Το εχω σκεφτει το FJR....αλλα στην ελλαδα θα μου ειναι αχρηστο (αν μου μεινει) και στο ταξιδι εξω προτιμω κατι πιο παιχνιδιαρικο, μια και η διαδρομη θα εχει αρκετο στροφιλικι. Το μπουσα απο την αλλη μου ερχεται πολυ μικρο, αβολο και σκυφτο. Πα'ολο τον ογκο του δεν ειναι μηχανη για ψηλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω συμφωνω για το Hayabusa.
Και αυτο γιατι μπορει να πωληθει πολυ πιο ανετα στην Ελλαδα σε σχεση με τα VFR, Bandit κτλ-κτλ...
Παντως γνωμη μου, αν θες μοτοσικλετα για τετοιο ταξιδι
Yamaha FJR 1300...σε σχεση με το Haya δεν πουλιεται τοσο ευκολα, αλλα δεν νομιζω να θες να το πουλησεις μετα![]()
Ακομα φτηνη στην αγγλια και πολυ καλη μηχανη (για τα γουστα μου) ειναι το Fazer 1000 gen1. Με 3000 βρισκεις σε αριστη κατασταση και με κατω απο 10000 μιλια. Αυτο ευχαριστως θα το κρατουσα στην ελλαδα για τις street μου ανησυχιεςκαι ειναι και τετοιο το κοστος που δεν θα καιγομανε να το πουλησω.
Αν διαβαζει αυτο το θρεντ καποιος γνωστης περι διαπλεκομενων ασφαλειων και ξερει αν μπορει ελληνικη ασφαλεια να καλυψει οχημα με ξενες πινακιδες για μικρο χρονικο διαστημα μεχρι τον εκτελωνισμο, παρακαλειται να σηκωσει χερι...