Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: P.i.g.s και προσωπικός προβληματισμός.

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    για να αλαξει η κατασταση της χωρας,εδω που φτασαμε θα πρεπει να γινουν τεραστιες αλαγες.μπορουν να αλαξουν τα πραγματα..αρκει να αλαξουμε εμεις.η νοοτροπια μας και ο τροπος σκεψης μας.και υπαρχει και αλη μια παραμετρος..να θελουμε(συνολικα σαν χωρα,σαν λαος)να αλαξουμε..θελουμε????ή μηπως η κατασταση αυτη τελικα βολευει πολλους..γιατι 36 χρονια τωρα τις κυβερνησεις μας δεν τις ψηφιζανε αλλοι.εμεις τους βγαζαμε..Οχι δεν ψηφισα ουτε πασοκ ουτε νδ ουτε κανενα απο αυτους..νιωθω ομως μειοψηφια οταν μιλαω για ριζικες αλαγες..
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

από την ημέρα που εβαλα το χέρι στην τσέπη για πρώτη φορά για πληρώσω

δεν εχω αφήσει απλήρωτο λογαριασμό ΔΕΚΟ
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο ΦΠΑ
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο ΙΚΑ
    δεν εχω αφήσει απλήρωτα τελη κυκλοφορίας
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο γραμμάτιο
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο δάνειο
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο φροντιστήριο
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο γυμναστήριο
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο μνημόσυνο και κηδεία
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο μαγαζι που έφαγα ή ηπια

ΠΩΣ ΒΓΑΊΝΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΆΩ Γ@ΜΏ ΤΟ Μ@ΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ΠΩΕ ΒΓΑΊΝΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΆΩ Γ@ΜΏ ΤΟ Μ@ΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ???
    Χρωστάς γιατί δεν πληρώναν οι άλλοι...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τελικά κουμάντο θα κάνουν απο έξω... αυτό λένε στα ΜΜΕ απο όπου έχουμε μόνο πληροφορίες μαζί με το web.

Αυτό έχει και το καλό .. έχει και το κακό...

Το καλό είναι πως κανείς δεν θα μπορεί να κλέψει γιατί άλλος θα επιβλέπει πλέον. Το κακό είναι πως και αυτοί που θα είναι απο πάνω θα φροντίσουν ο κόπος τους να μην πάει χαμένος και φυσικά δεκάρα δεν θα δίνουν το τι θα τραβήξει ο πολύς πληθυσμός.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τον (ξανά) ήπιαμε...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Γκάϊς........γουϊ αρ μεϊκινγκ νιους ακόμα και σε μοτοσυκλετιστικά site......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εχει παιξει τελευταια, οπως και εδω, σε αντιστοιχα θρεαντ παρα πολυ η καραμελα "να φυγουμε να παμε εξω"

βλεπετε λοιπον τις ευρωπες στις διακοπες και τα μονα που μενουν ειναι τα ωραια..
    τα "κακά" τα βλεπεις οταν ζεις μονιμα εξω, και αυτο ειναι πολυ ευκολο να το αντιληφθουμε ολοι νομιζω.
    "κακά" φυσικα ειναι για εμας, που εχουμε μαθει να λειτουργουμε αλλιως..

νομιζω πως ενας λογος που η ελλαδα εχει φτασει εκει που ειναι, ειναι η υπερβολικη σιγουρια που εχουμε οι ελληνες για τους εαυτους μας, οτι ειμαστε παρταλια και οτι "οι ξενοι τα κανουν ολα καλητερα.."

το να λες θα σηκωθω να φυγω ειναι απλα η ευκολη λυση, γυρναω την πλατη..

ολοι αυτοι οι ξενοι που "θαυμαζετε" ομως, δεν λειτουργουν σαν εμας. ολοι αυτοι θεωρουν οτι η χωρα τους ειναι πανω απο ολα, οτι ειναι οι ΜΑΜΑΩ, και σχεδον δεν νοιαζοντε τι συμβαινει εξω απο τα συνορα τους..

δεν χρειαζετε να φτασουμε σε ακραια παραδειγματα οπως των Βασκων, κοιταξτε ολες τις ευρωπαικες χωρες ποσο αυτοσεβασμο εχουν, σε αντιθεση με εμας που ειμαστε σαν τους κακους μαθητες που τους μαλωνουν..

