με ποια λαστιχα ρε Αργυρη?Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
εμένα δεν μου κούναγε
σταθερότατο μέχρι την τελική του
(για το χαμηλό μιλάω, το R δεν το έχω οδηγήσει)
με ποια λαστιχα ρε Αργυρη?Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
εμένα δεν μου κούναγε
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
με 175χλμ δικαβαλο με το r δεν κουναγε,μονος μου εχω παει για ενα δευτερολεπτο με αυτα τα χλμ αλλα ειχα δαγκωσει κ ταυτοτητα!το φτερο παιζει πολυ μεγαλο ρολο,οταν δεν φυσαει καθολου πας με 140-150 κ δεν κουναει καθολου,αν φυσαει λιγο μεχρι τα 120-130 ολα καλα μετα αρχιζουν τα κουνηματακια μεχρι τα 150,πιο μετα αν συνεχισεις να ανοιγεις κουναει πιο πολυ,ολα αυτα χωρις τακουνια με 28psi κ οι αναρτησεις σε ολες τις ρυθμισεις στα 12 κλικ
το χω οδηγήσει με sahara,mt90,mt21Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
με ποια λαστιχα ρε Αργυρη?
δεν μου κούναγε
με τα τακούνια οταν το σπαγες σε ασφαλτο εννοείτε ειχε χαζοκουνηματακια αλλα σε λογικα πλαισια
h opoia τελικη ποσο ειναι?εχω αυτην την απορια για μονοκυλινδρα τετοιας δυναμης...... :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
εμένα δεν μου κούναγε
ride fast stay young!!!
175-185 περιπου, πραγματικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
h opoia τελικη ποσο ειναι?εχω αυτην την απορια για μονοκυλινδρα τετοιας δυναμης...... :smilea:
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
εγω το εχω παει δικαβαλο κ μονος μου 175
αλλο site σαν και αυτο παιζει?
για αληθινα μιλας....κοντερισια?Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
175-185 περιπου, πραγματικα.
ride fast stay young!!!
Δεν εχω ιδεα. Ετσι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ απο μετρησεις με gps. Ακομα δεν ξερω αν ειναι με στανταρντ, η ποιο μακρυ γραναζωμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
για αληθινα μιλας....κοντερισια?
λιγα δεν φαινονται για μοτερ με σχεδον 65 αλογα?δεν θαπρεπε ναχει τα 200+ ευκολα?Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Δεν εχω ιδεα. Ετσι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ απο μετρησεις με gps. Ακομα δεν ξερω αν ειναι με στανταρντ, η ποιο μακρυ γραναζωμα.
ride fast stay young!!!
Στο τροχο καπου 57 και αεροδυναμικη σκ@τ@. Τα 185 ειναι ΠΟΛΛΑ και σε εκεινες τις ταχυτητες η τελευταια μετραει παρα πολυ. Για παραδειγμα το 950SE με παρομοιο στησιμο και 30 παραπανω αλογα τα 210 πραγματικα τα εχει δυσκολα και με ουριο μονο ανεμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
λιγα δεν φαινονται για μοτερ με σχεδον 65 αλογα?δεν θαπρεπε ναχει τα 200+ ευκολα?
Δέν είναι θέμα μοτέρ.το ίδιο μοτέρ πάνω στο sm ή το δούκα το έχει το 200....Αλλα το μηχανάκι είναι εντούρο, οπότε και τα 175-180 πάλι καλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
λιγα δεν φαινονται για μοτερ με σχεδον 65 αλογα?δεν θαπρεπε ναχει τα 200+ ευκολα?![]()
το r ειπαμε παιδες 175 μπορει κ λιγο παραπανω,αλλα τα εχει μπαμ μπαμ!
Εμενα να με συμπαθατε,αλλα τι νοημα εχει η συζητηση για την τελικη του 690,υπερατου παιζουμε?
Το μηχανακι εχει χωματινο ψηλοφτερο στησιμο με ενα πολυ δυνατο μοτερ και εγω με δυο γκαζιες εχω δει ανετα 160 στο κοντερ.
Νομιζω οτι η τελικη ταχυτητα σε καθε μηχανακι ειναι μια τελειως φιλολογικη παραμετρος,ασχετη με το ιδιο το μηχανακι και το να καθομαστε να συζηταμε για το αν ενα μηχανακι βγαζει 170 ή 172χλμ/ωρα-μετα συγχωρησεως βεβαια- ειναι π@παριες....
Το 690 εχει πολλη δυναμη και εκει που χρειαζεται(σε κανα προσπερασμα δηλαδη) παει σφαιρα
(Και,αν ενδιαφερει καποιον,το κοντερ του 690 εχει απωλεια 4% μετρημενο με Garmin 60Csx)
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
To 950 S στα "ντουζένια" του, μετά από γενικό service, με άπνοια, θερμοκρασία κάτω των 20ο C, σε ανοιχτό και επίπεδο δρόμο, με τα ΜΤ 90 έδειχνε κοντερίσια λίγο πάνω από 230 Km/h.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Στο τροχο καπου 57 και αεροδυναμικη σκ@τ@. Τα 185 ειναι ΠΟΛΛΑ και σε εκεινες τις ταχυτητες η τελευταια μετραει παρα πολυ. Για παραδειγμα το 950SE με παρομοιο στησιμο και 30 παραπανω αλογα τα 210 πραγματικα τα εχει δυσκολα και με ουριο μονο ανεμο.
Μετρημενα με garmin, ίδιο με του Vstrommer71, είχε απόκλιση 5-6% δηλαδή 217-220 πραγματικά.
Πάντως η φιλοσοφία τέτοιων μηχανών δεν είναι τα τελικιάσματα, αλλά η οδηγική απόλαυση, ασφαλής επιτάχυνση προσπεράσματος και το "τσάγιασμα" των αλλότριων γερμανόφωνων Βαυαρομπαχατέλων.....
![]()