Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 134

Θέμα: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ /πινακίδες κυκλοφορίας /

Η πινακίδα κύριοι δεν λείπει μόνο για κάμερες αλλά γενικότερα για να μην σε φορτώνουν με κλήσεις,γιατί ετσι και σταθείς λίγο άτυχος και σε πιάσουν να εχεις κάνει ενα άνοιγμα με κάποιον άλλο και έχεις και καμία εξάτμιση δεν καθαρίζεις με κάτω από 1000 ε,οπότε ο καθένας κάνει οτι νομίζει πιο σωστό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Καλοταξιδος vageli24 και ποτε να μην εχεις κληση.καλα με το μπουσα εκτος πολης για υπερβολικη ταχυτητα δεν νομιζω να μπει κανεις στον κοπο να σε κυνηγησει (εκτος κι αν περασεις τιποτα διοδια που και παλια δεν ειναι στανταρ).Αλλα μεσα στην πολη το θεμα αλλαζει,φιλαρακι σταματημενο στο φαναρι (χωρις πινακιδα, καθ ολα νομιμος κατα τα αλλα) με τουονο χαζευει και ακουει το μηχανακι του να σβηνει,ειναι ζητας που του το εχει γυρισει και παρει το κλειδι και ακολουθει ελεγχος σαν να ειναι υποπτος για τα παντα οπως ειναι φυσικο...
    Και ρωταω,ολοι σε περιφεριακο,εθνικη κλπ σε καποια φαση εχουμε ξεπερασει το οριο λιγο πολυ και εχει τυχει και να ξεχαστουμε και να περασουμε μπροστα απο καμερα ετσι, εχει ερθει σε καποιον απο μας,που ειχε πινακιδα κληση για ταχυτητα με μηχανη;
    Ρωτάω για να δουμε στατιστικα αν αξιζει ο κοπος να βγαλεις την πινακιδα ή αν εχει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα τελικα...

"yamaha r1 Η πινακίδα κύριοι δεν λείπει μόνο για κάμερες αλλά γενικότερα για να μην σε φορτώνουν με κλήσεις,γιατί ετσι και σταθείς λίγο άτυχος και σε πιάσουν να εχεις κάνει ενα άνοιγμα με κάποιον άλλο και έχεις και καμία εξάτμιση δεν καθαρίζεις με κάτω από 1000 ε,οπότε ο καθένας κάνει οτι νομίζει πιο σωστό "

Αν οπως λες σταθεις ατυχος και σε πιασουν να κανεις κατι απο τα παραπανω το να μην εχεις πινακιδα λες να ειναι ελαφρυντικο;Αν ομως σε πιασουν χωρις την πινακιδα χωρις να σε εχουν δει να κανεις κατι απο τα παραπανω τα υποψιαζονται ολα μαζι και στανταρ θα σε ελεγξουν... και μη μου πεις οτι θα τους ξεφυγεις,οπως ειπες ο καθενας κατι οτι νομιζει σωστο... αξιζει τον κοπο;

το τι υποψιάζεται ο καθένας σκασίλα μου και εγώ μπορεί να υποψιάζομαι πως η μάνα του συγκεκριμένου μπάτσου ειναι πόρνη αλλά δεν το λέω,τελος πάντων για να μην το κουράζουμε έχω φίλους με αυτοκίνητα που έχουν φύγει απο μπλόκο δεν νομίζεις πως ειναι μεγάλη ρομπιά να σταματήσεις εσύ;(ενοείτε πάντα πως ξέρεις οτι θα φάς τουλάχιστον 1000ρικο) γι'αυτό σου είπα πως ο καθένας κάνει οτι νομίζει και σίγουρα δεν θα τον κρίνεις ουτε εσύ ουτε εγώ ουτε κανένας

Παλαιό μέλος
    Εγω ειχα παντα παντως ως και στο πρωτο μου μηχανακι εκεινο το z125 στα 18...
    Το προστιμο ειναι 300ευρω.

δεν αναφέρομαι σε πρόστιμο για την πινακίδα αλλά για αλλες μαλακίες που μπορεί να εχεις κάνει,για την πινακίδα ειναι 350 το ξέρω

Παλαιό μέλος
    300 ειναι χωρις 50

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Μαζι σου,ο καθενας τα ζυγιζει τι αξιζει τι δεν αξιζει,τι μπορει τι δεν μπορει και εγω ειμαι ο τελευταιος που θα κρινει τον οποιοδηποτε!!
    Μια απλη ερωτηση εκανα για τις καμερες και μονο για το αν εχει συμβει σε καποιον απο μας και οχι με αυτοκινητο αλλα με μηχανη για στατιστικους λογους, δεν αναφερθηκα σε μπλοκα αφου τοτε λιγη σημασια εχει το αν εχεις η δεν εχεις την πινακιδα..