αφου λοιπον θελετε να μοιασετε με αυτους τους φοβερους ξενους, ξεκινηστε αγαπωντας το μπουρδελο που ζουμε, με σκοπο να το κανουμε καλητερο..

το να φυγεις ειναι μια λυση της πλακας, αφου αργα η γρηγορα θα ξαναγυρισεις..
    (η συντριπτικη πλειοψηφια)

βεβαια, οκ, το οτι θα εχεις γυρισει μαλλον οικονομιμενος και ανετος, θα σε δωσει την ευκαιρια να μην νοιαζεσαι πλεον για το τι συμβαινει γυρω σου..

ΜΙΑ ΧΑΡΑ, τα καταφερες,
    εγινες ο λογος που σε εδιωξε απο την χωρα σου..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

έχοντας ζήσει ενα διάστημα έξω, μπορώ να σου πω οτι...

Ναι όντως κοιτάνε πολύ περισσότερο την χώρα τους. Επίσης ναι... έχουν πολλά στραβά και εκεί με την έννοια της "ρομποτικής" ζωής όπως την αποκαλώ στις καθημερινές σε σχέση με εδώ (κάτι που ακόμα κρατάει εδώ , έστω και αν υπερ-δουλεύουμε πλέον).

Μια τεράστια διαφορά όμως... το τι πληρώνεις εκεί σε φόρους και υπηρεσίες, έχει ανταπόδωση.

Αυτή είναι η τεράστια διαφορά... Φροντιστήρια δεν υπάρχουν (οχι στον βαθμό που έχουμε εδώ) για τα παιδιά. Δημόσια υγεία υπάρχει και ακόμα έτσι όπως είναι εκεί , είναι πολύ καλύτερη απο αυτήν που έχουμε εδώ.

Συγκοινωνίες, ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα κοκ.

Αυτά για να γίνουν όλα εδώ θα πρέπει να έχουμε επικεφαλής κράτους απο άλλη χώρα εδώ για να μπορέσουμε να τα κάνουμε για τον πολύ απλό λόγο οτι δεν θα έχουν τα κακά της φυλής μας. Αυτό που το ΕΓΩ είναι πάνω απο το σύνολο.

Το να φύγω έχει να κάνει με το οτι δεν έχω πλέον να δώσω κάτι παραπάνω για να αλλάξω τόσο τον δικό μου μικρόκοσμο όσο και τους γύρω μου. Και πάνω απο αυτό να επιδέχεσαι και παρατηρήσεις γιατί δεν κάνεις περισσότερα απο κάποιους που θεωρούν οτι οι άλλοι πρέπει να τα κάνουν όλα και εκείνοι να παρατηρούν.

Οπότε η λύση είναι η διαφυγή σε ενα λειτουργήσιμο σύστημα που θα αποδώσει αυτά που θα μπορώ να πάρω.

Είχα μια συζήτηση προχθές μια συνεργάτιδα και μου έλεγε οτι αυτή η ποιότητα ζωής υπάρχει και στην Ελληνική περιφέρεια σε ΚΑΠΟΙΕΣ κωμόπολεις. Δεν διαφωνώ οτι υπάρχει και ίσως και είναι καλύτερα.

Όμως εκείνο που δεν έχει είναι την ανταπόδωση σε αυτά που πληρώνεις. Διότι η κωμόπολη εκεί δεν θα είναι ξέχωρη απο το Ελληνικό κράτος και σύστημα που αν μη τι άλλο λειτουργεί σαν μονόδρομο σφουγγάρι , απορροφώντας και μην αποδίδοντας , αυτά που θα έπρεπε.

Όταν το δικό μου παιδί χρειάζεται θεραπεία, στις ΗΠΑ π.χ. που ευτυχώς έχει και την υπηκοότητα, είχε φροντίδα απο ομάδα πανεπιστημιακών ιατρών σε ΔΗΜΟΣΙΑ υγεία. Στην Ελλάδα με το ζόρι το ΙΚΑ θα δώσει το 1/10 των εξόδων της. Μην μιλήσω για παιδεία που ευτυχώς μπορέσαμε και την βάλαμε σε ενα ειδικό σχολείο που απορρίπτει το 70% αιτήσεων γιατί δεν μπορεί να υποστηρίξει τόσα παιδιά. Μιας και το σχολείο λειτουργεί απο δωρεές και μόνο.

