανή είπα....είμαι πλέον 46 έχουν φύγει τα κουράγια και το παραδέχομαι...Τον πόνο μου έγραψα..
Δεν δίνω το παράδειγμα σε κανέναν και δεν κρίνω κανέναν ...Δεν έχω προκαλέσει ποτέ ατύχημα σε τρίτον στα 28 χρόνια που έχω το δίπλωμα μου ούτε με αυτοκίνητά ούτε με μηχανές..
Αν με κατακρίνετε μερικοί για μαλακίες του παρελθόντος δεκτόν...
Φίλε jimmis έχεις και τα δίκια σου...Απλά να σου εξηγήσω ότι πιό πολλά χρόνια οδηγάω παρά κάνω αυτό που εννοείς..και δεύτερον το αντικείμενο της δουλειάς μου δεν έχει καμμιά σχέση με ...διπλώματα..Απλά είχα το μικρόβιο,μου επέβαλε και η δουλειά να μάθω να οδηγώ έτσι...και..είχα κολλήσει...(είναι σαν να προσπαθείς να κόψεις το κάπνισμα και να δουλεύεις σε καφενείο...)
Εχω περάσει τα σχολεία μου,έχω μάθει πολλα πράγματα που πρίν τα μάθω τα έβλεπα στις ταινίες αλλά καβαλημένος δεν ήμουν ποτέ...Ακόμα και στα νιάτα μου μόνος μου κυνηγίομουν το 90% ..Δεν με τρέλαιναν οι κόντρες...
Μαρέσει η ταχύτητα (άλλωστε ρε παιδιά αν δεν σας άρεσε και εσάς όλοι παπιά θα είχαμε και θα είχατε...)Μην ακούω φίλους με θηριά 1000άρια να δίνουν συμβουλές του στύλ μην τρέχεις γιατί σίγουρο είναι ότι δεν κράτούν οι ίδιοι τις συμβουλές τους...
Οι καλύτερες παρέες της ζωής μου ήταν μηχανόβιες και οι ποιό καλοί μου φίλοι επίσης...
ΥΣ:Σκοπός μου είναι μόλις αγοράσω το αυτοκίνητο που θέλω (αν μας αφήσουν κανα φράγκο από την κρίση) να πάω να το πάρω από γερμανία και να το στρώσω στο Νιρμπουρινκ...Αυτό το ήθελα από τοτε που είχα μηχανές ποτέ όμως δεν κόλλησε παρέα να πάμε μαζί....
ξεκινα εντουρο και θα διαγραψεις ολα τα παλια με την καμμια, ο κολητος μου ετων 52 αρχισε εντουρο ενα χρονο πριν
μετα απο χρονια εμπειρια με ss και πιστες,και μια φορα που καιγομασταν σε κατι δυσκολα σημεια μου λεει
χαμογελαστος οτι οσα χρονια οδηγαει ss με αυτη την βολτα τα διαγραφει ολα.
Τα λεω αυτα βεβαια χωρις να εχω κανενα προβλημα με τα ss και οτιδηποτε αλλο![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
600αρι ή 1000αρι και Μεγαρα/Σερρες.
εφ'οσον εισαι και επιρρεπης και απ'οτι καταλαβα δεν εχεις και θεμα με το οικονομικο, για να μην σου μπαινουν ιδεες για δρομους και ταξιδια... πολυεστερικα χωρις φωτα,καταργηση πινακιδας, καθαρα σλικ λαστιχα και βουρ.
εφ'οσον δεν εχεις προβλημα μετακινησης τοσα χρονια και μπορεις να κυκλοφορησεις με αμαξι,καντο.
με αυτον τον τροπο η γυναικα σου και τα παιδακια σου θα σε βλεπουν καθε βραδυ στο σπιτι σωο και εσυ θα ξεκαυλωνεις και θα μαθαινεις την μοτο σου οσο καλυτερα γινεται.
ο δρομος εχει τα μεγαλυτερα ρισκα. αφου μπορεις να τον παρακαμψεις και πας κατευθειαν στο fun κομματι,καντο χωρις πολλα πολλα...
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
600αρι ή 1000αρι και Μεγαρα/Σερρες.
εφ'οσον εισαι και επιρρεπης και απ'οτι καταλαβα δεν εχεις και θεμα με το οικονομικο, για να μην σου μπαινουν ιδεες για δρομους και ταξιδια... πολυεστερικα χωρις φωτα,καταργηση πινακιδας, καθαρα σλικ λαστιχα και βουρ.
εφ'οσον δεν εχεις προβλημα μετακινησης τοσα χρονια και μπορεις να κυκλοφορησεις με αμαξι,καντο.
με αυτον τον τροπο η γυναικα σου και τα παιδακια σου θα σε βλεπουν καθε βραδυ στο σπιτι σωο και εσυ θα ξεκαυλωνεις και θα μαθαινεις την μοτο σου οσο καλυτερα γινεται.
ο δρομος εχει τα μεγαλυτερα ρισκα. αφου μπορεις να τον παρακαμψεις και πας κατευθειαν στο fun κομματι,καντο χωρις πολλα πολλα...
[/QUOTE
+640![]()
![]()
![]()
Αφου τα φραγκα υπαρχουν κανε αυτο που σε ευχαριστει με απολυτη ασφαλεια...![]()
![]()
Βασικα το παληκαρι φενεται εμπειρος , με πειρα κ αρκετα χρονακια στο τιμονι κ στα ορια , ξερει τι θα κανει κατα βαθος μεσα του........ και δε μου αρεσει να βλεπω να του δινοντε συμβουλες μπαμπα προς το παιδι του , απλα τον πονο του μας λεει κ ενα μεγαλο γεια σε μας κ στις τρελες του κ το μοιραστικε μαζι μας , εστω κ απροσωπα , γιατι αυτο καμια φορα βοηθαει, γιατι εμεις θα τον καταλαβουμε ........ απλα τωρα θα κανει πιο εππαγγελματικα σκησιματα , σε κανα γερμανικο αυτοκινητοδρομο με κανα καλο εργαλειο...........καλη ιδεα....... keepwalking.....![]()
![]()