κλα'ιν μα'ιν Το avatar του/της vagelis24
    Kαι στα διοδια περναω χωρις να σταματαω, και παλια και τωρα, εκτος της ατικης οδου.
    Παντως οταν με το καλο καποτε αποφασισω να αλλαξω το μωρο μου, να μπορεσω να παρω της πινακιδες απο το μηχανολογικο.......αν βρω χρονο

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Μάγκες μου φαίνεται ότι έχουμε πάρει σασί.
    Η πινακίδα πρέπει να είναι στη μηχανή για συγκεκριμένους λόγους σε οποιοδήποτε όχημα κυκλοφορεί στο δρόμο, σε όλες τις χώρες του κόσμου.
    Για άλλη μια φορά στην Ελλάδα αποφασίζουμε να πρωτοτυπίσουμε στην αρχή από τους λίγους που βάλαμε φιμέ πλεξιγκλας πάνω από την πινακίδα, μετά από αυτούς που την μετακόμισαν πίσω από το αμορτισερ κι αφού η ατιμωρησία συνεχίζεται, υπάρχουν πολλοί από εμας που την έβγαλαν εντελώς, όπως βλέπουμε όλοι, μέσα ή έξω από τις πόλεις .
    Λέτε να μην ξέρουν οι μπάτσοι τι γίνεται? Η χαλαρότητα του κράτους φαίνεται και σε εμάς.
    Προτείνω να μαζευτούμε από μόνοι μας.
    Προκαλούμε κύριοι κι όχι μόνο την τροχαία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Και τι παιζει αν εμπλακεις σε ατυχημα και ΔΕΝ φταις αλλα δεν εχεις πινακιδα?

Αποζημιωνεσαι η τον πινεις?

Η ερωτηση ειναι ρητορικη.....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald

Αποζημιωνεσαι η τον πινεις?

Η ερωτηση ειναι ρητορικη.....
    Πάρε μια ρητορική απάντηση, λοιπόν.

Πριν μερικούς μήνες, με έκλεισε αυτοκίνητο, χτύπησα στο πίσω αριστερό φανάρι του και έπεσα. Δεν έχω πινακίδα στο RR και, μάλιστα, είχε λήξει και η ασφάλεια μου μερικές ημέρες πριν. Επιπλέον, είχα βγάλει όλα μου τα πλαστικά για βάψιμο, οπότε έλειπε και το πίσω φανάρι. Ήρθε τροχαία κανονικά (και κάτι Ε που έτυχε να περνούν από εκεί), κατέγραψαν το συμβάν και το μόνο πρόστιμο που μου χρεώθηκε ήταν για την ασφάλεια, το οποίο δε χρειάστηκε καν να πληρώσω.
    Life begins at 45°.

Και τον μπροστινο τον πληρωσες cash?

Γιατι δεν παιζει να τον αποζημιωσει καμια ασφαλεια αν κυκλοφορεις χωρις στοιχεια.

Δεν σχολιαζω καν το χωρις ασφαλεια..

Απλά είχα ξεχάσει να την πληρώσω. Δε συνηθίζω να είμαι παράνομος (η πινακίδα δε μετράει :P). Εννοείται ότι με κάλυψε κανονικότατα (έτσι γλύτωσα το πρόστιμο). Και, φυσικά, μου έκανε θετική δήλωση η κοπέλα και αποζημιώθηκα πλήρως.
    Life begins at 45°.

οχι για το αντιθετο λεω

αν προκαλεσεις ατυχημα και εισαι χωρις πινακιδες και τα λοιπα σεα...

τον αλλο φουκαρα τον καλυπτει καμια ασφαλιστικη?

δεν θα γυρισει να πει η ασφαλιστικη σου οτι αφου δεν επρεπε να κυκλοφορεις μιας που δεν φερεις πινακιδες τοτε δεν σε καλυπτω?

δεν θα γυρισει να πει η ασφαλιστικη σου οτι αφου δεν επρεπε να κυκλοφορεις μιας που δεν φερεις πινακιδες τοτε δεν σε καλυπτω?
    Δε νομίζω ότι έχει σχέση. Βασικά, είμαι 100% σίγουρος.

Δεν είπες το αντίθετο εδώ :P
    Life begins at 45°.

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 11:49
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 10:32
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 10:49
  4. Πινακίδες κυκλοφορίας...
    από McGyver στο forum Off topic