Αυτά λοιπόν φίλε δεν φτάνουν μόνο αν πούμε οτι είμαστε υπερήφανοι για την Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε κάτι. Θέλουν ατομική βόμβα-ξεθεμελίωμα και ενα καινούριο Σόλωνα με ολιγαρχία που θα σπάει στην κυριολεξία κεφάλια όποιου δεν κάνει αυτό που πρέπει να κάνει υπέρ συνόλου για να έχει και αποπληρωμή στο ΕΓΩ του.

Δυστυχώς όπως είπα και στην αρχή... πρώτα είμαστε Ραγιάδες οθωμανικού κράτους στην νοοτροπία (με οτι συνεπάγεται αυτό σε χαρακτηριστικά) και μετά Έλληνες. Και αυτό δεν μπορούμε να το δούμε μόνοι μας στον καθρέφτη πλέον. Το θεωρούμε και ομορφιά χαρακτήρα... θέλει σφαλιάρα στον σβέρκο σβουριχτή για να μας πεί κάποιος τι μαλακίες λέμε.

Σαν αυτή που θα φάμε πλέον απο ΔΝΤ και ΕΕ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

αν τελικά ισχύσει αυτό http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=105107&cid=8 (θυμάστε τι έλεγα για το ΔΝΤ και ΕΕ που δεν καταλαβαίνουν απο εσωτερικές αναταραχές , έτσι; )

Είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα έχουμε καταστάσεις όπως είχαμε στις αρχές του 20αιώνα με επεισόδια αντίστοιχα του τότε σε Λαύριο. Το θεωρώ απίθανο να το ενεργοποιήσουν. Κάτι τέτοιο απλά θα σημάνει το τέλος τους. Ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων του καθενός.

το κόψιμο του 13-14ου μισθού σε ενα εργαζόμενο των 700-1000 ευρώ θα είναι σαν να του δίνεις ενα όπλο να αυτοκτονήσει και του χρεώνεις και την σφαίρα. Το αστείο της υπίθεσης είναι που θεωρούν οτι τέτοιοι κόψιμο δεν θα υπερβαρρύνει τον τουρισμό και την εσωτερική κατανάλωση... ποιό οικονομικό τζιμάνι το σκέφτηκε αυτό;

Ε ρε γλέντια... και μετά μου λέτε να μην σκέφτεσαι την διαφυγή... την ώρα που κάποιοι ακόμα κονομάνε κερδοσκοπικά να πας να κόψεις και τους έξτρα μισθούς απο υπαλλήλους... μόνο επανάσταση θα φέρει.

Gandalf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Τα σκάνδαλα, οι πολιτικοί, το κακό κράτος...

Η λογική ότι όλοι κλέβουμε δεν παίζει καθόλου? Και επειδή όλοι κλέβουμε το σύστημα έχει κάτσει? Θεωρώ απαράδεκτο το όλο δημόσιο σύστημα, με τους μισθούς των πολλών χιλιάδων ευρώ όταν στον ιδιωτικό τομέα τα 1000 ευρώ είναι πιά ένας μισθός που είσαι τυχερός αν λαμβάνεις. Αλλά από την άλλη δεν είναι αυτό το κυρίως πρόβλημα. Οπως δεν είναι και τα σκανδαλα.

Ο χοντρός που πίπωνε την γραμματέα του, και έγραψε το σύγραμμα μιάς "γιατρού" που ποτέ δεν θα δεί ασθενή, πως ζημίωσε το δημόσιο? Η ο άλλος χοντρός με την επιταγή στα σύνορα της Ελβετίας? Η ότι οι συμμαχοί μας παρακολουθούσαν τα ΤΦ των "αρχηγών"? (Λες και δεν το ξέραμε) Για το ΧΑΑ.... Μια χαρά ήταν στημένο το παιχνίδι και μην γκρινιάζετε. Κρατήθηκε ο πληθωρισμος εκεί που έπρεπε (και διάφορα άλλα) και μπήκαμε πανηγυρικά στην ευρωζώνη. Δεν νομίζω ότι έχει κανείς να λογοδοτήσει για κάτι. Μόνο κάτι ελληνάρες που πούλαγαν σπίτια και αυτοκίνητα για να ρίξουν χρήμα στην πυραμίδα. ΑΥτοί πρέπει να λογοδοτήσουν στα παιδιά τους που δεν έχουν να φάνε. Οπως και οι αντίστοιχοι που πάνε στα καζίνο. Και βέβαια τώρα πάμε για δεύτερο ΧΑΑ στην Κύπρο..... (όσοι φίλοι τραπεζίτες, το ξέρουν πολύ καλά...)

Οταν καταλάβετε ΟΛΟΙ πόσο χρήμα υπάρχει στην Ελλάδα, και πόσο χρήμα παραγει η Ελλάδα τοτε ίσως δείτε λιγο διαφορετικά την κατάσταση. Οταν αυτό το χρήμα νομιμοποιειθεί και φορολογηθεί τότε μας τελείωσαν τα προβλήματα. Δεν λέω για εκκλησία κλπ ιδρύματα. Αυτοί μπορούν απο μόνοι τους να λύσουν όλα τα προβλήματα. (αλήθεια ο διαχωρισμός του φώναζε ο Γιωργάκης, πότε θα γίνει? Ασε, ξέρω. Μαζί με τις θέσεις στάθμευσης στη Σταδίου...) Το γεγονός ότι με καθισμένη την αγορά τελείως, οι τράπεζες βγάζουν υπερκέρδη δεν λέει κάτι? Οτι τα δάνεια έχουν δυσκολέψει και όμως τα κέρδη αυξάνονται?

Και επειδή υπάρχει πολύ χρήμα στην Ελλάδα, όπως και σε ελληνικά χέρια γενικά, μας περνάνε, σε πρώτη φάση, στα τόσο μαλακά οι ευρωπαίοι. Αποτελούμε έστω και με αυτόν τον τρόπο, διεθνές παράδοξο. Φαληρισμένο κράτος, με εύπορους υπηκόους. (μην γκρινιάξετε για το τελευταίο. Δεν πεινάμε οι περισσότεροι....)

Οσο για την ευθύνη των υπουργών. Μεγάλη κουβέντα, η οποία μπορεί να αναλωθεί ποικιλοτρόπος. Το θέμα είναι ότι με το να πάει ένας υπουργός μέσα δεν λύνεις το πρόβλημα. Οταν ΟΛΟ το σύστημα απο κάτω είναι βρόμικο, το μόνο που θα παράγεις είναι υπουργούς στην φυλακή.....

Ο ΤΑΙ λέει ότι μιά ζωή ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις του. Κάτι που μπορώ να το πω και εγώ. ΔΕΝ εχω λαδώσει ποτέ. Δεν έχω βάλει μέσον ποτέ. Πόσοι όμως από όλους μας μπορούν να το πουν αυτό?

Και τέλος, τα σύνορα είναι ανοιχτά. Εχετε επιλογή 26 χωρών να πάτε αύριο το πρωί και να δουλέψετε. Γιατί εκεί μόνο έτσι ζεις. (όχι και στις 26 βέβαια, αλλά λέμε) Ασε που μερικές έχουν και ωραίες γκόμενες για όλους. Στειλτε μας και την εμπειρία σας, μπας και έρθουμε και εμείς που δεν είμαστε σε τέτοιο τριπάκι ακόμα....

Α και που είστε: τα κανάλια και τα ραδιόφωνα ΔΕΝ είναι φίλοι μας.

@μάγος: δημόσια και δωρεάν περίθαλψη στην Αμερική? Μήπως να ενημερώσεις τον Ομπάμα, ότι τζάμπα τρέχει?
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

hidefnick...

αυτό που είπα είναι προσωπική εμπειρία όπως διάβασες που δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης καθώς το έζησα απο κοντά με το παιδί μου. Σαφώς και δεν είναι σε τέλεια κατάσταση όπως π.χ. είναι στην Σουηδία που είναι η απάντηση στο λήμμα "Σοσιαλιστικό κράτος". Αλλά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απο ότι είναι στην Ελλάδα. Μην τα μπερδεύεις όμως... όταν λέμε εκεί Δημόσια Υγεία εννοούμε για εκείνους που εργάζονται και έχουν απλώς social security. Δωρεάν με την έννοια παροχή σε άνεργους, μετανάστες κοκ... Δεν υπάρχει.

Όπως είναι εδώ δηλαδή, που στηρίζει και εκείνους που δεν αποδίδουν ΙΚΑ , ΤΕΒΕ κοκ.

Όσον αφορά το τι πλούτος υπάρχει στην Ελλάδα... υπάρχει και κανείς δεν διαφωνεί. Αλλά είναι αναμοιρασμένος απο το Χ.Α.Α και ύστερα σε ελάχιστα πορτοφόλια. Και το κακό είναι οτι αυτοί δεν πληρώνουν και πληρώνουμε οι υπόλοιποι.

Τώρα για το θέμα μετανάστευσης.. μπορεί να μην θέλετε να το χωνέψετε, αλλά να είστε σίγουροι οτι κύμμα θα υπάρξει και θα είναι και μεγάλο μάλιστα. Είναι ενας απο τους φόβους της Ε.Ε. που το έχιε και αυτό υπόψη της , για αυτό και δεν είπαν άμεσα... ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ... διότι αυτά που κάναμε είναι καθαρή απατεωνιά. Τόσο κατά την είσοδο στην Ε.Ε. που η δραχμή έγινε ισχυρό νόμισμα μέσα σε λίγους μήνες με 3πλασια αξία (για την ακρίβεια 3,75) όσο και κατά την διάρκεια παραμονής μας που αντί να το παλέψουμε να το φέρουμε εκεί, τρώγαμε και ζούσαμε όλοι με δανεικά απο τράπεζες.

Ειδικά ο όρος δάνειο είχε μεγάλη πλάκα , αν θυμάσαι που το λέγαμε πριν μερικά χρόνια και εδώ καθώς όλοι είχαν απο 2-3 λες και οι τράπεζες θα τα χάριζαν. Τώρα τα ζητάνε πίσω και φυσικά όλοι λένε πως του φταίνε οι άλλοι.

Προσωπικά εκείνα που αποδίδω στο κράτος είναι το θέμα της κερδοσκοπίας και της κλοπής δημόσιου χρήματος. Απο εκεί και πέρα , τα υπόλοιπα τα φέραμε μόνοι μας στο κεφάλι μας. Ακόμα και μεγάλο μέρος της λαθραίας μετανάστευσης καθώς οι περισσότεροι είχαν γίνει μοντέρνοι "κοτζαμπάσηδες" και θέλαν προσωπικούς "είλωτες". Όταν λοιπόν υπάρχει τέτοια απαίτηση, δημιουργείς κενά εργασίας που κάποιοι το είδαν ώς ευκαιρία.

Είπαμε .. μια ατομική βόμβα και ενα ξένο σώμα ελέγχου για να γίνουμε κράτος.

Δεν είναι τυχαίο που ΜΕΤΡΟ,Αττική οδός, Ελ.Βενιζέλος, Ρίο-Αντίρριο ώς εταιρίες υπό ξένη επίβλεψη με Ελληνικό δυναμικό , είναι κερδοφόρα και αποδίδουν βέλτιστες υπηρεσίες... χαχαχαχαχα... μέχρι και η Εθνική Ελλάδος έπρεπε να έχει Γερμανό προπονητή για να δεί φώς.

Μας αρέσει φίλε... γουστάρουμε να είμαστε ραγιάδες και να έχουμε μπαμπούλα πάνω απο το κεφάλι για να παράγουμε έργο. Μόνο αν το καταλάβουμε αυτό , μπορεί και να αλλάξει κάτι.

Gandalf

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    έχοντας ζήσει ενα διάστημα έξω, μπορώ να σου πω οτι...

Gandalf
    μαν δεν διαφωνω σε τιποτα απο τι λες.
    ποιοτητα ζωης, ανταποδοση φορων σε παροχες, σεβασμος στον ανθρωπο κλπ κλπ

απλα δεν μπορω να ακουω ολη την ωρα "να φυγουμε να παμε αλλου" ως προς αντικατασταση του "Στις επομενες εκλογες θα τους μαυρισουμε"

δηλαδη, μου θυμιζει τους κλασικους ελληνες γονεις, που ειναι παντρεμενοι και καθε μερα βριζοντε και λενε
    : αντε μωρε 40 χρονια σε ανεχομαι, μου φαγες την ζωη, σε βαρεθηκα, θα σηκωθω να φυγω, και αλλα τετοια αλλα παρολαυτα κανεις δεν φευγει, και καταληγουν στο τελος να ειναι μαζι 50 χρονια!!
    :rotflmao: :rotflmao:

οποιος μπορει, θελει, κλπ κλπ ας παει στο εξωτερικο, καμια αντιρρηση
    καλο κανει να βλεπουμε και αλλα πραγματα στη ζωη μας και να διεκδικουμε το καλητερο.

αλλα αυτο το ΘΑ ΘΑ ΘΑ, και το αλαθητο του παπα για τους ξενους που φανταζοντε μερικοι δεν με βρισκει συμφωνω..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Στεναχωριέμαι που θα το πώ αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από τους Ελληνες δουλεύει δεν δουλεύει, φεύγει στο εξωτερικό ή μένει, το ίδιο είναι για την Ελλάδα.
    Ναι είναι άχρηστοι οι Δημόσιοι υπάλληλοι, μπάτσοι έφοροι πυροσβέστες στρατός ικα τεβε να ψωφήσουν.
    Οι υπόλοιποι τι έιμαστε?
    Έμποροι παροχές υπηρεσιών ελεύθεροι επαγγελματίες εξίσου άχρηστοι που περιμένουν από
    τα Δημόσια έργα Προμήθειες του Δημοσίου και τους άχρηστους Δημόσιους υπάλληλους να πάρουν τον 14 μισθό μπάς και κουνηθεί η αγορά.
    Αστείο ε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    από την ημέρα που εβαλα το χέρι στην τσέπη για πρώτη φορά για πληρώσω

δεν εχω αφήσει απλήρωτο λογαριασμό ΔΕΚΟ
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο ΦΠΑ
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο ΙΚΑ
    δεν εχω αφήσει απλήρωτα τελη κυκλοφορίας
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο γραμμάτιο
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο δάνειο
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο φροντιστήριο
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο γυμναστήριο
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο μνημόσυνο και κηδεία
    δεν εχω αφήσει απλήρωτο μαγαζι που έφαγα ή ηπια

ΠΩΣ ΒΓΑΊΝΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΆΩ Γ@ΜΏ ΤΟ Μ@ΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ???

Και εγώ την ίδια απορία έχω αλλά οι πελάτες μας τελικά ήταν χρεωμένοι και το χρήμα τους ήταν πέτσινο.
    Πρέπει να προσέχουμε για ποιούς δουλεύουμε φίλε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Λέγεται ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα........
    Λέγεται ότι αυτό οφείλεται σε παραοικονομία και στο ότι δεν παράγουμε τίποτα.......
    Το δεύτερο για να διορθωθεί χρειάζεται τεχνοκράτες, σχέδιο, κεφάλαια και πάνω από όλα χρόνο που αυτή τη στιγμή δεν έχουμε
    Το πρώτο κατά τη γνώμη μου λύνεται ΑΜΕΣΑ με έναν τρόπο: ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σε όλους
    Είσαι εφοριακός και έχεις 3 σπίτια ,2 εξοχικά και 3 αυτοκίνητα με μισθό 1700;
    Είσαι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου και δηλώνεις λιγότερα από τα γκαρσόνια σου;
    Είσαι άνεργος με επίδομα και κυκλοφορείς με gsxr, r1 κλπ;
    παραδείγματα για να γεμίσουν 10 σελίδες

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ Η ΦΥΛΑΚΗ

κάποιοι θα χάσουν περιουσιακά στοιχεία, κάποιοι θα μπουν φυλακή αλλά το κυριότερο οι επόμενοι
    ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση και προβληματισμός για αγορά sport-touring μοτοσικλέτας
    από zzr2005 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2012, 22:15
  2. 650 και προβληματισμος
    από nik7119 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2008, 21:03
  3. Προβληματισμός - αστυνομικοί και εκπαίδευση...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2006, 04:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF